bende sağlıksız şeyler yiyecek kadar kalori hakkı bile yok. kalori limitinin yarısı kahvaltıyla doldu. yanlış bir şeyler mi yaptım acep? 537 görünüyor limit.ekleyeyim, adın ne?
:122: kızlarr çok merak ediyorum sonuçlra ne zaman açıklanacakk
Hani kilo verince azaldimi onuda bilmiyorum karsilastiramiyorum, resim cekmekte istemiyorum yanlislikla biri görebilir yada bi dügmeye dokundunmu bütün face instagram twitter alemine rezilnolurum
ivet sekercim fittingo
akşam 7 gibi cnm
burcu kaya canım. kilo verme süreni kısa tutmussundur 1000 kalori altına kesinlikle düşme bünyen için çok zararlı
benim kilo verince azaldı ama hala var tabi hmen bi manken bacağı olamaz ama az daha istiyorum
kızlar geç kaldım kusura bakmayın
okuldan erken çıkarız diye yazmamıştım kilomu ancak gelebildim
geçen hafta: 88.1
bu hafta: 87.5
fark:600 gr
bende sağlıksız şeyler yiyecek kadar kalori hakkı bile yok. kalori limitinin yarısı kahvaltıyla doldu. yanlış bir şeyler mi yaptım acep? 537 görünüyor limit.ekleyeyim, adın ne?
bu çok kötü bişey ya gelişen teknolojiyle özelimiz de kalmadı artık.geçen annemle kahve içmiştik telefondaki bi uygulamadan kahve falı gönderdim direkt facebookta görünmüş arkadaşım falan yorum yapınca çaktım.
Ben kalorisepetini kullaniyordum.burayada bir bakim..)
Cok az 537. en az 1100-1200 kalori olmak zorunda yoksa tam aksine kilo alirsin cok sagliksiz yani :)
evet ya sorma. Ben uygulamalari facebookla baglamiyorum ama bisey olcak diyede korkuyorum :)
kalorisepeti nasıl?
Evet canım Bursa'da olduğum için yazamamıştım.Uzun süre devam etmek istiyorum her gün paylaşımda yapmaya söz veriyorum zaten çok seviyorum burayı :)listeye girersem çok sevinirim
***13. TAKIM 345. ETAP ***
cerenberen16 (88.5/87.5/1/%1.13)
file76 (82.7/80.5/2.2/%2.66)
gubsej (93/94/-1/%-1.08)
medusa411 (71.9/70.5/1.4/%1.95) Yeni üye Hedef: 50
Ozlem (82.4/80.9/1.5/%1.82)
ozzlleemm (70.8/70.1/.0.7/%0.99) Yeni üye Hedef:
ssercecik ( 66.7/65.8/0.9/%1.35)
13.TAKIM ORTALAMASI: % 1.26
Selam kızlar, bugun karne aldık. Bugunden itibaren hiç olmazsa evde spora baslayayım diyorum. İzin öncesi kiloma dönüp gelicem yanınıza inş. Baya baya ümitsizleşmiştim kilo veremicem diye, sınav dönemi böyle oluyor
Ama su dakikadan itibaren baslıyorum insallah, burayada daha sık gelicem, hadi bakalım:)
ozzlleemm canım hedef kilonu da yazar mısın? Boyun kaçtı bu arada ?
merhaba hoşgeldinnn :13:
Merhaba alsimi, sende hoşgeldin:)
Ben tuba, 10 aydır takımdayım, gitmeler gelmeler izinler hepsi dahil:)
İstanbuldayım 2 kızım var 26 yasındayım ve 3. Sınıf oğrencisiyim:)
75 kiloyla basladım suan 65 civarıyım. Hedefim 59-60 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?