Süper ya benn tam aksine karnim oturinca benim kicagima oturuo eskisinden cok gelio glzüme ama ölctügümde icelmisti bayaagünaydın kızlar kaçamaksız bir haftasonu diliyorum ben dün baya yedim bi an önce toparlanmam lazımmm.
ebru sana bişi sorcam şimdi ben tartıda 62 kilo çıkıyorum ama hiç göbeğim yok yani oturunca katlanmıyo göbeğim mesela yeni pantolon aldım evdeki kotumla aynı basenlerimin ordan bol geldi biraz sence sıkılaşıo muyumm çünkü 59 kiloyken bile göbegim daha fazlaydı
Süper ya benn tam aksine karnim oturinca benim kicagima oturuo eskisinden cok gelio glzüme ama ölctügümde icelmisti bayaa
Helal olsun kiz sana :)yok canım hiç çıkmıyo ya o kadar mutluyum ki basen eritemedım bari göbek gitsin
Bugün menüm
11:30
1kase nesfit süt
15
Tatli bi kacamak azcik
16
1tabak karisik haslanmis sebze az sos ve izgara balik
Daha yememeye calisicam
Suyum yine au oldu
Nane Cay 0,7lt
biraz dengesiz ve sağlıksız mı olmus
Evet bugünde olmadi sanirim bu yüzden ben kastan veriyorum yagdan dgl
Kızlaaar nasılsınız
ben berbatım ya sınav yaklaştıkça sürekli yiyorum iş çığrından çıktı 60 kilo oldum
Beni tekrar aranıza alır mısınız burdan ayrılınca olmuyo hiçbi şekilde
hanifecim hoşgeldin kuzum tabi aramıza alırız canım sen yeterki istee
teşekkür ederim canım
Çok istiyorum ya artık gerçekten vermem gerek herkes farketti kilo aldığımı ve bende tartıya çıkınca bu hafta şok oldum resmen
aynı durum bendede var cnm 62 kilo oldum bnde
Moral olarak çöktüm resmen yaAnca burası düzene sokar beni bide sporuda saldım bayadır yapmıyorum yarın artık yediğime ve sporuma dikkat edicem kilo vermem gerek ya
ama bana güzel bi diyet örneği lazımacaba diyetisyenimin verdiği listeye devam mı etsem
biliyosunuz dershaneye de gidiyorum öğünler şaşırıyo
kendin liste hazırlasan daha iyi olur cnm çünkü her zaman yemek yapmaya vaktin olmaz
evet canım olmuyo hadi bu haftayı atlatsam 15 tatilde evdeyim dershane yok sorun olmaz öğlene sandviç mi götürsem
hani bir hafta çok yediğinizi hissedersiniz. şişikinliğiniz olur ve tartıda bir kilo fazla çıkarsıınz işte sınav dönemleri bu oluyor arkadaşlar bu sınav dönemlerinde aldığım fazla kalorileri vermemizi sağlayacak bir kaç günlük diyet progrmı ne yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?