ben başlığa girdim kilo çizelgesi yapacaktım, sonra kimsede göremeyince çizelge falan kendi kendime dedim yapmak yasak falan mı acaba... sorun var sanırım sitede yaptım çizelge ama gözükmüyor.
Senin yaptıklarınla bir alakası yok canım. Eminim doğru yapmışsındır ama sitede bir sorun var. Benim kilo çizelgemde görünmüyor. Kimsenin ki görünmüyor. :44:
hoşgeldin adaşım özlemler çoğalıyo :))
Neyse yine Özlem diye hitap edelim. Cevap yazarken de zaten alıntı yaparız anlarsın o zaman sana yazdığımızı.
tekrar hoşbuldum. normal hayatta özlem ismiyle pek karşılaşmıyorum. olduğum ortamlarda ikinci bir özlem olmadı şimdiye kadar ama burada 3 kişi olduk.
benimde tam tersi oldu hangi ortam da olsam bol bol özlem çıkar :)) üniversite de 4 yıl birlikte kaldığım ev arkadaşımın adı bile özlemdi :))
gerçekten miilkokulda, lisede, dershanede, üniversitede, yurtta hiçbir yerde özlem görmedim şimdiye kadar. çok konulan da bir isim ama bana denk gelmedi sanırım.
Tsk ederim kaptancim, türkceyi iyi bilen birinden bunu duymak gzl :).Aynen canım çıldırıyorum resmen
Sen yine süpersin canım. Hem yurt dışında olup hem de bu kadar güzel Türkçe yazan ve konuşan birisin.
Olması lazım canım. Araştır bakalım uygulamaları. Bende mobilini kullanıyordum bir ara ama mesaj uyarılarını felan göremediğim için normal siteye giriyorum.
Seni izinli yazdım zaten. Ama izin dönüşü biliyorsun ki + kiloda olmaman lazım. Ona göre diyetine devam et. Ayrıca evde kim olursa olsun buna misafirde dahil lütfen bildirim yapmayı ihmal etme. Yoksa sonucunda ne olduğunu biliyorsun.
Kızlar yaaa ben göremiyorum kilo çizelgemi siz görebiliyor musunuz?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32323 burda açık açık yazılı canım nasıl yapacağın. Sen dene yapamazsan yardım ederim.
O zaman hoş geldin canım yeniden aramıza. Benim ismim Ebru. Takım kaptanıyım. Konya' da yaşıyorum. 32 yaşındayım. İki tane kızım var aynı zamanda çalışıyorum. Sende bu şekilde kendini tanıtırsan eğer sevinirim. Ayrıca Şuan ki kilonu, boyunu ve hedef kilonu da yazman lazım.
Tatlım ne olursa olsun cuma günleri gelip kilo bildirimi yapman lazım. Kurallarımızda yazıyor. Bugün bildirim yapmayan ikinci kişisin. Neden yapmadın?
Şuan deneme süresindesin ama bildirim çok ama çok önemli. Bundan sonra daha fazla dikkat lütfen. Yarın sabah tartılıp kilonu yazar mısın? Not almam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?