Günaydın 1 haftada 4 kilo çok sağlıksız bence.:44:Kizlar ben bugun hollywod diyetine basladim, cok etkili bir diyet daha oncede yapmistim ve bir haftada 4 kilo verip 67 kilo oldum iri kemikli oldugum icin normal duruyordu uzun surede ayni kiloda kaldim daha sonra saglik nedenlerinden dolayi kilo aldim,artik kararliyim bu kilolar gidecek..herkese Allah kolaylik,irade gucu versin..
Gazozlar dışında güzel bir menü bence..afiyet olsunKizlar yeni geldim yemekten. Cok gzldi öncelikle iyi vakit gecirdik cok mutlu oldum :)
Bugün menüm
11 e dogru telefona daldigim icin kahvalti
1kase nesfit + süt
14
Yarim portakal
Sanirim 15-16 arasi
1 kabal dolmasi
1kase cacik
19gibi restaurantda
Az ekmekle meze
250gr somon baligi izgara az sosu vardi
Salata
Ve 2 teneke uludag gazoz
4-5saat oturduk kizlar bu aksam özel bi aksam oldugu icin arkadaslarla düsünmeden yedim.
Gelirken yürüdüm biraz :)
evet dün sonuncu olmuşuz.Ama bu hafta gayret edip 1. olmalıyız kızlar..Anam sonuncu olmusuzya biz
Sagliklilarda ben veremiyorum,bununda sagliksiz oldugunu zannetmiyorum cunku yapanlarin yorumlarini cok takip etdim kastan dil yagdankaybettiriyoGünaydın 1 haftada 4 kilo çok sağlıksız bence kızlar..
Günaydin cnm süper iste haftaya bireyselde 1. bile olursun belkide listedeysen.günaydın canım ve diğer kızlar :))
kilom 72ydi
bu sabahki kilom 70.8
Merhaba cnm hosgeldin, bende 22 yasindayim. Takima geldgmde 82 kgya kadar cikmistim. Simdi 66.7 kg oldum. Kesinlikle takimin etkisi tartisilmazMerhaba kizlar,bende araniza yeni katildim.ismim Hajer,turkmenistanliyim,19 yasindayim,bekarim,calisiyorum.
Boy:1,68
Kilo:75,9
Hedef kilo:54
Hollywood diyeti sok bir diyet halde. Ilk hafta insan genelde cok verir ama kilosu senin gibi olanlar ilk hafta en fazla 2 kg veriyor. Sonraki haftalar 300-1000gr drgosiyor. 1haftada 4 kg her bakimdan cok fazla. Normalde 1ayda 4kg vermel daha saglikli.Kizlar ben bugun hollywod diyetine basladim, cok etkili bir diyet daha oncede yapmistim ve bir haftada 4 kilo verip 67 kilo oldum iri kemikli oldugum icin normal duruyordu uzun surede ayni kiloda kaldim daha sonra saglik nedenlerinden dolayi kilo aldim,artik kararliyim bu kilolar gidecek..herkese Allah kolaylik,irade gucu versin..
Günaydin cnm, sanada aynidino diliyorum güne motive edici kiloyla basladin. Sakin bitakma kendini hafzaya kadar 2kg'ma yaklasirsin.Günaydın kızlar.. Herkese az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..
Günaydın 1 haftada 4 kilo çok sağlıksız bence.:44:
Gazozlar dışında güzel bir menü bence..afiyet olsun
evet dün sonuncu olmuşuz.Ama bu hafta gayret edip 1. olmalıyız kızlar..
Sagliklilarda ben veremiyorum,bununda sagliksiz oldugunu zannetmiyorum cunku yapanlarin yorumlarini cok takip etdim kastan dil yagdankaybettiriyo
Bende telden giriyorum ama telden denemedihim icin bir bilgim yok cnmYa arkadaslar ben kilo cizelgeyi yapamiyorum telden giriyorum telden olmuyomu yoksa lutfen bu kardesinizede bi yardim eli uzatin
Gunaydin kizlarrrrrrrrr nasilsinizz
Günaydınn canım sıkkın gibi.Birazdan müzik dinleyip kendimi yürüyüşe vermeyi düşünüyorum..Gunaydin kizlarrrrrrrrr nasilsinizz
Ya arkadaslar ben kilo cizelgeyi yapamiyorum telden giriyorum telden olmuyomu yoksa lutfen bu kardesinizede bi yardim eli uzatin
Günaydin cnm, sanada aynidino diliyorum güne motive edici kiloyla basladin. Sakin bitakma kendini hafzaya kadar 2kg'ma yaklasirsin.
Özlemleri karıştırdın sanırım.
Şimdilik hoşçakalın kızlar.Biraz spor yapmam lazım.
Günaydin cnm süper iste haftaya bireyselde 1. bile olursun belkide listedeysen.
Merhaba cnm hosgeldin, bende 22 yasindayim. Takima geldgmde 82 kgya kadar cikmistim. Simdi 66.7 kg oldum. Kesinlikle takimin etkisi tartisilmaz
Hollywood diyeti sok bir diyet halde. Ilk hafta insan genelde cok verir ama kilosu senin gibi olanlar ilk hafta en fazla 2 kg veriyor. Sonraki haftalar 300-1000gr drgosiyor. 1haftada 4 kg her bakimdan cok fazla. Normalde 1ayda 4kg vermel daha saglikli.
Nasil bir diyet neler yiyorsun canim merak ettim :)
Günaydin cnm, sanada aynidino diliyorum güne motive edici kiloyla basladin. Sakin bitakma kendini hafzaya kadar 2kg'ma yaklasirsin.
Tsk ederim cnm, ins oluruz yoksa sarinksrtimiz vardi galiba
Yagdan veriliyorsa iyice merak ettim, alatirmisin cnm 1 günde neler yenir mesela?
Bende telden giriyorum ama telden denemedihim icin bir bilgim yok cnm
Günaydin canim iyiz tskler, sen nasilsin?
Günaydınn canım sıkkın gibi.Birazdan müzik dinleyip kendimi yürüyüşe vermeyi düşünüyorum..
Cnm sitede bir sorun var sanırım..
Haha olabilr yada baskasimiydi o haha aklimda isim/nick tutmakda sifirim
Günaydin cnm süper iste haftaya bireyselde 1. bile olursun belkide listedeysen.
Merhaba cnm hosgeldin, bende 22 yasindayim. Takima geldgmde 82 kgya kadar cikmistim. Simdi 66.7 kg oldum. Kesinlikle takimin etkisi tartisilmaz
Masallah cok guzel vermissin darisi basima.ne kadar surede verdin o kilolari?
Hollywood diyeti sok bir diyet halde. Ilk hafta insan genelde cok verir ama kilosu senin gibi olanlar ilk hafta en fazla 2 kg veriyor. Sonraki haftalar 300-1000gr drgosiyor. 1haftada 4 kg her bakimdan cok fazla. Normalde 1ayda 4kg vermel daha saglikli.
Yagdan veriliyorsa iyice merak ettim, alatirmisin cnm 1 günde neler yenir mesela?
Canim listesini yazarim
Bende telden giriyorum ama telden denemedihim icin bir bilgim yok cnm
Hmm saol canim
Ciddi birşey yok cnm.biraz spor yapınca canlandım.Hayirdir canin neden sıkkın :-(
Kendini tanıtır mısın? Ayrıca şuan ki kilonu, hedef kilonu ve boyunu da yazarsan sevinirim not almam gerekli.Hoş buldum. Evet okudum teşekkürler.
Gazozlar haricinde güzel bir menü. Keşke onun yerine başka bişey içseymişsin diyeceğim ama balığın yanına da ayran içilmezKizlar yeni geldim yemekten. Cok gzldi öncelikle iyi vakit gecirdik cok mutlu oldum :)
Bugün menüm
11 e dogru telefona daldigim icin kahvalti
1kase nesfit + süt
14
Yarim portakal
Sanirim 15-16 arasi
1 kabal dolmasi
1kase cacik
19gibi restaurantda
Az ekmekle meze
250gr somon baligi izgara az sosu vardi
Salata
Ve 2 teneke uludag gazoz
4-5saat oturduk kizlar bu aksam özel bi aksam oldugu icin arkadaslarla düsünmeden yedim.
Gelirken yürüdüm biraz :)
Ne kadar kötü bişey. Son bir kaç haftadır hep sonuncu oluyoruz.Anam sonuncu olmusuzya biz
Hep yapman gerekiyordu canım. Listede ol ya da olma sen bu takımın bir parçasısın. Bildirim yapacaksın ki her hafta ona göre deneme süren sona erecek.Bilmem ki ben gecen hafta da yapmadimgruba alinmadim ya daha ondan yazmiyodum ben listeye alininca yazarim diye ozur dilerim :-(
Bir haftada verdiysen eğer 1,2 kiloyu tebrik ederim gayet güzel bir sonuç. Not alıyorum bu kilonu. Lütfen haftaya cumaya saat 11:30 dan önce bildirimini yapmayı unutma.günaydın canım ve diğer kızlar :))
kilom 72ydi
bu sabahki kilom 70.8
Hoş geldin canım. Boyuna göre olman gereken kilo aşağı yukarı 57-58, 54 senin için çok az. Türkmenistan da mı yaşıyorsun? Türkiye' demi? Hajer' in anlamı ne? Bizim Hacer' in karşılığı mı?Merhaba kizlar,bende araniza yeni katildim.ismim Hajer,turkmenistanliyim,19 yasindayim,bekarim,calisiyorum.
Boy:1,68
Kilo:75,9
Hedef kilo:54
Tatlım takım kaptanı olarak şok diyetlere kesinlikle ve kesinlikle karşıyım. Bir haftada 4 kilo senin kilonda birisi için imkansız. 100 ün üzerinde olsan sağlıklı beslenmeyle sporla ok diyeceğim ama az kilolarda oldukça sakıncalı. Burda yapman gereken sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. Sağlıklı beslenince zaten otomatik olarak kilo veriyorsun.Kizlar ben bugun hollywod diyetine basladim, cok etkili bir diyet daha oncede yapmistim ve bir haftada 4 kilo verip 67 kilo oldum iri kemikli oldugum icin normal duruyordu uzun surede ayni kiloda kaldim daha sonra saglik nedenlerinden dolayi kilo aldim,artik kararliyim bu kilolar gidecek..herkese Allah kolaylik,irade gucu versin..
Sitede sorun var canım kimsenin kilo çizelgesi görünmüyor. Sanırım yeni bir yapılandırmaya gidecekler. Arada bir böyle değişiklikler yapıyorlar. Yani seninle alakası yok.Ya arkadaslar ben kilo cizelgeyi yapamiyorum telden giriyorum telden olmuyomu yoksa lutfen bu kardesinizede bi yardim eli uzatin
Saah sabah ohhh mis gibi olmuşKızlar 30 dakikada 230 calori yaktım da geldim.
Ciddi birşey yok cnm.biraz spor yapınca canlandım.
Sakın ama sakın Özlem. Bu hafta seni listeye aldım dimi? Sen şimdi künefe yersen olur mu? Ayrıca bunca zamandır künefe yiyorsun sana ne faydası oldu vıcık vıcık yağdan başkaKızlar akşam bizimkiler künefe yapacaklar.Sanırım 1 porsiyon 500 calori civarı.
Hajer' cim şimdi iyi hoş anladık bu diyetide sence mantıklı geliyor mu marketten aldığın meyve suyu. Hem katkı maddeli hem sağlıksız. Diyeti çıkaran adam meyvelerin antioksidan içeriğinden bahsetmiş. Bence marketten aldığın meyve suyu hiç bir işe yaramaz. Ayrıca bu diyeti yukarda da yazdığım gibi onaylamıyorum. Önce sağlık. Sağlığın bozulduktan sonra zayıf olmuşsun sence önemli mi?Bugun benim meyve suyu gunum sauna kadar iyi gidiyorum.masallah.bide merak eden varsa normal marketten aldigim karisik meyve suyunu iciyorum.
Karistirmissin canim bana yazmistin onu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?