aslında ilk günlerdeki gibi değilsin canım artık daha iyi gidiyorsun.diyetisyeni dene olmasa tekrar kendin menülerinle verirsin.Cnmm supersinn ya kosu bandinin markasi ne senin bide ewde kosarken sıkılmıonmu bn sıkılyom yaa( 6.0 ve ustu hizda kosmaya calisym
bende çok sıkılıyorum ama yapmak zorundayım,havalar bi ısınsın kendimi atarım dışarıya dışar yürümekten hiç sıkılmıyorum.marka dulnop.
Hosbuldukk cok tesekkur edrm tanistgma memnun oldum bugn calistgm icin giremedm 24 saat usulu calisiom ben :)
Sabah
Kucuk dilim peynir
2dilim ekmek
3 4 zeytin
Domates salatalik
Oglen
portakal
Aksam
Izgara tavuk
Ayran
2.5 lt su :)
Spor yok ama calistgm yerde hic asansor kullanmadim ole iste kizlarrrr
Ben yarin diyetisyene gidicem kizlar
O yuzden yarin sil bastan yapmak istiom en dikkatli daha dikkatliii)
bende senin gibi kendimi saldım.geçen yıl bu zaman seksenlerden kurtulmama az kalmışken kendimi saldım 93lere kadar çıktım.Burcu'cum geçmiş olsun ciddi bir sıkıntı yoktur inşallah..
Aslında üşenmeyip düzenli spor yapsaydım hiç bu hale gelmezdiim sanırım.
Haklısın aslında 16 Ağustos 2013'te ayrıldığımda 67,5 kiloymuşum.6 ocak 2014'te tartıldığımda 81.100'ü gösteriyordu tartım.
O zamandan buyana 13.6 kilo almışım.geçen yıl mayısta takıma girdiğimde 75.2 kiloydum sanırım.Onun üzerine çıkmışım.
Kızlar bu örnek olsun hepimize kendinizi bırakırsanız başladığınız kilonun kat kat üstüne bile çıkabilirsiniz.Bir çok örnekleride mevcut..
hayırlısı olsun canım.Canlarım çok salakça bir şekilde görev yerimi degiştirdiler. Canım çok sıkkın yeni yerde internet yok . yazamazsam merak etmeyin akşama uğrarım mutlaka öpüldünüz kocaman :)
ALLAH şifa versin.çok geçmiş olsun.Kızlar benim moraller alt üst kızkardeşim rahatsız canım çok sıkkın 15 gün içinde çok riskli bi ameliyat geçirecek Allah şifa verir inşallah çok üzülüyorum.Burdan da ayrı kaldım saldım iice kendimi sigarada içiyorum ymekde yiyorumhiç bişeyi beceremiyorum ben ya salya sümüğüm kaç gündür
bu gün ne yiyeceğimi bilemedim evde pek bi şey kalmamış.
sabah ilk iş 2 bardak ılık su,2 kuru kaysı
kahvaltı:2 dilim kepek ekmek
lor peyniri,haşlanmış yumurta
çay
öğlen:2 orta boy haşlanmış patates
üzerine bol sarımsaklı yoğurt
ara:1 yeşil çay,
akşam:tekrar haşlanmış pataes(öğlenden daha azdı)
4 adet etsiz yaprak sarması
sarımsaklı yoğurt
su 2.5lt
spor yok.
kızlar size bir şey soruyum yardımcı olun.ben diyete başladığımdan beri her gün spor yapıyorum ama bazı yerler okuyorum ilk zamanlar spor yapmayın kasa dönüşür falan diye ara vereyim mi yoksa devam ediyimmi.
canım diyette kesinlikle patates tüketme hem kabız yapar hemde depo nişasta oldgu için yaga dönüşümü çok kolaydır. şeker deposudur yani gerisi güzel
canım bu ne spor yaptıgına bağlı bunu yazarsan daha iyi olur menü sonuna bide saatkerini yazarsan yemeklerin. sordugun soruya gelince kas yapacak sporlar yaparsan kasa dönüşür senin için suan en uygun olan spor yürüyüş azar azar mekiktir. fazlasını yapma agırlıkla çalışma şeklinde eğer leslie sansone walk at home a bakarsan o senin için çok ideal mesela
yok yaptığım tek spor koşu bandında tempolu yürümek.
Afiyet olsun cnm.nazarlik bir menu bence.:)sabah(11:15)
2 yumurta ile tereyağlı omlet
az peynir
6 zeytin
2 dilim kızarmıs ekmek
şekersiz çay
öğle(15:00)
1 kase yayla çorba
salata
akşam(18:15)
3 yk ıspanak
2 yk yoğurt
salata
2.5 litre su
1.5 saat ev temizliği
o zamn sıkıntı olmaz cnm mesela bn hıc kas yapmadım 76 kiloyla başlamıstım ve hergün yürüyüş yapıodum
Afiyet olsun cnm.nazarlik bir menu bence.:)
Ben sporu cokmu abartiyorum sence?
bu gün ne yiyeceğimi bilemedim evde pek bi şey kalmamış.
sabah ilk iş 2 bardak ılık su,2 kuru kaysı
kahvaltı:2 dilim kepek ekmek
lor peyniri,haşlanmış yumurta
çay
öğlen:2 orta boy haşlanmış patates
üzerine bol sarımsaklı yoğurt
ara:1 yeşil çay,
akşam:tekrar haşlanmış pataes(öğlenden daha azdı)
4 adet etsiz yaprak sarması
sarımsaklı yoğurt
su 2.5lt
spor yok.
kızlar size bir şey soruyum yardımcı olun.ben diyete başladığımdan beri her gün spor yapıyorum ama bazı yerler okuyorum ilk zamanlar spor yapmayın kasa dönüşür falan diye ara vereyim mi yoksa devam ediyimmi.
sabah(11:15)
2 yumurta ile tereyağlı omlet
az peynir
6 zeytin
2 dilim kızarmıs ekmek
şekersiz çay
öğle(15:00)
1 kase yayla çorba
salata
akşam(18:15)
3 yk ıspanak
2 yk yoğurt
salata
2.5 litre su
1.5 saat ev temizliği
yok yaptığım tek spor koşu bandında tempolu yürümek.
Aksamki elma disinda fevkalede bi menukızlar bugünkü menümü yazayım
sabah 6:30
2 dilim ekmek
1 salatalık
1 domates
5 zeytin
1 kk peynir
ıhlamur
ara 11:00
şekersiz nescafe
öğle 13:00
1 tabak ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara 16:00
şekersiz türk kahvesi
akşam 19:00
bol salata
ara 2o:30
1 elma
2,5 litre su ve 30 dk yürüyüş
yürüyüşe 5.7 başlayıp 6 da bitiriyorum.40 dk yürüyüşümü yaptım.
Aksamki elma disinda fevkalede bi menu
Burcycum elma da naxarlik olmus
Ama onu da yemeseydim sabah olmazdi
günaydın kızlarr
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Yapmam gerekenleri okudum ama burda yeni olduğum için bana yardımcı olup beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?