aslında ilk günlerdeki gibi değilsin canım artık daha iyi gidiyorsun.diyetisyeni dene olmasa tekrar kendin menülerinle verirsin.Cnmm supersinn ya kosu bandinin markasi ne senin bide ewde kosarken sıkılmıonmu bn sıkılyom yaa ( 6.0 ve ustu hizda kosmaya calisym
bende çok sıkılıyorum ama yapmak zorundayım,havalar bi ısınsın kendimi atarım dışarıya dışar yürümekten hiç sıkılmıyorum.marka dulnop.
Hosbuldukk cok tesekkur edrm tanistgma memnun oldum bugn calistgm icin giremedm 24 saat usulu calisiom ben :)
Sabah
Kucuk dilim peynir
2dilim ekmek
3 4 zeytin
Domates salatalik
Oglen
portakal
Aksam
Izgara tavuk
Ayran
2.5 lt su :)
Spor yok ama calistgm yerde hic asansor kullanmadim ole iste kizlarrrr
Ben yarin diyetisyene gidicem kizlar
O yuzden yarin sil bastan yapmak istiom en dikkatli daha dikkatliii )
bende senin gibi kendimi saldım.geçen yıl bu zaman seksenlerden kurtulmama az kalmışken kendimi saldım 93lere kadar çıktım.Burcu'cum geçmiş olsun ciddi bir sıkıntı yoktur inşallah..
Aslında üşenmeyip düzenli spor yapsaydım hiç bu hale gelmezdiim sanırım.
Haklısın aslında 16 Ağustos 2013'te ayrıldığımda 67,5 kiloymuşum.6 ocak 2014'te tartıldığımda 81.100'ü gösteriyordu tartım.
O zamandan buyana 13.6 kilo almışım.geçen yıl mayısta takıma girdiğimde 75.2 kiloydum sanırım.Onun üzerine çıkmışım.
Kızlar bu örnek olsun hepimize kendinizi bırakırsanız başladığınız kilonun kat kat üstüne bile çıkabilirsiniz.Bir çok örnekleride mevcut..
hayırlısı olsun canım.Canlarım çok salakça bir şekilde görev yerimi degiştirdiler. Canım çok sıkkın yeni yerde internet yok . yazamazsam merak etmeyin akşama uğrarım mutlaka öpüldünüz kocaman :)
ALLAH şifa versin.çok geçmiş olsun.Kızlar benim moraller alt üst kızkardeşim rahatsız canım çok sıkkın 15 gün içinde çok riskli bi ameliyat geçirecek Allah şifa verir inşallah çok üzülüyorum.Burdan da ayrı kaldım saldım iice kendimi sigarada içiyorum ymekde yiyorumhiç bişeyi beceremiyorum ben ya salya sümüğüm kaç gündür