Gunaydın hanımlar
bayadır geliyorum takıma ama hiç aktif.değil takım cok kotu
ben izindeyim. Ama gelip okuyorum, yazamıyorum cunku finallerim basladı
Yeni gelenler hosgeldiniiizzz
Kapran yok.ortalıkta,inş hersey yolundadır, takımın boyle boş oldugunu orunce o da uzulu,ek
kızlar bugun tartıldım ama sonuc felaket, soyleyemem bile
bugun evdeyim pirinç lapası detoksu yapıyorum,.dur demezsem basladıgım yere geri donucem(
hızlıca bir iki kilo.gitsin, şoklayayım, sonrada kendimi tutmaya devam, eski halime donup, hatta eksiye geçip tekrar giricem takıma inşallah
öpüyorum herkesii, bugun cok calısmam lazım yarınki sınava, goorusurızz
günaydın arkadaşlar.evet arkadaşlar gruplar artık eskisi gibi aktif değil.
Kızlar gelemiyorum bir kaç gündür. Ben gelemeyince de takım eski haline dönemiyor. Çok yoğunum bu günlerde. Hiç bir şeye vaktim yetmiyor. Üstüne birde hastalığım tam iyileşmedi. En kısa zamanda her şeyi yoluna koyup sık sık gelmeye çalışacağım. Ama bu arada sizde bırakmayın kendinizi. Takımın durumu kötü ama onu iyileştirmek bizim elimizde. Birazcık sabır ve destek. Geçmişi okuyamadım ama Elif gelmiş sanırım. (file76 Uzun zaman oldu ismini doğru hatırlayabildiysem eğer:26:) Mesajlarına tam bakmadım. Takıma dönmek istiyorsan geldiğim zaman görüşelim yeniden. Beni hatırlamışsındır büyük ihtimal.
Burcu' cum desteklerin için çok teşekkürler Seviyorum seniFunda' cım bugün ikinci gün nasıl geçiyor?
Kaptancim cok gecmis olsun dikkat et kendine.az once buyuk capta bi tartisma yasadim mudur yardimcisiyla o sinirle mudurun odasina gittim olayi anlatirken mal gibi aglamaya basladim ciktim lavboya gittim durduramadim kendimi ne bicim agladimsonra ictim 1 tane.icime cekmedim ama yeminle durduramadim aglamami regl olacam onun da etkisi beceremedim ebru arkasina sigindim belkide ama birakmadim devam edecem.
kızlar nabersiniz? :)
bir aklıma geldi, takımıma bakayım dedim :)
biz iyiyiz , 31. haftadayız :) az kaldı walla...
hayırlısıyla kavuşacağım oğluma 9-10 haftaya kadar inşallah...
sonra da birkaç ay geçsin, vuhuuuu yanınızdayım.. eşime söz verdim, seneye yaza bomba olcam diye... şimdilik 10-11 kilo aldım.. çok değil ama hızlandı son haftalarda... çok fazla almadan bitirebilirsem süper olacak...
öpüyoruuuumm...
Teşekkür ederim canım benim.Kaptancim cok gecmis olsun dikkat et kendine.az once buyuk capta bi tartisma yasadim mudur yardimcisiyla o sinirle mudurun odasina gittim olayi anlatirken mal gibi aglamaya basladim ciktim lavboya gittim durduramadim kendimi ne bicim agladimsonra ictim 1 tane.icime cekmedim ama yeminle durduramadim aglamami regl olacam onun da etkisi beceremedim ebru arkasina sigindim belkide ama birakmadim devam edecem.
Zaten bu olaylar birden bu hale geliyor Burcu. Üye çok ama katılımın ve paylaşımın çoğalabilmesi için yeni kana ihtiyacımız var.Onemli degil ebrucum elimden gekdigince burdayim ananeme bakiyorum 2 gundur telden girmeye calisiyorum ama bi kac gun onceye gore daha canli diye dusunuyoorum takimi file 76 ve gozde diye 2 yeni isim var canin bugun bakamadim katilmak isteyenler alanina askinda yeterince uyemiz var ama paylasim yok cnm ya
Teşekkürler canımhatırlıyorum canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et.gelince bol bol sohbet ederiz.
Hoş geldin canım. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Kiloyu sakın ama sakın takma. Önemli olan senin ve bebeğin sağlığı. Gerisini sen halledersin nasıl olsa.kızlar nabersiniz? :)
bir aklıma geldi, takımıma bakayım dedim :)
biz iyiyiz , 31. haftadayız :) az kaldı walla...
hayırlısıyla kavuşacağım oğluma 9-10 haftaya kadar inşallah...
sonra da birkaç ay geçsin, vuhuuuu yanınızdayım.. eşime söz verdim, seneye yaza bomba olcam diye... şimdilik 10-11 kilo aldım.. çok değil ama hızlandı son haftalarda... çok fazla almadan bitirebilirsem süper olacak...
öpüyoruuuumm...
Çok teşekkürler Zeynep' cim.canım başarılar sana
umarım iyi geçer sınavlar
aman dikkat et sınavların bitince pişman olma
ben genelde öyle yapıyorum
ama dün akşam ufak bir kaçamak yaptım ve çok kızdım kendime
başım sıkışınca işleri yetiştiremeyince kendimi yemeğe veriyotum
ama olan bana oluyor
ahhhh allahım artık dur diyorum kendime
canım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım benim.Bırakmadım devam derken umarım sigaradan bahsetmiyorsundur. Vazgeçmedin dimi bırakmaktan? İlk zamanlarda öyle olabilir ama emin ol sonradan hepsi bitiyor. Sen sigaradan zannediyorsun sinir halini ama emin ol onunla alakası yok. Bende bugün iş yerinde kötü bir olay yaşadım. Şuan çalıştığım birimden eski birimime almak istiyorlar beni ama ben eskisinde çalışmak istemiyorum. Israrla beni yerimden etmeye uğraşıyorlar canım çok sıkkın. Dua edin bana hayırlısı olsun hakkımda. Sende sıkma canını düzelir inşallah her şey en kısa zamanda.
Zaten bu olaylar birden bu hale geliyor Burcu. Üye çok ama katılımın ve paylaşımın çoğalabilmesi için yeni kana ihtiyacımız var.
Teşekkürler canım
Hoş geldin canım. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Kiloyu sakın ama sakın takma. Önemli olan senin ve bebeğin sağlığı. Gerisini sen halledersin nasıl olsa.
Çok teşekkürler Zeynep' cim.Kaçamak için kızdım sana çünkü artık listedesin. Kaçamak yok Bebişte büyüdü artık. Ek gıdaya başladın mı? Hala emiyor mu?
canım başarılar sana
umarım iyi geçer sınavlar
aman dikkat et sınavların bitince pişman olma
ben genelde öyle yapıyorum
ama dün akşam ufak bir kaçamak yaptım ve çok kızdım kendime
başım sıkışınca işleri yetiştiremeyince kendimi yemeğe veriyotum
ama olan bana oluyor
ahhhh allahım artık dur diyorum kendime
evet canım
hep birlikte el birliği ile hareketli hale getiricaz
canım çok geçmiş olsun
canım üzüldüm tartışma yaşadığına umarım yoluna girer işler
sıkma canını sigara konusunda da aman haa taviz yok
funda burcun ne ben çok çabuk ağlarım sinir olurum bu huyuma
hayırlı doğumlar canım sana
aman dikkat et bundan sonra alınıyor asıl kilo
mümkün oldukça almamaya çalış
çünkü emzirirken de çok alınıyor
ben ilk hamileliğimde 23 kilo aldım
ikinci de 11 kilo aldım
canım benim seninde dediğin gibi hakkında hayırlısı neyse o olsun.inşallah biran evvel düzelir her şey.Teşekkür ederim canım benim.Bırakmadım devam derken umarım sigaradan bahsetmiyorsundur. Vazgeçmedin dimi bırakmaktan? İlk zamanlarda öyle olabilir ama emin ol sonradan hepsi bitiyor. Sen sigaradan zannediyorsun sinir halini ama emin ol onunla alakası yok. Bende bugün iş yerinde kötü bir olay yaşadım. Şuan çalıştığım birimden eski birimime almak istiyorlar beni ama ben eskisinde çalışmak istemiyorum. Israrla beni yerimden etmeye uğraşıyorlar canım çok sıkkın. Dua edin bana hayırlısı olsun hakkımda. Sende sıkma canını düzelir inşallah her şey en kısa zamanda.
Zaten bu olaylar birden bu hale geliyor Burcu. Üye çok ama katılımın ve paylaşımın çoğalabilmesi için yeni kana ihtiyacımız var.
Teşekkürler canım
Hoş geldin canım. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Kiloyu sakın ama sakın takma. Önemli olan senin ve bebeğin sağlığı. Gerisini sen halledersin nasıl olsa.
Çok teşekkürler Zeynep' cim.Kaçamak için kızdım sana çünkü artık listedesin. Kaçamak yok Bebişte büyüdü artık. Ek gıdaya başladın mı? Hala emiyor mu?
sabah(10:30)
recel bal tereyag
4 zeytin
yarım kk peynir
3 dilim kızarmıs ekmek
öğle(14:00)
1 kase mercimek corba
1 dilim kızarmıs ekmek
akşam(17:30)
4 yk pırasa
salata
2 litre su
sabahları ananeme gidiyorum kızlar evin düzeninide pek bilmediğim için ne bulduysam onu yedim gibi oldu
Teşekkür ederim canım benim.Bırakmadım devam derken umarım sigaradan bahsetmiyorsundur. Vazgeçmedin dimi bırakmaktan? İlk zamanlarda öyle olabilir ama emin ol sonradan hepsi bitiyor. Sen sigaradan zannediyorsun sinir halini ama emin ol onunla alakası yok. Bende bugün iş yerinde kötü bir olay yaşadım. Şuan çalıştığım birimden eski birimime almak istiyorlar beni ama ben eskisinde çalışmak istemiyorum. Israrla beni yerimden etmeye uğraşıyorlar canım çok sıkkın. Dua edin bana hayırlısı olsun hakkımda. Sende sıkma canını düzelir inşallah her şey en kısa zamanda.
Teşekkürler canım
sabah(10:30)
recel bal tereyag
4 zeytin
yarım kk peynir
3 dilim kızarmıs ekmek
öğle(14:00)
1 kase mercimek corba
1 dilim kızarmıs ekmek
akşam(17:30)
4 yk pırasa
salata
2 litre su
sabahları ananeme gidiyorum kızlar evin düzeninide pek bilmediğim için ne bulduysam onu yedim gibi oldu
Aslan canim burcum.ya oyle kolay aglamam sinirlenince agliyorum o halde kendimi ifade edemeyince iyice dellenip daha cok agliyorum coj sinir bi durum ya karsindaki ciddiye almiyor seni oyle durumlarda.
sabah ilk iş ılık 1 bardak su
sarımsak çayı
kahvaltı:yağsız peynirli kepekli tost
1 haşlanmış yumurta
çay
öğlen:2 küçük fırında pişmiş bağet
yoğurt,1dilim kepek ekmek
ara:limonlu soda,yarım avuç leblebi
akşam mercimek çorbası,yoğurt
ara:elma yerim açıkırsam
su2.5lt
spor 40 dk koşu bandı yürüyüş
canım acıkırsan elma yeme yoğurt ye çünkü elma kan şekerini birden yükseltip yağ depolamaya neden olur o nedenle öğlen 3 ten sonra meyve ve süt tüketmiyoruz biz grupça ama yoğurt fermantasyon geçirömiş bi ürün olduğu için sıkıntı olmuyor
uyarın için teşekkürler,yoğurt yerim.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız gelemıyorum hiçç iş yerınde tel yasak maalesefneyse daha regl olmadım 2,5 ay olacak offff
Canim gebelik testi yaptin mi yapmadiysan kesin doktora gozukmelisin ihmal etm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?