Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nachtigall teşekkürler canım link için ben boğa burcuydum yükselenimde boğaymış yani şimdi 100/100 boğa mı oldu oğluma baktım oğlum yengeç yükseleni aslan kızım da başak yükseleni yay mış pek burç olaylarını anlayamıyorum neyse iyidir herhalde

Mantı mağduru arkadaşım benim, geçmiş olsun. Rennie falan alıyor musun? 1 haftadır ağrıyorsa bi şeyler içmen gerekiyor olabilir. Evde gastrit için bir ilaç var, midem ağrıdığında 2 gün içiyorum, ve geçiyor. Tabi kalıcı bir tedavi değil. akannehir

dün yürüyüş yaptım bugün baskülde güldüm bi de dün akşam yemeği yerine sadece meyve yedim demekki bundan sonra dayanabilirsem erken yemek yiyeceğim veee düzenli yürüyüş yapacağım

bende ara olarak 1taze hurma yedim öğle yemeğimin menüsü =3 köfte 1 dilim ekmek başkada bişey düşünmüyorum

Tebrik ediyorum dosba. İraden harika. alkisalkisalkis

Hava güzeldi ya, hepimiz dışarı atmışız kendimizi :dance: Beslenmen de güzel olmuş.

Çok güzel beslenmişsin güzelimm.

Oy oy oy! Afiyet olsun. Hakettin şekerim.

İltifatlar da harika yaa. Kim tutar artık seni. Azmine hayran kaldım.

Canım, dengeli yemişsin a.s Çok ölçülü olmuş. Midene iyi bak, sıcak şeyler de iyi gelir. Aman üşütme

Geçmiş olsun canım. Bisiklete fazla yüklenme. Önce sağlık.
Beslenmen çok güzel olmuş canım.

unutmadan yazayım meliscim ben yılbaşı kutlamıyorum onun için çekilişe katılamayacağım
ama kurban bayramı için hediyeleşmek isteyen arkadaşlar olursa seve seve hediyeleşirim

Boğa benim aslandan sonra en sevdiğim burçtur delikafadulden
Hepsinin de uyumu çok iyi. Birbirlerini dengeler :roflol:

kızlar maalesef geçmişi okuyamadım çok uzun sürüyor sonra hiç birşey yazamadan çıkmam gerekiyor baştan 2 sondan da 2 sayfa okudum ortası kaldı yaa
yediklerimi yazayım dün sabah 2 dilim ekmek yumurta salatalık ,birde 1kaşık kadar bal, peynir yedim öğle yemedim elma yedim sadece akşam 1kızartılmış sardalya avuç içi kadar fırında balık 3 kaşık makarna sonrada meyve yedim

Kızlar, ben yediklerimi yazmayı unuttum.
Sabah 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 kaşık zeytin ezmesi, kahve. Arada 1 pk etiform, 1 bardak süt. Öğlen yarım tost ve 4 köfte. 4 tane çizi. Akşamüstü çok fena bi şey yaptım. 1 magnum. Bi de yanlış almışım, duble çikolatalı olanı... Az önce de 4 tane tavuk salam.
Akşam yemeğinde sadece çorba düşünüyorum. Tabi eşim bir sürpriz yapmazsa delikafadulden

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz:kedi: 7 yılı bitirdik
Hediyeleri dün verdik. Bugün her aradığımda bir programdan bahsetmedi ama umudumu hala koruyorum. Belki bir sürpriz yapar alkisalkisalkis

bravo canım valla 2 saat hem de hava bozukken ben olsam hayatta çıkmazdım tembellikten gözümde büyürdü yollarlmaz:
meyveyi bende yemezdim canım ama cidden tatlı isteğini bir nebzede olsun bastırıyo ara öğün yapıyorsan dene istersen
çatlaklara gelince ben de birden kilo aldığım için bacaklarımda ve kollarımda çatlaklar oldu kollarımdaki hala kırmızı geçeceğinden pek umudum yok ama yağlarla masaj yapıyorum aklıma geldikçe mafoldumben

geçmiş olsun canım üşütmemeye gayret et bu şaşırtmaca havalarda..bu arada verdiğim site öylesine baktığim bi siteydi ama çeşit çoktu ve uygun fiyata da baya bisiklet vardı sen iyice bakın internetten mutlaka bütçene göre bulacaksındır kaydirigubbakcemile5

tekrardan hoşgeldin canım bildiğim kadarıyla izinli diye yazmıştı ama kaptanımız gelince sorarsın yerimseniben bu arada kaç kilo aldın takımdan ayrı kaldığın süreçte?

sana da geçmiş olsun tekrardan canım umarım kısa süreçte tedavi biter sağlık ihmale gelmez elbette tekrardan git sen doktora..

bu gün yediklerimi de yazayım sabah 1 buçuk dilim ekmek klasik kahvaltı öğle 1dilim ekmek lor domates biber yedim 1 taqnede bisküvi

tebrik ederim canım Allah mutluluğunuz daim eder inşallah a.s.

teşekkürler canım
yanlış bilmiyorsam yemek yemeği çok severlarmiş yani şimdi ben hep böyle iştahlımı olacağım ya

Doğrusun canım. Yemeğe düşkündür, hayata da bağlıdır. Boğa burcu ilkbahardır, yeniden doğma, canlamayı sembolize eder. Güvenilirdir. Ancak rahatı sever, yani spor gibi etkinlilkler pek içaçıcı değildir. Boğa çok iyi bir arkadaştır. Boğalardan hep çok güzel arkadaşlarım oldu.
Başak da öyledir. Babam başak. Çok severim burcu da babamı da kaydirigubbakcemile3
Sanırım toprak burçları ile iyiyim ben.

baharcım güzel arkadasım hoşbuldum canım nasılsın?ben sanırımm 3.5 kilo civarı fazla gözüküyorum tartıda ama cumaya kadar biraz olsun iner inşaallah:kedi::kedi:

tebrik ederim cnm...nice nice mutlu senelere..

Kızlar az önce yan komşumla karşılaştım. Kadın pek azimli. Sabah akşam yürüyor. Üstelik sabahın 6.30 unda. Geçen yıldan beri 17 kilo vermiş.
Ayaküstü konuştuk. 6 haftadır Ender Saraçın bir diyet programını uyguluyormuş. Kahvaltı ve öğle yemekleri müsli tarzı birşeymiş. Akşam yemekleri de etli bir şeyler oluyormuş. 2 haftada bariz fark oluşuyormuş. Yarın akşam bana diyetin çıktısını getirecek. Ona başlamayı düşünüyorum. Program elime geçince size de yazarım. Bu program ile komşunun kalça basen bölgesinde bariz fark oluşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…