bende bugün yediklerimi yazayım
saat 12 ye geliyodu açılışı yaptığımda 2 dilim kaşar ve kepekli ekmekle yapılmış tost
arada 1 elma ve yarım bardak süt
2.ara yine aynı 1 ema ve yarım bardak süt
akşam da 1 kepçe tarhana çorbası 3 yemek kaşığı ıspanak 2 yemek kaşığı yoğurt
saat 6 da yedim yemeği daha da bişey yemem 2.5 litre suyumu da içtim birazdan yarım saat de yürürüm..
Canım, olur. Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz. Bu 3,5 kilo yeni kilodur, çabuk gider. Ne kadar zaman rejime ara verdin?
canım 1 ayı geçti rejime ara vereli..çokkk çokk fazla kilom varken üzerine 3.5 kilo daha ekledim..aferin aban ama bu da geçer inş
BAHAR cım listende sütü gördümc anım günde 2 defa içmişsin..süt iştahını frenliyor mu tatlım.daha önce hiç denemedim ama artık süt içmeyi planlıyorum dietimde..
baharcım güzel arkadasım hoşbuldum canım nasılsın?ben sanırımm 3.5 kilo civarı fazla gözüküyorum tartıda ama cumaya kadar biraz olsun iner inşaallah:kedi::kedi:
canım 1 ayı geçti rejime ara vereli..çokkk çokk fazla kilom varken üzerine 3.5 kilo daha ekledim..aferin aban ama bu da geçer inş
BAHAR cım listende sütü gördümc anım günde 2 defa içmişsin..süt iştahını frenliyor mu tatlım.daha önce hiç denemedim ama artık süt içmeyi planlıyorum dietimde..
cok tesekkür ederim canim sagol maalesef mecbur kullanacagim degilse basim cok kötü agriyorkaramanlıı meraba canım nasılsın?çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim cnm...geçmiş olsun canım antibiyotiklerini kullan iltihabın tek çaresi o çünki dimi..
cok sagol canim
daha nice yillara canimKızlar, ben yediklerimi yazmayı unuttum.
Sabah 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 kaşık zeytin ezmesi, kahve. Arada 1 pk etiform, 1 bardak süt. Öğlen yarım tost ve 4 köfte. 4 tane çizi. Akşamüstü çok fena bi şey yaptım. 1 magnum. Bi de yanlış almışım, duble çikolatalı olanı... Az önce de 4 tane tavuk salam.
Akşam yemeğinde sadece çorba düşünüyorum. Tabi eşim bir sürpriz yapmazsa delikafadulden
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz:kedi: 7 yılı bitirdik
Hediyeleri dün verdik. Bugün her aradığımda bir programdan bahsetmedi ama umudumu hala koruyorum. Belki bir sürpriz yapar alkisalkisalkis
sagol canim ya gecti derken demekki gecmemis ilaci kullanip haftaya tekrar gidecembravo canım valla 2 saat hem de hava bozukken ben olsam hayatta çıkmazdım tembellikten gözümde büyürdü yollarlmaz:
meyveyi bende yemezdim canım ama cidden tatlı isteğini bir nebzede olsun bastırıyo ara öğün yapıyorsan dene istersen
çatlaklara gelince ben de birden kilo aldığım için bacaklarımda ve kollarımda çatlaklar oldu kollarımdaki hala kırmızı geçeceğinden pek umudum yok ama yağlarla masaj yapıyorum aklıma geldikçe mafoldumben
geçmiş olsun canım üşütmemeye gayret et bu şaşırtmaca havalarda..bu arada verdiğim site öylesine baktığim bi siteydi ama çeşit çoktu ve uygun fiyata da baya bisiklet vardı sen iyice bakın internetten mutlaka bütçene göre bulacaksındır kaydirigubbakcemile5
tekrardan hoşgeldin canım bildiğim kadarıyla izinli diye yazmıştı ama kaptanımız gelince sorarsın yerimseniben bu arada kaç kilo aldın takımdan ayrı kaldığın süreçte?
sana da geçmiş olsun tekrardan canım umarım kısa süreçte tedavi biter sağlık ihmale gelmez elbette tekrardan git sen doktora..
cok guzel canim devam olacakbende bugün yediklerimi yazayım
saat 12 ye geliyodu açılışı yaptığımda 2 dilim kaşar ve kepekli ekmekle yapılmış tost
arada 1 elma ve yarım bardak süt
2.ara yine aynı 1 ema ve yarım bardak süt
akşam da 1 kepçe tarhana çorbası 3 yemek kaşığı ıspanak 2 yemek kaşığı yoğurt
saat 6 da yedim yemeği daha da bişey yemem 2.5 litre suyumu da içtim birazdan yarım saat de yürürüm..
yürü be askitom kim tutar seni sunun surasinda ne kaldi ki 5 kilocukselam canlarim..
ögle yemegi ve kahvalti birbirine karisti .. bende bu sabah 67 kilo cikmamin serefine
1 yumurta 2 sosis yarim baget ekmegi üzerine baharatli tereyagi yedim..
en az 600 kaloridir sanirim kahvaltim.. mayonezde vardi :))
ama gün icinde 2 kepekli bisküvi ve bir bardak süt iccem
böylelikle icim rahat uyuyacagim..
ve tabiki yine en az 1 saat yürüyüs ve 100 mekik.
öptümm
gecmis olsun canim aman kendine dikkat et dr gittin mi ccanim adet düzensizligin icinselam kızlar ben geldim ama birazdan çıkacağım. bu arada farkettimki geçmişi okuyup cevap yazmaya çalışmaktan yediklerimi yazmıyorum. geçoldu ama. bundan sonra geçmişi okumadan önce yediklerimi yazacağım. hemen bugün yediklerimi yazayım.
sabah klasik kahvaltı kaymak tereyağ yok.
ara 1 fincan nescafe şekersiz,3 ad grissini
saat 2 gibi 1 kepçe çorba, yarım tabak pilav üstüne az nohut,1 tabak salata
akşam yemek yemeği düşünmüyorum. sadece 1 porsiyen meyve yiyip yeşil çay içeceğim.
şu spor aletini muhakkak alacağım.bhr cım verdiğin siteyi eve gidince araştıracağım.
busabah geldiğimde geçmişi okurum dedim ama çok iş geldi önüme daha bitiremedim bile önemsizleri yarına sakladım. geçmişi eve gidince okurum.hepinizi öpüyorum şimdilik çıkıyorum.yada birazcık okuyayım öyle giderim.
ha bu arada hala adet olmadım.zaten zamanı değil ama 4 aydır 1 hafta 10 gün gibi geri geliyordu gene öyle zannettim. ama bağırsakları fena üşütmüşüm. midemdeki şişliği görseniz hayret edersiniz. bakalım bu akşam ayaklarımı falan iyice bir ısıtacağım belki faydası olur.
daha nice yillara canim
nacti cim inş canım..
baharcım diyetisyene mi gidiyorsun ..çok sevindim canım..benim diyetisyene bile gitmeye yüzüm yok artık..ılık su içmeyi deniycem cnm...bu sabah 20 dakika yürüdüm bantta...koşu bandımın tozunu aldım yani dün yine...naniknanik
koşu bandımı aldıgımda 62 kg idim şimdi nerdeyse 78 ağlarmıyım?gülermiyim?lülülülülülü
kızlar sitenin içinde diyetle ilgili güncel haberler bölümünde geziniyordum ki şu sayfa çıktı karşıma isterseniz siz de bakın kaçamak yapmadan önce kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
Allah daha çok seneler nasip etsin inşalah.....Kızlar, ben yediklerimi yazmayı unuttum.
Sabah 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 kaşık zeytin ezmesi, kahve. Arada 1 pk etiform, 1 bardak süt. Öğlen yarım tost ve 4 köfte. 4 tane çizi. Akşamüstü çok fena bi şey yaptım. 1 magnum. Bi de yanlış almışım, duble çikolatalı olanı... Az önce de 4 tane tavuk salam.
Akşam yemeğinde sadece çorba düşünüyorum. Tabi eşim bir sürpriz yapmazsa delikafadulden
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz:kedi: 7 yılı bitirdik
Hediyeleri dün verdik. Bugün her aradığımda bir programdan bahsetmedi ama umudumu hala koruyorum. Belki bir sürpriz yapar alkisalkisalkis
Canım komşunda herhangi bir hastalık falan var mı onuda sorarak diyet listesini yazarsan memnun olurum.Kızlar az önce yan komşumla karşılaştım. Kadın pek azimli. Sabah akşam yürüyor. Üstelik sabahın 6.30 unda. Geçen yıldan beri 17 kilo vermiş.
Ayaküstü konuştuk. 6 haftadır Ender Saraçın bir diyet programını uyguluyormuş. Kahvaltı ve öğle yemekleri müsli tarzı birşeymiş. Akşam yemekleri de etli bir şeyler oluyormuş. 2 haftada bariz fark oluşuyormuş. Yarın akşam bana diyetin çıktısını getirecek. Ona başlamayı düşünüyorum. Program elime geçince size de yazarım. Bu program ile komşunun kalça basen bölgesinde bariz fark oluşmuş
moralim bozuk yha.. beynim döndü cikolataya saldirdimm
kaynatam getirmis(
sonrada taze taze pidenin yarisini götürdüm 2 sosisle birlikte, sabahta kahvaötiyi fazla kacirdim.
2 saat yürüyüs bosa gitti(
nazara geldim istee
moralim bozuk yha.. beynim döndü cikolataya saldirdimm kaynatam getirmis( sonrada taze taze pidenin yarisini götürdüm 2 sosisle birlikte, sabahta kahvaötiyi fazla kacirdim. 2 saat yürüyüs bosa gitti ( nazara geldim istee
kızlar sitenin içinde diyetle ilgili güncel haberler bölümünde geziniyordum ki şu sayfa çıktı karşıma isterseniz siz de bakın kaçamak yapmadan önce kaydirigubbakcemile3 http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
Allah daha çok seneler nasip etsin inşalah..... Canım komşunda herhangi bir hastalık falan var mı onuda sorarak diyet listesini yazarsan memnun olurum. Bende aşkito ne güzel azcık bişey yemiştim tüm gün boyunca sınırlı yemiştim.Kardeşim dışardan geldi demin yarım ekmek arası bişey yaptırmış onu yedim.Ne zamandır yemiyordum çok canım çekti.Ama pişman oldum şimdi.Baharcığımında eklediği linki gördükten sonra dahada çooook pişman oldum.Yarın yemiycem artık ağır yemek inşallah....:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?