herkeslere günaydın. geçmişe bakıp geliyorum. gelebilirsem tabi.
günaydıııınnnn canımGunaydin arkadaslar.Dun aksam giremedim,biliyorsunuz hava guzeldi butun gun gezdik cok yoruldum,aksamda direk uyudum.
dun yediklerimi yazayim
elma,kahve,yumurta,peynir domates,ekmek,birkac cubukdolma,yogurt ekmek,tek yarim bardak kola kacamam oldu.ama dun cok gezdik,oglumla futbol oynadik biraz enerji harcadim umuyorum.
Bugunku kahvaltida elme ve sutlu neskafe,oglen 1 dolma ve 2 kasik yogurt yerim.ondan sonrasi daha beli degil.
Ben kaciyorum hava guzel Sanberkin sut annesiyle randevusu var gec kalmayalim.
Hepinize kacamak yapmama dileyle hayirli gunler diliyorum,bayyyyyyyyy
kızlar sabahı yazmıştım geç yiyince öğlen ve akşmaı birleştirdim annemlerdeydim balık yiyecektik dışarıda üşendiler ve evde mantı yaptı annem(( ben çok üzüldüm ama birşey de diyemedim tabi.
akşam az mantı az da biftek yedim.
yarından itibaren sıkı ynetim ilan ediyorum. kızlar benim acayip midem ağırıyor 1 haftadır. Yıllar önce gastritim vardı ama 3 yldır falan hiç ağrımıyordu geri mi geldi ne oldu anlamadım.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?a.s.Ben iyiyim bugün.Yediklerimi yazayım hemen.3 ince dilim sucuk,yarım dilim ekmek,4 zeytin,domates,salatalık.1litre su içtim.Arada 1 elma.Öğlen 3 kaşık arapsaçı.Bu arada 30 yarım mekik çektim.
Kızlar Günaydın.....
2010 a zayıf ve formda girecek arkadaşlarıma iyi haftlaar diliyorummm.....
sormayin yhaaa.. bakin bu kadar zamandir yaziyorum yediklerimi ama gram meyve yok :))
meyveyi ben anca krem santi esliginde pasta icinde yiyiorum :roflol:
güzel olmuş baharım sen bu hafta kilo vereceksin.
kızlar sabahı yazmıştım geç yiyince öğlen ve akşmaı birleştirdim annemlerdeydim balık yiyecektik dışarıda üşendiler ve evde mantı yaptı annem(( ben çok üzüldüm ama birşey de diyemedim tabi.
akşam az mantı az da biftek yedim.
yarından itibaren sıkı ynetim ilan ediyorum. kızlar benim acayip midem ağırıyor 1 haftadır. Yıllar önce gastritim vardı ama 3 yldır falan hiç ağrımıyordu geri mi geldi ne oldu anlamadım.
dün yürüyüş yaptım bugün baskülde güldüm bi de dün akşam yemeği yerine sadece meyve yedim
demekki bundan sonra dayanabilirsem erken yemek yiyeceğim
veee düzenli yürüyüş yapacağım
Gunaydin arkadaslar.Dun aksam giremedim,biliyorsunuz hava guzeldi butun gun gezdik cok yoruldum,aksamda direk uyudum.
dun yediklerimi yazayim
elma,kahve,yumurta,peynir domates,ekmek,birkac cubukdolma,yogurt ekmek,tek yarim bardak kola kacamam oldu.ama dun cok gezdik,oglumla futbol oynadik biraz enerji harcadim umuyorum.
Bugunku kahvaltida elme ve sutlu neskafe,oglen 1 dolma ve 2 kasik yogurt yerim.ondan sonrasi daha beli degil.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?a.s.Ben iyiyim bugün.Yediklerimi yazayım hemen.3 ince dilim sucuk,yarım dilim ekmek,4 zeytin,domates,salatalık.1litre su içtim.Arada 1 elma.Öğlen 3 kaşık arapsaçı.Bu arada 30 yarım mekik çektim.
Kızlar Günaydın.....
2010 a zayıf ve formda girecek arkadaşlarıma iyi haftlaar diliyorummm.....
selam canlarim..
ögle yemegi ve kahvalti birbirine karisti .. bende bu sabah 67 kilo cikmamin serefine
1 yumurta 2 sosis yarim baget ekmegi üzerine baharatli tereyagi yedim..
en az 600 kaloridir sanirim kahvaltim.. mayonezde vardi :))
ama gün icinde 2 kepekli bisküvi ve bir bardak süt iccem
böylelikle icim rahat uyuyacagim..
ve tabiki yine en az 1 saat yürüyüs ve 100 mekik.
öptümm
shopaholic artık gelmiyecek sanırım.umarım aksi birşey yoktur.
cok tesekür edrim canimBu arada karamanlı tebrik ederiim seni:hooray:.Aşkito sende süpersinnnnnnnnnn.Sen benim ilham kaynağımsın.a.s.
canim aslinda yiyebilsen iyi olur bende tam bir meyve asigiyim her türlü meyveyi severek yiyorum en cok da elma ama biz ailecek seviyoruzsormayin yhaaa.. bakin bu kadar zamandir yaziyorum yediklerimi ama gram meyve yok :))
meyveyi ben anca krem santi esliginde pasta icinde yiyiorum :roflol:
dün yürüyüş yaptım bugün baskülde güldüm bi de dün akşam yemeği yerine sadece meyve yedim
demekki bundan sonra dayanabilirsem erken yemek yiyeceğim
veee düzenli yürüyüş yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?