Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet yedim sopayı hakettim birde eşim meyve suyu sıktı onu içtim puff yaaaa.

bende yediklerimi yazayım çıkmadan önce
sabah 11 gibi 1 kase çorba
arada 3 mandalina 1 bardak süt
öğle 3 yemek kaşığı bugur pilavı 3-4 kaşık cacık
arada 1 grissini
akşam 1 kase çorba 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
saat 6.30 da günü kapattım 2.5 litre su ve 1 fincan yeşilçay içtim işte böyle kızlar şimdilik çıkıyorum eğer yatmazsam tekrar girerim iyi geceler..

güzelimm canim sende benim ilham kaynagimsinn..
seni gördükce hirs yaptim ben birazz.. ayni kilodaydik senn beni solladinn.. simdi sana yetismeye calisiyorum.. el ele tutusup birlikte kosalim.
ayrica yazdiklarin o kadar dogru ki.. kimse icin üzülmeye degmiyor. hayat bunun icin cok kisa.
her günün sonunda gülümsemeye gayret ediyorum. hic birseyi , hickimseyi takmiyorum.

Bu arada yediklerin fazla deil. cesut cokta ondan cok gibi durmus. ama alisik olmayinca agir gelmis :)

Misafirlikte sadece ceyrek fincan sekerlü sütlü kahve ictim.. kiymali ve peynirli börekten bir yudum bile almadim .. ama coooooook canim cekti

yarin tartida 67 yi görürüm insallah.. bunu hak ediyorumm

Nachtigall ask olsunn.. cansiz yazdim msji yeme diye... cezalisin yarinn hic ekmek yok sana :)

acibiberimm patlamis misir o kadar zararli deil. sen AF'tan yararlandin gitti :roflol:

bhrcim süpersin canim.. ama meyveyide 1 e indirsen iyi olur. biliosunuz meyvelerdede seker oluyor. herseyin fazlasi zarar.

haklısın canım ama tüm gün başka meyve yemedim diğer arada grissini yedim o yüzden grip olmamak için meyveye asıldım yoksa ben diyette olmasam hayatta oturup meyve yiyen bi insan değildim (tabi çikolatalar dururken kim bakar meyvenin yüzüne di mi kaydirigubbakcemile3)

Koşalım tatlımkaydirigubbakcemile.Hatta uçalım.Sana faydam dokumduysa ne mutlu bana.Sen beni örnek,ben seni örnek alalalımda mezun olalım canım.İyi yapmışsın canım kıyma ve hamur yan yana gelincedelikafadulden

sormayin yhaaa.. bakin bu kadar zamandir yaziyorum yediklerimi ama gram meyve yok :))
meyveyi ben anca krem santi esliginde pasta icinde yiyiorum :roflol:

benı de alabılırmısınız aranıza zayıflamak ıstıyorum:gitme: bende anna olmak ıstıyorum artık ama ılk once 60lı rakamları görmem gerek

sorma canım güzel gezdik.
simit en zararsızı bence güzel yapmışsın.

saol canım sana da afiyet olsun..benimd etemizlik yapmam lazım ama oğlkum saolsun dizinin dibinden ayrılmama izin vermiyor ki napıcam bilemiyorum...:sm_confused:

benimki de öyle offf yani uyukuları da azaldı iyice artık işimiz var bunlarla kaydirigubbakcemile3

oldum mu acaba deneme

oldu oldu :))

çok güzel bir gün geçirmişsiniz siz de canım minik cadı seni baya yormuş ama değmiştir heralde yerimseniben

değdi canım evet güzel bir gündü :)

fırında patates köfte yedim ama az ve 2 dilim ekmek (50gr)
akşamda sadece meyve yiyeceğim

afiyet olsun tatlım.

benı de alabılırmısınız aranıza zayıflamak ıstıyorum:gitme: bende anna olmak ıstıyorum artık ama ılk once 60lı rakamları görmem gerek

canım merhaba şu an takımımızda yer yok (yani listelerde) ama tabi listede olmak önemli değil bence, eğer amacın motivasyon ise ve kilo vermek ise bizimle yazışabilirsin. Hergün ne yedin içtin sporun vs.

Ama eğer yok ben listelere de girmek istiyorum diyorsan cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine kendini tanıtman ve takımlardan davet beklemen gerekiyor.

sağlıklı zayıflamalar.

kızlar sabahı yazmıştım geç yiyince öğlen ve akşmaı birleştirdim annemlerdeydim balık yiyecektik dışarıda üşendiler ve evde mantı yaptı annem (( ben çok üzüldüm ama birşey de diyemedim tabi.
akşam az mantı az da biftek yedim.
yarından itibaren sıkı ynetim ilan ediyorum. kızlar benim acayip midem ağırıyor 1 haftadır. Yıllar önce gastritim vardı ama 3 yldır falan hiç ağrımıyordu geri mi geldi ne oldu anlamadım.

Hayırlısı olsun canım kardeşine.

Teşekkür ederim canım. Darısı en kısa zamanda başına…
Pizza çok minik birşeydi.Kardeşimden kalan parçayı yedim. ne zamandır az yemek yiyordum.Bugün çok yedim şiştim.
Miden küçülmüş senin tatlım. Pizzayı da çok az yemen süper

sen de mi yedin acıbiberde yemişşşş klava: neyse ikinizde az yemişsiniz yaramasın inşallah şekerler kaydirigubbakcemile3
Sopayı hakettimmm

Afiyet olsun canım. Güzel yemişsin.

Tebri,k ediyorum aşkito, böreğe dokunmamışsın bile. Bugün ekmek yememye çalışacağım

nacthigall yarım dilim pizzada durduğun için tebrikler en zor sınavı eşlerimizle (ben bir de annemle) veriyoruz
Hayatımız sınav… Senin iki katı bi de..

dün yürüyüş yaptım bugün baskülde güldüm bi de dün akşam yemeği yerine sadece meyve yedim
demekki bundan sonra dayanabilirsem erken yemek yiyeceğim
veee düzenli yürüyüş yapacağım

Gunaydin arkadaslar.Dun aksam giremedim,biliyorsunuz hava guzeldi butun gun gezdik cok yoruldum,aksamda direk uyudum.
dun yediklerimi yazayim
elma,kahve,yumurta,peynir domates,ekmek,birkac cubukdolma,yogurt ekmek,tek yarim bardak kola kacamam oldu.ama dun cok gezdik,oglumla futbol oynadik biraz enerji harcadim umuyorum.
Bugunku kahvaltida elme ve sutlu neskafe,oglen 1 dolma ve 2 kasik yogurt yerim.ondan sonrasi daha beli degil.

Ben kaciyorum hava guzel Sanberkin sut annesiyle randevusu var gec kalmayalim.
Hepinize kacamak yapmama dileyle hayirli gunler diliyorum,bayyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…