• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende bugün yediklerimi yazayım
saat 12 ye geliyodu açılışı yaptığımda 2 dilim kaşar ve kepekli ekmekle yapılmış tost
arada 1 elma ve yarım bardak süt
2.ara yine aynı 1 ema ve yarım bardak süt
akşam da 1 kepçe tarhana çorbası 3 yemek kaşığı ıspanak 2 yemek kaşığı yoğurt
saat 6 da yedim yemeği daha da bişey yemem 2.5 litre suyumu da içtim birazdan yarım saat de yürürüm..

saat 12 ye geliyodu açılışı yaptığımda 2 dilim kaşar ve kepekli ekmekle yapılmış tost
saat 6 da yedim yemeği daha da bişey yemem 2.5 litre suyumu da içtim birazdan yarım saat de yürürüm..

Afiyet olsun canım. Çok güzel yemişsin.

Canım, olur. Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz. Bu 3,5 kilo yeni kilodur, çabuk gider. Ne kadar zaman rejime ara verdin?

canım 1 ayı geçti rejime ara vereli..çokkk çokk fazla kilom varken üzerine 3.5 kilo daha ekledim..aferin aban ama bu da geçer inş
BAHAR cım listende sütü gördümc anım günde 2 defa içmişsin..süt iştahını frenliyor mu tatlım.daha önce hiç denemedim ama artık süt içmeyi planlıyorum dietimde..

canım 1 ayı geçti rejime ara vereli..çokkk çokk fazla kilom varken üzerine 3.5 kilo daha ekledim..aferin aban ama bu da geçer inş
BAHAR cım listende sütü gördümc anım günde 2 defa içmişsin..süt iştahını frenliyor mu tatlım.daha önce hiç denemedim ama artık süt içmeyi planlıyorum dietimde..

Bazen rejime ara vermek iyi geliyor. Daha büyük patlamalar olmaması için aralar iyi oluyor.
Sıkma canını naniknanik Moralini bozma canım.

baharcım güzel arkadasım hoşbuldum canım nasılsın?ben sanırımm 3.5 kilo civarı fazla gözüküyorum tartıda ama cumaya kadar biraz olsun iner inşaallah:kedi::kedi:

teşekkür ederim canım iyiyim kiloları bi alıp bi veriyodum dengem bozuldu artık dur demenin zamanı geldi dedim karamanlı ve aşkito sayesinde azme geldik başladık spora kaydirigubbakcemile2

shocum diyetisyen listemde aralarda meyveyle birlikte ya yarım bardak süt ya da yrım bardak yoğurt var o yüzden araları artık meyve+süt şeklinde yapıyorum canım tok tutma olayına gelince beni gün boyu tok tutan ılık su tavsiye ederim canım sıcağa yakın ılık su iç bol bol

karamanlıı meraba canım nasılsın?çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim cnm...geçmiş olsun canım antibiyotiklerini kullan iltihabın tek çaresi o çünki dimi..
cok tesekkür ederim canim sagol maalesef mecbur kullanacagim degilse basim cok kötü agriyor
cok sagol canim
Kızlar, ben yediklerimi yazmayı unuttum.
Sabah 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 kaşık zeytin ezmesi, kahve. Arada 1 pk etiform, 1 bardak süt. Öğlen yarım tost ve 4 köfte. 4 tane çizi. Akşamüstü çok fena bi şey yaptım. 1 magnum. Bi de yanlış almışım, duble çikolatalı olanı... Az önce de 4 tane tavuk salam.
Akşam yemeğinde sadece çorba düşünüyorum. Tabi eşim bir sürpriz yapmazsa delikafadulden

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz:kedi: 7 yılı bitirdik
Hediyeleri dün verdik. Bugün her aradığımda bir programdan bahsetmedi ama umudumu hala koruyorum. Belki bir sürpriz yapar alkisalkisalkis
daha nice yillara canim
bravo canım valla 2 saat hem de hava bozukken ben olsam hayatta çıkmazdım tembellikten gözümde büyürdü yollar:olmaz:
meyveyi bende yemezdim canım ama cidden tatlı isteğini bir nebzede olsun bastırıyo ara öğün yapıyorsan dene istersen
çatlaklara gelince ben de birden kilo aldığım için bacaklarımda ve kollarımda çatlaklar oldu kollarımdaki hala kırmızı geçeceğinden pek umudum yok ama yağlarla masaj yapıyorum aklıma geldikçe mafoldumben

geçmiş olsun canım üşütmemeye gayret et bu şaşırtmaca havalarda..bu arada verdiğim site öylesine baktığim bi siteydi ama çeşit çoktu ve uygun fiyata da baya bisiklet vardı sen iyice bakın internetten mutlaka bütçene göre bulacaksındır kaydirigubbakcemile5

tekrardan hoşgeldin canım bildiğim kadarıyla izinli diye yazmıştı ama kaptanımız gelince sorarsın yerimseniben bu arada kaç kilo aldın takımdan ayrı kaldığın süreçte?

sana da geçmiş olsun tekrardan canım umarım kısa süreçte tedavi biter sağlık ihmale gelmez elbette tekrardan git sen doktora..
sagol canim ya gecti derken demekki gecmemis ilaci kullanip haftaya tekrar gidecem
cok guzel canim devam olacak

nacti cim inş canım..
baharcım diyetisyene mi gidiyorsun ..çok sevindim canım..benim diyetisyene bile gitmeye yüzüm yok artık..ılık su içmeyi deniycem cnm...bu sabah 20 dakika yürüdüm bantta...koşu bandımın tozunu aldım yani dün yine...naniknanik

selam canlarim..
ögle yemegi ve kahvalti birbirine karisti .. bende bu sabah 67 kilo cikmamin serefine

1 yumurta 2 sosis yarim baget ekmegi üzerine baharatli tereyagi yedim..
en az 600 kaloridir sanirim kahvaltim.. mayonezde vardi :))

ama gün icinde 2 kepekli bisküvi ve bir bardak süt iccem
böylelikle icim rahat uyuyacagim..

ve tabiki yine en az 1 saat yürüyüs ve 100 mekik.

öptümm

yürü be askitom kim tutar seni sunun surasinda ne kaldi ki 5 kilocuk
selam kızlar ben geldim ama birazdan çıkacağım. bu arada farkettimki geçmişi okuyup cevap yazmaya çalışmaktan yediklerimi yazmıyorum. geçoldu ama. bundan sonra geçmişi okumadan önce yediklerimi yazacağım. hemen bugün yediklerimi yazayım.
sabah klasik kahvaltı kaymak tereyağ yok.
ara 1 fincan nescafe şekersiz,3 ad grissini
saat 2 gibi 1 kepçe çorba, yarım tabak pilav üstüne az nohut,1 tabak salata
akşam yemek yemeği düşünmüyorum. sadece 1 porsiyen meyve yiyip yeşil çay içeceğim.
şu spor aletini muhakkak alacağım.bhr cım verdiğin siteyi eve gidince araştıracağım.
busabah geldiğimde geçmişi okurum dedim ama çok iş geldi önüme daha bitiremedim bile önemsizleri yarına sakladım. geçmişi eve gidince okurum.hepinizi öpüyorum şimdilik çıkıyorum.yada birazcık okuyayım öyle giderim.
ha bu arada hala adet olmadım.zaten zamanı değil ama 4 aydır 1 hafta 10 gün gibi geri geliyordu gene öyle zannettim. ama bağırsakları fena üşütmüşüm. midemdeki şişliği görseniz hayret edersiniz. bakalım bu akşam ayaklarımı falan iyice bir ısıtacağım belki faydası olur.
gecmis olsun canim aman kendine dikkat et dr gittin mi ccanim adet düzensizligin icin

nacti cim inş canım..
baharcım diyetisyene mi gidiyorsun ..çok sevindim canım..benim diyetisyene bile gitmeye yüzüm yok artık..ılık su içmeyi deniycem cnm...bu sabah 20 dakika yürüdüm bantta...koşu bandımın tozunu aldım yani dün yine...naniknanik

diyetisyene 1 ay önce gittim canım ama hastalıktı falan derken ancak adapte olabildim verdiği listeye çok uyduğum söylenemez evde ne varsa onu yiyorum ama miktarını doktorun önerdiği şekilde dengeliyorum bakalım cumaya ne çıkacak spora da başladım senin koşu bandının açılışı da tekrardan hayırlı olsun canım inşallah tozlanacak kadar ihmal etmeyiz onları kaydirigubbakcemile3

koşu bandımı aldıgımda 62 kg idim şimdi nerdeyse 78 ağlarmıyım?gülermiyim?lülülülülülü

hep derler ya insan elindekinin kıymetini bilmezmiş diye bende öyleyim canım okul bitince aldırmıştım 76 kiloydum geldiğimde 12 kilo verdim yürüyüş bandım sayesinde 64 e indim giydiklerim biraz yakışmaya başladı ya gevşedim hemen açtım iştahı bi de hormon hapları eklenince oldum mu 86 :gitme: bu defa gevşemek yok ama inşallah cumaya bu kadar dikkatim ve spora yüzüm güler diyorum :Saruboceq:

baharcım 12 kilo çok iyiyimiş canım ya..ne kadar yürüyordun günde?umutsuzluğa kapılmayalım canım ...daha önceden başarmışısın bak o zaman yine başarmak bizim elimizde...ve ne kadar sürede verdin?

canım lise bittiğinde de vermiştim 16 kilo ama üniversite dönemimde aldım işte dikkat etmeyince okul bittikten 1 ay sonra başladım ve 3 ayda verdim 12 kiloyu 1 gün yapıp 1 gün dinlendim ama 1 saat yürüdüm yaptığım günler ve hiç egzersiz yapmadım sadece yürüyüşle gitti kilolar biraz da egzersiz yapsam daha çok yağ yakardı vücut ve daha sıkı olurdum sanırım

moralim bozuk yha.. beynim döndü cikolataya saldirdimm
kaynatam getirmis :((
sonrada taze taze pidenin yarisini götürdüm 2 sosisle birlikte, sabahta kahvaötiyi fazla kacirdim.
2 saat yürüyüs bosa gitti :((

nazara geldim istee

Kızlar, ben yediklerimi yazmayı unuttum.
Sabah 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 kaşık zeytin ezmesi, kahve. Arada 1 pk etiform, 1 bardak süt. Öğlen yarım tost ve 4 köfte. 4 tane çizi. Akşamüstü çok fena bi şey yaptım. 1 magnum. Bi de yanlış almışım, duble çikolatalı olanı... Az önce de 4 tane tavuk salam.
Akşam yemeğinde sadece çorba düşünüyorum. Tabi eşim bir sürpriz yapmazsa delikafadulden

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz:kedi: 7 yılı bitirdik
Hediyeleri dün verdik. Bugün her aradığımda bir programdan bahsetmedi ama umudumu hala koruyorum. Belki bir sürpriz yapar alkisalkisalkis
Allah daha çok seneler nasip etsin inşalah.....
Kızlar az önce yan komşumla karşılaştım. Kadın pek azimli. Sabah akşam yürüyor. Üstelik sabahın 6.30 unda. Geçen yıldan beri 17 kilo vermiş.
Ayaküstü konuştuk. 6 haftadır Ender Saraçın bir diyet programını uyguluyormuş. Kahvaltı ve öğle yemekleri müsli tarzı birşeymiş. Akşam yemekleri de etli bir şeyler oluyormuş. 2 haftada bariz fark oluşuyormuş. Yarın akşam bana diyetin çıktısını getirecek. Ona başlamayı düşünüyorum. Program elime geçince size de yazarım. Bu program ile komşunun kalça basen bölgesinde bariz fark oluşmuş
Canım komşunda herhangi bir hastalık falan var mı onuda sorarak diyet listesini yazarsan memnun olurum.
moralim bozuk yha.. beynim döndü cikolataya saldirdimm
kaynatam getirmis :((
sonrada taze taze pidenin yarisini götürdüm 2 sosisle birlikte, sabahta kahvaötiyi fazla kacirdim.
2 saat yürüyüs bosa gitti :((

nazara geldim istee

Bende aşkito ne güzel azcık bişey yemiştim tüm gün boyunca sınırlı yemiştim.Kardeşim dışardan geldi demin yarım ekmek arası bişey yaptırmış onu yedim.Ne zamandır yemiyordum çok canım çekti.Ama pişman oldum şimdi.Baharcığımında eklediği linki gördükten sonra dahada çooook pişman oldum.Yarın yemiycem artık ağır yemek inşallah....:çok üzgünüm:

Kızlar günaydın,

moralim bozuk yha.. beynim döndü cikolataya saldirdimm kaynatam getirmis :(( sonrada taze taze pidenin yarisini götürdüm 2 sosisle birlikte, sabahta kahvaötiyi fazla kacirdim. 2 saat yürüyüs bosa gitti :(( nazara geldim istee

Arşınla bakalım yolları bugün... Tabana kuvvet. :olmaz:

kızlar sitenin içinde diyetle ilgili güncel haberler bölümünde geziniyordum ki şu sayfa çıktı karşıma isterseniz siz de bakın kaçamak yapmadan önce kaydirigubbakcemile3 http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html

Amana ya.. Sağol valla canım benim. İskender neymiş öyle, bizim haberimiz yok. Tühhh.

Allah daha çok seneler nasip etsin inşalah..... Canım komşunda herhangi bir hastalık falan var mı onuda sorarak diyet listesini yazarsan memnun olurum. Bende aşkito ne güzel azcık bişey yemiştim tüm gün boyunca sınırlı yemiştim.Kardeşim dışardan geldi demin yarım ekmek arası bişey yaptırmış onu yedim.Ne zamandır yemiyordum çok canım çekti.Ama pişman oldum şimdi.Baharcığımında eklediği linki gördükten sonra dahada çooook pişman oldum.Yarın yemiycem artık ağır yemek inşallah....:çok üzgünüm:

Tamam canım, sorarım. Bu ekmekler bir haftadır bizi yakıyor. Sen bayağı iyi gidiyorsun, bir şey olmaz canım. Kaldığın yerden devam et a.s

Isır bakiyim sen oğluşunun totosunu benim yerime zemuszemus Doğuştan star olmuş bu :icecream: Bir ara bir şeye kızdı o, sen oturdun diye mi :1rolleyes:

Back