• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkeslere günaydın. geçmişe bakıp geliyorum. gelebilirsem tabi.

günaydınnn canım

Gunaydin arkadaslar.Dun aksam giremedim,biliyorsunuz hava guzeldi butun gun gezdik cok yoruldum,aksamda direk uyudum.
dun yediklerimi yazayim
elma,kahve,yumurta,peynir domates,ekmek,birkac cubukdolma,yogurt ekmek,tek yarim bardak kola kacamam oldu.ama dun cok gezdik,oglumla futbol oynadik biraz enerji harcadim umuyorum.
Bugunku kahvaltida elme ve sutlu neskafe,oglen 1 dolma ve 2 kasik yogurt yerim.ondan sonrasi daha beli degil.
günaydıııınnnn canım
bence yediklerinden bişey kalmamıştır...afiyet olsun

Ben kaciyorum hava guzel Sanberkin sut annesiyle randevusu var gec kalmayalim.
Hepinize kacamak yapmama dileyle hayirli gunler diliyorum,bayyyyyyyyy

hayırlı günler canım... bye

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?a.s.Ben iyiyim bugün.Yediklerimi yazayım hemen.3 ince dilim sucuk,yarım dilim ekmek,4 zeytin,domates,salatalık.1litre su içtim.Arada 1 elma.Öğlen 3 kaşık arapsaçı.Bu arada 30 yarım mekik çektim.

kızlar sabahı yazmıştım geç yiyince öğlen ve akşmaı birleştirdim annemlerdeydim balık yiyecektik dışarıda üşendiler ve evde mantı yaptı annem :((( ben çok üzüldüm ama birşey de diyemedim tabi.
akşam az mantı az da biftek yedim.
yarından itibaren sıkı ynetim ilan ediyorum. kızlar benim acayip midem ağırıyor 1 haftadır. Yıllar önce gastritim vardı ama 3 yldır falan hiç ağrımıyordu geri mi geldi ne oldu anlamadım.

Geömiş olsun canım.Nasıl oldun?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?a.s.Ben iyiyim bugün.Yediklerimi yazayım hemen.3 ince dilim sucuk,yarım dilim ekmek,4 zeytin,domates,salatalık.1litre su içtim.Arada 1 elma.Öğlen 3 kaşık arapsaçı.Bu arada 30 yarım mekik çektim.

afiyet olsun canım...
hepsi gayet ii olmuş ama sucuk olmamış :((

Kızlar Günaydın.....

2010 a zayıf ve formda girecek arkadaşlarıma iyi haftlaar diliyorummm.....

teşekkür ederiz hep beraber inş.

bende ara olarak
1taze hurma yedim
öğle yemeğimin menüsü =3 köfte 1 dilim ekmek başkada bişey düşünmüyorum

selam canlarim..
ögle yemegi ve kahvalti birbirine karisti .. bende bu sabah 67 kilo cikmamin serefine

1 yumurta 2 sosis yarim baget ekmegi üzerine baharatli tereyagi yedim..
en az 600 kaloridir sanirim kahvaltim.. mayonezde vardi :))

ama gün icinde 2 kepekli bisküvi ve bir bardak süt iccem
böylelikle icim rahat uyuyacagim..

ve tabiki yine en az 1 saat yürüyüs ve 100 mekik.

öptümm

sormayin yhaaa.. bakin bu kadar zamandir yaziyorum yediklerimi ama gram meyve yok :))
meyveyi ben anca krem santi esliginde pasta icinde yiyiorum :roflol:

insan diyette olunca anlıyor yaptığı hataları canım neyse hiç bir şey için geç değildir bundan sonra pasta içinde değil tek başına yersin meyvelerikaydirigubbakcemile3

güzel olmuş baharım sen bu hafta kilo vereceksin.

inşallah canım cumaya kadar hiç bir kaçamak yok eğer verirsem bir küçük çikolatayı hakederim :kedi: yerimseniben

kızlar sabahı yazmıştım geç yiyince öğlen ve akşmaı birleştirdim annemlerdeydim balık yiyecektik dışarıda üşendiler ve evde mantı yaptı annem :((( ben çok üzüldüm ama birşey de diyemedim tabi.
akşam az mantı az da biftek yedim.
yarından itibaren sıkı ynetim ilan ediyorum. kızlar benim acayip midem ağırıyor 1 haftadır. Yıllar önce gastritim vardı ama 3 yldır falan hiç ağrımıyordu geri mi geldi ne oldu anlamadım.

ah o mantı yok mu geçen hafta kilo almama sebep oldu :kızgın: bu arada geçmiş olsun canım umarım tekrarlamamıştır rahatsızlığın

dün yürüyüş yaptım bugün baskülde güldüm bi de dün akşam yemeği yerine sadece meyve yedim
demekki bundan sonra dayanabilirsem erken yemek yiyeceğim
veee düzenli yürüyüş yapacağım

süpersin canım bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek kilolar yerimseniben

Gunaydin arkadaslar.Dun aksam giremedim,biliyorsunuz hava guzeldi butun gun gezdik cok yoruldum,aksamda direk uyudum.
dun yediklerimi yazayim
elma,kahve,yumurta,peynir domates,ekmek,birkac cubukdolma,yogurt ekmek,tek yarim bardak kola kacamam oldu.ama dun cok gezdik,oglumla futbol oynadik biraz enerji harcadim umuyorum.
Bugunku kahvaltida elme ve sutlu neskafe,oglen 1 dolma ve 2 kasik yogurt yerim.ondan sonrasi daha beli degil.

sen de oğluşunla yakmısındır yediklerini canım daha cumaya var dikkat edersin yüzün güler seninde tartıda

afiyet olsun canım seninki de gayet hafif olmuş

Kızlar Günaydın.....

2010 a zayıf ve formda girecek arkadaşlarıma iyi haftlaar diliyorummm.....

mrb canım inşallah hepimiz 2010 yılında istediğimiz gibi oluruz sen bi diyet programı falan uyguluyor musun nasıl gidiyo?

selam canlarim..
ögle yemegi ve kahvalti birbirine karisti .. bende bu sabah 67 kilo cikmamin serefine

1 yumurta 2 sosis yarim baget ekmegi üzerine baharatli tereyagi yedim..
en az 600 kaloridir sanirim kahvaltim.. mayonezde vardi :))

ama gün icinde 2 kepekli bisküvi ve bir bardak süt iccem
böylelikle icim rahat uyuyacagim..

ve tabiki yine en az 1 saat yürüyüs ve 100 mekik.

öptümm

afiyet olsun sana da canım kahvaltı süper o enerjiyle tüm gün çok da açlık hissetmezsin zaten yerimseniben

Son düzenleme:
TESEKKURLER ARKADASLAR.bUGUN BIRAZ OGLUCUMU GEZDIRDIM YURUYUS YAPMIS OLDUM,BENIM DE ADEDIM BITSIN BEN DE MEKIK YAPMAYA BASLAYACAM BELKI GOBESIM DAHA CABUK TOPARLAR.

Kızlar bugün topikleri gezerken bir başlık gördüm.Göbek eritmek için hareketleri deneyeceğim.Benim göbeğim çok az kaldı aslında ama ben tamamen düz olsun istiyorum.5 dkda harika bir vücut için diye bir başlıktı.İlgilenenler baksın.

selam hatunlar ben geldimm

2 saat yürüdüm yagmurda.. üstelik oglusumla birlikte .. havada buz gibiydi.

oglumu sarip sarmaladim uyku saatinde yatirdim pusetine ver elini dag tepe :teytey:

1 saat uyudu 1 saat mizirdadi ..kan ter icinde kaldim..

arada dükkanlara ugradim.. ufak beden likrali pantolon aldim. tikistira tikistira sigdim icine :roflol: simdi esnemesini bekliyorum :roflol:

carsida rastladigim kisiler beni tanimadilar :)) en son 73 kiloyken görmüstüm onlari. cok zayiflamissin dediler bende havalara uctumm

bhrcim diyettede olsam meyve yiyemiyorum yhaa :(

güzelimm benim göbek hafif sarkik ama mekikle toparlicam insallah..
gerci biraz zor gibi.. cünkü coook catlagim var..hamilelikten kalma.resmen dünya haritasi diyebilirimm

selam kızlar ben geldim ama birazdan çıkacağım. bu arada farkettimki geçmişi okuyup cevap yazmaya çalışmaktan yediklerimi yazmıyorum. geçoldu ama. bundan sonra geçmişi okumadan önce yediklerimi yazacağım. hemen bugün yediklerimi yazayım.
sabah klasik kahvaltı kaymak tereyağ yok.
ara 1 fincan nescafe şekersiz,3 ad grissini
saat 2 gibi 1 kepçe çorba, yarım tabak pilav üstüne az nohut,1 tabak salata
akşam yemek yemeği düşünmüyorum. sadece 1 porsiyen meyve yiyip yeşil çay içeceğim.
şu spor aletini muhakkak alacağım.bhr cım verdiğin siteyi eve gidince araştıracağım.
busabah geldiğimde geçmişi okurum dedim ama çok iş geldi önüme daha bitiremedim bile önemsizleri yarına sakladım. geçmişi eve gidince okurum.hepinizi öpüyorum şimdilik çıkıyorum.yada birazcık okuyayım öyle giderim.
ha bu arada hala adet olmadım.zaten zamanı değil ama 4 aydır 1 hafta 10 gün gibi geri geliyordu gene öyle zannettim. ama bağırsakları fena üşütmüşüm. midemdeki şişliği görseniz hayret edersiniz. bakalım bu akşam ayaklarımı falan iyice bir ısıtacağım belki faydası olur.

Son düzenleme:
shopaholic artık gelmiyecek sanırım.umarım aksi birşey yoktur.

ad cım meraba canım..ben de sizi okuyordum tamŞenizaslında gelmek istiyorum meliscime msj yazıcaktım acaba yer var mı takımda diee..ya da hala hakkım var mı bilmiyorum ki..çünkü sizlerden uzak kaldıgım dönemde kilo almaya başladım takım ruhu kesinlikle başka bişiy..

iyi insan lafının üstüne gelirmiş derler. valla hayatım bildiğim kadarıyla diskalifiye olmadın. melis gelir zaten o yazacaktır sana hayatım. sen kendi isteğinle mi ayrılmıştın.yoksa gelemiyormuydun unuttum valla hayatım.

ben diyet psikoljisinde olmadıgımı ve bi süre ara vermek istediğimi yazmıştım meliscime..ama tekrardan girme hakkım yoksa da ya da yer yoksa geen de takılırım size...sizleri okumak bile güzel çünki..meliscime sorayım bakim bi..

Bu arada karamanlı tebrik ederiim seni:hooray:.Aşkito sende süpersinnnnnnnnnn.Sen benim ilham kaynağımsın.:nazar:a.s.
cok tesekür edrim canim
sormayin yhaaa.. bakin bu kadar zamandir yaziyorum yediklerimi ama gram meyve yok :))
meyveyi ben anca krem santi esliginde pasta icinde yiyiorum :roflol:
canim aslinda yiyebilsen iyi olur bende tam bir meyve asigiyim her türlü meyveyi severek yiyorum en cok da elma ama biz ailecek seviyoruz
dün yürüyüş yaptım bugün baskülde güldüm bi de dün akşam yemeği yerine sadece meyve yedim
demekki bundan sonra dayanabilirsem erken yemek yiyeceğim
veee düzenli yürüyüş yapacağım

süpersin canim böyle devam

ve kizlar bana gelince neler yadim sabah normal kahvaltimi yaptim
1 fincan kahve ictim
1 mandalina
1 litre su
öglen
2 kasik pilav ve 2 kasik kuru fasülye ( cok az tabagimda kaldi)
tursu
1 litre su
1 elma
aksam
aslinda az önce geldim isten saat 5
canim birsey istemiyor
ama 1 kase corba iceyim
1litr su icerim yatasiya kadar
cünkü ilac almak zorundayim
nedeni iki gündür cok kötü kafam agriyor resmen dün gece sabah a kadar uyuyamadim
bugün dr gittim ve önceki hastaligi hala atlatamamisim hala iltihap varmis onun icin antibiyotik kullanmam lazimmis 1 hafta sonra tekrar gidecem
birazdan biraz bisiklet sürecegim ama kizlar ben fazla süremiyorum cok cabuk yoruluyorum ya

karamanlıı meraba canım nasılsın?çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim cnm...geçmiş olsun canım antibiyotiklerini kullan iltihabın tek çaresi o çünki dimi..

Back