Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Baharcim tesekkurler,guzel aslinda,canimiz bisey istediginde yuruyus yapalim istediklerimiz iyelim.

askiti ben videoyu goremedim,sanarim problem bende diyerler gordugune gore.

Ben kaciyorum kahvalti edecez oglucumla.

kızlar herkese günaydın. aşkito işyerin olan biri için çok güzel bri başlangı.maşallah yavruna çooook tatlı.gerçi resminide görmüştüm,hep yazıcam unutuyordum.ayrıca onun çorabını yerim ben.
shapoholic sanada günaydın canım.geçmişi okuyamadım dün akşamda gelemedim.ne yaptın takımdaymışsın dimi.gerçi yarın akşamı bir okurum şimdi.
bu arada kızlar dün akşam bişey yemem dedim ama,çok az çinakop ve salata yedim ama çok az gerçekten. 1 porsiyon meyvemide yedim. suyu toplasanız 1.5 lt ancak içtim ama daha iyi olacak inşallah.
bu sabah 1 dilim çavdar ekmeği,peynir zeytin ve 1 bardak çayla kahvaltımı yaptım.

ad cım melis gelmedi henüz belli değil yani takımda olup olmadıgım..çay keyfi yapıyorum kızlar..gelin çay ikram edeyim size...

selammmmmm a.s.
diyetisyenden geliyorum pek bi keyfim yerinde kızlar :))
şimdi de güne gidiyorum ben bu gazla dikkat ederim çok bişi yemem :))
akşam görüşürüz

Kahvaltim.canim yemek istemedi acikcasi ama oglen icin cok acikirim ve fazla yerim diye zorla 1 bardak sutlu balli kahve ictim ve 5 tane form biskuvi yedim.

Bisey de paylasmak istiyorum,daha onceden cay,sut,kahve cok sekerli icerdim.Mesela sutlu kahve icine 1 tatli kasigi bal yetmezdi bana az gelirdi.Diyet basladigimdan beri keseyim dedim ama olmadi cok aci gelirdi tadi.Onun icin yavas azalmaya basladim.Bu sekilde simdi bir bardak kahve 1 cay kasik balla icebiliyorum.

kahvaltin iyi olmus canim.Ben de su icmeyi unutuyorum,dun burda su icin okumasaydim kimbilir ne zamn icerdim.Bugun unutmammak icin bir buyuk sise yanima aldim.

görüp zayıflamısın diyen kadınların gözü değmiş canım heralde kaydirigubbakcemile3

sana da afiyet olsun canım artık olan olmuş eklediğim linkdeki yiyeceklerin kalorileri için ne kadar spor yapmam gerektiğini görünce canım iskender ve baklava istiyodu birden iştahım kesiliverdi kaydirigubbakcemile3

oy oy çok şeker bişey bu yakışıklı yaaa maşallah çok tatlı

Amana ya.. Sağol valla canım benim. İskender neymiş öyle, bizim haberimiz yok. Tühhh.

sorma canım tam da canım istiyodu uzun zamandır yememiştim(malum aylardır diyet psikolojisiyle) görünce aman kalsın uzun bi süre daha dedim delikafadulden

Baharcim tesekkurler,guzel aslinda,canimiz bisey istediginde yuruyus yapalim istediklerimiz iyelim.

askiti ben videoyu goremedim,sanarim problem bende diyerler gordugune gore.

Ben kaciyorum kahvalti edecez oglucumla.

valla fikriyecim ben o kadar spor yapacağıma hiç yemem dedim ne yalan söyleyim :umursamaz:

canım olacak o kadar işten yorgun geliyosun enerjin tükeniyo hiç yemezsen halsiz düşersin az da olsa ye akşamları ama saat 7 yi falan geçmesin

ad cım melis gelmedi henüz belli değil yani takımda olup olmadıgım..çay keyfi yapıyorum kızlar..gelin çay ikram edeyim size...

afiyet olsun canım ben de şimdi yeşil çayımı yaptım içmek isteyen olursa bana da beklerim yerimseniben

selammmmmm a.s.
diyetisyenden geliyorum pek bi keyfim yerinde kızlar :))
şimdi de güne gidiyorum ben bu gazla dikkat ederim çok bişi yemem :))
akşam görüşürüz

keyfin yerinde olduğuna göre tartıda baya fark etmiş canım hadi bakalım inşallah hedefine çok az kaldı kaydirigubbakcemile5

ben tam bir nescafe hastasıydım canım günde 3 bardak içerdim muhakkak ama artık tadını unutucam nerdeyse şekersiz asla içemem ki mafoldumben

kızlar ben de bu sabah kardeşimi sağlık ocağına götürdüm üşütmüş baya terli terli gelip dikiyo kafasına soğuk suları olacağı buydu tabi klava:
neyse saat 11.30 gibi geldim eve sabah kahvaltı yapmadan çıkmıştım gelince yarım bazlama ve iki dilim kaşar yedim :kedi: bundan sonra da 2 tane ara yaparım akşamla öğlen bir olur akşama da büyük ihtimalle ıspanak ve yoğurt yiycem..

koşu bandımı aldıgımda 62 kg idim şimdi nerdeyse 78 ağlarmıyım?gülermiyim?lülülülülülü
senin bu durumuna en çok o üzülüyordur.görevi forma sokup kilo verdirmek ama yapamıyor. lmaz: sen kullanamıyorsan bana gönder hayatım.bari biişe yarasın. kaydirigubbakcemile3
canım bazı alışkanlıklar öyle hemen bırakılmıyor. yoksa aksi taktirde soğuyorsun. yani keyif vermiyor.amayavaş yavaş daha iyi. ozaman sıkılmazsın.

kahvaltin iyi olmus canim.Ben de su icmeyi unutuyorum,dun burda su icin okumasaydim kimbilir ne zamn icerdim.Bugun unutmammak icin bir buyuk sise yanima aldim.
ben işe girdim gireli su işini epey boşladım.burda çekiniyorum wc ye gitmeyi. azıcık başımdan gitseler iyide sürekli tepemdeler. işyerinde yalnız değilim malesef.

bhr cım saat 7 bende işe yaramıyor hayatım o yüzden yeme içme işini daha erken bırakıyorum. çok acıkmadımda dün bakalım bugün ne olacak.
canım ayrıca ben 2in1 kahveden kullanıyorum tadı okadarda kötü değil. kremayı fazla tutmuşlar içimide kolay oluyor.

çok geçmişolsun hayatım hayırlısı ileiyileşir inşallah.
bazlama ve kaşar hııı :jeyyar:
neyse akşamı hafif atlatacakmışsın en azından hayatım. kaydirigubbakcemile2

evet hayatım öylede olur nede olsa listede olmasanda hepimizin olduğu gibi sende takımın parçasısın. opuyorumnanaktan

canım yinemi başladı o uyuz migren. biranönce kururda kurtulursun inşallah Çok üzgünüm çoook
canım benim bırakma kendini sakın.hem antibiyotik kullanırsın hemde dikkatli beslenmeye devam edersin. istersen bisiklet olayını biraz ertele,yorma kendini. opuyorumnanaktan

7 yıl. maşallah hayatım. nice senelere inşallah. a.s.

sağol hayatım.elimden geldiği kadarıyla deniyorum ama yinede kapıyorum bir yerlerden.
valla hayatım verdiğin siteden bir tane buldum fiyatıda uygun. birazdaha bakayım duruma göre alırım inşallah.

gecmis olsun canim aman kendine dikkat et dr gittin mi ccanim adet düzensizligin icin
gitmedin hayatım ne bileyim buay düzelir diye diye 4 aydır aynı.şimdi onun içinde gidecem pisikolojik dicekler sinir olacam kendime. :mymeka:

amaaan canım sende ne üzülüyorsun(gerisini getirmiyorsan tabi. )2saat daha yürürsün olur biter. sana yağmur-çamur,kar-kış,dayanmıyor nede olsa.

ad1 evet canim ya sen erkeklerle calisiyordu galiba,yanlis hatirlamiyorsam.O zamn uyanir uyanmaz 2 bardak birden ic evden cikina kadar wc gitmis olursun.Sonra is cikisi yaklasinca 2 bardak yine ic zaten eve gidersin.is yerindeyken 1 bardak azar azar ic hem istahini da azaltir.Eve gelir gelmez birden 2 bardak ic.iste sana 1.500 l bitirmis oluyorsun hem de erken saatlerde.Daha sonra da daha 2 bardak rahatlikla icersin.
SU LISTEN
Kalkinca 2 bardak
Is yerinde 1 bardak
IS cikisinda 2 bardak
Eve gelince 2 bardak
yatana kadar 2-3 bardak

kız fikriyeee delikafadulden haklısın bacım üşengeçlik işte ama söz uygulıcam. ayrıca hiç böyle düşünmemiştim. çok sağol hayatım.ben şimdi bi öğle yemeği yiyim geleyim sonra bide su içeyim.

nachtigall

fikriyecim su isine benimde alismam lazimm

güzelimm olsun canim bugün telafi ederizz..

benide az önce görümcem aradi saolsun.. efeyi bana yolla yap sporunu diyor.. hizir gibi yetistii ..allah razi olsun.

oglumu sizin yerinizede mincirdim yollamadan :))

sophaholic aman shopaholic canim ne kadar zor bir nickin var :)) sen bu gruptamiydin daha önce.. tanismiyoruz sanirim :uhm:

Merhabalar kızlar,
Hemen yediklerimi yazayım: arada 1 pk etiform, öğlen 1 kase çorba, 3 köfte. Öğleden sonra 1,5 poaça:kedi: lmaz:

Şimdi de bisiklete bineyim bari. Kalp bu acıya dayanmaz.

aşkitocum meraba canım,evet ben daha önce bu takımdaydım ve diyete bir kaç hafta ara vermek istedim ve izin istedim melisicimden..sanırım senin takıma ilk girdiğin hafta idi..aslında ben senin sıkı takipçinim..hem makyajlarını hem giyim kuşamını beğenerek ve takdir ederek takip ediyorum..bayılıyorum sen gibi bakımlı annelere canım..

kızlar nerdeyse bir haftadır hiç bakamadım topiğe,arkadaşım hastaneye yattı düşük tehlikesinde ona refakatçılık yaptım neyseki sevindirici haber bugün geldi taburcu oldu,benim adet problemim devam ediyo bir hafta geçmesine rağmen hala adet olamadım ve çok şiştim ve sancılarım var (( geçmiş çok olmuş okuyamıyorum ama ben sizi özlüyorum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…