selammmmmm a.s.
diyetisyenden geliyorum pek bi keyfim yerinde kızlar :))
şimdi de güne gidiyorum ben bu gazla dikkat ederim çok bişi yemem :))
akşam görüşürüz
kızlar herkese günaydın. aşkito işyerin olan biri için çok güzel bri başlangı.maşallah yavruna çooook tatlı.gerçi resminide görmüştüm,hep yazıcam unutuyordum.ayrıca onun çorabını yerim ben.
shapoholic sanada günaydın canım.geçmişi okuyamadım dün akşamda gelemedim.ne yaptın takımdaymışsın dimi.gerçi yarın akşamı bir okurum şimdi.
bu arada kızlar dün akşam bişey yemem dedim ama,çok az çinakop ve salata yedim ama çok az gerçekten. 1 porsiyon meyvemide yedim. suyu toplasanız 1.5 lt ancak içtim ama daha iyi olacak inşallah.
bu sabah 1 dilim çavdar ekmeği,peynir zeytin ve 1 bardak çayla kahvaltımı yaptım.
moralim bozuk yha.. beynim döndü cikolataya saldirdimm
kaynatam getirmis(
sonrada taze taze pidenin yarisini götürdüm 2 sosisle birlikte, sabahta kahvaötiyi fazla kacirdim.
2 saat yürüyüs bosa gitti(
nazara geldim istee
Bende aşkito ne güzel azcık bişey yemiştim tüm gün boyunca sınırlı yemiştim.Kardeşim dışardan geldi demin yarım ekmek arası bişey yaptırmış onu yedim.Ne zamandır yemiyordum çok canım çekti.Ama pişman oldum şimdi.Baharcığımında eklediği linki gördükten sonra dahada çooook pişman oldum.Yarın yemiycem artık ağır yemek inşallah....:çok üzgünüm:
Amana ya.. Sağol valla canım benim. İskender neymiş öyle, bizim haberimiz yok. Tühhh.
Baharcim tesekkurler,guzel aslinda,canimiz bisey istediginde yuruyus yapalim istediklerimiz iyelim.
askiti ben videoyu goremedim,sanarim problem bende diyerler gordugune gore.
Ben kaciyorum kahvalti edecez oglucumla.
kızlar herkese günaydın. aşkito işyerin olan biri için çok güzel bri başlangı.maşallah yavruna çooook tatlı.gerçi resminide görmüştüm,hep yazıcam unutuyordum.ayrıca onun çorabını yerim ben.
shapoholic sanada günaydın canım.geçmişi okuyamadım dün akşamda gelemedim.ne yaptın takımdaymışsın dimi.gerçi yarın akşamı bir okurum şimdi.
bu arada kızlar dün akşam bişey yemem dedim ama,çok az çinakop ve salata yedim ama çok az gerçekten. 1 porsiyon meyvemide yedim. suyu toplasanız 1.5 lt ancak içtim ama daha iyi olacak inşallah.
bu sabah 1 dilim çavdar ekmeği,peynir zeytin ve 1 bardak çayla kahvaltımı yaptım.
ad cım melis gelmedi henüz belli değil yani takımda olup olmadıgım..çay keyfi yapıyorum kızlar..gelin çay ikram edeyim size...
selammmmmm a.s.
akşam görüşürüz
Kahvaltim.canim yemek istemedi acikcasi ama oglen icin cok acikirim ve fazla yerim diye zorla 1 bardak sutlu balli kahve ictim ve 5 tane form biskuvi yedim.
Bisey de paylasmak istiyorum,daha onceden cay,sut,kahve cok sekerli icerdim.Mesela sutlu kahve icine 1 tatli kasigi bal yetmezdi bana az gelirdi.Diyet basladigimdan beri keseyim dedim ama olmadi cok aci gelirdi tadi.Onun icin yavas azalmaya basladim.Bu sekilde simdi bir bardak kahve 1 cay kasik balla icebiliyorum.
senin bu durumuna en çok o üzülüyordur.görevi forma sokup kilo verdirmek ama yapamıyor.koşu bandımı aldıgımda 62 kg idim şimdi nerdeyse 78 ağlarmıyım?gülermiyim?lülülülülülü
canım bazı alışkanlıklar öyle hemen bırakılmıyor. yoksa aksi taktirde soğuyorsun. yani keyif vermiyor.amayavaş yavaş daha iyi. ozaman sıkılmazsın.Kahvaltim.canim yemek istemedi acikcasi ama oglen icin cok acikirim ve fazla yerim diye zorla 1 bardak sutlu balli kahve ictim ve 5 tane form biskuvi yedim.
Bisey de paylasmak istiyorum,daha onceden cay,sut,kahve cok sekerli icerdim.Mesela sutlu kahve icine 1 tatli kasigi bal yetmezdi bana az gelirdi.Diyet basladigimdan beri keseyim dedim ama olmadi cok aci gelirdi tadi.Onun icin yavas azalmaya basladim.Bu sekilde simdi bir bardak kahve 1 cay kasik balla icebiliyorum.
ben işe girdim gireli su işini epey boşladım.burda çekiniyorum wc ye gitmeyi. azıcık başımdan gitseler iyide sürekli tepemdeler. işyerinde yalnız değilim malesef.kahvaltin iyi olmus canim.Ben de su icmeyi unutuyorum,dun burda su icin okumasaydim kimbilir ne zamn icerdim.Bugun unutmammak icin bir buyuk sise yanima aldim.
bhr cım saat 7 bende işe yaramıyor hayatım o yüzden yeme içme işini daha erken bırakıyorum. çok acıkmadımda dün bakalım bugün ne olacak.canım olacak o kadar işten yorgun geliyosun enerjin tükeniyo hiç yemezsen halsiz düşersin az da olsa ye akşamları ama saat 7 yi falan geçmesin
ben tam bir nescafe hastasıydım canım günde 3 bardak içerdim muhakkak ama artık tadını unutucam nerdeyse şekersiz asla içemem ki mafoldumben
çok geçmişolsun hayatım hayırlısı ileiyileşir inşallah.kızlar ben de bu sabah kardeşimi sağlık ocağına götürdüm üşütmüş baya terli terli gelip dikiyo kafasına soğuk suları olacağı buydu tabiklava:
neyse saat 11.30 gibi geldim eve sabah kahvaltı yapmadan çıkmıştım gelince yarım bazlama ve iki dilim kaşar yedim :kedi: bundan sonra da 2 tane ara yaparım akşamla öğlen bir olur akşama da büyük ihtimalle ıspanak ve yoğurt yiycem..
evet hayatım öylede olur nede olsa listede olmasanda hepimizin olduğu gibi sende takımın parçasısın. opuyorumnanaktanben diyet psikoljisinde olmadıgımı ve bi süre ara vermek istediğimi yazmıştım meliscime..ama tekrardan girme hakkım yoksa da ya da yer yoksa geen de takılırım size...sizleri okumak bile güzel çünki..meliscime sorayım bakim bi..
canım yinemi başladı o uyuz migren. biranönce kururda kurtulursun inşallah Çok üzgünüm çoookcünkü ilac almak zorundayim
nedeni iki gündür cok kötü kafam agriyor resmen dün gece sabah a kadar uyuyamadim
bugün dr gittim ve önceki hastaligi hala atlatamamisim hala iltihap varmis onun icin antibiyotik kullanmam lazimmis 1 hafta sonra tekrar gidecem
birazdan biraz bisiklet sürecegim ama kizlar ben fazla süremiyorum cok cabuk yoruluyorum ya
7 yıl. maşallah hayatım. nice senelere inşallah.Kızlar, ben yediklerimi yazmayı unuttum.
Sabah 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 kaşık zeytin ezmesi, kahve. Arada 1 pk etiform, 1 bardak süt. Öğlen yarım tost ve 4 köfte. 4 tane çizi. Akşamüstü çok fena bi şey yaptım. 1 magnum. Bi de yanlış almışım, duble çikolatalı olanı... Az önce de 4 tane tavuk salam.
Akşam yemeğinde sadece çorba düşünüyorum. Tabi eşim bir sürpriz yapmazsa delikafadulden
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz:kedi: 7 yılı bitirdik
Hediyeleri dün verdik. Bugün her aradığımda bir programdan bahsetmedi ama umudumu hala koruyorum. Belki bir sürpriz yapar alkisalkisalkis
sağol hayatım.elimden geldiği kadarıyla deniyorum ama yinede kapıyorum bir yerlerden.geçmiş olsun canım üşütmemeye gayret et bu şaşırtmaca havalarda..bu arada verdiğim site öylesine baktığim bi siteydi ama çeşit çoktu ve uygun fiyata da baya bisiklet vardı sen iyice bakın internetten mutlaka bütçene göre bulacaksındır kaydirigubbakcemile5
gitmedin hayatım ne bileyim buay düzelir diye diye 4 aydır aynı.şimdi onun içinde gidecem pisikolojik dicekler sinir olacam kendime. :mymeka:gecmis olsun canim aman kendine dikkat et dr gittin mi ccanim adet düzensizligin icin
amaaan canım sende ne üzülüyorsun(gerisini getirmiyorsan tabi. )2saat daha yürürsün olur biter. sana yağmur-çamur,kar-kış,dayanmıyor nede olsa.moralim bozuk yha.. beynim döndü cikolataya saldirdimm
kaynatam getirmis(
sonrada taze taze pidenin yarisini götürdüm 2 sosisle birlikte, sabahta kahvaötiyi fazla kacirdim.
2 saat yürüyüs bosa gitti(
nazara geldim istee
nachtigall
7 yıl. maşallah hayatım. nice senelere inşallah.a.s.
Çok teşekkür ederim canlarım. Hepimize inşallah...
selammmmmm a.s. diyetisyenden geliyorum pek bi keyfim yerinde kızlar :)) şimdi de güne gidiyorum ben bu gazla dikkat ederim çok bişi yemem :)) akşam görüşürüz
Tebrikler canım. Günde fazla yemelmaz:
kızlar dün akşam bişey yemem dedim ama,çok az çinakop ve salata yedim ama çok az gerçekten. 1 porsiyon meyvemide yedim. suyu toplasanız 1.5 lt ancak içtim ama daha iyi olacak inşallah. bu sabah 1 dilim çavdar ekmeği,peynir zeytin ve 1 bardak çayla kahvaltımı yaptım.
Balık iyidir canım, afiyet olsun opuyorumnanaktan Su benim için de bir sorun. Okulda zaten içmiyorum, böbrekler süper çalışıyo, sonra sorun yaşamayayım kaydirigubbakcemile3 Sabah kahvaltın çok güzel olmuş. Afiyet olsun.
kızlar ben de bu sabah kardeşimi sağlık ocağına götürdüm üşütmüş baya terli terli gelip dikiyo kafasına soğuk suları olacağı buydu tabiklava: neyse saat 11.30 gibi geldim eve sabah kahvaltı yapmadan çıkmıştım gelince yarım bazlama ve iki dilim kaşar yedim :kedi: bundan sonra da 2 tane ara yaparım akşamla öğlen bir olur akşama da büyük ihtimalle ıspanak ve yoğurt yiycem..
Canım, kardeşine geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşur umarım. Günü planladığın gibi kapatırsan güzel olur :)
selammmmmm a.s.
akşam görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?