- 23 Haziran 2011
- 1.411
- 1
Hadi bakalım o zaman daha çok şey seçmek zorunda kalacaksın eve hazırlıklı ol hihihikararsızım venüsüm işte ya neyse bi eve tekrar bakmaya gidince karar veririm herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım o zaman daha çok şey seçmek zorunda kalacaksın eve hazırlıklı ol hihihikararsızım venüsüm işte ya neyse bi eve tekrar bakmaya gidince karar veririm herhalde
Ben hatırlatmak istedim canım eğer ceza yersek o cezanın affı yok ve ceza sonucunda takımdan mezun olan hiç kimse karne alamayabilir. Yani çok ciddi bir ceza. Smile kullanmayınca çok ciddi gelmiştir mesajım ama sevimli bir şekilde yazmıştım ben onuGünaydınlar efendimmmmmmmmmm.Kısa bir aradan sonra yanınızdayım evime ve işime döndüm sonunda ve sizlere:)
Memlekete gidince beynim dönüyor bukadar yoğunluk olamazzzzz.Nihayet cumaya kadar sakin bir hafta beni bekliyor toparlanmam lazım bir an önce.kaçamak yapmadım antepte ama dengesiz beslendim korkuyorum inşallah cumaya toparlanmış olurum.
Kaptancım hemen yazmak isterdim de gerçekten telefondan zor oluyor sakin kafayla yazayım dedim asla takıma zarar verecek bişey yapmam birazdan BAŞARI HİKAYEMİ özet geçerim paylaşım alanına:)
Tekrardan çok geçmiş olsun kuzucum. Bu vesileyle devam et diyete. Yarışalım seninlegünaydın kızlar dün gelemedim cumartesi günü yediğim balıkdan zehirlendim çok kötüydüm o 2 günde tam 1.5 kilo vermişim tartıda şok oldum bugünnn bugün biraz daha iyiyim ama midem hiç bişi kabul etmiyo
Harika bir başarı hikayesi olmuş canım. Gurur duydum seninle. Kalemin kuvvetli demiştim. Benden de bişey kaçmıyor yahuHanımlar merhaba. hani ben 1. olduydum ya bişeler yazdım paylaşım alanına okumak isteyen buyursun efendim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lerinin-paylasim-alani-1004.html#post33214368
Hoşgeldin Zeynep' cim. Yine kilo almışsın. Üzüldüm senin adına. Sürekli alıp vermekte sıkıntı. Lütfen kesin karar ver ve başla. Bırakma artık. Bak bana mezun oldum ama hala devam ediyorum.kızlar selam
artık buradan ayrılmıyacağım
çünkü işler kötüye gidiyor
artık kendime sinir oluyorum
İlki daha çok hoşuma gitti ama kapaklarının cam olması hiç hoş değil. Diğerinin depolama alanı daha çok ama görüntü olarak ilkini beğendim. Bu arada inşallah kredi işi halledilir, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Darısı olmayanların başına inşallahkızlar biz ev aldık gibi bişi krediden yanıt bekliyoruz giriş kat 110 metrekare çok güzel eşyalarımı gencay ın eniştesi yapcak istediğim gibi bi kaç tv ünitesi baktım vitrin istemediğim için 2 tanenin arasında kldım
http://www.evimsahane.net/wp-content/uploads/2013/04/b-320153-ev_dekorasyonu_duvar_.jpg
http://portinindunyasi.files.wordpress.com/2010/07/tv_unitesi_9.jpg
sizce hangisi
Bence rengi her dönem kullanabileceğin bir renk seç. Siyah beyaz her zaman sevilen renklerdir. Mesela benim perdelerim lila, halım lila. Bu yıl sıkıldım. Hatta dedim ki neden perdelerimi lila yaptırmışım. Değiştireceğim sanırım yakında.ben mor istiyorum canım kapaklarını ya
Sen kendini daha iyi bilirsin canım kimi hergün tartılınca motive oluyor.Bende durduramıyorum kendimi bu sefer dayanacam diyorum çok sürmüyo cumadan beri tartılmadım bu bile büyük başarı yarın için söz veremiyorum ama:)Sıkıntı etme halledecez bu işi
Kötü birşey gerçekten, insanın enerjisi çok düşüyor. Ben de bugün paylaştım bu durumu, daha iyi oldum.
Düzensiz reglim o yüzden hormonlarım da pek çılgın. Sanırım normal
Bence ilki
:13:
canım sen evinin şekline göre karar ver ama açık raflı bir şey almakararsızım venüsüm işte ya neyse bi eve tekrar bakmaya gidince karar veririm herhalde
Ben hatırlatmak istedim canım eğer ceza yersek o cezanın affı yok ve ceza sonucunda takımdan mezun olan hiç kimse karne alamayabilir. Yani çok ciddi bir ceza. Smile kullanmayınca çok ciddi gelmiştir mesajım ama sevimli bir şekilde yazmıştım ben onu
Tekrardan çok geçmiş olsun kuzucum. Bu vesileyle devam et diyete. Yarışalım seninle
Harika bir başarı hikayesi olmuş canım. Gurur duydum seninle. Kalemin kuvvetli demiştim. Benden de bişey kaçmıyor yahu
Hoşgeldin Zeynep' cim. Yine kilo almışsın. Üzüldüm senin adına. Sürekli alıp vermekte sıkıntı. Lütfen kesin karar ver ve başla. Bırakma artık. Bak bana mezun oldum ama hala devam ediyorum.
İlki daha çok hoşuma gitti ama kapaklarının cam olması hiç hoş değil. Diğerinin depolama alanı daha çok ama görüntü olarak ilkini beğendim. Bu arada inşallah kredi işi halledilir, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Darısı olmayanların başına inşallah
Bence rengi her dönem kullanabileceğin bir renk seç. Siyah beyaz her zaman sevilen renklerdir. Mesela benim perdelerim lila, halım lila. Bu yıl sıkıldım. Hatta dedim ki neden perdelerimi lila yaptırmışım. Değiştireceğim sanırım yakında.
Ben hatırlatmak istedim canım eğer ceza yersek o cezanın affı yok ve ceza sonucunda takımdan mezun olan hiç kimse karne alamayabilir. Yani çok ciddi bir ceza. Smile kullanmayınca çok ciddi gelmiştir mesajım ama sevimli bir şekilde yazmıştım ben onu
Tekrardan çok geçmiş olsun kuzucum. Bu vesileyle devam et diyete. Yarışalım seninle
Harika bir başarı hikayesi olmuş canım. Gurur duydum seninle. Kalemin kuvvetli demiştim. Benden de bişey kaçmıyor yahu
Hoşgeldin Zeynep' cim. Yine kilo almışsın. Üzüldüm senin adına. Sürekli alıp vermekte sıkıntı. Lütfen kesin karar ver ve başla. Bırakma artık. Bak bana mezun oldum ama hala devam ediyorum.
İlki daha çok hoşuma gitti ama kapaklarının cam olması hiç hoş değil. Diğerinin depolama alanı daha çok ama görüntü olarak ilkini beğendim. Bu arada inşallah kredi işi halledilir, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Darısı olmayanların başına inşallah
Bence rengi her dönem kullanabileceğin bir renk seç. Siyah beyaz her zaman sevilen renklerdir. Mesela benim perdelerim lila, halım lila. Bu yıl sıkıldım. Hatta dedim ki neden perdelerimi lila yaptırmışım. Değiştireceğim sanırım yakında.
Yok Ebrucum ben sert anlamadım zaten o msg söylemen iyi oldu hatta bilmiyordum ceza oldugunu.Teşekkürler kaptancım ama hala birşeyi başarmış gibi hissedemiyorum niyeyse 70e gelmeden de hissedmeyeceğim galiba.Maşallahın var canım iyi gözlem yapıyonBen hatırlatmak istedim canım eğer ceza yersek o cezanın affı yok ve ceza sonucunda takımdan mezun olan hiç kimse karne alamayabilir. Yani çok ciddi bir ceza. Smile kullanmayınca çok ciddi gelmiştir mesajım ama sevimli bir şekilde yazmıştım ben onu
cokk hareketliyiz bakıyorumaynen ona basladi 2 gündür
önceki gün dans ettim. dün hem dans hem walking at home yatim.
bugün sabata 10dk filan walking at homun kendi uyarlamasini yaptim sabah isinmak amacli
aksama yine dans ederim sanirim.
bu arada fatih ürek vardi gülbende. 3 canlis sarki söyledi pes pese kalktim oynadim. her firsatta hareket sart
Hanımlar merhaba. hani ben 1. olduydum ya bişeler yazdım paylaşım alanına okumak isteyen buyursun efendim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lerinin-paylasim-alani-1004.html#post33214368
canım ben ıkıncıyı begendım.cok sık ve kullanıslı.burcugncy
arkadaslar bugunu insallah cok iyi birsekilde kapatıcam
durun hatta menumu yazayım
sabah 8:45
tulum peyniri
3 zeytin
yarım carliston biber
yarım domates
avucum kadar tost
oğlen 12:30
1 kase corba
1 s.kasıgı kuru fasulye (pilav vardı yemedim)
1 kase yogurt
aksam 19:00
1 kase corba
1 tabak kuru fasulye
3 bardak ayran
su cok az simdilik ama içerim yatana kadar insallah
spor, herzamanki gibi aktiftim, yurudum merdiven cıktım:) evde squata baslamayı dusunuyorum, simdi annemlerdeyim
ben mor istiyorum canım kapaklarını ya
cokk hareketliyiz bakıyorum
ben okudum funda
tebrik ederim seni ne güzel vermişsin,istikrarlısın da daha coook vereceksin inşallah