günaydın kızlar dün gelemedim cumartesi günü yediğim balıkdan zehirlendim çok kötüydüm o 2 günde tam 1.5 kilo vermişim tartıda şok oldum bugünnn bugün biraz daha iyiyim ama midem hiç bişi kabul etmiyo
Dünden bugüne ne değişti ??
Benden 100gr daha gitti
Tünaydın kızlaaar! İki üç gündür moralim çok bozuk, böyle bir boşlukta hiçlikte hissediyorum. Neden anlamadım :/
Sanırım öyle canım, bir anda aşırı yüklenme oldum sanırım. Diyet, yurt dışında 2. lisans araştırmaları, finaller, yılbaşı curcunası falan derken bunaldım sanırım. Her şey üst üste geldi son bir kaç gündür. Asıl kasan şey diyet ve şu araştırma safhası sanırım. Hayatımı değiştirmeye çalışıyorum çünkü biraz içim şişti. Dokunsalar ağlayacağım anlamadım:26:arada oluyor canım öyle ya havalrdan yer mekan zman değişikliğinden filan
Sanırım öyle canım, bir anda aşırı yüklenme oldum sanırım. Diyet, yurt dışında 2. lisans araştırmaları, finaller, yılbaşı curcunası falan derken bunaldım sanırım. Her şey üst üste geldi son bir kaç gündür. Asıl kasan şey diyet ve şu araştırma safhası sanırım. Hayatımı değiştirmeye çalışıyorum çünkü biraz içim şişti. Dokunsalar ağlayacağım anlamadım:26:
Ben de bir deneyeyim bugün bakalım..:26:geçenlerde bende öleydim kuzum valla temz bi uyku çektim rahatladım
Hanımlar merhaba. hani ben 1. olduydum ya bişeler yazdım paylaşım alanına okumak isteyen buyursun efendim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lerinin-paylasim-alani-1004.html#post33214368
fundacım tebrik ederim çok güzel bi başarı hikayesi olmuş darısı mezuniyete inş.
ayyy burcucum inşallahh darısı hepimize.Bu hafta da birinciliğe oynayabilseydim keşke ama biraz zor görünüyor
canım bu hafta çok güzel kilo verdin moralini bozma bu hafta ne verirsen kar öle her hafta 2 kilo filan gitseydi diyetin ne zevki kalırdı
evet haklısın ama güzel olurdu yaa 2.5 ayda hallederdim :)Şaka şaka emin adımlarla ilerlemek istiyorum zamana çok takılmayacağm bi yere yetişmiyorum en azından onun stresi olmuyor.
Aaaay darısı hepimize canımcım tebrikleeerHanımlar merhaba. hani ben 1. olduydum ya bişeler yazdım paylaşım alanına okumak isteyen buyursun efendim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lerinin-paylasim-alani-1004.html#post33214368
kızlar selam
artık buradan ayrılmıyacağım
çünkü işler kötüye gidiyor
artık kendime sinir oluyorum
O da ne akşam en son mesajı ben yazmışım sabahta ilk mesajı ben yazıyorum. Nerdesiniz kızlar
Kocaman bir günaydın gelsin benden. Umarım hep birlikte çok güzel bir hafta geçiririz.
Bu arada dün tartıldım. Sonuç çok vahim. Bir haftada 1 kg almışım. 62 kiloyum. Bakalım bu hafta yeniden 61 olacak mıyım.
Günaydınlar efendimmmmmmmmmm.Kısa bir aradan sonra yanınızdayım evime ve işime döndüm sonunda ve sizlere:)
Memlekete gidince beynim dönüyor bukadar yoğunluk olamazzzzz.Nihayet cumaya kadar sakin bir hafta beni bekliyor toparlanmam lazım bir an önce.kaçamak yapmadım antepte ama dengesiz beslendim korkuyorum inşallah cumaya toparlanmış olurum.
Kaptancım hemen yazmak isterdim de gerçekten telefondan zor oluyor sakin kafayla yazayım dedim asla takıma zarar verecek bişey yapmam birazdan BAŞARI HİKAYEMİ özet geçerim paylaşım alanına:)
günaydın kızlar dün gelemedim cumartesi günü yediğim balıkdan zehirlendim çok kötüydüm o 2 günde tam 1.5 kilo vermişim tartıda şok oldum bugünnn bugün biraz daha iyiyim ama midem hiç bişi kabul etmiyo
Dünden bugüne ne değişti ??
Benden 100gr daha gitti
Tünaydın kızlaaar! İki üç gündür moralim çok bozuk, böyle bir boşlukta hiçlikte hissediyorum. Neden anlamadım :/
canım üstte yazdığım gibi zamansızlıktanniye böle oluyor peki zeynepcim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?