Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sabahı yazmıştım geç yiyince öğlen ve akşmaı birleştirdim annemlerdeydim balık yiyecektik dışarıda üşendiler ve evde mantı yaptı annem(( ben çok üzüldüm ama birşey de diyemedim tabi. akşam az mantı az da biftek yedim. yarından itibaren sıkı ynetim ilan ediyorum. kızlar benim acayip midem ağırıyor 1 haftadır. Yıllar önce gastritim vardı ama 3 yldır falan hiç ağrımıyordu geri mi geldi ne oldu anlamadım.
dün yürüyüş yaptım bugün baskülde güldüm bi de dün akşam yemeği yerine sadece meyve yedim demekki bundan sonra dayanabilirsem erken yemek yiyeceğim veee düzenli yürüyüş yapacağım
bende ara olarak 1taze hurma yedim öğle yemeğimin menüsü =3 köfte 1 dilim ekmek başkada bişey düşünmüyorum
Hava güzeldi ya, hepimiz dışarı atmışız kendimizi :dance: Beslenmen de güzel olmuş.Gunaydin arkadaslar.Dun aksam giremedim,biliyorsunuz hava guzeldi butun gun gezdik cok yoruldum,aksamda direk uyudum. dun yediklerimi yazayim elma,kahve,yumurta,peynir domates,ekmek,birkac cubukdolma,yogurt ekmek,tek yarim bardak kola kacamam oldu.ama dun cok gezdik,oglumla futbol oynadik biraz enerji harcadim umuyorum. Bugunku kahvaltida elme ve sutlu neskafe,oglen 1 dolma ve 2 kasik yogurt yerim.ondan sonrasi daha beli degil.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?a.s.Ben iyiyim bugün.Yediklerimi yazayım hemen.3 ince dilim sucuk,yarım dilim ekmek,4 zeytin,domates,salatalık.1litre su içtim.Arada 1 elma.Öğlen 3 kaşık arapsaçı.Bu arada 30 yarım mekik çektim.
selam canlarim.. ögle yemegi ve kahvalti birbirine karisti .. bende bu sabah 67 kilo cikmamin serefine 1 yumurta 2 sosis yarim baget ekmegi üzerine baharatli tereyagi yedim.. en az 600 kaloridir sanirim kahvaltim.. mayonezde vardi :)) ama gün icinde 2 kepekli bisküvi ve bir bardak süt iccem böylelikle icim rahat uyuyacagim.. ve tabiki yine en az 1 saat yürüyüs ve 100 mekik. öptümm
selam hatunlar ben geldimm 2 saat yürüdüm yagmurda.. üstelik oglusumla birlikte .. havada buz gibiydi. oglumu sarip sarmaladim uyku saatinde yatirdim pusetine ver elini dag tepe :teytey: 1 saat uyudu 1 saat mizirdadi ..kan ter icinde kaldim.. arada dükkanlara ugradim.. ufak beden likrali pantolon aldim. tikistira tikistira sigdim icine :roflol: simdi esnemesini bekliyorum :roflol: carsida rastladigim kisiler beni tanimadilar :)) en son 73 kiloyken görmüstüm onlari. cok zayiflamissin dediler bende havalara uctumm bhrcim diyettede olsam meyve yiyemiyorum yhaagüzelimm benim göbek hafif sarkik ama mekikle toparlicam insallah.. gerci biraz zor gibi.. cünkü coook catlagim var..hamilelikten kalma.resmen dünya haritasi diyebilirimm
selam kızlar ben geldim ama birazdan çıkacağım. bu arada farkettimki geçmişi okuyup cevap yazmaya çalışmaktan yediklerimi yazmıyorum. geçoldu ama. bundan sonra geçmişi okumadan önce yediklerimi yazacağım. hemen bugün yediklerimi yazayım. sabah klasik kahvaltı kaymak tereyağ yok. ara 1 fincan nescafe şekersiz,3 ad grissini saat 2 gibi 1 kepçe çorba, yarım tabak pilav üstüne az nohut,1 tabak salata akşam yemek yemeği düşünmüyorum. sadece 1 porsiyen meyve yiyip yeşil çay içeceğim. şu spor aletini muhakkak alacağım.bhr cım verdiğin siteyi eve gidince araştıracağım. busabah geldiğimde geçmişi okurum dedim ama çok iş geldi önüme daha bitiremedim bile önemsizleri yarına sakladım. geçmişi eve gidince okurum.hepinizi öpüyorum şimdilik çıkıyorum.yada birazcık okuyayım öyle giderim. ha bu arada hala adet olmadım.zaten zamanı değil ama 4 aydır 1 hafta 10 gün gibi geri geliyordu gene öyle zannettim. ama bağırsakları fena üşütmüşüm. midemdeki şişliği görseniz hayret edersiniz. bakalım bu akşam ayaklarımı falan iyice bir ısıtacağım belki faydası olur.
ve kizlar bana gelince neler yadim sabah normal kahvaltimi yaptim
1 fincan kahve ictim
1 mandalina
1 litre su
öglen
2 kasik pilav ve 2 kasik kuru fasülye ( cok az tabagimda kaldi)
tursu
1 litre su
1 elma
aksam
aslinda az önce geldim isten saat 5
canim birsey istemiyor
ama 1 kase corba iceyim
1litr su icerim yatasiya kadar
cünkü ilac almak zorundayim
nedeni iki gündür cok kötü kafam agriyor resmen dün gece sabah a kadar uyuyamadim
bugün dr gittim ve önceki hastaligi hala atlatamamisim hala iltihap varmis onun icin antibiyotik kullanmam lazimmis 1 hafta sonra tekrar gidecem
birazdan biraz bisiklet sürecegim ama kizlar ben fazla süremiyorum cok cabuk yoruluyorum ya
nachtigall teşekkürler canım link için ben boğa burcuydum yükselenimde boğaymış yani şimdi 100/100 boğa mı oldu oğluma baktım oğlum yengeç yükseleni aslan kızım da başak yükseleni yay mış pek burç olaylarını anlayamıyorum neyse iyidir herhalde
selam hatunlar ben geldimm
2 saat yürüdüm yagmurda.. üstelik oglusumla birlikte .. havada buz gibiydi.
oglumu sarip sarmaladim uyku saatinde yatirdim pusetine ver elini dag tepe :teytey:
1 saat uyudu 1 saat mizirdadi ..kan ter icinde kaldim..
arada dükkanlara ugradim.. ufak beden likrali pantolon aldim. tikistira tikistira sigdim icine :roflol: simdi esnemesini bekliyorum :roflol:
carsida rastladigim kisiler beni tanimadilar :)) en son 73 kiloyken görmüstüm onlari. cok zayiflamissin dediler bende havalara uctumm
bhrcim diyettede olsam meyve yiyemiyorum yhaa
güzelimm benim göbek hafif sarkik ama mekikle toparlicam insallah..
gerci biraz zor gibi.. cünkü coook catlagim var..hamilelikten kalma.resmen dünya haritasi diyebilirimm
selam kızlar ben geldim ama birazdan çıkacağım. bu arada farkettimki geçmişi okuyup cevap yazmaya çalışmaktan yediklerimi yazmıyorum. geçoldu ama. bundan sonra geçmişi okumadan önce yediklerimi yazacağım. hemen bugün yediklerimi yazayım.
sabah klasik kahvaltı kaymak tereyağ yok.
ara 1 fincan nescafe şekersiz,3 ad grissini
saat 2 gibi 1 kepçe çorba, yarım tabak pilav üstüne az nohut,1 tabak salata
akşam yemek yemeği düşünmüyorum. sadece 1 porsiyen meyve yiyip yeşil çay içeceğim.
şu spor aletini muhakkak alacağım.bhr cım verdiğin siteyi eve gidince araştıracağım.
busabah geldiğimde geçmişi okurum dedim ama çok iş geldi önüme daha bitiremedim bile önemsizleri yarına sakladım. geçmişi eve gidince okurum.hepinizi öpüyorum şimdilik çıkıyorum.yada birazcık okuyayım öyle giderim.
ha bu arada hala adet olmadım.zaten zamanı değil ama 4 aydır 1 hafta 10 gün gibi geri geliyordu gene öyle zannettim. ama bağırsakları fena üşütmüşüm. midemdeki şişliği görseniz hayret edersiniz. bakalım bu akşam ayaklarımı falan iyice bir ısıtacağım belki faydası olur.
ad cım meraba canım..ben de sizi okuyordum tamŞenizaslında gelmek istiyorum meliscime msj yazıcaktım acaba yer var mı takımda diee..ya da hala hakkım var mı bilmiyorum ki..çünkü sizlerden uzak kaldıgım dönemde kilo almaya başladım takım ruhu kesinlikle başka bişiy..
cok tesekür edrim canim
canim aslinda yiyebilsen iyi olur bende tam bir meyve asigiyim her türlü meyveyi severek yiyorum en cok da elma ama biz ailecek seviyoruz
süpersin canim böyle devam
ve kizlar bana gelince neler yadim sabah normal kahvaltimi yaptim
1 fincan kahve ictim
1 mandalina
1 litre su
öglen
2 kasik pilav ve 2 kasik kuru fasülye ( cok az tabagimda kaldi)
tursu
1 litre su
1 elma
aksam
aslinda az önce geldim isten saat 5
canim birsey istemiyor
ama 1 kase corba iceyim
1litr su icerim yatasiya kadar
cünkü ilac almak zorundayim
nedeni iki gündür cok kötü kafam agriyor resmen dün gece sabah a kadar uyuyamadim
bugün dr gittim ve önceki hastaligi hala atlatamamisim hala iltihap varmis onun icin antibiyotik kullanmam lazimmis 1 hafta sonra tekrar gidecem
birazdan biraz bisiklet sürecegim ama kizlar ben fazla süremiyorum cok cabuk yoruluyorum ya
teşekkürler canımBoğa benim aslandan sonra en sevdiğim burçtur delikafadulden
Hepsinin de uyumu çok iyi. Birbirlerini dengeler :roflol:
Kızlar, ben yediklerimi yazmayı unuttum.
Sabah 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 kaşık zeytin ezmesi, kahve. Arada 1 pk etiform, 1 bardak süt. Öğlen yarım tost ve 4 köfte. 4 tane çizi. Akşamüstü çok fena bi şey yaptım. 1 magnum. Bi de yanlış almışım, duble çikolatalı olanı... Az önce de 4 tane tavuk salam.
Akşam yemeğinde sadece çorba düşünüyorum. Tabi eşim bir sürpriz yapmazsa delikafadulden
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz:kedi: 7 yılı bitirdik
Hediyeleri dün verdik. Bugün her aradığımda bir programdan bahsetmedi ama umudumu hala koruyorum. Belki bir sürpriz yapar alkisalkisalkis
teşekkürler canım
yanlış bilmiyorsam yemek yemeği çok severlarmiş yani şimdi ben hep böyle iştahlımı olacağım ya
bu gün yediklerimi de yazayım sabah 1 buçuk dilim ekmek klasik kahvaltı öğle 1dilim ekmek lor domates biber yedim 1 taqnede bisküvi
Kızlar, ben yediklerimi yazmayı unuttum.
Sabah 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 kaşık zeytin ezmesi, kahve. Arada 1 pk etiform, 1 bardak süt. Öğlen yarım tost ve 4 köfte. 4 tane çizi. Akşamüstü çok fena bi şey yaptım. 1 magnum. Bi de yanlış almışım, duble çikolatalı olanı... Az önce de 4 tane tavuk salam.
Akşam yemeğinde sadece çorba düşünüyorum. Tabi eşim bir sürpriz yapmazsa delikafadulden
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz:kedi: 7 yılı bitirdik
Hediyeleri dün verdik. Bugün her aradığımda bir programdan bahsetmedi ama umudumu hala koruyorum. Belki bir sürpriz yapar alkisalkisalkis
tebrik ederim canım Allah mutluluğunuz daim eder inşallah a.s.
tebrik ederim cnm...nice nice mutlu senelere..
baharcım güzel arkadasım hoşbuldum canım nasılsın?ben sanırımm 3.5 kilo civarı fazla gözüküyorum tartıda ama cumaya kadar biraz olsun iner inşaallah:kedi::kedi:
nactigall inşaalah canım toparlanmam gerek acilen...