Merhabalar kızlar,
canım duuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende ton balıklı sandviç yedim şimdi eşim mısır patlatıyor ben de severim napıcammm yaaaaaa
mısırda çok kalori yok diye biliyorum ben yanılıyormuyum???
Hanımlar merhabaa.s.Nalsılsınız görüşmeyeli.Ben iyiyim arada başım ağrıyor çok şiddetli onun dışında bişeyim yok.Yat yat sıkıldım kaç gündür....Bugün yediklerimi yazayım kızmayın ama bana:1no2:Sabah 1 dilm ekmek 1 kase çorba yağsız domates,biber,salatalık,3 dilim sucuk.Öğlen yarım dilim pizza,4 dilim patates.Arada 1 elma-1 ayva.Akşam 2 kaşık pilav.1 kase yoğurt,2 minik parça tavuk....Off ne çok yemişim.Bu arada bunlar yetmezmiş gibi komşu yalancı tiremisu getirdi.Nişanlım çok zayıfladın artık daha fazla zayıflama deyip ağzıma zorla verdi.Yemek zorunda kaldım...Midem küçülmüştü sanırım bu kadar eyi yeyince şiştim.Yerimde duramıyorum.delikafaduldendelikafadulden
canım özledik seni. Artık daha sık gel umarım daha iyisindir. Birazcık çok olmuş ama birazcık.
bende yediklerimi yazayım çıkmadan önce
sabah 11 gibi 1 kase çorba
arada 3 mandalina 1 bardak süt
öğle 3 yemek kaşığı bugur pilavı 3-4 kaşık cacık
arada 1 grissini
akşam 1 kase çorba 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
saat 6.30 da günü kapattım 2.5 litre su ve 1 fincan yeşilçay içtim işte böyle kızlar şimdilik çıkıyorum eğer yatmazsam tekrar girerim iyi geceler..
güzel olmuş baharım sen bu hafta kilo vereceksin.
güzelimm canim sende benim ilham kaynagimsinn..
seni gördükce hirs yaptim ben birazz.. ayni kilodaydik senn beni solladinn.. simdi sana yetismeye calisiyorum.. el ele tutusup birlikte kosalim.
ayrica yazdiklarin o kadar dogru ki.. kimse icin üzülmeye degmiyor. hayat bunun icin cok kisa.
her günün sonunda gülümsemeye gayret ediyorum. hic birseyi , hickimseyi takmiyorum.
Bu arada yediklerin fazla deil. cesut cokta ondan cok gibi durmus. ama alisik olmayinca agir gelmis :)
Misafirlikte sadece ceyrek fincan sekerlü sütlü kahve ictim.. kiymali ve peynirli börekten bir yudum bile almadim .. ama coooooook canim cekti
yarin tartida 67 yi görürüm insallah.. bunu hak ediyorumm
Nachtigall ask olsunn.. cansiz yazdim msji yeme diye... cezalisin yarinn hic ekmek yok sana :)
acibiberimm patlamis misir o kadar zararli deil. sen AF'tan yararlandin gitti :roflol:
sen artık aştın aşkitocum bu hafta 66ları görürsün işte azim.
nacthigall yarım dilim pizzada durduğun için tebrikler en zor sınavı eşlerimizle (ben bir de annemle) veriyoruz