• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu sabah ne yediğime gelirsek 1 dilim ekmek peynir 5 sucuk 1 çatal kaymak ve fındık ezmesi yedim pazar kahvaltısı şerefine..

ohhh afiyet olsun canım tabi bugün pazar doğal olarak biraz eklenti oluyo klasik kahvaltıya

kızlar hava muhteşem pastırma yazı :)
babalar nöbetçi yani benim babam ve melisin babası biz de annem ben ve melis dışarıya kahvaltıya gittik brunch gibi oldu aslında geç oldu bayaa. Güzel yedik ama halaaa acıkmadım bir öğün hafif birşeyler yer günü kapatırım. Evimize geldik melisi yıkadım nasıl kirlendi bilemezsiniz büyük çocuklar çimlerde yuvarlanıyor bizimki de ağlaya ağlaya eve getyirdim, ablaların yanına kaldırımlara oturdu her masadan bir şeyler yedi anlatamam neler yaptığını ama benim pilim bitti peşinden koşmaktan spor yerine geçer sanırım ayaklarım ağırıyor. Onu yıkadım yatırdım ben de yıkandım bir bakayım dedim.
ben de biraz çamaşır atayım yarına hazırlık yapayım yemek vs.

çok güzel bir gün geçirmişsiniz siz de canım minik cadı seni baya yormuş ama değmiştir heralde yerimseniben

şeytanın bacağını kırdım sanırım :)) sabah 40dk biraz öncede 60dk yürüdüm :))

vavvvvvv 100 dk yürüyüş süper dosbacım devamı da gelir inşallah

ohhh kız kıza... ne güzel gezmişsiniz
bende sabah eşimle yüryüş yaptım... kahvaltı yapalım dedi... baktım kahvaltıya gidersem kesin yerim simit yemeyi özledim diye simitçiye götürdüm :)) gerçekten de simit yemeyi çok özlemişim
şimdi de fırında patates yapıyorum ipin ucunu kaçırmadan yersem bugünü meyveyle kapatacağım inş.

benim yürüyüş içinde gezmek içinde kimseler yok yanımda :gitme: hafif atlatmışsın senden canım inşallah akşama da hafif geçer bakalım hepimiz dikkatli gidiyoruz cumaya nasıl sonuçlar alınacak :kedi:

baharcım bana da temizliğe yardıma gelsen spor niyetine :))
ayyy pazar günleri temizliği sevmyorum ama bugün ütü yapmam lazım yarında temizlik :((

valla pilim bitti canım önce söyleseydin olurdu belki kaydirigubbakcemile3 bende sevmiyorum toptan temizlik yapmasını oturup tembellik yapmak varken bugün spor falan yapamam artık dinleniyorum spor yerine geçmiştir sanıyorum alkisalkisalkis

oldum mu acaba deneme

olmuş olmuş kaydirigubbakcemile3

selamm
hemen kacmam lazimm

dün aksam bol yagli patatesslerr etler vs yedikten sonra migdem bozuldu.. sabaha kadar karnim agridi :))
bedduami ettiniz arkamdan lenn :))

bugün dünün telafisi icin gün icinde 7 kepekli bisküvi ve 2 bardak süt ictim.

1 saat 15 dakka yürüyüs.. 100 mekik.

simdi misafirlige gidiyorum insallah cici mamalar yoktur:)) yoksa kendimi bidaha ödüllendirebilirim :roflol:

byby

Merhabalar kızlar,
Bugün hava harikaydı. Güzel gezdik. Daha da güzeli öğlen 1 kase çorba, 1 ayran ve 1 tane patlıcan dolması yememdi. kaydirigubbakcemile3 Araların birinde 3 mandalina diğerinde de bir bardak süt içtim. Akşam yemeğinde de 7 kaşık fasülye, 1 ayran ve 1 dilim ekmek yedim. Ancak önümde zorlu bir etap var. Eşim dünden beri pizza sayıklıyordu ve şimdi sipariş verdi ve pizza geldi. Yememeliyim, yememliyim.:olmaz:

Sakin yemeeeeeeeeeeeeeee

tut kendini bacisiii.. bak yemezsen yarin belki bir kac gram eksik cikarsinn ama yersen sil bastannnnnnn.. bugün & dün yaptigin diyettti cöpe atmaa nolurrrrr[/B]

bizde hala cikamadik evdenn .. efe pa$a uyanmak bilmiyorr.. normalde bu kadar uzun uyumazz ama is bizi gicik etmeye gelinceee :roflol: akan sular duruyoo

Nachtigal tadinada bakma haa devami gelir :)))

benim gidecegim yerdede börek varmiss .. allahimm bana güc verr..zaten acimm
en iyisi gitmeden 1 litre su iceyimm :) bu seferde wc den cikmam artik :roflol:

Hanımlar merhabaa.s.Nalsılsınız görüşmeyeli.Ben iyiyim arada başım ağrıyor çok şiddetli onun dışında bişeyim yok.Yat yat sıkıldım kaç gündür....Bugün yediklerimi yazayım kızmayın ama bana:1no2:Sabah 1 dilm ekmek 1 kase çorba yağsız domates,biber,salatalık,3 dilim sucuk.Öğlen yarım dilim pizza,4 dilim patates.Arada 1 elma-1 ayva.Akşam 2 kaşık pilav.1 kase yoğurt,2 minik parça tavuk....Off ne çok yemişim.Bu arada bunlar yetmezmiş gibi komşu yalancı tiremisu getirdi.Nişanlım çok zayıfladın artık daha fazla zayıflama deyip ağzıma zorla verdi.Yemek zorunda kaldım...Midem küçülmüştü sanırım bu kadar eyi yeyince şiştim.Yerimde duramıyorum.delikafaduldendelikafadulden

ne güzel hepiniz birbirinizi durdurmuşsunuz yaaa kaydirigubbakcemile3 durdunuz di mi a.s

ay ben azcık yedimmm

Ben de azıcık yedim. Yarım dilim :kedi:

Hanımlar merhabaa.s.Nalsılsınız görüşmeyeli.Ben iyiyim arada başım ağrıyor çok şiddetli onun dışında bişeyim yok.Yat yat sıkıldım kaç gündür....Bugün yediklerimi yazayım kızmayın ama bana:1no2:Sabah 1 dilm ekmek 1 kase çorba yağsız domates,biber,salatalık,3 dilim sucuk.Öğlen yarım dilim pizza,4 dilim patates.Arada 1 elma-1 ayva.Akşam 2 kaşık pilav.1 kase yoğurt,2 minik parça tavuk....Off ne çok yemişim.Bu arada bunlar yetmezmiş gibi komşu yalancı tiremisu getirdi.Nişanlım çok zayıfladın artık daha fazla zayıflama deyip ağzıma zorla verdi.Yemek zorunda kaldım...Midem küçülmüştü sanırım bu kadar eyi yeyince şiştim.Yerimde duramıyorum.delikafaduldendelikafadulden

Geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyileş.
Aslında çok yememişsin. Sayıca fazla olmuş ama pizza dışında zararlı bir şey yok listende kaydirigubbakcemile3

canım ya aynı sorunu bende yaşadım biliyormusun kalp spazmı geçirmedim ama o ritim bozukluğunu uzun zaman yaşadım dönem dönem yine yaşıyorum bayılmalara gelince doktorum kalbime benim anlayacağım dille elektrik gitmiyor kalbin en büyük düşmanı ne bikliyomusun kendinsin ben bunu farkettiğimde en son kafamı çok sert bir şekilde yere çarpmış baygınlığın ayılma devresinde yanımda sadece erkek arkadaşlar varken hissettim hayat artık beni hiç bir şekilde üzemez insanız geçici üzgünlükler yaşıyoruzçevremizdeki insanlarla sorun yaşıyoruz ama sevginin bütün herşeyin üstesinden geldiğini gördüm
okadar çok seveceksin ki severken kendini çevreni unutacaksın beklemeyeceksin karşılığını ve uzak duracaksın hayatına kalbine gözyaşlarına yorgunluk veren insanlardan bu annende olsa kardeşinde olsa uzak duracaksın yoksa genç yaşında insanlar senin ruh hastası olduğunu söylemeye ve destek alman gerektiğini fısıldamaya başlarlar çok gençsin gez dolaş gül sevdiğin herşeyi yap tabi birde kilo bu izne ayrıldığımda tartımda gördüğüm kiloya inanmıyorudum ama kalbim kuş gibi çırpınmaya başladı nefes alamadım morarmaya başladım merdivenler düşman oldu şimdi o verdiklerimin birazından kurtuldum rahatladım o yüzden ebru şallı boşa söylememiş şişman kadın çirkindir diye tabi çirkin oluruz hertürlü hastalık gelir bizi bulur onlarla uğraşacağız diye kendimizi unuturuz
canım sev karşılıksız sev sağlığn yerine geldiğini göreceksin seninle aynı sıkıntıları yaşayan bir insan olarak rica ediyorum hayata pozitif bak hayatının ne kadar değişeceğini göreceksin

[çopk uzattım kendine iyi bak birde hangi ilacı kullanıyosun merak ettim
Canım bende bişeyleri görerek,yaşayarak öğrendim.Evet dediğin gibi niye takıyorsun diyen çok oldu.Ama benim huyum buydu,herşeyi çok düşünürdüm.Kendime zarar vermeye başlayınca en yakınımda olsa artık beni düşüneni düşünüyorum.İçime attığım şeyler birikince kötü oluyorum....İçime atmamayı öğrendiğim zaman dahada rahatlıycam.Hayata pozitif yönden BAKABİLİYORUM artık.Bazı şeyleri yitirdikten sonra.MUTLUYUM ARTIKKKKkaydirigubbakcemile2:lepi:sositososito.Paylaşımın çook güzl olmuş canım.Teşekkür ederim.Çok içtenlikle dert çekipte birşeylerden iyi birşeyler çıkartabilmek herkesin harcı değildir.Sen geçmişte yaşadığın kötü şeylerden iyi şeyler çıkarabilmişsin.Ben kalp için ilk başta belok 25 kullanıyordum.Sonra 100 mg çıkardı doktorum.
afiyet olsun benim miniğime benim kızımda teyzeleri bugün başkanlık seçimi var dün aday olduğu için çığlıklar içinde geldi nasıl mutluydu inşallah seçilir yoksa birkaç günlük depresyon ve burun kanaması bizi bekliyor lütfen dua edin kuzucuğuma başkan olsun
Canım oğluşun kazanmış başakanlığı:lepi:.İnşallah denildiği gibi milletvekilide olur.İstediğini versin allah.AMin:Saruboceq:
adcığım çokmu dertliyim şuan deyilim ama bir dönem varki hayatımda hiç yaşanmamış sayıyorum hayatımın en güçsüz kimsesiz dönemiydi ama şunu öğrendim insanın kimseye ihtiyacı yok hayatta eğer güçlüysen herkes çekim alnına giriyor ben artık bu konuda biraz daha egoistim ah yüzyüze olsakta anlatsam gülmekten yerlere yatarsınız artık dertlerimi kendim hemencicik yok ediyorum uzun uzadıya dert etmiyorum yoramam kendimi üçbeş cahil insan iç,in çok değer verdiğim insanlar var onlarda beni kolay kolay kırmazlar hayatınızda doğru insanlar varken hayat okadar neşeli oluyor ki dert tasa hepsi yalan oluyor aaaayyyyy bugün enerji patlaması yaşıyorum çeneme vurdu
ŞU SÖZÜN ÇOK HOŞUMA GİTTİ CAHİL İNSANLAR İÇİN KENDİMİ YORAMAM.bU çok önemli bişey aslında.Bişeyi anlatıyorsun anlamıyorsa,gitsin yaşasın ne istiyorsa yapsın,söylesin.Evet eğer güçlüysen herkes yanında oluyor.
öyle canım yaa ben de işe başladığımda 21 yaşındaydım çok genç saf ve tecrübesizdim yıllar beni böyle yaptı ama yeni halimi daha çok seviyorum.
Ne düşünüyorum biliyormusun hayatta zorluklar yaşamaış insanlar (hastalık, maddi zorluk.... vs) çok daha farklı oluyorlar ben çok rahat bir çocukluk ve gençlik dönemim geçti ailemden ne maddi ne manevi sıkıntı yaşadım. Bu nedenle işe başladığımda çok toydum kişiliğim çok gelişmemişti eşimle tanıştıktan sonra bayaa değiştim onun çok kişiliği oturmuştu hala da gelişiyorum.

bu arada kilomu verdin kaç kilosun şekercim merak ettim.
Yaş geçtikçe,farklı ortamlara girdikçe çok şey öğreniyoruz.AHHHH ahhh yaşlandık valla.Bebek olan kuzenlerime bakıyorumda şimdi,kocaman kız oldular.Allaha çok şükür zorluk çok yaşadım ama çokta sağlam bir kişiliğim oldu ve kişiliğim yaşıtlarıma göre oturmuş.Kendime güvenim herşeyde sonsuz.
canım 20 kilo şöyle gitmişti. ilk 10 kiloyu falan işte sporla yürüyüşle dietle verdim... ıka sıka verdim sonra efendim bu kilolarr 70 de falan sabitledi o cvarlarda...
sonra benn çok samimi bir dostuma körr kütük aşık oldum...
tabi dostum olduğu içinde söyleyemiyordum...
Kendi kendim yedimm 1 aydaa verdm kiloyu zayıf bir şey oldum...
ve o kişi şimdi eşim :kedi: meğer oda bana aşıkmış..
bu kiloyuda 1 sene korudum. ama sonra onun tayini marmarise çıkınca ben kocaelide yalnız kalınca tekrardan aldım kiloyu işte... :çok üzgünüm:
Siz süper bir İKİLİSİNİZ eşinle çok yakışıyorsunuz birbirinize:nazar:
Rua anlatiyorsunuz da.ben de kackez ruyamda oglumun disi ciktigini goruyorum,sabah kalak kalkmaz hemen agzina bakiyorum her seferinde dis cikmis oluyor,Bu aksam da yine ruyamda gordum bi baktim bir dis azicik cikmis.
Ah canım benim içinde yatsana rüyaya.Ne güzel ya rüyanda görüyorsun çıkIYOR.Kötü bişey görürsen,ne olcak :)))):1shok:
canımmm gelde bana sorrrr :çok üzgünüm:
neredeyse 4 aydır buradayım hiç arkadaşım yokk
belkide birazda ondan klo alıyorum... a.s
hep evdeyim. iş imkanı yok sezonun da belki var ama her yerin birinci koşulu ileri derece ingilizce :çok üzgünüm: zaten şu anda işte yok çünkü sezon bitti...
şu anda bir köyden farkı yok. tüm şaşalıı restorantlarr cafeler mağazarlar hatta oteller kapatıp gitti... çok garibime gidiyor. koca oteli kitleyip gidiyorlar. ölü şehir gibi... hele birde o kalabalık sokakta zor yürüdüğün zmanını bildikte sonra şimdi çok tenha geliyor
Yazlık yerler öyle oluyor ne yazıkki.Kışın hayat olmuyor.Hiçbişey bulunmuyor....Ama önemli olanda eşinle beraber olmak zaten.
Kızlar, cep telefonumdan yazıyorum ve geçmişi buradan okuyamıyorum. Akşam kardeşim işe girmesi sebebi ile bizi yemeğe çıkaracak. Yani bu akşam herhalde giremem. Fazla yemeyeceğime söz veriyorum. Bu arada sonuncu mu olduk? Çok ilginç, grupça dün fire verdik. Herhalde kendimizi çok sıktık

Hayırlısı olsun canım kardeşine.

Geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyileş.
Aslında çok yememişsin. Sayıca fazla olmuş ama pizza dışında zararlı bir şey yok listende kaydirigubbakcemile3

Pizza çok minik birşeydi.Kardeşimden kalan parçayı yedim. ne zamandır az yemek yiyordum.Bugün çok yedim şiştim.

Bu arada karamanlı tebrik ederiim seni:hooray:.Aşkito sende süpersinnnnnnnnnn.Sen benim ilham kaynağımsın.:nazar:a.s.

canım bence abartılacak kadar çok değil sadece hepsi birbirine karışmış o kadar ama dediğin gibi miden küçülünce eskiye nazaran yediklerin fazla geliyor sen sağlığına dikkat et gerisini halledersin

sen de mi yedin acıbiberde yemişşşş :oklava: neyse ikinizde az yemişsiniz yaramasın inşallah şekerler kaydirigubbakcemile3

Back