Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaymaklı reçelli 1 dilim çavdar ekmeyi,çok az peynir,1 bardak çay.
öğlen yemeği henüz yiyemedim. birkaç tane galeta yadim.akşamı bilmiyorum,ama bende 4 den sonra bişey yemicem sanırım.inşallah.
o işaretlediğim kelimeyi yazmışım ya kızlar, hani komiğime gittide paylaşayım dedim.

başımızın üstündesin hayatım. kovmak ne kelime yakında seni burdan güle oynaya ama birazda buruk mezun ederiz gibi geliyor. spor konusunda çok haklısın, mafoldumben ama inan yapamıyor olmak beni deli ediyor. gerçi okadar vakit evdeydin gene yapamadım,ama sıkıntılar beni hep engelliyordu. şimdi bi bisiklet alayım çok farlı olacak diye düşünüyorum.inşallah öyle olur.
tamam hayatım bidaha yapmıcam söz. :kedi:

kizlar bugün sabah tartida 69.7 yi gördüm
yok abicim aştı bu hatun olayı. kimse tutmasın amanıııınnnn delikafadulden
sağol bhr ablası.adını ben koydum babasının ismine yakın olsun istedim. kız olsaydı eşimde adını asude koyacaktı benim ismime yakın olsun diye. babasının adı hakan,benim adımda asuman.
bugün gittim,adidasa fiyat sordum 420 ye var 440 a var.ikisi arasında bi fark yok aslında biri bütün sonuçlrı ayrı ayrı veriyor ekranda.yani 5 küçük ekranı var diğerinin 1 ekranı var.
10 taksit yapsaydı iyiydi ama 6 taksit yapıyor. eşime bi çıtlatıcam bakalım ne dicek.
malesef dediğim zamanda çıkamadım hayatım eve kadar değil ama çarşıya kadar yürüdüm. :gitme:

Kıyamam ben senin güzel Haktan bebeğine. Umarım şimdi keyfi yerine gelmiştir. Kaymaklı reçel süper olmuş canım. Kalori bombası… Neyse, canın sağolsun. Akşama telafi edersin.

sağol canıım opuyorumnanaktan
ya ne kalori bombasımı ama nedeeenn. mafoldumben tamam daha yemicem.tereyağlı reçelli olsa olmazmı. lütfeeen. :Saruboceq:
oğlunun ismide çok hoşmuş
canım sağol hayatım. :1hug:

adcım oğlunun başı nasıl oldu çocuklar işte böyle düşmeden kalmadan büyümüyorlar
sorma emirelcim ya öyle valla,düşe kalka büyüyecekler.Rabbim başka dert bela vermesin dilerim cümlemize. :Saruboceq:

Kızlar, akşam yemeğimi yazıyorum: 7 kaşık taze fasülye, 1 dilim ekmek, ayran
afiyet olsun hayatım azmış gerçekten. alkisalkisalkis
herkes ben değil kaymakli reçelli ekmek yesin. kaydirigubbakcemile

sporumu yapıp geldim kızlar yarım saat yürüyüş bandında yürüyüş 10 dakika da egzersiz hareketleri :sm_cool:
sabah kahvaltı yapmadım 1 elma ve yarım bardak süt içtim
öğlen kepekli makana yaptım yağsız domates soslu 1 tabak ondan yedim yanına da mor lahana salatası (1 yemek kaşığı mayonez ve 3 yemek kaşığı yoğurtla yaptım) yaptım baya doyurdu beni hatta şiştim bile diyebilirim kaydirigubbakcemile3
akşam yemek yemedim saat 6,30 gibi 2 dilim ayvayla günü kapattım
şu ana kadar da 2 litre su içtim yarım litre daha içerim 2 fincan da yeşilçay

canım çok pahalıymış orda geçenlerde bir alışveriş merkezinde spor aletleri reyonuna girdim bir tanesi 250 bir tanesi de 280 tl ydi özellikleri nasıl bilmem ama amaç sıkılaştırmasıysa hepsi de aynı işlevi görür diye düşünüyorum sen biraz daha araştır istersen belki daha uygun fiyata bulursun yerimseniben
kaymaklı reçelli kahvaltılar da yapılmışşşş klava: tereyağıyla kaymak hemen hemen aynı kalori canım tek reçelli ekmek yesen olmaz mı :dance:

oh oh ben yokken iyi kaynatmıssınız adcığım göndriririm özelden msnmi
bu arada osmancığa gittik bi neler yediğimi yazayım
sabah 2 zeytin 3-4 dilim beyaz peynir az yumurta ve 1,5 dilim ekmek ha 3 kuru kayısı aç karnına
arada 1 adet tuzlu kurupasta
öğlen sayısını hatırlamadığım yaprak sarma ama 30 değil 20 adet belki bilmiyorum
bir bardak sarı gazoz:))))))
15-20 gr badem ve fındık bu saate kadar aslında resmen aç kaldım su böreği yapmışlardı büyük ihtimal pastahaneydi peyniri bozulmuş bismillah dedim ağzıma almamla çıkarmam bir oldu hadi ye yiyebilirsen zaten açım verdim dolmanın gözüne şimdide miğdem ağrıyor normalde sarmayı çok yiyemem yaprak rahatsız ediyor aç kalıncadaldım resmn
ama bunalrı eritmek için ne yaptım şıkkıdım şıkkıdım oynadım terleye terleye bir hal oldum ama bugün ki su miktarım 1.250 gr halen içmem gerekekn 1 vlitrem var oy çok eğlendim insanın bir günde olsun kendine ayrıması gerekiyor arkadaşlar ben yılbaşı hediyesi osmancık pirinci çorum leblebisi gönderecem afiyetle yiyin emi guzucuklarım:))))

adcığım ne arıyosun merak ettim bisikletmi arıyosun cnım eğr öyleyse carfourun spor aletlerini takip et çok uygunu alırsın hayatım bide sizin oaralarda spor merkezlerinin sahiplerine sor onların uygun aldıkları yerler oluyor

o işaretlediğim kelimeyi yazmışım ya kızlar, hani komiğime gittide paylaşayım dedim.

Canım, elin sürçmüş kaydirigubbakcemile3

QUOTE=ad1;9977438]sağol bhr ablası.adını ben koydum babasının ismine yakın olsun istedim. kız olsaydı eşimde adını asude koyacaktı benim ismime yakın olsun diye. babasının adı hakan,benim adımda asuman. bugün gittim,adidasa fiyat sordum 420 ye var 440 a var.ikisi arasında bi fark yok aslında biri bütün sonuçlrı ayrı ayrı veriyor ekranda.yani 5 küçük ekranı var diğerinin 1 ekranı var. 10 taksit yapsaydı iyiydi ama 6 taksit yapıyor. eşime bi çıtlatıcam bakalım ne dicek. malesef dediğim zamanda çıkamadım hayatım eve kadar değil ama çarşıya kadar yürüdüm. :gitme:[/QUOTE]

Canım, oğluşunun adı çok çok anlamlıymış, ne güzel opuyorumnanaktan
Ve, bisiklet için fiyat bira yüksek geldi bana. İstersen başka yerlere de sor. Voit, york, dunlop ilk aklıma gelen markalar. İnternete de bak istersen.

Canım benim, gayet az yemişsin ama ana yemeklerini atlamışsın. Vücut kıtlığıa düştüm sanıp kendini kapatmasın sakın? benneyaptımki

Canım benim, gayet az yemişsin ama ana yemeklerini atlamışsın. Vücut kıtlığıa düştüm sanıp kendini kapatmasın sakın? benneyaptımki

canım sabah iştahım yoktu sanırım her gün aynı şeyleri yemekten sıkıldım kahvaltıda eee tabi diyete başlamadan önce her gün başka çeşit kahvaltı hazırlıyodum boşuna gelmedi bu kilolar stresten kendimi hem değişik yemekler yapmaya hem de onları yemeye verdim klava:
akşam da öğlen yediğim makarna baya bi tok tutmuş beni bi de çok su içince midem şişti yiyemedim ayvayla kapattım bugünü yarın 6 öğün yapmaya çalışacağım fisfisfis

Çok güzel bir gün geçirmişsin melyezitcim. Su böreğinin kötü olması aslında çok iyi olmuş. Aslında çok miktarda yememişsin. Sadece sarma sayın birazcık fazlaymış. Ama bugün kilo vermen üzerinde negatif bir etki yapmaz.

Kızlar, ben nelerle savaşıyorum, biliyor musunuz?
Eşim akşam yemeği üstüne açım açım çığlıkları atıyor. Önce pizza istedi. Sonra cipste karar kıldı. Kardeşim dondurma, çikolata krizinde. Hepsi de bana dert yanıyorrrr

Değişiklik yapman çok iyi olmuş. 6 öğün en ideali. Acıkmıyorsun da. opuyorumnanaktan

zaten hep çevremizdekiler yüzünden gitmiyo bu kilolar hemen tek başına olunca insan ne abur cubur alır ne de kızartma hamurişi tarzı şeyler yapar ortak yemek yaptığım için ne yağını kısabiliyorum çok fazla ne de tuzunu hemen isyan çıkıyo evde yağı tuzu az olmuş falan diye benim kardeşim de tam bir abur cubur manyağıdır elinden tatlısı bisküvisi cipsi eksik olmaz nasıl nefsimi tutuyorum düşünün resmen işkence valla mafoldumben

ii akşamlar kızlar günden geldim akşam yemedim
1 kase çorba
1 kaşık pilav
2 lahana sarması
bol bol salata
bu kadarcık
adcım spor aleti arıyormuşsun canım imkanın olsa da ankaradan alabilsen
ben koşu bandımı aldıktan sonra bi ara pişman oldum çok büyük bunu napcam diye sonra 2. el alan satan yerler varmış
çok uygun aletler varmıl bilseydim bende ordan alırdım çünkü hiç tamir görmemiş aletler var diyorlar ve yarı fiyatına.... tabii internette de var içine sinerse istersen bi 2.el araştır

canım tam liste tamamlanıncaya çekiliş yapılıncaya kadar durumunun belli olup olmamasına göre hareket ederiz.

çok güzel yemişsin akşamı yazdıysan bakarım birazdan şimdiye kadar güzel.
melisin yükselenini bilmiyorum hemen bakayım. Teraziymiş senin gibi aynı.

evet adcım bizde kurtarıcılar var. Aslında serseri takım kaptanı bıraktı takımı paylaşım alanına yazmıştı geçen hafta takip ediyorsanız sonra dağıldılar, aslında o da dağıldılar diye bırakmıştı.
evet hediye konusu alternatifli olabilir mesela herkes istediğini de alabilir ne bileyim fikir fikirden üstündür.

harikasın canım ne diyim. Sen artık bayaa zayıf bir hatunsun.

yazık yavrucuğa. Canım düşe kalka büyüyorlar ne yapalım önemli bir şey olmasın da azıcık morluktan şişten birşeycik olmaz. Benimki kaşını bile yarmıştı hem de aylar önce minicikken hiç durmuyorlar ki.
neden çok yedin yasakkelime dikkat et şekercim.

ben de yazayım ne yedim:
sabah 5 ince dilim sucuk, 1 çeri domates, 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
öğlen dışarı yemeğe gittik beyti istedim 10 parçaydı 3ünü kızım 1ini eşim yedi, yanında pilav falan yoktu, yoğurt vardı yedim bol salata bir de. Sonra şeytana uydum kadayıf istedim, eşim yarısını kızım da benimkinin yarısını aldı toplamda 1/4 dilimcik kadayıf yedim.
akşam yemek yeme planım yoktu kızıma ısıttığım yemekten yemediğini tırtıkladım toplamda 2 yk ancak vardır pilav ve etli türlü.

bence iyidi bugündün de güzewldi bakalım bu hafta nasıl olacak.

haklısın canım özellikle de verilmesi gereken fazla bir kiloysa umutsuzluğa düşüp bazen ölçüyü kaçırabiliyor insan ama bu kilolarla mutlu değilim ve vermek zorundayım inşallah ilk şu 10 kiloyu veririm de daha bir cesaretlenirim :Saruboceq:

merhabalar,bugun gunduz hic giremedim nette biraz ev islerim vardi sonra gorumcem geldi,ancak simdi girebildim.Bugun yediklerim elma,yumurta,sutlu balli kahve.4 tane kestane,1 balik1 dilim ekmek,yesil salata ooo bugun cok guzel gecti derken,canim benim cok sevdigim gorumcem gelmis ve ne getirmis soylemeyim ama bol bol yedim hem de aksam.Yani butun gun ac kalmam bosuna gitti sanarim.Yarin icin diyetten biraz dinleme gunu olarak dusunuyordum ama bugun hakkimi yedim,artik haftaya biraz dinleriz artik.

geçmiş olsun canım ya
seni kimse tutamazbitanem senin hedefin kaçtı?
ah şu spora birde ben başlasam.ohh bharcım yap sporları ver kiloları

ay canım hep öyle oluyor tam her şey iyi derken biri bir şey getiriyor ve püff ama olsunsen gayet iyi gidiyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…