çok sevinirim canımya oğlum ve kızımınkinede bakarım ben galiba sabah 6 gibi doğmuşu
o işaretlediğim kelimeyi yazmışım ya kızlar, hani komiğime gittide paylaşayım dedim.kaymaklı reçelli 1 dilim çavdar ekmeyi,çok az peynir,1 bardak çay.
öğlen yemeği henüz yiyemedim. birkaç tane galeta yadim.akşamı bilmiyorum,ama bende 4 den sonra bişey yemicem sanırım.inşallah.
başımızın üstündesin hayatım. kovmak ne kelime yakında seni burdan güle oynaya ama birazda buruk mezun ederiz gibi geliyor. spor konusunda çok haklısın, mafoldumben ama inan yapamıyor olmak beni deli ediyor. gerçi okadar vakit evdeydin gene yapamadım,ama sıkıntılar beni hep engelliyordu. şimdi bi bisiklet alayım çok farlı olacak diye düşünüyorum.inşallah öyle olur.tamam kuzum öyle birsey yapmayada niyetim hic yok zaten sonuna kadar burdayim allaha cok sükür adcim agrilarim da yok sporuma da basladim siz kovmadikca ben burdan biraz zor giderim sporada baslayinca kendimi o kadar rahat hissediyorum ki önce sebki hep birseyler eksik gibi geliyordu darisi sizlerin basina
canim cok gecmis olsun ahhh bu cocuklar insanin yüregini agzina getiriyorlar neyse ciddi birsey yokmus
cok yedim kismini görmemis olayimklava:
yok abicim aştı bu hatun olayı. kimse tutmasın amanıııınnnn delikafaduldenkizlar bugün sabah tartida 69.7 yi gördüm
sağol bhr ablası.adını ben koydum babasının ismine yakın olsun istedim. kız olsaydı eşimde adını asude koyacaktı benim ismime yakın olsun diye. babasının adı hakan,benim adımda asuman.çok güzel bir ismi varmış canım oğluşunun bayıldım opuyorumnanaktan
bisiklet zaten içinde uhde kaldı senin hayatım inşallah alırsın en kısa süreçte faydası olacağını umuyorum yerimseniben
4 km de az buz değil özellikle de tempolu yürürsen çok faydasını görürsün canım tabi hava bozuk değilse
çok geçmiş olsun canım ciddi bişey olmamasına sevindim
Kıyamam ben senin güzel Haktan bebeğine. Umarım şimdi keyfi yerine gelmiştir. Kaymaklı reçel süper olmuş canım. Kalori bombası… Neyse, canın sağolsun. Akşama telafi edersin.
canım sağol hayatım. :1hug:oğlunun ismide çok hoşmuş
sorma emirelcim ya öyle valla,düşe kalka büyüyecekler.Rabbim başka dert bela vermesin dilerim cümlemize. :Saruboceq:adcım oğlunun başı nasıl oldu çocuklar işte böyle düşmeden kalmadan büyümüyorlar
afiyet olsun hayatım azmış gerçekten. alkisalkisalkisKızlar, akşam yemeğimi yazıyorum: 7 kaşık taze fasülye, 1 dilim ekmek, ayran
sağol bhr ablası.adını ben koydum babasının ismine yakın olsun istedim. kız olsaydı eşimde adını asude koyacaktı benim ismime yakın olsun diye. babasının adı hakan,benim adımda asuman.
bugün gittim,adidasa fiyat sordum 420 ye var 440 a var.ikisi arasında bi fark yok aslında biri bütün sonuçlrı ayrı ayrı veriyor ekranda.yani 5 küçük ekranı var diğerinin 1 ekranı var.
10 taksit yapsaydı iyiydi ama 6 taksit yapıyor. eşime bi çıtlatıcam bakalım ne dicek.
malesef dediğim zamanda çıkamadım hayatım eve kadar değil ama çarşıya kadar yürüdüm. :gitme:
sağol canıım opuyorumnanaktan
ya ne kalori bombasımı ama nedeeenn. mafoldumben tamam daha yemicem.tereyağlı reçelli olsa olmazmı. lütfeeen. :Saruboceq:
o işaretlediğim kelimeyi yazmışım ya kızlar, hani komiğime gittide paylaşayım dedim.
sporumu yapıp geldim kızlar yarım saat yürüyüş bandında yürüyüş 10 dakika da egzersiz hareketleri :sm_cool: sabah kahvaltı yapmadım 1 elma ve yarım bardak süt içtim öğlen kepekli makana yaptım yağsız domates soslu 1 tabak ondan yedim yanına da mor lahana salatası (1 yemek kaşığı mayonez ve 3 yemek kaşığı yoğurtla yaptım) yaptım baya doyurdu beni hatta şiştim bile diyebilirim kaydirigubbakcemile3 akşam yemek yemedim saat 6,30 gibi 2 dilim ayvayla günü kapattım şu ana kadar da 2 litre su içtim yarım litre daha içerim 2 fincan da yeşilçay
Canım benim, gayet az yemişsin ama ana yemeklerini atlamışsın. Vücut kıtlığıa düştüm sanıp kendini kapatmasın sakın? benneyaptımki
oh oh ben yokken iyi kaynatmıssınız adcığım göndriririm özelden msnmi bu arada osmancığa gittik bi neler yediğimi yazayım sabah 2 zeytin 3-4 dilim beyaz peynir az yumurta ve 1,5 dilim ekmek ha 3 kuru kayısı aç karnına arada 1 adet tuzlu kurupasta öğlen sayısını hatırlamadığım yaprak sarma ama 30 değil 20 adet belki bilmiyorum bir bardak sarı gazoz:)))))) 15-20 gr badem ve fındık bu saate kadar aslında resmen aç kaldım su böreği yapmışlardı büyük ihtimal pastahaneydi peyniri bozulmuş bismillah dedim ağzıma almamla çıkarmam bir oldu hadi ye yiyebilirsen zaten açım verdim dolmanın gözüne şimdide miğdem ağrıyor normalde sarmayı çok yiyemem yaprak rahatsız ediyor aç kalıncadaldım resmn ama bunalrı eritmek için ne yaptım şıkkıdım şıkkıdım oynadım terleye terleye bir hal oldum ama bugün ki su miktarım 1.250 gr halen içmem gerekekn 1 vlitrem var oy çok eğlendim insanın bir günde olsun kendine ayrıması gerekiyor arkadaşlar ben yılbaşı hediyesi osmancık pirinci çorum leblebisi gönderecem afiyetle yiyin emi guzucuklarım:))))
canım sabah iştahım yoktu sanırım her gün aynı şeyleri yemekten sıkıldım kahvaltıda eee tabi diyete başlamadan önce her gün başka çeşit kahvaltı hazırlıyodum boşuna gelmedi bu kilolar stresten kendimi hem değişik yemekler yapmaya hem de onları yemeye verdimklava:
akşam da öğlen yediğim makarna baya bi tok tutmuş beni bi de çok su içince midem şişti yiyemedim ayvayla kapattım bugünü yarın 6 öğün yapmaya çalışacağım fisfisfis
Çok güzel bir gün geçirmişsin melyezitcim. Su böreğinin kötü olması aslında çok iyi olmuş. Aslında çok miktarda yememişsin. Sadece sarma sayın birazcık fazlaymış. Ama bugün kilo vermen üzerinde negatif bir etki yapmaz.
Kızlar, ben nelerle savaşıyorum, biliyor musunuz?
Eşim akşam yemeği üstüne açım açım çığlıkları atıyor. Önce pizza istedi. Sonra cipste karar kıldı. Kardeşim dondurma, çikolata krizinde. Hepsi de bana dert yanıyorrrr
Ben katilmak istiyorum,ama benim hala Turkiyede olacagimi belli degil,buyuk bir ihtimallae aralikgta Bulgaristanda oluruz ama henuz kesin degil,onun icin de cevap vermedim hemen.eger cekilese kadar bizim durumuz belli olursa ve burda kalirsak kesinlikle katilacam.
Süpersin canım. Ben dün akşam çok geç saatte 20.30 da makarna yedim. Ama, kutlamaydı :)
Ben de bu saate kadar yediklerimi yazayım:
Sabah 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 kaşık zeytinezmesi ve kahve. Okulda bir arkadaşın poaçasından çok az aldım. Arada 3 küçük mandalina yedim. Şimdi kepekli light sandviç ekmeği arası 2 parça peynir ve zeytinezmesi yiyorum, yanında ayran. Birazdan derse gireceğim.
Hepinize güzel günler, hava çok güzel, tadını çıkarın :)))
Meliscim, süper ya, doğum günleriniz yakın. Aynı gün değil ama gene de güzel. Senin ufaklığın yükseleni ne?
abooow.yaw hiç istikrar yok bu takımlarda tamam 12 kişinin 12 side muhabbete sık katılamayabilir ama en azında 3-5 kişi bile kurtarır takımı bizde var öyle kurtaracaklar. 13 takım asla kapanmasın kızlar izin vermeyelim sakın.:lepi:
bende katılmak istiyorum hayatım.yani istiyorum
fiyat belirleme konusunda hemfikirim ama hani farklı hediyelerde olabilir aslında diyorum.
tünaydinn
tek tek alinti yapmaya vaktim yokk ama yorumlarinizi okudum.. cok mutlu oldum..
insallah benim enerjim sizede bulasirrr:))
hergün en az 100 gram kaybediyorum.. hatta bugün 67.9 u bilee gördümm:dance:
kizlar spor spor sporr.. tek basina diyetle bir arpa boyu yol kat edemezsinizz...
bosuna ac kalmayin.. bosuna sevdiginiz yiyeceklerden uzak kalmayinn..
en azindan yürüyüse cikinn..
en son 5 yil önce bu kilodaydimm..
sarjim bitiyo kapanmadan yollayimm
sabah
2 büyük parca beyaz ekmek.. üzerine yumurta salatasi.. pastirma .. ve günlerdir canimin cektigi nutelladan yedim birazcikk :)
ögle olmaz , cünkü sistimm
aksam süprizmis bende bilmiyorumm..
yarin görüsürüz artikk
öpüldünüzzz
bu arada dün bir türlü fırsat bulupta yazamadım kızlar. aslında yazdım ama hata verince gönderemedim bişiler bişiler.
dün sabah uyandıktan kısa birsüre sonra oğlum kafasını kapıya çarptı hemide ince yerine çarptı.çok canı yandı yavrumun. epey şişti kafası morardı. dün gerekli müdahaleleri yaptık,iyi olduğunu görünce ben işe geldim. şimdi şişi biraz indi çok şükür. ama bigüzel aydı bizi.
akşamda oturmaya gittik(ayaktaydık ya) ha işte ondan.
çok yedim yediklerimi yazmak istemiyorum kovarsınız beni. kaydirigubbakcemile
neyse bu sabahyediklerimi yazayım
kaymaklı reçelli 1 dilim çavdar ekmeyi,çok az peynir,1 bardak çay.
öğlen yemeği henüz yiyemedim. birkaç tane galeta yadim.akşamı bilmiyorum,ama bende 4 den sonra bişey yemicem sanırım.inşallah.
anladim canim ben varim hatta fiyat konusunda da hem fikirim
tamam kuzum öyle birsey yapmayada niyetim hic yok zaten sonuna kadar burdayim allaha cok sükür adcim agrilarim da yok sporuma da basladim siz kovmadikca ben burdan biraz zor giderim sporada baslayinca kendimi o kadar rahat hissediyorum ki önce sebki hep birseyler eksik gibi geliyordu darisi sizlerin basina/QUOTE]
tamam canım seni de yazdım. Evet hepimiz mezun olmadan ayrılmayalım karnelerimizi tek tek alalım. Sonra bebiş doğuranlar kilo alıp yine gelsinler buraya biz de onlara takılalım :))) evet spor spor çok önemli, benim ruhum tembelleşmiş.
kizlar bugün sabah tartida 69.7 yi gördüm hihoyyythihoyyythihoyyyt nihayet uzun bir aradan sonra basinda 6 olan kilomuda gördüm ya beni kimse tutamaz daha
bugün ne yedim
kahvalti ve öglen yemegi bir oldu bugün malum hafta sonu
normal kahvalti ama bugün ekmek 2 dilim oldu
2 bardak cay
1 litr su
birazda 1 elma
ikindinde bilmiyorum ama 1 kase corba icerim
belki 1-2 kasik da pilav yerim
bügün az oldu ama kahvalti saati degisince ondan oldu
bugün tüm gün 2.5 litryi bulur ictigim su
oglum ve esim su anda maca gittiler onlar geldikten sonra 1 saat yürüyüs yapmayi istiyorum kizimi birakip gidemiyorum onunlada istedigim gibi yürüyemiyorum
sen de zayıflar kervanına katılıyorsun çok büyük başarı bir alttaki onluya inmek, 60ları görmek, darısı benim bulupta kaybettiğim na.
ya izlar ben bu cizelgeyi yapiyorum olmuyor adresi kopyalayip yapistiriyorum site hata veriyor yardim edin
canım ben de zorlandım sürekli hata verdi, benim verdiğim link vardı ya oradakini eksiksiz uygulayınca oluyor sadece yoksa hata veriyor.
Meliscim, çekilişle ilgili önerilerin çok iyi. Fiyat sınırı ve hediye teması opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
galiba oluyor bakalım oğlunun ismide çok hoşmuş
maaşallah kim tutar seni tebrik ederin seni darısı benim başıma dönüşün muhteşem oldu
canım yazılanların altında MQ yazan yer var kimden alıntı yapmak istiyorsan yazının altındaki o butona basıyosun alıntılarını seçtikten sonra da sol altta cevapla var onu tıklıyosun ve mesaj yazma bölmesi çıkıyo zaten karşına umarım anlatabilmişimdir
inş becrebilmişimdir bilmemekte zor şey
Canım, doğum saatin gerekli yükselen burcunu belirleyebilmek için. Bulayım site adresini de sana özel mesajla gönderirim. Buradan yazamıyorum site adlarını.
çok sevinirim canımya oğlum ve kızımınkinede bakarım ben galiba sabah 6 gibi doğmuşu
bakalım olldumu becerebildimmi
olmuş gibi, olacak biraz daha gayret :lepi:
Kızlar, akşam yemeğimi yazıyorum: 7 kaşık taze fasülye, 1 dilim ekmek, ayran
afiyet olsun şeker.
sporumu yapıp geldim kızlar yarım saat yürüyüş bandında yürüyüş 10 dakika da egzersiz hareketleri :sm_cool:
sabah kahvaltı yapmadım 1 elma ve yarım bardak süt içtim
öğlen kepekli makana yaptım yağsız domates soslu 1 tabak ondan yedim yanına da mor lahana salatası (1 yemek kaşığı mayonez ve 3 yemek kaşığı yoğurtla yaptım) yaptım baya doyurdu beni hatta şiştim bile diyebilirim kaydirigubbakcemile3
akşam yemek yemedim saat 6,30 gibi 2 dilim ayvayla günü kapattım
şu ana kadar da 2 litre su içtim yarım litre daha içerim 2 fincan da yeşilçay
senin de güzel abartın yok canım, makarna tok tutar seni bayaa.
oh oh ben yokken iyi kaynatmıssınız adcığım göndriririm özelden msnmi
bu arada osmancığa gittik bi neler yediğimi yazayım
sabah 2 zeytin 3-4 dilim beyaz peynir az yumurta ve 1,5 dilim ekmek ha 3 kuru kayısı aç karnına
arada 1 adet tuzlu kurupasta
öğlen sayısını hatırlamadığım yaprak sarma ama 30 değil 20 adet belki bilmiyorum
bir bardak sarı gazoz:))))))
15-20 gr badem ve fındık bu saate kadar aslında resmen aç kaldım su böreği yapmışlardı büyük ihtimal pastahaneydi peyniri bozulmuş bismillah dedim ağzıma almamla çıkarmam bir oldu hadi ye yiyebilirsen zaten açım verdim dolmanın gözüne şimdide miğdem ağrıyor normalde sarmayı çok yiyemem yaprak rahatsız ediyor aç kalıncadaldım resmn
ama bunalrı eritmek için ne yaptım şıkkıdım şıkkıdım oynadım terleye terleye bir hal oldum ama bugün ki su miktarım 1.250 gr halen içmem gerekekn 1 vlitrem var oy çok eğlendim insanın bir günde olsun kendine ayrıması gerekiyor arkadaşlar ben yılbaşı hediyesi osmancık pirinci çorum leblebisi gönderecem afiyetle yiyin emi guzucuklarım:))))
ben de çok severim yaprak sarma.
canım birşey soracağım sen bilirsin çorumdan leblebi gelmişti bize bir kaç gündür en fazla bir avuş yedim aralarda acayip şişim leblebi şişirir mi? hamileyken çok yerdim bulantıdan dolayı ama şişi anlamıyordum delikafadulden
Çok güzel bir gün geçirmişsin melyezitcim. Su böreğinin kötü olması aslında çok iyi olmuş. Aslında çok miktarda yememişsin. Sadece sarma sayın birazcık fazlaymış. Ama bugün kilo vermen üzerinde negatif bir etki yapmaz.
Kızlar, ben nelerle savaşıyorum, biliyor musunuz?
Eşim akşam yemeği üstüne açım açım çığlıkları atıyor. Önce pizza istedi. Sonra cipste karar kıldı. Kardeşim dondurma, çikolata krizinde. Hepsi de bana dert yanıyorrrr
offf offf benim eşim de şimdi sosis, antep fıstığı vs koymuş önüne film izliyor ben de gideceğim biraxdan.
canım sabah iştahım yoktu sanırım her gün aynı şeyleri yemekten sıkıldım kahvaltıda eee tabi diyete başlamadan önce her gün başka çeşit kahvaltı hazırlıyodum boşuna gelmedi bu kilolar stresten kendimi hem değişik yemekler yapmaya hem de onları yemeye verdimklava:
akşam da öğlen yediğim makarna baya bi tok tutmuş beni bi de çok su içince midem şişti yiyemedim ayvayla kapattım bugünü yarın 6 öğün yapmaya çalışacağım fisfisfis
uzun süre diyette olunca insanın morali bozuluyor bizlerin eskilerin yavaş kilo vermesi yada takılıp kalması bundan. Aslında diyete gireceksin şok normal spor su hepsini 2-3 ay içinde verip kurtulacaksın sonra heveste azalma oluyor. Neyseki yeni arkadaşlar ve karamanlım taze kan getirdi bize. Ben de iyiydim bugün.
ii akşamlar kızlar günden geldim akşam yemedim
1 kase çorba
1 kaşık pilav
2 lahana sarması
bol bol salata
bu kadarcık
adcım spor aleti arıyormuşsun canım imkanın olsa da ankaradan alabilsen
ben koşu bandımı aldıktan sonra bi ara pişman oldum çok büyük bunu napcam diye sonra 2. el alan satan yerler varmış
çok uygun aletler varmıl bilseydim bende ordan alırdım çünkü hiç tamir görmemiş aletler var diyorlar ve yarı fiyatına.... tabii internette de var içine sinerse istersen bi 2.el araştır
afiyet olsun canım.
geçmiş olsun canım yabu arada dün bir türlü fırsat bulupta yazamadım kızlar. aslında yazdım ama hata verince gönderemedim bişiler bişiler.
dün sabah uyandıktan kısa birsüre sonra oğlum kafasını kapıya çarptı hemide ince yerine çarptı.çok canı yandı yavrumun. epey şişti kafası morardı. dün gerekli müdahaleleri yaptık,iyi olduğunu görünce ben işe geldim. şimdi şişi biraz indi çok şükür. ama bigüzel aydı bizi.
akşamda oturmaya gittik(ayaktaydık ya) ha işte ondan.
çok yedim yediklerimi yazmak istemiyorum kovarsınız beni. kaydirigubbakcemile
neyse bu sabahyediklerimi yazayım
kaymaklı reçelli 1 dilim çavdar ekmeyi,çok az peynir,1 bardak çay.
seni kimse tutamazbitanem senin hedefin kaçtı?kizlar bugün sabah tartida 69.7 yi gördüm hihoyyythihoyyythihoyyyt nihayet uzun bir aradan sonra basinda 6 olan kilomuda gördüm ya beni kimse tutamaz daha
bugün ne yedim
kahvalti ve öglen yemegi bir oldu bugün malum hafta sonu
normal kahvalti ama bugün ekmek 2 dilim oldu
2 bardak cay
1 litr su
birazda 1 elma
ikindinde bilmiyorum ama 1 kase corba icerim
belki 1-2 kasik da pilav yerim
bügün az oldu ama kahvalti saati degisince ondan oldu
bugün tüm gün 2.5 litryi bulur ictigim su
oglum ve esim su anda maca gittiler onlar geldikten sonra 1 saat yürüyüs yapmayi istiyorum kizimi birakip gidemiyorum onunlada istedigim gibi yürüyemiyorum
ah şu spora birde ben başlasam.ohh bharcım yap sporları ver kilolarısporumu yapıp geldim kızlar yarım saat yürüyüş bandında yürüyüş 10 dakika da egzersiz hareketleri :sm_cool:
sabah kahvaltı yapmadım 1 elma ve yarım bardak süt içtim
öğlen kepekli makana yaptım yağsız domates soslu 1 tabak ondan yedim yanına da mor lahana salatası (1 yemek kaşığı mayonez ve 3 yemek kaşığı yoğurtla yaptım) yaptım baya doyurdu beni hatta şiştim bile diyebilirim kaydirigubbakcemile3
akşam yemek yemedim saat 6,30 gibi 2 dilim ayvayla günü kapattım
şu ana kadar da 2 litre su içtim yarım litre daha içerim 2 fincan da yeşilçay
merhabalar,bugun gunduz hic giremedim nette biraz ev islerim vardi sonra gorumcem geldi,ancak simdi girebildim.Bugun yediklerim elma,yumurta,sutlu balli kahve.4 tane kestane,1 balik1 dilim ekmek,yesil salata ooo bugun cok guzel gecti derken,canim benim cok sevdigim gorumcem gelmis ve ne getirmis soylemeyim ama bol bol yedim hem de aksam.Yani butun gun ac kalmam bosuna gitti sanarim.Yarin icin diyetten biraz dinleme gunu olarak dusunuyordum ama bugun hakkimi yedim,artik haftaya biraz dinleriz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?