öyleyim dimi. kaydirigubbakcemile3
msn var tabi hayatım yaz bana ekleyim seni hadi.
seni kokuş seni.bugün osmancıktasın dimii ,mamalar yiyosundurda.alırız hesabını gelince bak ona göre.
karamanlım çok ama çok tebrik ederim hayatım.bak sende takımda bir idol oldun.öyle yapmak istemiyorum,canım istemiyor mutsuzum falan yazmak yok ona göre.

lmaz: kilolarını veresiye kadar vede biz verene kadar aynı tempoda git emi gulüm.
hayatım oğlumun adı haktan. iyi hayatım çok sağol. senin kuzuda iyidir inşallah.
abooow.yaw hiç istikrar yok bu takımlarda tamam 12 kişinin 12 side muhabbete sık katılamayabilir ama en azında 3-5 kişi bile kurtarır takımı bizde var öyle kurtaracaklar. 13 takım asla kapanmasın kızlar izin vermeyelim sakın.:lepi:
hadi gözünaydın hayatım.yavrucakta rahatlamıştır. sevindim, sıkıntı belli oldumu.
kesinlikle haklısın hayatım bende hafta içi olsun şu nivea cd sini bi hırsla yapıcam hatta bu akşam başlıcam. inşallah 1-2 günle bırakmam. ama şu bisiklette ısrarlıyım. inşallah sene sonuna bi ayar çekicem ona. :jeyyar:
he bide bu taktik var. varya hem spor hem bu taktikle dal gibi olmıcak hatun düşünemiyorum. spor istiyorum spor. şuan işten çıkabilsem eve kadar yürürüm inanın bu da 4 km eder. kaydirigubbakcemile3
canım sen depolandıkça biz gaz alıyoruz. depo boşalmaya başlarsa haber ver hemen doldururuz ama sen böyle gidersen deponun boşalacağını hiç sanmıyoruz.seni hayranlıkla izliyoruz delikafadulden
yemeğe sen gitmicende benmi gideyim hayatım. git tabi keyfini çıkar. :lepi:
beni kocada kendi oturur oturur ben oturunca ne çok oturdun olur pc başında. ilgilenebildinmi gece kocanla hayatım. :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
yukardada okadar yazdım gerçi ama yapmışsın stepi hayatım.işte böyle valla karamanlımdan beklenilen performanstır bu haberin ola. a.s.
bende katılmak istiyorum hayatım.yani
istiyorum
fiyat belirleme konusunda hemfikirim ama hani farklı hediyelerde olabilir aslında diyorum.
afiyetolsun paşaya hayatım. yedimi mamasını. cokacimcoook