Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhabalar.bugun kahvaltida 1 elma daha sonra yarim yumurta yedim,oglende oglucum icin kestane kaynattim,benim de canim cok cekti,4 tane yedim onun icin oglen yemegi yok benim icin.Agcim ama sekersiz ihlamur cay iciyorum umarim biraz istahimi kapatir.ara icin sutlu neskafe ve biskuvi yerim.aksam belli degil.

bakalım canım bu hafta bu kadar dikkatime rağmen üstelik spor da yaparak gitmezse bende kesin bir anormallik var diycem

karamanlım çekiliş yapalım diyoruaz yani yılbaşı çekilişi katılmak isteyenlerle kardeş takımla beraber. Sanırım yanlış anladın tatlım. Herkes eşleştiği kişiye birer çamsakızı çoban armağanı alır (buradan hepimiz gideceğiz birbirimizde bir hatıramız kalsın diye) pahada ağır bir şey değil tabi, kargo ile yollar. Almanyada yaşayan 2 kişi var kardeş takımdan bizden de aşkito ile sen o şekil bir eşleşme yapabiliriz çekilişle.

bu arada cevap veren arkadaşlar oldu vermeyenler de bana özelden ya da buradan yazabilirler:
ad, fikriye, acıbiber, emirel, dosba, güzelim, melankoliden henüz cevap gelmedi. Burcuözge sen de katılabilirsin canım.

bir de fikir sormuştum:sizlerden de değişik fikirleri olanlar varsa söylesin kardeş takımla paylaşır kararlaştırırız.
Ben şöyle düşündüm:
Birincisi max. fiyat koyalım hediyeler arasında uçurumlar olmasım malum herkesin bütçesi farklı.
ikincisi diyetle ilgili şeyler olabiir mesela bir kitap, bir spor cdsi, zayıflamaya yarayan bir taş vs. aklıma gelen bunlar.

Ben katilmak istiyorum,ama benim hala Turkiyede olacagimi belli degil,buyuk bir ihtimallae aralikgta Bulgaristanda oluruz ama henuz kesin degil,onun icin de cevap vermedim hemen.eger cekilese kadar bizim durumuz belli olursa ve burda kalirsak kesinlikle katilacam.

ben kaciyorum,oglucumun ogle yemegi yidirmeliyim,sonra uyutacam,islerim var biraz,musait olunca tekrar gelirim.Biraz da halsizim pekmez yemedigim icin ama bugun onsuz denecegim bakalim nasil olcam.

Süpersin canım. Ben dün akşam çok geç saatte 20.30 da makarna yedim. Ama, kutlamaydı :)

Çok dengeli ve güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Bugün de böyle devam et, bol şans :)

Canım, kestanenin kalorisini ya da değişimini bilmiyorum. Ama öğlen olduğu için akşama kadar yakarsın

Ben de bu saate kadar yediklerimi yazayım:
Sabah 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 kaşık zeytinezmesi ve kahve. Okulda bir arkadaşın poaçasından çok az aldım. Arada 3 küçük mandalina yedim. Şimdi kepekli light sandviç ekmeği arası 2 parça peynir ve zeytinezmesi yiyorum, yanında ayran. Birazdan derse gireceğim.
Hepinize güzel günler, hava çok güzel, tadını çıkarın :)))

Meliscim, süper ya, doğum günleriniz yakın. Aynı gün değil ama gene de güzel. Senin ufaklığın yükseleni ne?

merhaba kızlar nasılsınız sabah kahvaltımda1dilim ekmek klasik kahvaltı 2lokma börek yedim bitki çayı içtim sonra hemen yattım 12ye kadar uyumuşum ama kendime gelmişim
kızlar size birşey soracağım bu çoklu alıntıları nasıl yapıyorsunuz ben yapamıyorum da beni bilgilendirirseniz sevinirim

nachtigall yükselen nasıl anlaşılıyor mesela benim boğa 28 nisan 1978 de doğmuşum şimdi yükselenimi nasıl bulacağım bu konudada bilgisizim doğrusu

şimdi kaçayım bir arkadaş nasıl çoklu alıntı yapıldığını anlatırsa çok memnun olurum çok işim var çok

öyleyim dimi. kaydirigubbakcemile3
msn var tabi hayatım yaz bana ekleyim seni hadi.
seni kokuş seni.bugün osmancıktasın dimii ,mamalar yiyosundurda.alırız hesabını gelince bak ona göre.

ben geldim bugün evdeyim canim hic birsey yapmak istemiyor yapmadim da iki saat sonra step yapmaya gidecem
karamanlım çok ama çok tebrik ederim hayatım.bak sende takımda bir idol oldun.öyle yapmak istemiyorum,canım istemiyor mutsuzum falan yazmak yok ona göre. lmaz: kilolarını veresiye kadar vede biz verene kadar aynı tempoda git emi gulüm.

ad 1 tesekkurler hayatim,benimde umudum var bakalim.Canim kusurama bakma ama ismini bilmiyorum ben,yada soylemissindir ama ben unutmusum.bebegin nasil oldu canim,umarimdaha iyidir.
hayatım oğlumun adı haktan. iyi hayatım çok sağol. senin kuzuda iyidir inşallah.
kızlar 7. takım dağıldı kapanacak muhtemelen.
Neden sürekli paylaşım paylaşım dediğimizi daha iyi anlayın diye yazıyorum dağılmak çok kolay çünkü. tühhh üzüldüm yaa.
abooow.yaw hiç istikrar yok bu takımlarda tamam 12 kişinin 12 side muhabbete sık katılamayabilir ama en azında 3-5 kişi bile kurtarır takımı bizde var öyle kurtaracaklar. 13 takım asla kapanmasın kızlar izin vermeyelim sakın.:lepi:

bu arada bugün çookkkk mutluyum oğlumun ateşi sonunda düştü
hadi gözünaydın hayatım.yavrucakta rahatlamıştır. sevindim, sıkıntı belli oldumu.

ben bugün yarım saatlik bir yürüyüşle açılışı yaptım bile bakalım canım inşallah 1 saate de çıkarabilirim olmuyo böyle gram gram yerimseniben
kesinlikle haklısın hayatım bende hafta içi olsun şu nivea cd sini bi hırsla yapıcam hatta bu akşam başlıcam. inşallah 1-2 günle bırakmam. ama şu bisiklette ısrarlıyım. inşallah sene sonuna bi ayar çekicem ona. :jeyyar:
he bide bu taktik var. varya hem spor hem bu taktikle dal gibi olmıcak hatun düşünemiyorum. spor istiyorum spor. şuan işten çıkabilsem eve kadar yürürüm inanın bu da 4 km eder. kaydirigubbakcemile3

canım sen depolandıkça biz gaz alıyoruz. depo boşalmaya başlarsa haber ver hemen doldururuz ama sen böyle gidersen deponun boşalacağını hiç sanmıyoruz.seni hayranlıkla izliyoruz delikafadulden
yemeğe sen gitmicende benmi gideyim hayatım. git tabi keyfini çıkar. :lepi:

beni kocada kendi oturur oturur ben oturunca ne çok oturdun olur pc başında. ilgilenebildinmi gece kocanla hayatım. :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
ve kizlar 1 saat step yaptim geldim ama canim cikti uzun zamandir yapmiyordum iyi oldu
yukardada okadar yazdım gerçi ama yapmışsın stepi hayatım.işte böyle valla karamanlımdan beklenilen performanstır bu haberin ola. a.s.

bende katılmak istiyorum hayatım.yani istiyorum
fiyat belirleme konusunda hemfikirim ama hani farklı hediyelerde olabilir aslında diyorum.

ben kaciyorum,oglucumun ogle yemegi yidirmeliyim,sonra uyutacam,islerim var biraz,musait olunca tekrar gelirim.Biraz da halsizim pekmez yemedigim icin ama bugun onsuz denecegim bakalim nasil olcam.

afiyetolsun paşaya hayatım. yedimi mamasını. cokacimcoook

tünaydinn

tek tek alinti yapmaya vaktim yokk ama yorumlarinizi okudum.. cok mutlu oldum..
insallah benim enerjim sizede bulasirrr:))

hergün en az 100 gram kaybediyorum.. hatta bugün 67.9 u bilee gördümm:dance:

kizlar spor spor sporr.. tek basina diyetle bir arpa boyu yol kat edemezsinizz...
bosuna ac kalmayin.. bosuna sevdiginiz yiyeceklerden uzak kalmayinn..
en azindan yürüyüse cikinn..

en son 5 yil önce bu kilodaydimm..

sarjim bitiyo kapanmadan yollayimm

sabah

2 büyük parca beyaz ekmek.. üzerine yumurta salatasi.. pastirma .. ve günlerdir canimin cektigi nutelladan yedim birazcikk :)

ögle olmaz , cünkü sistimm

aksam süprizmis bende bilmiyorumm..

yarin görüsürüz artikk
öpüldünüzzz

şimdi kaçayım bir arkadaş nasıl çoklu alıntı yapıldığını anlatırsa çok memnun olurum çok işim var çok

canım her cevap yazmk istediğin arkadaşın yazısının altında MQ var oraya tıklıyorsun.en son yazıya yine MQ işaretinin yanında alıntı yap var oraya tıkladığında hepsi bir pencerede karşına gelecektir.
her yazısın başında QUOTE=emirel;9973297 (isim yazan kişiye göre değişir. )sonunda da /QUOTE yazısı vardır. sen bu yazıdan sonra arkadaşın yazısına cevabı yazmaya başlıcan. bilmiyorum anlatabildim mi. inşallah anlatabildim hayatım.
burcunun yükselenini sabah yada akşam doğum zamanına göre buluyorsun canım. hani nachtigall geç gelirse belki diye yazdım. :kedi:

bu arada dün bir türlü fırsat bulupta yazamadım kızlar. aslında yazdım ama hata verince gönderemedim bişiler bişiler.
dün sabah uyandıktan kısa birsüre sonra oğlum kafasını kapıya çarptı hemide ince yerine çarptı.çok canı yandı yavrumun. epey şişti kafası morardı. dün gerekli müdahaleleri yaptık,iyi olduğunu görünce ben işe geldim. şimdi şişi biraz indi çok şükür. ama bigüzel aydı bizi.
akşamda oturmaya gittik(ayaktaydık ya) ha işte ondan.
çok yedim yediklerimi yazmak istemiyorum kovarsınız beni. kaydirigubbakcemile
neyse bu sabahyediklerimi yazayım
kaymaklı reçelli 1 dilim çavdar ekmeyi,çok az peynir,1 bardak çay.
öğlen yemeği henüz yiyemedim. birkaç tane galeta yadim.akşamı bilmiyorum,ama bende 4 den sonra bişey yemicem sanırım.inşallah.

anladim canim ben varim hatta fiyat konusunda da hem fikirim
tamam kuzum öyle birsey yapmayada niyetim hic yok zaten sonuna kadar burdayim allaha cok sükür adcim agrilarim da yok sporuma da basladim siz kovmadikca ben burdan biraz zor giderim sporada baslayinca kendimi o kadar rahat hissediyorum ki önce sebki hep birseyler eksik gibi geliyordu darisi sizlerin basina

canim cok gecmis olsun ahhh bu cocuklar insanin yüregini agzina getiriyorlar neyse ciddi birsey yokmus
cok yedim kismini görmemis olayimklava:

kizlar bugün sabah tartida 69.7 yi gördüm hihoyyythihoyyythihoyyyt nihayet uzun bir aradan sonra basinda 6 olan kilomuda gördüm ya beni kimse tutamaz daha
bugün ne yedim
kahvalti ve öglen yemegi bir oldu bugün malum hafta sonu
normal kahvalti ama bugün ekmek 2 dilim oldu
2 bardak cay
1 litr su
birazda 1 elma
ikindinde bilmiyorum ama 1 kase corba icerim
belki 1-2 kasik da pilav yerim
bügün az oldu ama kahvalti saati degisince ondan oldu
bugün tüm gün 2.5 litryi bulur ictigim su
oglum ve esim su anda maca gittiler onlar geldikten sonra 1 saat yürüyüs yapmayi istiyorum kizimi birakip gidemiyorum onunlada istedigim gibi yürüyemiyorum

canım sende ne güzel hafif gidiyorsun bugün ben çalışırken öğlen ne gelirse onu yiyodum o yüzden çalışırken bile kilo aldım şimdiki aklım olsa evden hafif bişeyler alırdım yanıma vermem gereken kilo da bu kadar çok olmazdı mafoldumben

canım yazılanların altında MQ yazan yer var kimden alıntı yapmak istiyorsan yazının altındaki o butona basıyosun alıntılarını seçtikten sonra da sol altta cevapla var onu tıklıyosun ve mesaj yazma bölmesi çıkıyo zaten karşına umarım anlatabilmişimdir

çok güzel bir ismi varmış canım oğluşunun bayıldım opuyorumnanaktan
bisiklet zaten içinde uhde kaldı senin hayatım inşallah alırsın en kısa süreçte faydası olacağını umuyorum yerimseniben
4 km de az buz değil özellikle de tempolu yürürsen çok faydasını görürsün canım tabi hava bozuk değilse

çok geçmiş olsun canım ciddi bişey olmamasına sevindim

süper gidiyosun valla karamanlım azmine hayran kaldım ben de başladım yavaş yavaş spor olayına umarım faydasını görürüm :Saruboceq:

nachtigall yükselen nasıl anlaşılıyor mesela benim boğa 28 nisan 1978 de doğmuşum şimdi yükselenimi nasıl bulacağım bu konudada bilgisizim doğrusu
Canım, doğum saatin gerekli yükselen burcunu belirleyebilmek için. Bulayım site adresini de sana özel mesajla gönderirim. Buradan yazamıyorum site adlarını.

Kıyamam ben senin güzel Haktan bebeğine. Umarım şimdi keyfi yerine gelmiştir.
Kaymaklı reçel süper olmuş canım. Kalori bombası… Neyse, canın sağolsun. Akşama telafi edersin.

Tebrikler aşkito. Hep böyle devam et.

Teşekkür ederim canım. Umarım uzun bi süre böyle giderim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
galiba oluyor bakalım oğlunun ismide çok hoşmuş
maaşallah kim tutar seni tebrik ederin seni darısı benim başıma dönüşün muhteşem oldu

canım yazılanların altında MQ yazan yer var kimden alıntı yapmak istiyorsan yazının altındaki o butona basıyosun alıntılarını seçtikten sonra da sol altta cevapla var onu tıklıyosun ve mesaj yazma bölmesi çıkıyo zaten karşına umarım anlatabilmişimdir

inş becrebilmişimdir bilmemekte zor şey

QUOTE=emirel;9973262]nachtigall yükselen nasıl anlaşılıyor mesela benim boğa 28 nisan 1978 de doğmuşum şimdi yükselenimi nasıl bulacağım bu konudada bilgisizim doğrusu
Canım, doğum saatin gerekli yükselen burcunu belirleyebilmek için. Bulayım site adresini de sana özel mesajla gönderirim. Buradan yazamıyorum site adlarını.

çok sevinirim canımya oğlum ve kızımınkinede bakarım ben galiba sabah 6 gibi doğmuşu

bakalım olldumu becerebildimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…