1. gelmiş karamanlım dönüşün muhteşem oldu tekrardan hoşgeldin aramıza.
http://www.kadinlarkulubu.com/9964699-mesaj190.html
bu arada çizelgelerin kaldırıldığını farketmişsinizdir sadece tickerfactoryden izin veriliyor artık, üstteki linki inceleyebilirsiniz.
ve kizlar 1 saat step yaptim geldim ama canim cikti uzun zamandir yapmiyordum iyi oldu
kizlar banada müsade iyi geceler
selamun aleykum :)
karamanlim süpersinn
birde digerlerini spora alistirabilsemm her hafta birinci gelirizz wallaaa
bende bugün 1 saat 40 dakka tempolu yürüdüm
100 mekik cekecegim simdi.
meliscimmm filmden sonra ne yapacaksiniz ?:roflolff yarin beni mayonezli yumurtalii beyaz ekmekli bir kahvalti bekliyor :dance:
aksamadaa lokantaa
hayat bu beee :teytey:
ama pazar gününden itibaren diyete devamm.. artik 2 gün deil 1 gün izinliyim..
ay ins bayrama 65 olurum gariii
öpüveedim yanaklarinizdaa gizlaa
bugün burçlardan konu açılmış burcum BAŞAK yükselenim de TERAZİ artık nachtigallciğim yorumlar bir ara kaydirigubbakcemile3
canım ya aynı sorunu bende yaşadım biliyormusun kalp spazmı geçirmedim ama o ritim bozukluğunu uzun zaman yaşadım dönem dönem yine yaşıyorum bayılmalara gelince doktorum kalbime benim anlayacağım dille elektrik gitmiyor kalbin en büyük düşmanı ne bikliyomusun kendinsin ben bunu farkettiğimde en son kafamı çok sert bir şekilde yere çarpmış baygınlığın ayılma devresinde yanımda sadece erkek arkadaşlar varken hissettim hayat artık beni hiç bir şekilde üzemez insanız geçici üzgünlükler yaşıyoruzçevremizdeki insanlarla sorun yaşıyoruz ama sevginin bütün herşeyin üstesinden geldiğini gördüm okadar çok seveceksin ki severken kendini çevreni unutacaksın beklemeyeceksin karşılığını ve uzak duracaksın hayatına kalbine gözyaşlarına yorgunluk veren insanlardan bu annende olsa kardeşinde olsa uzak duracaksın yoksa genç yaşında insanlar senin ruh hastası olduğunu söylemeye ve destek alman gerektiğini fısıldamaya başlarlar çok gençsin gez dolaş gül sevdiğin herşeyi yap tabi birde kilo bu izne ayrıldığımda tartımda gördüğüm kiloya inanmıyorudum ama kalbim kuş gibi çırpınmaya başladı nefes alamadım morarmaya başladım merdivenler düşman oltabi çirkin oluruz hertürlü hastalık gelir bizi bulur onlarla uğraşacağız diye kendimizi unuturuz canım sev karşılıksız sev sağlığn yerine geldiğini göreceksin seninle aynı sıkıntıları yaşayan bir insan olarak rica ediyorum hayata pozitif bak hayatının ne kadar değişeceğini göreceksin [çopk uzattım kendine iyi bak birde hangi ilacı kullanıyosun merak ettim
onca kızgın yazıların arasında nactigallin masum yazıları ay çok şekerdi.
adcığım çokmu dertliyim şuan deyilim ama bir dönem varki hayatımda hiç yaşanmamış sayıyorum hayatımın en güçsüz kimsesiz dönemiydi ama şunu öğrendim insanın kimseye ihtiyacı yok hayatta eğer güçlüysen herkes çekim alnına giriyor ben artık bu konuda biraz daha egoistim ah yüzyüze olsakta anlatsam gülmekten yerlere yatarsınız artık dertlerimi kendim hemencicik yok ediyorum uzun uzadıya dert etmiyorum yoramam kendimi üçbeş cahil insan iç,in çok değer verdiğim insanlar var onlarda beni kolay kolay kırmazlar hayatınızda doğru insanlar varken hayat okadar neşeli oluyor ki dert tasa hepsi yalan oluyor aaaayyyyy bugün enerji patlaması yaşıyorum çeneme vurdu
melzeyitim çok haklısın güçlü olmak ya da öyle görünmek çok önemli. Çünkü hayatta bir çok insan zayıflığını ve zaaflarını kullanmaya çalışıyorlar. Sessiz olmayacaksın hiç. Ben de bunu iş hayatımda öğrendim. eşim önümdeki en güzel idol bu konuda.
ben iş hayatında değil lojman hayatında öğrendim hatta geçen gün eşime bu kadınlar ve sen elbirliğiyle beni kötü yaptınız dedim mesleğe başladığımda saf toy gözleri işık saçan dünyadaki herkes güzeldir diyen bendim şimdi kimseye güvenmiyorum tek ekndi duygularıma artık meslek gereğideanaliz yapma konusunda sanki hergün biraz daha yol alıyorum
günaydinnnnnnn kizlar yah rüyamda 68,1 ciktim. dün 68,8 dim söylemistim size. ay defalarca tartildim rüyamda 68,1 :roflol: kalktim wc ye kostum sonra tartildimm.. 68,1 .. oraya cek buraya cek 4 farkli yerde yine 68,1.. simdi sorarim size ey dostlar .. ben ermi$miyim ?? :roflol: hihoyyyt:hooray::teytey::dance:
gunaydin,herkese. kilomu yazayim uzgunum 400 gr almisim,bu sabah rengl oldum hele sukur,acaba ondan etkisi varmi bilmiyorum ama onu umuyorum.adetim bitsin de tekrar tartiya cikacam bi fark var mi diye bakacam.yalniz bu gunlerde mecbur biraz kacam ak yaparim bol bol pekmez yerim,yoksa cok halsiz oluyorum,ama onun disinda bi kacamak yapmam.zaten adetim gelince benim istahim kapaniyor.
kızlar yaaa bu cadı yerlere dökmüş bir şeyler bunları kim döktğü buraya dişyorum eskiden doğru söylerdi kendini işaret edip ben derdi. Şimde yalana başladı beni işaret edip anne diyor. Evdeki tüm döküntüleri ben yapıyormuşum.
tamam emirel kaydettim ikinizinkini de. geçmiş olsun eşine de önemli bir şey değildir umarım. kızlar bugün dişçi randevum vardı melisi anneme bırakıp gidecektim, annem aradı kardeşim gelmiş akşam gripmiş bize getirme diyor bir süre annemlerle görüşemeyeceğiz. Randevumu da iptal ettim. Artık haftaya giderim.
bende hiç su içmediğimi farkettim tartıda bunu söyledi ama buhafta suyun dibini gördüm siyah çayı nerdeyse 1 bardaktan fazla içmedim bolca yeşil çay ve bitki çayı içtim izinden önceki kiloma dönmek üzereyim
canım 20 kilo şöyle gitmişti. ilk 10 kiloyu falan işte sporla yürüyüşle dietle verdim... ıka sıka verdim sonra efendim bu kilolarr 70 de falan sabitledi o cvarlarda... sonra benn çok samimi bir dostuma körr kütük aşık oldum... tabi dostum olduğu içinde söyleyemiyordum... Kendi kendim yedimm 1 aydaa verdm kiloyu zayıf bir şey oldum... ve o kişi şimdi eşim :kedi: meğer oda bana aşıkmış.. bu kiloyuda 1 sene korudum. ama sonra onun tayini marmarise çıkınca ben kocaelide yalnız kalınca tekrardan aldım kiloyu işte... :çok üzgünüm:
Rua anlatiyorsunuz da.ben de kackez ruyamda oglumun disi ciktigini goruyorum,sabah kalak kalkmaz hemen agzina bakiyorum her seferinde dis cikmis oluyor,Bu aksam da yine ruyamda gordum bi baktim bir dis azicik cikmis.
yok benimki aslan 23 temmuz, son günde aslan oldu aslında ben aslan yaptım sezeryan hilesi :))))
melike 14 temmuz teyzesi aslında melikede aslan olacaktı ama sezeryan bizide vurdu 3.5 hafta kadar ama yinede geçen aslanı anlatıyolardı seçkin bi burç ama bi yerde bi yazı okumuştum kadınlar arasındaki en iyi burç OĞLAKmış bende haberin yalancısıyım
ayyy ben tam fırlama bir yay burcuydum ama hayat mı değiştirdi yoksa yaş ilerledikçe yükselen burcuma mı takılmaya başladım anlamadım sakinleşmeye başladım sanırım :))
evet regl dönemleri özellikle tavsiye ediyorlar. bence kişilikler yaş ilerledikçe oturuyor ve burçlara uyum da başlıyor. Yay burcu tanıdığım da olmadı senden başka canım. çok aslan var civarda herkes kış başlangıcı evde oturmaktan iş pişirmiş :)))
csnım burda bir araştırdım aynı dersane gibi büyük ingilizce kursları var. lisanslı ingilizce kursları eminim daha güzeldir eğitimleri ama yeni evli olduğumuz için onlara ayıracak bütçemiz henüz yok canımm :kedi:
bir yazdım bir yazdım gitti hepsi sinir oldum yeniden yazayım. olsun tatlım düşünmen yeter. azmine hayran kaldım gerçekten ne güzel sadece 10 kilo almışsın hamileyken ve hepsi gitmiş. Ben 17 kilo almıştım ama 5i şişti bence ayaklarım davul gibiydi doğum sonrası 4 kilo gitmişti sadece 1 ayada 6 kilo daha. 7 kiloyu da diyetle verdim. emzirmek için yeme meselesini herkes yapıyor kiloyla sonuçlanıyor. Ben emzirirken kilo da verdim dikkat ettim hala da emiyor dana, ama nedense zayıf CADIARZU canım biz de öyle herşeyi aileler yapmıştı sıfır borçtu eksik didik derken açılmışız 1 yıl borç ödedik. Geçer bu günler. herşey güzel olacak keyfinize bakın yeni evliliğin tadını çıkarın, gerçi çocuk olana kadar yeni evli gibi oluyorsunuz biz çocuk olunca birden 40 yıllık evli gibi olduk. Ama 1 aydır ne olduysa yine yeni evli gibiyiz yerimseniben
anacuğuuumm durun durun ben pek mutluyum kızım sınıf başkanı oldu kızlar sabah sen sınıfbaşkanı olursun demiştim nerden biliyosun dedi anneler biliri dedim hatta sen milletvekili oalcaksın dedim yok doktor olacam dedi olsun hem doktor hem milletvekili olabilir hatta bakanda olabilirsin dedim ya kendimi çok hırslı gördüm biri beni tutsunn
kızlar öncelikle kimler çekilişe katılmak istiyor yazın sonra neler yapabiliriz onu konuşabiliriz. şu cevabı istiyorum önce: katılmak istiyorum/istemiyorum
merhaba kizlar evet yemege geldim ama henüz esim gelmedionun icin bir bakayim dedim gelelim benim hikayeme herkes az cok biliyor ben nerdeyse yanlis hatirlamyiorsam marttan beri izinliyim kortizona tekrar basladigim icin ve kortizonu agustos ayinda biraktim ve izinden döndügümde hala 76.6 kilodaydim ve izinde herkes gecen sene daha zayiftin dedi ve gercekten bozuldum orda kendime bir söz verdim seneye gelirken incecik gelecegim diye artik ilac da kullanmiyorum ve 1.5 aydir da sabah normal kahvaltimi yapiyorum arada 1 tane meyve yiyorum öglen evimde ne yemek varsa abartmamak sartiyla onu yiyorum arada yine bir meyve yiyorum ve 4 ten sonra hicbirsey yememeye calisiyorum cok acikirsam bir tane elma yiyorum ve günde nerdeyse 3litre su iciyorum ve bunlari yapinca da 1.5 ayda 6.6 kilo vermis oldum hedefime 10 kilo var bugün aksam stepe tekrar basliyorum sali günleride yüzmeye gidiyorum geri kalan günlerde de yürüyüs yapmayi istiyorum
Onu hatırladıkta başı göğe ermişçesine ya da asansör boşluğuna düşmüşçesine ürperiyorsa yüreğiniz... Ömrü saatlere sıkışmış bir kelebek telaşıyla O hüzünden bu neşeye konup kalkıyorsanız gün boyu nedensiz... ve her konduğunuzda diğerini iple çekiyorsanız bu hislerin... Onunlayken pervaneleşen yelkovanlar, Onsuz mıhl...anıp kalıyorsa yerine, bir akrep kadar hain... sınıfta, büroda, yolda, yatakta içiniz içinize sığmıyor, Ondan söz edilince yüzünüz, sizden habersiz, mis kokulu bir ekmek dilimi gibi kızarıyor, mahcup somurtuyor veya muzip sırıtıyorsa, ve O, her durduğunuz yerde duruyor, her baktığınız yerden size bakıyor, siz keyiflendikçe gülüp, hüzünlendikçe ağlıyorsa... dünyanın en güzel yeri Onun yaşadığı yer, en güzel kokusu bedenindeki ter, en dayanılmaz duygusu gözlerindeki kederse... hayat Onunla güzel ve onsuz müptezelse... elmalar pembe, kiremitler pembe, gökyüzü, yeryüzü, Onun yüzü pembeyse, kışlar ilkbaharsa, yazlar ilkbahar, güzler ilkbahar... her şiirde anlatılan Oysa... her filmin kahramanı O... her roman Ondan söz ediyor, her çiçek Onu açıyorsa... bir anlık ayrılık, bir ömür gibi geliyor ve gider gitmez özlem saç diplerinizden çekiştirip beyninizi acıtıyorsa, iştahınız kapanıyor, iştahınız açılıyor, iştahınız şaşırıyorsa... iştahınız, hasret acısında bile karşı konulmaz bir tat buluyorsa... eliniz telefonda yaşıyor, işaret parmağınızla ha bire Onu tuşluyor, dara düştüğünüzde kapıyı çalanın O olduğunu adınız gibi biliyorsanız... mütemadi bir sarhoşluk halinde, her çalan telefona O diye atlıyor, vitrindeki her giysiyi Ona yakıştırıyor, konuşan birini dinlerken "keşke O anlatsa" diye iç geçiriyorsanız... kokusu burnunuzdan, sureti gözünüzden, sesi kulağınızdan, teni aklınızdan silinmiyorsa bir türlü... özlemi, sol memenizin altında tek nüsha bir yasak yayın gibi taşıyorsanız gün boyu... hem kimseler duymasın, hem cümlealem bilsin istiyorsanız... Onsuz geceler ıssız, sokaklar öksüzse... ayrılık ölüme, vuslat sehere denkse... gamze gamze tebessüm de onun içinse, alev alev öfke de; bunca tavır, onca sabır ve nihayetsiz kahır hep Onun yüzü suyu hürmetine... uğruna ödenmeyecek bedel, gidilmeyecek yol, vazgeçilmeyecek konfor yoksa... dışarıda yer yerinden oynuyor ve "içeri"de bu sizi zerrece ilgilendirmiyorsa, nedensiz küsüyor, sebepsiz affediyorsanız ve bütün bu hallerinize siz bile akıl erdiremiyorsanız... kaybetme korkusu, kavuşma sevincinden ağır basıyorsa ve aşk, gurura baskın çıkıyorsa bu yüzden her daim... gece yarısı kadim bir dost gibi kucaklayan tanıdık bir şarkı, bütün acı sözleri unutturmaya yetiyorsa... Her gidişte ayaklarınız "Geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla... ...o halde yarın sizin gününüz!.. "Çok yaşa"yın ve de "siz de görün"üz. bugünün şiiri benden size
adcığım alems kadınsın ikinizde almanyada olduğuna göre süper kızlar yarın osmancık ilesine gidecem akşama kadar yokum aslında hiç gitmiek istemiyorum ama bizim teşkiklatın çayları oluyor malsesf müdür eşleride katılmak zorunda yoksa aman uffffffffffffffffffffff kokoş kokoş gidecem oturacam oturacam yiyecem içecem gelecem adcığm bi gün anlatırım msn varsa sen beni ekle ilacın olurum balım benim
ben geldim bugün evdeyim canim hic birsey yapmak istemiyor yapmadim da iki saat sonra step yapmaya gidecem
kızlar 7. takım dağıldı kapanacak muhtemelen. Neden sürekli paylaşım paylaşım dediğimizi daha iyi anlayın diye yazıyorum dağılmak çok kolay çünkü. tühhh üzüldüm yaa.
bu arada bugün çookkkk mutluyum oğlumun ateşi sonunda düştü
benim bu hafta canım çok şey istedi evdede pasta börek çörek boldu neyse dün akşam hepsini bitirdim biliyorsunuz. Rahatladım.
tamam canim bende onu soracaktim gerci askito baska yerden yapmis ama size iyi film izlemeler iyi geceler
merhabalar kardes takim.. takimlarda ve bireysellerde tüm dereceleri paylasmisiz tebrikler.. insallah böyle devam eder..a.s.
karamanli muhtesem bir dönüs tekrar tebrikler
selamun aleykum :)
karamanlim süpersinn
birde digerlerini spora alistirabilsemm her hafta birinci gelirizz wallaaa
bende bugün 1 saat 40 dakka tempolu yürüdüm
100 mekik cekecegim simdi.
meliscimmm filmden sonra ne yapacaksiniz ?:roflolff yarin beni mayonezli yumurtalii beyaz ekmekli bir kahvalti bekliyor :dance:
aksamadaa lokantaa
hayat bu beee :teytey:
ama pazar gününden itibaren diyete devamm.. artik 2 gün deil 1 gün izinliyim..
ay ins bayrama 65 olurum gariii
öpüveedim yanaklarinizdaa gizlaa
ben geldim ama kimseci yok,benim yarin diyete devam,kendime pazar gunu biraz izin vercem,arkadasima gidecez orda bir sey yemeden cikamiyacam.
herkese iyigeceler
kızlar geçmişi hepsini okuyamadım ya geç vakit oluncada okuduklarım aklımda kalmadı karamanli tebrik ederim seni süpersin aşkido seni de tebrik ederim rüyada aç kiloyu garanti ediyorsun 3 ,5 kilo garanti ise 200 bile olur inan
eşim iyide galiba yarın ben hasta olacağım boğazlarım yanmaya başladı kalkıp ıhlamur yaptım ama nafile en iyisi yatıp dinlenmek iyi geceler kızlar
Yaş ilerledikçe içimizdeki güzelliği kapatmak zorunda kalıyoruz. Bu da büyümek oluyor. Bilemiyorum hangisi doğru. Sessiz, iyi niyetli olmak aslında ne güzel meziyetler. Uyumdan güzeli var mı! Ama yokk, burnundan getirirler... Maalesef, “fazla mütevazi görünme, öyle sanırlar”
Canım, kardeşine ve senin dişlerine geçmiş olsun.
Melisle doğum günlerimiz aynıymışşş
Yükselenin ne şekerim? Ben de geçtiğimiz yıllarda aslanın rahatlığından terazinin estetiğine kaydığımı hissediyorum.
nasılsınız hanımlar??
öncelikle dün akşam 4den sonra bişey yemedim :))
sabahta ufacık bi tost yedim öğleden sonra gezmeye gideceğim orda da sadce tatlarına bakarım artık
zaten yemek olcak sorun olmuyo :))
günaydınnnnn :sm_cool:
dün akşam giremedim kızlar netimde sorun vardı allahtan düzelmiş bugün dünkü yediklerimi yazayım
sabah(öğlen de sayılır) 2 dilim kepek ekmeği çok az peynir 2 zeytin domates salatalık
ara 1 elma ve yarım bardak süt
tekrar ara 1 mandalina ve küçük bir armut
akşam 1 kase tarhana çorbası 2 yemek kaşığı pirinç pilavı 2 yemek kaşığı kurufasülye
2.5 litre suyumu içtim 1 fincanda yeşilçayımı içtim akşam da en son 7 de yedim günü güzel atlatmışımdır umarım ne dersiniz yerimseniben
bugün de 45 dk önce yarım bardak süt ve bir elma ile güne başladım bakalım öğlen ne yiycem..
çok güzel bence hiç abartı yok, ben de dün akşamdan sonra hiç bir şey yemedim yani 7 olmadan herşeyim bitti, ondan sonra film izlerken çay ve su içtim bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?