Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhabalar kardes takim.. takimlarda ve bireysellerde tüm dereceleri paylasmisiz tebrikler.. insallah böyle devam eder..a.s.
karamanli muhtesem bir dönüs tekrar tebrikler

selamun aleykum :)

karamanlim süpersinn
birde digerlerini spora alistirabilsemm her hafta birinci gelirizz wallaaa

bende bugün 1 saat 40 dakka tempolu yürüdüm
100 mekik cekecegim simdi.

meliscimmm filmden sonra ne yapacaksiniz ?:roflolff yarin beni mayonezli yumurtalii beyaz ekmekli bir kahvalti bekliyor :dance:

aksamadaa lokantaa

hayat bu beee :teytey:

ama pazar gününden itibaren diyete devamm.. artik 2 gün deil 1 gün izinliyim..
ay ins bayrama 65 olurum gariii

öpüveedim yanaklarinizdaa gizlaa

aleyküm selammmmmmm aşkitocum
yarın büyük gün yani abartamdan yiyeceğin kesin şimdiden afiyet olsun.aşkitom bayrama 65 olarak gireceksin belli şimdiden anladım ben bendemi erdim acaba?
hadi bende öptüm seniopuyorumnanaktan

ben geldim ama kimseci yok,benim yarin diyete devam,kendime pazar gunu biraz izin vercem,arkadasima gidecez orda bir sey yemeden cikamiyacam.
herkese iyigeceler

kızlar geçmişi hepsini okuyamadım ya geç vakit oluncada okuduklarım aklımda kalmadı karamanli tebrik ederim seni süpersin aşkido seni de tebrik ederim rüyada aç kiloyu garanti ediyorsun 3 ,5 kilo garanti ise 200 bile olur inan
eşim iyide galiba yarın ben hasta olacağım boğazlarım yanmaya başladı kalkıp ıhlamur yaptım ama nafile en iyisi yatıp dinlenmek iyi geceler kızlar

bugün burçlardan konu açılmış burcum BAŞAK yükselenim de TERAZİ artık nachtigallciğim yorumlar bir ara kaydirigubbakcemile3

Canımcım, başak çok güzel bir burçtur, sabırlıdır, inatçıdır. Bir adım sonrasını hesap etmeden bir işe kalkışmaz. Sabrın timsalidir. Terazi zaten adından anlaşılacağı gibi denge unsurudur. Başağın sert noktalarını yumuşatır. Etrafına güzellik katar

Canım, çok içten yazmışsın. Bu çıkarımları yapana kadar çok üzülmüş olmalısın. Bundan sonra güüzel günlere...

onca kızgın yazıların arasında nactigallin masum yazıları ay çok şekerdi.

Utandım ayol

Yaş ilerledikçe içimizdeki güzelliği kapatmak zorunda kalıyoruz. Bu da büyümek oluyor. Bilemiyorum hangisi doğru. Sessiz, iyi niyetli olmak aslında ne güzel meziyetler. Uyumdan güzeli var mı! Ama yokk, burnundan getirirler... Maalesef, “fazla mütevazi görünme, öyle sanırlar”

Tebrikler canım.

Canım, gözün aydın. Bir süredir regl sıkıntın vardı. Bittikten sonra 400 gr lık şişlik gider, hatta beraberinde 1 kilo bile götürür.

Yerim ben onu.

Canım, kardeşine ve senin dişlerine geçmiş olsun.

Ben de geçtiğimiz 3-4 günde su içmedim. Bugün tekrar başlayacağım umarın.

Canım, aşk acısı ile güzel kilo vermişsin. Sonu iyi bittiğine göre tebrikler.

Rua anlatiyorsunuz da.ben de kackez ruyamda oglumun disi ciktigini goruyorum,sabah kalak kalkmaz hemen agzina bakiyorum her seferinde dis cikmis oluyor,Bu aksam da yine ruyamda gordum bi baktim bir dis azicik cikmis.

Bi de benim için yatsana rüyayaya. Verebilecek miyim kiloyu

yok benimki aslan 23 temmuz, son günde aslan oldu aslında ben aslan yaptım sezeryan hilesi :))))

Melisle doğum günlerimiz aynıymışşş

Yengeç kızı da çok güzeldir. Ailesine bağlıdır, evcimendir. Çok hassastır ama. Canım, en iyi burç yoktur. Tüm burçların güçlü ve zayıf yönleri vardır.

ayyy ben tam fırlama bir yay burcuydum ama hayat mı değiştirdi yoksa yaş ilerledikçe yükselen burcuma mı takılmaya başladım anlamadım sakinleşmeye başladım sanırım :))

Yükselenin ne canım?

soldan saga 90, 73 ve 69 kiloyum. sadece soldaki ve sagdakini karsilastirirmisiniz yha.. kendimle gurur duyuyorum. dogum yaptiktan 6 ay sonraki halim.

Başarı emsalisin canım yaaa. Bravo!!!

Yükselenin ne şekerim? Ben de geçtiğimiz yıllarda aslanın rahatlığından terazinin estetiğine kaydığımı hissediyorum.

Canım, sen bir kitap ve cd seti falan edin. İnternetten fiyat karşılaştırması yap. Buradan da elimden geldiğince yardım ederim.

Canım, biz de hazıra konduk evlenirken. Ama, bi açılmışız ki, aynen, bir yılda anca toparladık kendimizi.
Nazar değmesin şekerim.

Tebrik ediyorum canım Melike’yi. Gururu çok okşanmıştır. Başarı basamaklarını hızla tırmanır artık 

kızlar öncelikle kimler çekilişe katılmak istiyor yazın sonra neler yapabiliriz onu konuşabiliriz. şu cevabı istiyorum önce: katılmak istiyorum/istemiyorum

Katılmak istiyorumm

Canım, başarı örneğisin. Hem tedavinin verdiği baskı hem güzel bir başarı. Tebrik ediyorum.

Ağzına, kalbine sağlık...

Fazla yeme!!!

ben geldim bugün evdeyim canim hic birsey yapmak istemiyor yapmadim da iki saat sonra step yapmaya gidecem

Ben de artık farklı bir spora girmek istiyorum canım. Step, aerobik ya da yüzme gibi. Mesai gibi eliptik bisiklet olunca sıkılmaya başladım sanki.

kızlar 7. takım dağıldı kapanacak muhtemelen. Neden sürekli paylaşım paylaşım dediğimizi daha iyi anlayın diye yazıyorum dağılmak çok kolay çünkü. tühhh üzüldüm yaa.

Çok üzüldüm. Biz dağılmayalım..

bu arada bugün çookkkk mutluyum oğlumun ateşi sonunda düştü

Geçmiş olsun canım. Gözünüz aydın.

benim bu hafta canım çok şey istedi evdede pasta börek çörek boldu neyse dün akşam hepsini bitirdim biliyorsunuz. Rahatladım.

Ohhh. Afiyet olsun. Artık emin adımlarla zayıflamaya doğru ilerleyebilirsin...

Karamanlı ve aşkito, tebrik ediyorum sizi. Aynen böyle devam edin...

nasılsınız hanımlar??
öncelikle dün akşam 4den sonra bişey yemedim :))
sabahta ufacık bi tost yedim öğleden sonra gezmeye gideceğim orda da sadce tatlarına bakarım artık
zaten yemek olcak sorun olmuyo :))

günaydınnnnn :sm_cool:
dün akşam giremedim kızlar netimde sorun vardı allahtan düzelmiş bugün dünkü yediklerimi yazayım
sabah(öğlen de sayılır) 2 dilim kepek ekmeği çok az peynir 2 zeytin domates salatalık
ara 1 elma ve yarım bardak süt
tekrar ara 1 mandalina ve küçük bir armut
akşam 1 kase tarhana çorbası 2 yemek kaşığı pirinç pilavı 2 yemek kaşığı kurufasülye
2.5 litre suyumu içtim 1 fincanda yeşilçayımı içtim akşam da en son 7 de yedim günü güzel atlatmışımdır umarım ne dersiniz yerimseniben

bugün de 45 dk önce yarım bardak süt ve bir elma ile güne başladım bakalım öğlen ne yiycem..

tamam canim bende onu soracaktim gerci askito baska yerden yapmis ama size iyi film izlemeler iyi geceler

askito kırmızılı ya ondan :) aşağıya başka birşey yapabiliyor.

merhabalar kardes takim.. takimlarda ve bireysellerde tüm dereceleri paylasmisiz tebrikler.. insallah böyle devam eder..a.s.
karamanli muhtesem bir dönüs tekrar tebrikler

hoşgeldin reyhan ablacım biz de tebrik ederiz sizleri :lepi:

askitocum film bitmeden uyuyakaldım her zamanki gibi eşim tırtıklaya tırtıklaya izletti çünkü sabah ona anlattırıyorum ve gıcık oluyor :)

ben geldim ama kimseci yok,benim yarin diyete devam,kendime pazar gunu biraz izin vercem,arkadasima gidecez orda bir sey yemeden cikamiyacam.
herkese iyigeceler

ben 2 gün de izin yapmayacağım şu aldığım 1.4 kiloyu vereyim de sonra.

kendine dikkat et canım.

evet canım şu son yazdığının ben çok sıkıntısını çektim yapım böyle ama inan böyle davranmamak için çaba sarfediyorum insanlar çok kullanıyor çünkü. Saygından ses çıkarmazsan aptal anlamıyor sanıyorlar falan iş hayatı çok şey öğretti bana.

teşekkür ederiz.

melisle benim aramda da 2 gün var ben de 25 temmuzum. normal doğum istiyordum 21 temmuz akşamı sezezyan olacağı belli oldu 25inde olsun istedim aynı gğn olsun diye ama eşim ve babam acele ettiler maden karar verildi bir an önce olsun diye öyle oldu işte.

yükselenim de aslan.

nasılsınız hanımlar??
öncelikle dün akşam 4den sonra bişey yemedim :))
sabahta ufacık bi tost yedim öğleden sonra gezmeye gideceğim orda da sadce tatlarına bakarım artık
zaten yemek olcak sorun olmuyo :))

canım iyiyiz sen de iyisindir umarım. Çok acıkmadın mı nasıl geçti?
afiyet olsun.

çok güzel bence hiç abartı yok, ben de dün akşamdan sonra hiç bir şey yemedim yani 7 olmadan herşeyim bitti, ondan sonra film izlerken çay ve su içtim bol bol.

çok güzel bence hiç abartı yok, ben de dün akşamdan sonra hiç bir şey yemedim yani 7 olmadan herşeyim bitti, ondan sonra film izlerken çay ve su içtim bol bol.

bakalım canım bu hafta bu kadar dikkatime rağmen üstelik spor da yaparak gitmezse bende kesin bir anormallik var diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…