tartıldım Burcum almamışım kilo. Çok şükür.o kadardan bişicik olmaz
mantıklıymış canım
Ayy söylemicektim ama söylim bari tartıda eksi çıktım
Ay kızlar ya ben her sabah tartılıyorum bağımlı oldum resmen napıcam
Kaç o tartıdan hemen kaç. gerçekten tatlım sürekli tartılmak motivasyonunu bozar.
Çok hoş olur Burcum ama çok karışık bir sürü şey olursa ben uyamam sanırım.kızlar aslında düzenli bi spor tuttursak hepimiz yapsak olmaz mı?
Aslanım Kaplanım Burcumtatlım ben leslie ve egzersizlerle 5 ayda 16 kilo verdim
Kaptancığım yorumlarını okumayı çok özlemişim.Bunların hepsi sağlıklı yaşamak için tüketmememiz gereken yiyecekler. Normalde de uzak durmamız lazım. Junk food ne demek? Onu bilmiyorum
Teşekkürler canım. Ben zaten çalışıyordum. Devlet memuruyum ama doğumdan dolayı yaklaşık 6 aydır evdeydim. Doğum izni bittikten sonrada yaklaşık 2 ay rapor aldım. O nedenle dün uzun zamandan beri ilk defa işe gidince eski yerime değil de başka bir birime başladım.Bu arada o silinen alıntılar arasında sana yazdıklarımda vardı. Öncelikle ismini yazmamışsın. Maşallah on parmağında on marifet var. Sitenin linkini bende isterim. İstersen özelden atabilirsin. Bir ara bende avon da takım öncüsüydüm. Hem iş, hem çocuk derken çok zorlanıp bırakmak zorunda kaldım. Eşim İzmir' li benimde. Anlayacağın çok ortak noktamız var. Bu arada İzmir' de mi yaşıyorsun?
Diyet listen gayet güzel ve sağlıklı. Takımda şuan bir arkadaş var 90 lı kilolarda aslında yapabilse bu liste onun çok işine yarayacak. Ama 90 altı kişilerde bu liste olmaz çünkü yiyecek miktarı ve kalorisi oldukça fazla. Zamanla diyetisyen seninkileri de azaltacaktır zaten. Ayrıca 108 kilolardan 90 lara inmek büyük başarı. Tebrik ediyorum kocaman seni.
Deneme süresinde paylaşımlar çok önemli. Bol bol paylaşım yapmak motivasyonu artırıyor. Tecrübeyle sabittir. Dünkü menün hiç sağlıklı olmamış. Zaten Burcu yorumlamış. Su çok az içmişsin. Birde menüleri günlük sabah, öğle ve akşam şeklinde yazıyoruz ki yorumlamamız daha kolay olsun.
Tatlım mesajları aşağıdaki listeye göre, o gün sıra kimdeyse o kişiye mesaj atıyoruz özelden. Mesaj listesini not alırsanız sevinirim.
[TABLE="width: 159"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 213, bgcolor: transparent, colspan: 3"]09 - 10 Eylül akashha[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]11 - 12 Eylül ayeyldz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]13 - 14 Eylül burcugncy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]16 - 17 Eylül elifimsuyum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]18 - 19 Eylül mavera87[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]20 - 21 Eylül naeviaa[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Teşekkürler Öykü' cüm.Yukarda da yazdım ama tekrar söyleyeyim. İşim yeni değil. Uzun süredir çalışıyorum ama doğum iznindeydim. Yaklaşık 6 aydır evin ve çocuklarımın keyfini çıkartıyordum ama maalesef tatil çabucak gelip geçti.
Geçmiş olsun canım. Meyveli soda içme diyecektim ki zaten sen zararını yaşamışsın. Artık daha dikkatli olursun. Kızlar bu arada meyveli soda içmiyoruz. Soda içeceksek eğer sadesini tercih edin lütfen.
Ne kadar çok ekmek yediğinin farkındasın dimi? Ekmekler haricinde menün çok güzel. Akşam ki ekmek olmasaymış eğer menün örnek bir menü olabilirmiş. Ayrıca su ve sporu yazmamışsın?
Hoş geldin Nur' cum. Böyle senin gibi gidip kilo alıp gelenlere çok üzülüyorum. İnşallah en kısa zamanda kurtulursun fazlalıklarından. Ama biliyorsun ki izinli giden üye eski kilosuna dönmeden listeye giremiyor. :26:
Biz fifa ve pes oynuyoruz canım. Eşim birde araba oyunu getirmiş ismini bilmiyorum ama need for speed i biz pc den oynuyoruz. Move paketini al bencede çünkü fitness çok işe yarıyormuş öyle duydum. Benim favorim PS3 te futbol ağırlıklı oyunlar kısaca. Güzel dileklerin içinde teşekkürler. Dün biraz kötüydü hem benim hem kızım için. Tepki olarak mama içmedi bir süre ama bugün toparladık allaha şükür. Daha çok küçük olduğu için ağlamıyor arkamdan ama aklım sürekli onda oluyor.
Kahvaltın olmamış. Biz mısır yeme derken sen gevreğini yiyorsun. Artı o sirke ne öyle allah aşkına. Mideni delmek mi istiyorsun? Limonlu sodayı sen mi yaptın? Hazır mı? Ara öğünlerde yediğin meyvelerin adı ne? Bide saat kaçta yedin o meyveleri? Bunları soruyorum çünkü önemli. Diğerleri güzel menünde. Bal hakkında da aynen senin gibi düşünüyorum. Her duyduğunuza inanmayın.
Havuç salatası yemişsin. Arada bir elma yemiştin ve Akşama da meyve tabağı demişsin. Meyve tabağında neler vardı? Saat 15:00 ten sonra yenilen meyvelerdeki meyve şekeri direkt depo ediliyormuş. O nedenle meyveleri akşam öğününde yemiyoruz. Bunların haricinde menün gayet güze.
Afiyet olsun canım. Bomba gibi gidiyorsun.Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmisyumurta
Peynir 3 eytin
Domates salatalik yesillik
2 yk menemen
1 fincan yesil cay
Ogle
1 kase mercimek corbasi
Salata
Aksam
1 kase nesfit
3 litre su spor yapmadim:-(
Form bisküvi?? Canım mümkün olduğunca uzak durmaya çalış olur mu? O diyet(?) bisküviler sağlıksız.bugünkü menüm
sabah:
1 kase nesfit
1 bardak yeşil çay
öğle:
form bisküvi
çeyrek kepek ekmekte tost(dersanedeydim o yüzden bu öğün biraz ağır oldu)
akşam:
3 nuget
yarım porsiyon çoban salata(yağsız-tuzsuz)
1 dilim kepek ekmek
yeşil çay
3 incir
ara öğünlerde 5-10 tane yaban mersini yedim
3 litre su içtim
ip atladım,mekik ve şınav çektim(polis olmak istiyorum bu sporlara hafiften başlamak için yaptım), pilates yaptım ve şimdi de leslie ile 16 kilometre yürümeye gidiyorum(bugün bunu kendime ceza olarak belirledim çünkü biraz fazla yemişim )
Burcum Aslanım Kaplanımsabah(11:00)
lor peynirli yumurta
domates salatalık
4 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay
öğle(14:45)
1 kase yoğurt
salata
1 dilim ekmek
ara(15:45)
1 sade t. kahve
7 kabuklu fındık
akşam(19:30)
yarım kase mercimek çorba
fırında sebzeli tavuk
salata
1 dilim tam bugday
2.5 litre su
30 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun tatlım ama keşke o patates olmasaydı.Bugun yediklerim
Sabah : 1 kk peynir
Yarim domates
1 biber
1 haslama yumurta
5 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
2 bardak yesilcay
Ogle : 4 kasik arpa sehriye salatasi
2 kasik fasulye aslıklı yine
2 kasik suzme yogurt
Aksam : 2 kasik etli patates yemegi ( patates 2 3 taneydi et agirlikli aldim yemegi )
1 domates ( sirke ve 2 3 damla yag damlattim )
3 tane cigkofte ( etsiz oldugu icin kilo yapmiyomus hatta yenmesinide oneriyolar )
1 dilim kepek ekmegi
Az once yarim eksi elma yedim
2.5 litre su ve 30 dk bacak egzersizleri
Afiyet olsunMenüm
SABAH
3 yumurta tavada (oglumla beraber yedik)
Az peynir
Yesil cay
ÖGLE
1 KASE etimekli yogurt
Armut ve elma oglumla yedim
Aksam
1tabak mercimek çorbasi
Spor
50 squat
30 mekik
Bugunku msj sayim 10
Herkese simdiden iyi geceler sbh gorusmek uzere :))
Eti form???kahvaltı
sandviç tam buğday ekmeği(peynir domates biber)
ara
eti form(ebrucum sonunu yedim bir daha almayacağım.)
öğlen
1 kase çorba
fırında bol domates ve biberli patates çıktı
domates ve biberinden bol bir kaç dilim patetes aldım.
akşam
eve şimdi girdim derisiz tavuk haşladım
yanına bol yeşil biber ve domates yiyeceğim.
marketten yeşil çay ve limon aldım yatmadan içsem şekersiz bir şey olur mu?
Kaptan hakikaten kahvaltı olmadığı zaman olmuyor. Bütün gün mahvoluyor.Kızlar bugün menüm o kadar düzensizdi ki acısı şimdi çıkıyor. Sabah kahvaltı yapamadım. Erkenden minik prensesi aylık kontrolü için doktora götürdük. Muayeneydi, aşısıydı. Saat 10:00 u geçti. Eşimi işe bıraktım hastaneye geçtim saat 11:00 oldu. Yanıma yiyecek hiç bişey almadığım için resmen öldüm açlıktan. Saat 12:30 gibi yemeğe gittik. Çorba ve patlıcanlı etli bir yemek vardı. Çorbanın adını bilmiyorum ama tavuklu bişeydi. İki dilim kepek ekmekle çorbayı içtim. Patlıcanlı etli yemek vıcık vıcık yağ içindeydi. Çok azda ondan yedim. Üçüncü yemek te tatlıydı. Ama ben almadım. Doğal olarak öğle yemeğimde doyurucu ve sağlıklı olmadı. Arada yine yanımda bişey olmadığı için eti form aldım mecburen çünkü yemesem daha kötü olacaktım. Eve geldim. Dünden hazırda yemeğim yoktu. Marketten barbunya pilaki aldım. ( Ne zamandır merak ediyordum tadı nasıl diye.) Saçma sapan bişeyler yiyeceğime onu yiyeyim dedim. Arada 3-4 minik kuru kayısı attım ağzıma. Yarım bardak ayran ve birazcık salatayla akşamı tamamladım saat 18:00 de. Şuan öyle bir açlık hissediyorum ki sürekli bişeyler yeme isteği var. Bunları neden böyle uzun uzun anlattım çünkü kahvaltısız başlanan bir günün ne kadar saçma geçtiğini sizlere göstermek istedim. Ve yarın ilk işim erkenden kalkıp güzel ve doyurucu bir kahvaltı yapmak olacak. Ve artık kahvaltısız menü görmek istemiyorum hiç birinizden. Sonuç olarak kaçamak yapmadım ama öyle çok yapmaya müsaittim ki anlatamam.
Burcum zahmet olmazsa o isim listesini bana mesajda gönderebilir misin? Epey kalabalık olmuşuz kafam karışıyor.sorma kaptiş yetişemiyorum isimleri keydettim artık bakıp bakıp yazıyorum rezil olmayım diye
09 - 10 Eylül akashha
11 - 12 Eylül ayeyldz
13 - 14 Eylül burcugncy
16 - 17 Eylül elifimsuyum
18 - 19 Eylül mavera87
20 - 21 Eylül naeviaa
işte bu kişilere tarihlere göre cnm
İnşallah kaptiş.Kızlar maç bitti aldık 2-0 Ama bundan sonra işimiz daha zor. Son maçımız Hollanda'yla. İnşallah gideriz 2014 dünya kupasına.
[TABLE="class: grid, width: 237"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]09.09.2013
[/TD]
[TD]10.09.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akashha
[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayeyldz [/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belmonte[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcugncy
[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cementa [/TD]
[TD]17[/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimsuyum [/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fndkkrdu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glmscs [/TD]
[TD]4[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]highchemist[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]JeLiboNuMm [/TD]
[TD]5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LadyLine
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera87[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikkelebk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naeviaa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabiaaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VasthaNerada[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venuskadini[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasimutsuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam
[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Selam kızlar, umarım eksik yoktur. Fazladan yazdığım isimler de olabili, herkesin durumunu bilmiyorum. Not aldıklarımı ekledim, sizden geldikçe güncellerim.
Hey hey hey hatta vohoaaa. Ne kadar kalabalık olmuşuz böyleİsim listesi hazırlamak beni çok yordu, baya kalabalıkmışız
Herkese iyi geceler
Afiyet olsun canım. Çok güzel olmuş menün.merhaba kızlar... bu gün çok yoğun bir gündü misafirim geldi misafirliğe gittim bu arada bir de pazara gitdimm.. o yüzden hiç bakmaya fırsatım olmadı.
geçmişi biraz okuyayım dedim ama baya varmış o yüzden sadece bugünkü menümü yazıp kaçıcam..
kahvaltıdan 3 saat önce şekersiz 1 fincan sütlü kahve. (bazı işlerim olduğu için uykum açılsın diye sütlü kahve içtim)
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
domates, salatalık, maydanoz, biber
1 haşlanmış yumurta
2 kk. beyaz peynir
5 tane zeytin
2 kuru kayısı
ara; 3 tane mürdüm erik
öğlen; 5 yk kıymalı ıspanak (üzerine yoğurt)
1 dilim k.ekmek salata
ara öğün; yarım muz
akşam; 5 tane köfte
yağsız salata
yarım dilim k. ekmek
2 lt. su 2km. pazardan dönerken yürüdüm bir de..
bugün evde tatlı yaptım ama yemedim.. misafirler gidince de kalanını anneme götürdük. akşam da misafirlikde sadece şekersiz çay içtim tabağa hiç dokunmadım..
Afiyet olsun canım.günaydın bayanlar
geçmişi oku oku bitmedi valla
bugun bana cuma gibi geliyor hep
anladığım kadarıyla mesaj sayımı bildireyim önce
07/09 : 9 mesaj
09 / 09 : 7 mesaj
dün sadece bir kere girdim avon için tüm gün gezdim giremedim
menüme gelince
sabah : kalkınca bir bardak su
yagsız sütle cornflakes
öglen : taze fasulye ve salata domates
ara çay
aksam : balık bugulama ve patlıcan közlemesi
gün boyu ve aksam bol su içtim
ve saat 1-5 arası bol bol yürüdük
bugun ısırgan otu çayı alacagım kacıyorum bol bol toka yapmam lazım arada gireceğim katılmaya calısacagım
Günaydın tatlım. Afiyet olsun.günaydın kızlar herkese kaçamaksız bir gün diliyorum ve kahvaltıya geçiyorum