Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

o kadardan bişicik olmaz
tartıldım Burcum almamışım kilo. Çok şükür. Verdiğim miktarı da yok sayabiliriz. 100 gr

mantıklıymış canım

Ayy söylemicektim ama söylim bari tartıda eksi çıktım

Ay kızlar ya ben her sabah tartılıyorum bağımlı oldum resmen napıcam

Kaç o tartıdan hemen kaç. gerçekten tatlım sürekli tartılmak motivasyonunu bozar.
kızlar aslında düzenli bi spor tuttursak hepimiz yapsak olmaz mı?
Çok hoş olur Burcum ama çok karışık bir sürü şey olursa ben uyamam sanırım.
tatlım ben leslie ve egzersizlerle 5 ayda 16 kilo verdim
Aslanım Kaplanım Burcum

Kaptancığım yorumlarını okumayı çok özlemişim. Bir de kaptiş mesaj sayısı listesini de not aldım.

Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmisyumurta
Peynir 3 eytin
Domates salatalik yesillik
2 yk menemen
1 fincan yesil cay

Ogle
1 kase mercimek corbasi
Salata

Aksam
1 kase nesfit
3 litre su spor yapmadim:-(
Afiyet olsun canım. Bomba gibi gidiyorsun. Spor konusu sanırım iş yoğunluğundan kaldı bugün. Kolay gelsin canım.
Form bisküvi?? Canım mümkün olduğunca uzak durmaya çalış olur mu? O diyet(?) bisküviler sağlıksız.
Burcum Aslanım Kaplanım

Afiyet olsun tatlım ama keşke o patates olmasaydı.

Afiyet olsun
Eti form???
Kaptan hakikaten kahvaltı olmadığı zaman olmuyor. Bütün gün mahvoluyor.
Burcum zahmet olmazsa o isim listesini bana mesajda gönderebilir misin? Epey kalabalık olmuşuz kafam karışıyor.
Kızlar maç bitti aldık 2-0 Ama bundan sonra işimiz daha zor. Son maçımız Hollanda'yla. İnşallah gideriz 2014 dünya kupasına.
İnşallah kaptiş.

İsim listesi hazırlamak beni çok yordu, baya kalabalıkmışız

Herkese iyi geceler
Hey hey hey hatta vohoaaa. Ne kadar kalabalık olmuşuz böyle Canım zaten ayın 9unda yoktum. Dünü de saymayın. Bugünden itibaren mesaj sayılarımı ve menülerimi paylaşırım.

Afiyet olsun canım. Çok güzel olmuş menün.
Afiyet olsun canım.

günaydın kızlar herkese kaçamaksız bir gün diliyorum ve kahvaltıya geçiyorum
Günaydın tatlım. Afiyet olsun.

selam kızlar

ben bu grubun hızına yetişemiyorum bildirimlerde geç bulunuyorum haliyle geriye dönükte okumalarım zaman alıyor o yüzden grıptan ayrılacağım kusura bakmayın hepinize

sevgiler

bol zayıf günler

kızlar annem dışarı çıkardı biraz çeyizci gezdik ama öldüm bittim ayak tabanlarım agrıdı 2 saat yürüdük gezdik akşama biraz bölgesel egzersiz yaparım ama nedense canım hiç spor yamak istemiyor

Merhaba kizlar
Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik
1 fincan yesil cay

Ogle 14.00
1 buyuk kase cacik
2 yemek kasigi acili ezme

Aksam 18.00
1 kase nesfit
3 litre su spor yapmadim ama sabah 7 den aksam 6 ya kadar hep ayaktaydim kosturdum surekli

Afiyet olsun canım

çeyizime yatak örtüsü ve kare borcam aldım bugünnnn

Ay haydi hayırlı olsun. Nasıl bir şey yatak örtüsü

Afiyet olsun canım

Ay haydi hayırlı olsun. Nasıl bir şey yatak örtüsü

nette bulamadım bi perdeci kendi dikip satıyormuş 150 lira filan nereye gitsem ağızlarını 350 açıyorlar adam elinde kalanları 150 satıomuş beğendik aldık resimlerini çektim ama çok belli olmuyor

kızzlar eve sımdı geldım bı aksılık oldu ya halk egıtıme gıtmıstım kaydımı yenılemek ıcın ayın 16 sına alınmıs
ama yarın bir işe baslıyorum bır tesettur magazasında bılırsınız belkı tekbır de 1 hafta boyunca deneme surecı olacak sonrasındada eger basarırsam tamamen kalıcam inş. basarırım... :18: cunku evde cok sıkılıyorum hemde esıme destek olurum :)

bunlarda annemin el emekleri
bu vitrin ve salon takımı
buda yatak odası için

mutfak için hazır aldım oda pembeli grili 130 liraya almıştım fon perdesine kdar tam takım ama çok diplerde şimdi bulu foto çekemem dicektim ki bilgisayarda varmış

bide pikem var
buda nevresim takımı bide bunun pudra pembesi var ama onun resmi yokmuş

anladımm canım:)) ama ben çok beğendim programı.. bundan sonra yapmaya başlıycam ben de.. sen ne zamandır devam ediyorsun.. faydasını gördün mü??

gördüm tabiki canım incelme oldu
yapıcam canım sanırım bide üstüne bişiler koyarım artık

olur tabiki

canım ya onlara gitmem biraz zor aslında ama senin listeni kendi listemin üstüne eklesem fena olmaz gibi :)) sen ne düşünüyosun? :)

listene bayıldımm

yapabilirsin tahbiki canım

kızlar ya fndkkrdu nun yaptıgı lısteyı hep beraber yapsak hem daha duzenlı olur

ben tavsiye ederim ben etkisini gördüm

güzel bi karar

olur canım ama ben plates sevmiyorum o nedenle plates olan günler leslie yapcam

ay bende sıkılıyorum evde yapınca ama ekimde spor salonunda başlıcam platese

ay küstüm zaten bugün tartıya fazla gösterdi pislik moralim bozuldu cumaya kadar tartılmıcam

inşallah başarırsın canım şimdiden hayırlı olsun

spor yapicam şimdi ben gelirim yine

bende sisteme rağmen kaydımı yeniledim bugün evde sıkılıyorsan çaresi çalışmak canım hem ekonomiye katkı

ay küstüm zaten bugün tartıya fazla gösterdi pislik moralim bozuldu cumaya kadar tartılmıcam
inşallah başarırsın canım şimdiden hayırlı olsun
bendede bu sabah oyle oldu ama 1 saat sonra falan az gosterdı tabı tartıyı oyle gorunce ıyıce hırslandımm ekmegı falan daha cok azalttım
sagol canımm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…