Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım cook guzel olmus bundan sonra bu lısteye uyacagımm ellerıne saglık

zamanında karışık olarak yaptığım videolarmış ben begendim sana uyabilirim canım ama düzen tutar mı bilmiyorum şimdi okul balşıo sabah çıkıp akşam eve bitap bi şekilde geliyorum ama denicem sana uymayı

merhaba kızlar... bu gün kahvaltımı yaptım.. 3 km. yürüdüm 33 tane mekik çektim.. bu gün de ara ara uğrıcam gene..

merhaba fndkkrdu.. haftalık egzersiz videolarına bayıldımm dün falan fazla nete giremediğim için konulardan biraz geri kalmışım.. herkez uyacak bu programa sanırım değil mi??? yanılmıyorsam..

canım cook guzel olmus bundan sonra bu lısteye uyacagımm ellerıne saglık

rica ederim canım ben faydasını görüyorum bu listenin

canım zaten en fazla 45 dk yada 1 saat sürüyor spor bence yapmalısın

merhaba fndkkrdu.. haftalık egzersiz videolarına bayıldımm dün falan fazla nete giremediğim için konulardan biraz geri kalmışım.. herkez uyacak bu programa sanırım değil mi??? yanılmıyorsam..

bilmiyorum ki canım ben bu programa devam edicem ama diğerlerini bilemiyorum

anladımm canım:)) ama ben çok beğendim programı.. bundan sonra yapmaya başlıycam ben de.. sen ne zamandır devam ediyorsun.. faydasını gördün mü??

rica ederim canım ben faydasını görüyorum bu listenin

canım zaten en fazla 45 dk yada 1 saat sürüyor spor bence yapmalısın

bilmiyorum ki canım ben bu programa devam edicem ama diğerlerini bilemiyorum

yapıcam canım sanırım bide üstüne bişiler koyarım artık

Canım polis olucaksan yaptığın sporlar çok az. Nefesini geliştir ve hızlı koşmaya bak aslında devletin spor salonları var haftada 2 günde gitsen sana kardır

canım ya onlara gitmem biraz zor aslında ama senin listeni kendi listemin üstüne eklesem fena olmaz gibi :)) sen ne düşünüyosun? :)

listene bayıldımm

Son düzenleme:
güzel bi karar

olur canım ama ben plates sevmiyorum o nedenle plates olan günler leslie yapcam
haklısın cnm leslıe daha kolay ve daha fazla kalorı harcıyor platesı buyuk toplu olan kısımlarını sevıyorumm sevmıyorum ama vazgecemıyorum platestende

haklısın cnm leslıe daha kolay ve daha fazla kalorı harcıyor platesı buyuk toplu olan kısımlarını sevıyorumm sevmıyorum ama vazgecemıyorum platestende

ben sıkılıyorum ya aslında leslie de sıkıcı ama ben zevk alıyorum yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…