[TABLE="class: grid, width: 237"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]09.09.2013
[/TD]
[TD]10.09.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akashha
[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayeyldz [/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belmonte[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcugncy [/TD]
[TD]19[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cementa [/TD]
[TD]17[/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimsuyum [/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fndkkrdu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glmscs [/TD]
[TD]4[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]highchemist[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]JeLiboNuMm
[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LadyLine
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera87
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikkelebk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naeviaa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabiaaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VasthaNerada[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venuskadini[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasimutsuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam
[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Selam kızlar, umarım eksik yoktur. Fazladan yazdığım isimler de olabili, herkesin durumunu bilmiyorum. Not aldıklarımı ekledim, sizden geldikçe güncellerim.
nkızlar şimdi eğer derseniz ki spor yapalım seçenekler uzun olarak zumba ve leslie bölgesel olrak squats mekik öneriyorum ama ip atlama da favorilerim arasında 1 ana spor geriside bölgesel olsun ben oyumu leslieden yana kullanıyorum çünkü zumba çok kıvrak ben yapamıyorum ama beğendiğim bi video olursa olabilir yada değişimli yapabilirz ben bağlı kalamam derseniz günlük 1 saat ana spor 30 dk bölgesel spor şeklindede bizzat kendim tarafından mezun olana kadar takip edebilirm benden şimdilik bu kadar iyi gecelerrrrr
İsim listesi hazırlamak beni çok yordu, baya kalabalıkmışız
Herkese iyi geceler
Diyet listen gayet güzel ve sağlıklı. Takımda şuan bir arkadaş var 90 lı kilolarda aslında yapabilse bu liste onun çok işine yarayacak. Ama 90 altı kişilerde bu liste olmaz çünkü yiyecek miktarı ve kalorisi oldukça fazla. Zamanla diyetisyen seninkileri de azaltacaktır zaten. Ayrıca 108 kilolardan 90 lara inmek büyük başarı. Tebrik ediyorum kocaman seni.
kahvaltımı yaptım ve kendı kendıme soz verdım bugun kacamksız gun olacak ve sızede soz verıyorum olsabıle lısteye yazacagım ve daha az yıyecegımmsiz ne yaptınız kızlar nasılsınız?
canım arpa şehriye bi nevi makarna yememelisin akşam mümkün olduğunca meyve tüketme otururken yakmak zor oluyor meyve şekerini bide patatesler 2 3 tande olsa olmamış
afiyet olsun canım yarın bnde squats a başlayım bi
valla cnm bende almıyorum kaslarımı esım ıstemıyor tabı esnı ıstıyorsa aldır ama ıstemıyorsa tabı dogallık daha guzel uzayınca kotu oluyor bende saclarımı boyamak istıyorum ama hangı renge boyuyacagıma karar veremedımm bıde boyaların su gecırıp gecırmedıgını merak edıyorum :44: bende bugun carsıya inicem maltepe merkeze acıkögretım kayıtları basladı kaydımı yenılıycem halk egıtımde yorulacak gıbıyım bugunnGünaydın tatlışş..:) Ben de gece gelemedim foruma malum misafirimiz vardı. Şimdi kahvaltı masasından yazıyorum, canlı canlı:) Ben oturuyorum sadece, yemiyorum. Çünkü uyanır uyanmaz içim almıyor yemek içmek.Bugün işlerim var kuaföre filan gideceğim saçlarımı kestireceğim. Bir de kaşlarımı almıyorum ben ama acaba biraz toparlatsam mı diye düşünmüyor değilim ama karar veremedim, hem korkuyorum kötü olur diyeEskiden aldırıyordum ama 1 yıldır almıyorum. Doğal yaşam:) Sen nasılsın bakalım:)
canım benim spor programım her gün aynı olcak zaten polis olmak istediğim için de ağır bikaç spor da var içinde program şöyle:
1.Leslie(550)
2.Pilates(350)
3.10 dakika İp atlama(100)
4.1 dakika mekik(10)
5.1 dakika şınav(10)
sporların yanındaki rakamlar da yakılan kalori miktarı oluyoyani bu sporları yapan kişi günde 1020 kalori yakmış oluyo ben genelde kalkar kalkmaz pilates yapıyorum boş vakitlerimde ip atlama,şınav ve mekik gibi kısa süren sporları yapıyorum akşam yemeğinden sonra da leslie ile yürüyorum :))
kahvaltımı yaptım ve kendı kendıme soz verdım bugun kacamksız gun olacak ve sızede soz verıyorum olsabıle lısteye yazacagım ve daha az yıyecegımmsiz ne yaptınız kızlar nasılsınız?
Canım polis olucaksan yaptığın sporlar çok az. Nefesini geliştir ve hızlı koşmaya bak aslında devletin spor salonları var haftada 2 günde gitsen sana kardır
ayy bende söz veriyorum yemicemben haftaya cumaya kadar sıkı bir disiplinle sıkı bir ders çalışma kampına giriyorum evde haftaya dershanede sınav var o yüzden sınıfım yüksek olsun diye çok çalışıyorum kötü sınıfta olanla pek ilgilenmiyorlar :18:
işlerimi hallediyorum internette şuan birazdan konu anlatım dinlicem işte
ay göbeğim şişti sabah sabah niye acaba reglimde yaklaşmadı :18:
günaydın bayanlar
geçmişi oku oku bitmedi valla
bugun bana cuma gibi geliyor hep
anladığım kadarıyla mesaj sayımı bildireyim önce
07/09 : 9 mesaj
09 / 09 : 7 mesaj
dün sadece bir kere girdim avon için tüm gün gezdim giremedim
menüme gelince
sabah : kalkınca bir bardak su
yagsız sütle cornflakes
öglen : taze fasulye ve salata domates
ara çay
aksam : balık bugulama ve patlıcan közlemesi
gün boyu ve aksam bol su içtim
ve saat 1-5 arası bol bol yürüdük
bugun ısırgan otu çayı alacagım kacıyorum bol bol toka yapmam lazım arada gireceğim katılmaya calısacagım
valla cnm bende almıyorum kaslarımı esım ıstemıyor tabı esnı ıstıyorsa aldır ama ıstemıyorsa tabı dogallık daha guzel uzayınca kotu oluyor bende saclarımı boyamak istıyorum ama hangı renge boyuyacagıma karar veremedımm bıde boyaların su gecırıp gecırmedıgını merak edıyorum :44: bende bugun carsıya inicem maltepe merkeze acıkögretım kayıtları basladı kaydımı yenılıycem halk egıtımde yorulacak gıbıyım bugunn
Ben bekarım tatlım:) Ben saçlarımı boyamıyorum bir yıldır:) ama daha önce kızıl siyah kahve sarı kumral ve röfleli saç kullanmışlığım var:) Bence hem tenine hem de kaşlarına uygun bir saç rengi seçebilirsin.
merhaba kızlar... bu gün çok yoğun bir gündü misafirim geldi misafirliğe gittim bu arada bir de pazara gitdimm.. o yüzden hiç bakmaya fırsatım olmadı.
geçmişi biraz okuyayım dedim ama baya varmış o yüzden sadece bugünkü menümü yazıp kaçıcam..
kahvaltıdan 3 saat önce şekersiz 1 fincan sütlü kahve. (bazı işlerim olduğu için uykum açılsın diye sütlü kahve içtim)
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
domates, salatalık, maydanoz, biber
1 haşlanmış yumurta
2 kk. beyaz peynir
5 tane zeytin
2 kuru kayısı
ara; 3 tane mürdüm erik
öğlen; 5 yk kıymalı ıspanak (üzerine yoğurt)
1 dilim k.ekmek salata
ara öğün; yarım muz
akşam; 5 tane köfte
yağsız salata
yarım dilim k. ekmek
2 lt. su 2km. pazardan dönerken yürüdüm bir de..
bugün evde tatlı yaptım ama yemedim.. misafirler gidince de kalanını anneme götürdük. akşam da misafirlikde sadece şekersiz çay içtim tabağa hiç dokunmadım..
anladim canim :))
Tamam bugun sayar yollarim :))
bilmiyordum canim bundan sonra meyvemi gunduz yerkm :))
Bilmiyordum mesaj sayma olayini o yuzden her gun yazmadim. Bendan sonra yazarim :))
Canim benim gunluk spor programim var zaten uymasam olur mu cunku obur turlu 2 saatkmi alıcak universite sinavina hazirlaniyorum ya 2 saat benim icin cok zor olur.
Ama benim gunlugumdd haftada 1 gun zumba var diger gunlerde bolgesel :))
canım benim spor programım her gün aynı olcak zaten polis olmak istediğim için de ağır bikaç spor da var içinde program şöyle:
1.Leslie(550)
2.Pilates(350)
3.10 dakika İp atlama(100)
4.1 dakika mekik(10)
5.1 dakika şınav(10)
sporların yanındaki rakamlar da yakılan kalori miktarı oluyoyani bu sporları yapan kişi günde 1020 kalori yakmış oluyo ben genelde kalkar kalkmaz pilates yapıyorum boş vakitlerimde ip atlama,şınav ve mekik gibi kısa süren sporları yapıyorum akşam yemeğinden sonra da leslie ile yürüyorum :))
Saol cnm başla başla faydasini goruruz insallah :)
30 day squats a basladim bir ay sonunda bakalim popoda sıkılasma olucakmi :)
günaydın bayanlar
geçmişi oku oku bitmedi valla
bugun bana cuma gibi geliyor hep
anladığım kadarıyla mesaj sayımı bildireyim önce
07/09 : 9 mesaj
09 / 09 : 7 mesaj
dün sadece bir kere girdim avon için tüm gün gezdim giremedim
menüme gelince
sabah : kalkınca bir bardak su
yagsız sütle cornflakes
öglen : taze fasulye ve salata domates
ara çay
aksam : balık bugulama ve patlıcan közlemesi
gün boyu ve aksam bol su içtim
ve saat 1-5 arası bol bol yürüdük
bugun ısırgan otu çayı alacagım kacıyorum bol bol toka yapmam lazım arada gireceğim katılmaya calısacagım
Allah gonlune gore versın inş. cnm neden sıstı acaba dun sısecek bırseyler mı yedın acaba :44: gecmıs olsun cnm
menün çok güzel ve kaçamak yapmadığın için tebrikler canım
canım günlük spor programını bizimlede paylaşır mısın yada haftalık gibi filan
tatlım zaten bi düzenin var herkes neye karar verirse ona göre liste yapıcam zaten sen rahat ol
bende başladım ona bi ara yapmıştım canım ben onu gayet etkisi oluyor
afiyet olsun canım güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?