Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bende bugun vericem mesaj sayimi :))

canım benim spor programım her gün aynı olcak zaten polis olmak istediğim için de ağır bikaç spor da var içinde program şöyle:
1.Leslie(550)
2.Pilates(350)
3.10 dakika İp atlama(100)
4.1 dakika mekik(10)
5.1 dakika şınav(10)

sporların yanındaki rakamlar da yakılan kalori miktarı oluyo yani bu sporları yapan kişi günde 1020 kalori yakmış oluyo ben genelde kalkar kalkmaz pilates yapıyorum boş vakitlerimde ip atlama,şınav ve mekik gibi kısa süren sporları yapıyorum akşam yemeğinden sonra da leslie ile yürüyorum :))

kahvaltımı yaptım ve kendı kendıme soz verdım bugun kacamksız gun olacak ve sızede soz verıyorum olsabıle lısteye yazacagım ve daha az yıyecegımm siz ne yaptınız kızlar nasılsınız?

Aslında takımdaki arkadaşlar uygulayabilirse daha çok fayda sağlayabilirler. Ama en önemlisi kaçamak yapmamak. Disiplin şart. Umarım hepimiz güzel kilolar verip mezun olacağız. Ayrıca teşekkür ederim. Daha yolun dörtte biri gitti. Çok var

kahvaltımı yaptım ve kendı kendıme soz verdım bugun kacamksız gun olacak ve sızede soz verıyorum olsabıle lısteye yazacagım ve daha az yıyecegımm siz ne yaptınız kızlar nasılsınız?

Günaydın tatlışş..:) Ben de gece gelemedim foruma malum misafirimiz vardı. Şimdi kahvaltı masasından yazıyorum, canlı canlı:) Ben oturuyorum sadece, yemiyorum. Çünkü uyanır uyanmaz içim almıyor yemek içmek.Bugün işlerim var kuaföre filan gideceğim saçlarımı kestireceğim. Bir de kaşlarımı almıyorum ben ama acaba biraz toparlatsam mı diye düşünmüyor değilim ama karar veremedim, hem korkuyorum kötü olur diye Eskiden aldırıyordum ama 1 yıldır almıyorum. Doğal yaşam:) Sen nasılsın bakalım:)

Saol cnm başla başla faydasini goruruz insallah :)
30 day squats a basladim bir ay sonunda bakalim popoda sıkılasma olucakmi :)

valla cnm bende almıyorum kaslarımı esım ıstemıyor tabı esnı ıstıyorsa aldır ama ıstemıyorsa tabı dogallık daha guzel uzayınca kotu oluyor bende saclarımı boyamak istıyorum ama hangı renge boyuyacagıma karar veremedımm bıde boyaların su gecırıp gecırmedıgını merak edıyorum :44: bende bugun carsıya inicem maltepe merkeze acıkögretım kayıtları basladı kaydımı yenılıycem halk egıtımde yorulacak gıbıyım bugunn

Canım polis olucaksan yaptığın sporlar çok az. Nefesini geliştir ve hızlı koşmaya bak aslında devletin spor salonları var haftada 2 günde gitsen sana kardır

ayy bende söz veriyorum yemicem ben haftaya cumaya kadar sıkı bir disiplinle sıkı bir ders çalışma kampına giriyorum evde haftaya dershanede sınav var o yüzden sınıfım yüksek olsun diye çok çalışıyorum kötü sınıfta olanla pek ilgilenmiyorlar :18:

işlerimi hallediyorum internette şuan birazdan konu anlatım dinlicem işte

ay göbeğim şişti sabah sabah niye acaba reglimde yaklaşmadı :18:

günaydın bayanlar

geçmişi oku oku bitmedi valla

bugun bana cuma gibi geliyor hep

anladığım kadarıyla mesaj sayımı bildireyim önce

07/09 : 9 mesaj

09 / 09 : 7 mesaj

dün sadece bir kere girdim avon için tüm gün gezdim giremedim

menüme gelince

sabah : kalkınca bir bardak su

yagsız sütle cornflakes

öglen : taze fasulye ve salata domates

ara çay

aksam : balık bugulama ve patlıcan közlemesi

gün boyu ve aksam bol su içtim

ve saat 1-5 arası bol bol yürüdük

bugun ısırgan otu çayı alacagım kacıyorum bol bol toka yapmam lazım arada gireceğim katılmaya calısacagım

Allah gonlune gore versın inş. cnm neden sıstı acaba dun sısecek bırseyler mı yedın acaba :44: gecmıs olsun cnm

canım menun harıka olmuss

[TABLE="class: grid, width: 237"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]09.09.2013
[/TD]
[TD]10.09.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akashha
[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayeyldz [/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belmonte[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcugncy [/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]43
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cementa [/TD]
[TD]17[/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifimsuyum [/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fndkkrdu[/TD]
[TD]5
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glmscs [/TD]
[TD]4[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]highchemist[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]JeLiboNuMm [/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LadyLine
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera87[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikkelebk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naeviaa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabiaaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VasthaNerada[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venuskadini[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasimutsuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam
[/TD]
[TD]73
[/TD]
[TD]131
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben bekarım tatlım:) Ben saçlarımı boyamıyorum bir yıldır:) ama daha önce kızıl siyah kahve sarı kumral ve röfleli saç kullanmışlığım var:) Bence hem tenine hem de kaşlarına uygun bir saç rengi seçebilirsin.

Günaydın kızlar, nasılsınız?

Listeyi tekrar güncelledim. Henüz göndermeyenler ve benden sonrası için söylüyorum, özel mesaj atabilenler, sayılarını mesajla gönderirse daha iyi olur, gözden kaçmaması adına.

Liste hazırlayacak olanların da mesaj kutusunu kontrol etmesinde fayda var, benimki doluydu mesela.. ^^

Son düzenleme:

kaslarım sıyah gozlerım koyu kahve ve bugday tenlıyım hangı renk olur? daha once patlıcan moruna ve sıyaha boyamıstımm

Son düzenleyen: Moderatör:

menün çok güzel ve kaçamak yapmadığın için tebrikler canım

canım günlük spor programını bizimlede paylaşır mısın yada haftalık gibi filan

tatlım zaten bi düzenin var herkes neye karar verirse ona göre liste yapıcam zaten sen rahat ol

Saol cnm başla başla faydasini goruruz insallah :)
30 day squats a basladim bir ay sonunda bakalim popoda sıkılasma olucakmi :)

bende başladım ona bi ara yapmıştım canım ben onu gayet etkisi oluyor

afiyet olsun canım güzel olmuş

günaydın kızlar herkese kaçamaksız bir gün diliyorum ve kahvaltıya geçiyorum

Allah gonlune gore versın inş. cnm neden sıstı acaba dun sısecek bırseyler mı yedın acaba :44: gecmıs olsun cnm

amin canım bişeyde yemedim ama :44: arada böyle bi şişiyo ya

tabiki paylaşırım canım ne demek ama önce bi konu anlatım dinliyorum onu dinlim sonra hemen paylaşıcam

HAFTALIK SPOR LISTESI

Pazartesi: Karın Günü
- Fitness Blender Abs
10 Minute Abs & Obliques Workout - Lean Toned Stomach Workout - YouTube
- Plates

Salı: Bacak Günü
- Victoria Secret bacak genel Legs and Butt Workout: Thigh Thinner - YouTube
- Victoria Secret Bacak
Victoria's Secret Angel Butt Workout - YouTube

Çarşamba: Plates ve Bacak Günü
- plates
- Bacak yağlarını kaybetmek için
Thigh Exercises For Losing Fat - YouTube

Perşembe: Tüm Vücut
- Fitness Blender karın ve bel
Fitness Blender 8 Minute Abs Workout - No Equipment, No Excuses Abs and Obliques - YouTube
-Yoğun karın egzersizi
Intense Full Ab Workout - YouTube- Bacak inceltici video Miley Cyrus Workout: Sexy Legs - YouTube

Cuma: Eglence
- Zumba
https://www.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo

Cumartesi: Karışık
- Victoria Secret bacak ve karın
Legs and Abs Circuit Workout - YouTube
- 8 dklık karın egzersizi
8 Minutes of Non Stop Ab Exercises - YouTube
- Victoria secret 8 dklık bacak egzersizi
Booty Workout: 8 Minutes To A Firm Butt - YouTube

Pazar:Rest

NOT: Her gün tiffany
https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…