aynen canım bıde ceyızın cok guzelmıs hayırlı olsun inş. gule gule kullan burcucumm
bu daha 3 te biri canım yemek takımlarımı koymadım daha isterseniz koyarım
bendede bu sabah oyle oldu ama 1 saat sonra falan az gosterdı tabı tartıyı oyle gorunce ıyıce hırslandımm ekmegı falan daha cok azalttım
sagol canımm
bu daha 3 te biri canım yemek takımlarımı koymadım daha isterseniz koyarım
kızzlar eve sımdı geldım bı aksılık oldu ya halk egıtıme gıtmıstım kaydımı yenılemek ıcın ayın 16 sına alınmıs
ama yarın bir işe baslıyorum bır tesettur magazasında bılırsınız belkı tekbır de 1 hafta boyunca deneme surecı olacak sonrasındada eger basarırsam tamamen kalıcam inş. basarırım... :18: cunku evde cok sıkılıyorum hemde esıme destek olurum :)
Bende p.tesi gittim cumaya ertelenmis sinavvarmis ben solicektim sanada bi turlu alinti yapamadim.
Hayirlisi olsun cnm insallah kbul edilirsin.
nette bulamadım bi perdeci kendi dikip satıyormuş 150 lira filan nereye gitsem ağızlarını 350 açıyorlar adam elinde kalanları 150 satıomuş beğendik aldık resimlerini çektim ama çok belli olmuyor
Eki Görüntüle 800455
Eki Görüntüle 800456
Eki Görüntüle 800457
valla annenın elıne saglık masallahbenımde annem o kadar yaptı ama örtmuyorum istanbul un nemınden dolayı inş. kendı evım olunce serıcemm tabı cnm koyrsan ıyı olur
Bende aldim dugun gunu bide oglumun mevludunde serdim yatagima sonra dogru dolabin ustune hurca girdi :))
Menüm
Sabah
3 yumurtadan yapilmis omlet
Az peynir
3 etimek (çok kucuk oldugu icin normal bir dilim ekmege anca denk geliyo )
Yesil cay
Ogle
Az findik yesil çay
ArA
Kahve
Aksam
Evde pilav kizarmis tavuk oldugu icin yemedim az peynir 2 etimek yedim
Su 10 bardak
Oglumla elma ve armutu boluserek yedik tabi aksam yemegim saat 16.00'da oldu
benm böle şeyleri kullanma merakım var ya çok da beğenerek aldım bunların renklileri çok kabarıkları hoşuma gitmio ama bu ortayı bulmuş
şimdi su takımı ve küçük ev aletlerimi ha bide sandığımı alcam bu ay hesaplattık bugün 1300 yapıo hepsi babamda alın gitsin dedi. bide 12 bardak 12 çay bardağı filan alırsak cam ürünler bitio bi plastikler kalıyor
nette bulamadım bi perdeci kendi dikip satıyormuş 150 lira filan nereye gitsem ağızlarını 350 açıyorlar adam elinde kalanları 150 satıomuş beğendik aldık resimlerini çektim ama çok belli olmuyor
Eki Görüntüle 800455
Eki Görüntüle 800456
Eki Görüntüle 800457
şimdi su takımı ve küçük ev aletlerimi ha bide sandığımı alcam bu ay hesaplattık bugün 1300 yapıo hepsi babamda alın gitsin dedi. bide 12 bardak 12 çay bardağı filan alırsak cam ürünler bitio bi plastikler kalıyor
bendede bu sabah oyle oldu ama 1 saat sonra falan az gosterdı tabı tartıyı oyle gorunce ıyıce hırslandımm ekmegı falan daha cok azalttım
sagol canımm
ayy canım benım babam ne dıyo bılıyomusun ayse sen gıttın borcların kaldı bana dıye
hadi canım yavaş yavaş bitiyor
Ya bendede ayni sorun var sabah ac karnina tartiliyorum fazla cikiyorum aradan 3 saat sonra tartildigimda daha azcikiyorum
Bugün yediklerim
sabah : 1 kk peynir
1 haşlama yumurta
5 zeytin
yarım domates
2 kaşık süzme yoğurdu
ara: 3 tane sebzeli bisküvi ( kalorisi baya düşük )
öğle : patates yemeği olduğu için yiyebileceğim bişey yoktu bende 1 tane çeyrek sandviç yedim ( 1 kk peynir ve yarım domatesten yaptım )
ara : tam meyve yicektim bi baktım annem kadayıf tatlısı getirmiş ama sakin olun ucundan minnacık bişey aldım daha fazla yemedim
akşam : 1 kase sade nesfit
( akşam yemeğindede patatesli şeyler olduğu için nesfiti tercih ettim )
kötü bişey yaptım demiştim ya oda tatlının tadına bakmaktı
ama sanırım bu menünün bi zararı yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?