• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu daha 3 te biri canım yemek takımlarımı koymadım daha isterseniz koyarım :52:

valla annenın elıne saglık masallah :nazar::nazar: benımde annem o kadar yaptı ama örtmuyorum istanbul un nemınden dolayı inş. kendı evım olunce serıcemm :9: tabı cnm koyrsan ıyı olur :9:

bendede bu sabah oyle oldu ama 1 saat sonra falan az gosterdı tabı tartıyı oyle gorunce ıyıce hırslandımm ekmegı falan daha cok azalttım :9:
sagol canımm :16:

ayy ben bir kötülük yaptım sormayın gitsin akşam listemde görürsünüz :14: aslında kapatıyorum onu yani çokta kötü bişey değil :1:
bu daha 3 te biri canım yemek takımlarımı koymadım daha isterseniz koyarım :52:

çeyizlerin çok ghüzel canım düğünün ne zaman :31:

kızzlar eve sımdı geldım bı aksılık oldu ya halk egıtıme gıtmıstım kaydımı yenılemek ıcın ayın 16 sına alınmıs :14:
ama yarın bir işe baslıyorum bır tesettur magazasında bılırsınız belkı tekbır de 1 hafta boyunca deneme surecı olacak sonrasındada eger basarırsam tamamen kalıcam inş. basarırım... :18: cunku evde cok sıkılıyorum hemde esıme destek olurum :)

Bende p.tesi gittim cumaya ertelenmis sinavvarmis ben solicektim sanada bi turlu alinti yapamadim.
Hayirlisi olsun cnm insallah kbul edilirsin.

valla annenın elıne saglık masallah :nazar::nazar: benımde annem o kadar yaptı ama örtmuyorum istanbul un nemınden dolayı inş. kendı evım olunce serıcemm :9: tabı cnm koyrsan ıyı olur :9:

bende devamlı seremem ya bi çeyiz görsün millet tamam

$58-186129-w300h250.jpgbu kahvaltı takımım
$acelya-12-kisilik-yemek-takimi.jpgbu günlük yemek takımım
$baklava-desenli-karaca-çatal-bıçak-takımı-modelleri.jpggünlük çatal kaşık bıçagım
$hisar_ceyiz_setleri_tencere.jpgEki Görüntüle 800532 tencerelerim
$hisar_milano_saten_kucuk.jpgmisafir çatal kaşık bıçagım
$DSC_0015.jpgbuda misafir yemek takımım fincanı internette bulamadım
$ozdilek_bornoz_3.jpgbu da bornoz takımı

Son düzenleme:
Bende aldim dugun gunu bide oglumun mevludunde serdim yatagima sonra dogru dolabin ustune hurca girdi :))

benm böle şeyleri kullanma merakım var ya çok da beğenerek aldım bunların renklileri çok kabarıkları hoşuma gitmio ama bu ortayı bulmuş :52:

Menüm
Sabah
3 yumurtadan yapilmis omlet
Az peynir
3 etimek (çok kucuk oldugu icin normal bir dilim ekmege anca denk geliyo )
Yesil cay
Ogle
Az findik yesil çay
ArA
Kahve
Aksam
Evde pilav kizarmis tavuk oldugu icin yemedim az peynir 2 etimek yedim
Su 10 bardak

Oglumla elma ve armutu boluserek yedik tabi aksam yemegim saat 16.00'da oldu
Spor
55 squat

Son düzenleme:
şimdi su takımı ve küçük ev aletlerimi ha bide sandığımı alcam bu ay hesaplattık bugün 1300 yapıo hepsi babamda alın gitsin dedi. bide 12 bardak 12 çay bardağı filan alırsak cam ürünler bitio bi plastikler kalıyor :52:

Menüm
Sabah
3 yumurtadan yapilmis omlet
Az peynir
3 etimek (çok kucuk oldugu icin normal bir dilim ekmege anca denk geliyo )
Yesil cay
Ogle
Az findik yesil çay
ArA
Kahve
Aksam
Evde pilav kizarmis tavuk oldugu icin yemedim az peynir 2 etimek yedim
Su 10 bardak

Oglumla elma ve armutu boluserek yedik tabi aksam yemegim saat 16.00'da oldu

akşam çok erken olmş canım acıkırsan yoğurt filan geçiştir bide etimek ben pek sevmiyorum ya kendim kızartıyorum ekmeği

şimdi su takımı ve küçük ev aletlerimi ha bide sandığımı alcam bu ay hesaplattık bugün 1300 yapıo hepsi babamda alın gitsin dedi. bide 12 bardak 12 çay bardağı filan alırsak cam ürünler bitio bi plastikler kalıyor :52:

ayy canım benım babam ne dıyo bılıyomusun ayse sen gıttın borcların kaldı bana dıye :52::52:

bendede bu sabah oyle oldu ama 1 saat sonra falan az gosterdı tabı tartıyı oyle gorunce ıyıce hırslandımm ekmegı falan daha cok azalttım :9:
sagol canımm :16:

Ya bendede ayni sorun var sabah ac karnina tartiliyorum fazla cikiyorum aradan 3 saat sonra tartildigimda daha azcikiyorum

Bugün yediklerim

sabah : 1 kk peynir
1 haşlama yumurta
5 zeytin
yarım domates
2 kaşık süzme yoğurdu

ara: 3 tane sebzeli bisküvi ( kalorisi baya düşük )

öğle : patates yemeği olduğu için yiyebileceğim bişey yoktu bende 1 tane çeyrek sandviç yedim ( 1 kk peynir ve yarım domatesten yaptım )

ara : tam meyve yicektim bi baktım annem kadayıf tatlısı getirmiş ama sakin olun ucundan minnacık bişey aldım daha fazla yemedim

akşam : 1 kase sade nesfit
( akşam yemeğindede patatesli şeyler olduğu için nesfiti tercih ettim )

kötü bişey yaptım demiştim ya oda tatlının tadına bakmaktı :1:

ama sanırım bu menünün bi zararı yok :26:

ayy canım benım babam ne dıyo bılıyomusun ayse sen gıttın borcların kaldı bana dıye :52::52:

bnm hiç borcum kalmıo canım çünkü herşeyi aldılar annem biraz kirli çıkıdır erkek tarafı borç düşünüyo su an :9:
hadi canım yavaş yavaş bitiyor :31:

aynen canım

Ya bendede ayni sorun var sabah ac karnina tartiliyorum fazla cikiyorum aradan 3 saat sonra tartildigimda daha azcikiyorum

şişkinliğiniz vardır akşam yatmadan 1 bardak yeşilçay veya bi bardak ılık su içip yatın :32: su içmeden yattığımda bende şiş kalkıyorum bide akşam yemeğinde şişircek şeyler yemeyin :32:

Bugün yediklerim

sabah : 1 kk peynir
1 haşlama yumurta
5 zeytin
yarım domates
2 kaşık süzme yoğurdu

ara: 3 tane sebzeli bisküvi ( kalorisi baya düşük )

öğle : patates yemeği olduğu için yiyebileceğim bişey yoktu bende 1 tane çeyrek sandviç yedim ( 1 kk peynir ve yarım domatesten yaptım )

ara : tam meyve yicektim bi baktım annem kadayıf tatlısı getirmiş ama sakin olun ucundan minnacık bişey aldım daha fazla yemedim

akşam : 1 kase sade nesfit
( akşam yemeğindede patatesli şeyler olduğu için nesfiti tercih ettim )

kötü bişey yaptım demiştim ya oda tatlının tadına bakmaktı :1:

ama sanırım bu menünün bi zararı yok :26:

tatlının tadına bakınca kendini durdurman güzel ama şu an kilo verme hırsın var o hırsı yitirince amannn nası olsa verdim kiloları diyip tatlının tadına bakcam diye hepsini yiyebilirsin o nedenle uzak dur :52:

Back