Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merak ettık etmezmıyız cnm yerın bellı oluyorddu

tatlım ben leslie ve egzersizlerle 5 ayda 16 kilo verdim

Bunların hepsi sağlıklı yaşamak için tüketmememiz gereken yiyecekler. Normalde de uzak durmamız lazım. Junk food ne demek? Onu bilmiyorum

merhaba sevgi , allah bagıslasın kızını , darısı basıma cok guzel vermişsin , link atmak yasak değilse yazarım bir ara tabi

hayırlı olsun devlet memurlugumu ?
Teşekkürler canım. Ben zaten çalışıyordum. Devlet memuruyum ama doğumdan dolayı yaklaşık 6 aydır evdeydim. Doğum izni bittikten sonrada yaklaşık 2 ay rapor aldım. O nedenle dün uzun zamandan beri ilk defa işe gidince eski yerime değil de başka bir birime başladım. Bu arada o silinen alıntılar arasında sana yazdıklarımda vardı. Öncelikle ismini yazmamışsın. Maşallah on parmağında on marifet var. Sitenin linkini bende isterim. İstersen özelden atabilirsin. Bir ara bende avon da takım öncüsüydüm. Hem iş, hem çocuk derken çok zorlanıp bırakmak zorunda kaldım. Eşim İzmir' li benimde. Anlayacağın çok ortak noktamız var. Bu arada İzmir' de mi yaşıyorsun?

Diyet listen gayet güzel ve sağlıklı. Takımda şuan bir arkadaş var 90 lı kilolarda aslında yapabilse bu liste onun çok işine yarayacak. Ama 90 altı kişilerde bu liste olmaz çünkü yiyecek miktarı ve kalorisi oldukça fazla. Zamanla diyetisyen seninkileri de azaltacaktır zaten. Ayrıca 108 kilolardan 90 lara inmek büyük başarı. Tebrik ediyorum kocaman seni.

Deneme süresinde paylaşımlar çok önemli. Bol bol paylaşım yapmak motivasyonu artırıyor. Tecrübeyle sabittir. Dünkü menün hiç sağlıklı olmamış. Zaten Burcu yorumlamış. Su çok az içmişsin. Birde menüleri günlük sabah, öğle ve akşam şeklinde yazıyoruz ki yorumlamamız daha kolay olsun.

Mesaj sayım bunlar beraber 13
Tatlım mesajları aşağıdaki listeye göre, o gün sıra kimdeyse o kişiye mesaj atıyoruz özelden. Mesaj listesini not alırsanız sevinirim.

[TABLE="width: 159"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 213, bgcolor: transparent, colspan: 3"]09 - 10 Eylül akashha[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]11 - 12 Eylül ayeyldz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]13 - 14 Eylül burcugncy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]16 - 17 Eylül elifimsuyum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]18 - 19 Eylül mavera87[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]20 - 21 Eylül naeviaa[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hos geldin ebrucum hayirli olsun yeni işin :)
Teşekkürler Öykü' cüm.Yukarda da yazdım ama tekrar söyleyeyim. İşim yeni değil. Uzun süredir çalışıyorum ama doğum iznindeydim. Yaklaşık 6 aydır evin ve çocuklarımın keyfini çıkartıyordum ama maalesef tatil çabucak gelip geçti.

Geçmiş olsun canım. Meyveli soda içme diyecektim ki zaten sen zararını yaşamışsın. Artık daha dikkatli olursun. Kızlar bu arada meyveli soda içmiyoruz. Soda içeceksek eğer sadesini tercih edin lütfen.

Ne kadar çok ekmek yediğinin farkındasın dimi? Ekmekler haricinde menün çok güzel. Akşam ki ekmek olmasaymış eğer menün örnek bir menü olabilirmiş. Ayrıca su ve sporu yazmamışsın?

Hoş geldin Nur' cum. Böyle senin gibi gidip kilo alıp gelenlere çok üzülüyorum. İnşallah en kısa zamanda kurtulursun fazlalıklarından. Ama biliyorsun ki izinli giden üye eski kilosuna dönmeden listeye giremiyor. :26:

Biz fifa ve pes oynuyoruz canım. Eşim birde araba oyunu getirmiş ismini bilmiyorum ama need for speed i biz pc den oynuyoruz. Move paketini al bencede çünkü fitness çok işe yarıyormuş öyle duydum. Benim favorim PS3 te futbol ağırlıklı oyunlar kısaca. Güzel dileklerin içinde teşekkürler. Dün biraz kötüydü hem benim hem kızım için. Tepki olarak mama içmedi bir süre ama bugün toparladık allaha şükür. Daha çok küçük olduğu için ağlamıyor arkamdan ama aklım sürekli onda oluyor.

Kahvaltın olmamış. Biz mısır yeme derken sen gevreğini yiyorsun. Artı o sirke ne öyle allah aşkına. Mideni delmek mi istiyorsun? Limonlu sodayı sen mi yaptın? Hazır mı? Ara öğünlerde yediğin meyvelerin adı ne? Bide saat kaçta yedin o meyveleri? Bunları soruyorum çünkü önemli. Diğerleri güzel menünde. Bal hakkında da aynen senin gibi düşünüyorum. Her duyduğunuza inanmayın.

Havuç salatası yemişsin. Arada bir elma yemiştin ve Akşama da meyve tabağı demişsin. Meyve tabağında neler vardı? Saat 15:00 ten sonra yenilen meyvelerdeki meyve şekeri direkt depo ediliyormuş. O nedenle meyveleri akşam öğününde yemiyoruz. Bunların haricinde menün gayet güze.

Bunların hepsi sağlıklı yaşamak için tüketmememiz gereken yiyecekler. Normalde de uzak durmamız lazım. Junk food ne demek? Onu bilmiyorum

hani hamburger kızarmış patates gibi enerjisi yüksek yiyecekler onlar işte :)) bi de tüketmemiz gerekiyo dedin ama kilo aldırıyo bu yüzden belli bi miktarı fln mı olmalı yoksa tüketmeyi hepten mi kesmeliyiz? :)))

Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmisyumurta
Peynir 3 eytin
Domates salatalik yesillik
2 yk menemen
1 fincan yesil cay

Ogle
1 kase mercimek corbasi
Salata

Aksam
1 kase nesfit
3 litre su spor yapmadim:-(

tamam bundan sonra mısır gevreğine son sirke zayıflatır diye duymuştum :26: limonlu sodayı ben yaptım o da zayıflatıyomuş galiba :S meyve olarak armut yedim bi de yemek yemeyi 18:00da bitiriyorum her zaman çünkü o saatten sonra metobolizma yavaşlıyomuş diye duydum :)

Kizlar ben 30 dakika olanini yapiyorum o kac kalori yakiyormus

bugünkü menüm
sabah:
1 kase nesfit
1 bardak yeşil çay
öğle:
form bisküvi
çeyrek kepek ekmekte tost(dersanedeydim o yüzden bu öğün biraz ağır oldu)
akşam:
3 nuget
yarım porsiyon çoban salata(yağsız-tuzsuz)
1 dilim kepek ekmek
yeşil çay
3 incir

ara öğünlerde 5-10 tane yaban mersini yedim
3 litre su içtim
ip atladım,mekik ve şınav çektim(polis olmak istiyorum bu sporlara hafiften başlamak için yaptım ), pilates yaptım ve şimdi de leslie ile 16 kilometre yürümeye gidiyorum(bugün bunu kendime ceza olarak belirledim çünkü biraz fazla yemişim )

Tekrar hoş geldin o zaman. Ben Buse.23 yaşındayım, öğrenciyim.
Teşekkür ederim, memnun oldum Busecim
Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmisyumurta
Peynir 3 eytin
2 yk menemen
1 fincan yesil cay

Ogle
1 kase mercimek corbasi
Salata

Aksam
1 kase nesfit
Afiyet olsun gayet iyi bir menü, eksiği yok

Kizlar ben 30 dakika olanini yapiyorum o kac kalori yakiyormus
30 dakika 2 mil, 70 dakika 5 mile 500 cal. O halde 200 - 250 cal olsa gerek en fazla
Afiyet olsun canım, sporun da üper

Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmisyumurta
Peynir 3 eytin
2 yk menemen
1 fincan yesil cay

Ogle
1 kase mercimek corbasi
Salata

Aksam
1 kase nesfit

spor olsa çok harika bi menü

canım form bisküvi yeme aslında çok agır bişi yok ama yinede sporunu yap

Çok yanlış düşünüyorsun bu konuda. Özel okulda okuyan her çocuk başarılı oluyor mu sence? Hiç sanmıyorum. Önemli olan çocuğun kapasitesi. Ayrıca müdür doğru söylemiş. 66 aylık çocuk bence okula gitmemeli. Sen hesapla benim kızım 2006 ocak doğumlu ve geçen yıl gitti okula. Sınıfın en büyüklerindendi. Küçük olanlar çok yavaş öğrendi her şeyi büyükler alıp başını gitti. Öğretmen veliye sizin çocuğunuz yapamıyor lütfen okuldan alın dediği halde çocuğunu okuldan almayan veliler var. Anaokulunun masrafıyla 1. sınıfın masrafı aşağı yukarı aynı canım. Bence okula göndermemeliydin çocuğunu. Ama başka sınıfa verilmiş diye de üzülme her işte bir hayır vardır. Belki bu öğretmen çok iyi gelecek çocuğuna. Bu mesajını sevmedim. Ben hayatımı anlatsam sana kocaman bir roman olur. Ama ben şuan mutluyum, huzurluyum ve en önemlisi kendimin ve sevdiklerimin sağlıkları yerinde. Şükret ki bir işin var ve evini geçindirebiliyorsun. Ya o olmasaydı? Ya hasta olsaydın? Ya da ya da diye devam edebilir. Olduğun ana şükret ve doya doya yaşa. Geriye dönemiyorsun hiç bir zaman. 1 dk bile çok önemli. Bir daha böyle mesajlar duymak istemiyorum senden. Ne kadar güçlü olduğunun farkına var artık.

sabah(11:00)
lor peynirli yumurta
domates salatalık
4 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay

öğle(14:45)
1 kase yoğurt
salata
1 dilim ekmek

ara(15:45)
1 sade t. kahve
7 kabuklu fındık

akşam(19:30)
yarım kase mercimek çorba
fırında sebzeli tavuk
salata
1 dilim tam bugday

2.5 litre su
30 dk tempolu yürüyüş

Menün hiç ama hiç olmamış. Farkındasın zaten. Lütfen toparlan artık.

Bu hafta dogru duzgun spor yapamadim sanki kilo veremicem gibi hissediyorum (
Böyle olumsuz düşünürsen eğer kilo veremezsin zaten. Sana en yakından bişey söyleyeyim. Geçen hafta tartıda 66,5 kg yi göreceğim diye düşündüm ve gördüm. Görünce şok oldum ama çok sevindim. Benim kilomda birisi için haftalık 1,2 kilo çok iyi bir kilo. Bu hafta hedefim tartıda 65 i görmek. Öyle düşünüyorum ve göreceğime inanıyorum. Düşünce gücü çok ama çok önemli. O nedenle olumlu düşün lütfen. Ben bunu daha önce uyguladım. Aynen gerçekleşti. Hatta iki kişi denedik aynı hafta ikimizde 1,6 kilo verdik.

günaydın kızlar ankara buz gibi onu geçtim güneşten eser yok sanırım her yer aynı kış erken mi geldi ne
Konya' da bugün hava çok güzeldi kızlar. Neden acaba? Çünkü genelde Ankara'yla aynı oluyor. :26:

4 yıla yakın Adana' da yaşadım ve iklimini çok seviyorum. Bence tadını çıkart Antalya' nın bigün uzaklaşırsan eminim çok arayacaksın.

Çok uzun bir süre Tuba' cım. Biz seni bu hafta izne ayıralım. Ama cuma günü bildirim yap mutlaka. Yoksa kızarım

Evde yapacak iş bulamıyorum diyosun yani kendime. Tadını çıkart bu günlerin ve spor yapmaya çalış vaktin ve enerjin varken. Çok daha çabuk bitirirsin diyet işini.

kızlar aslında düzenli bi spor tuttursak hepimiz yapsak olmaz mı?
Çok iyi bir fikir Burcu' cum. Ayarlayalım en kısa zamanda. Ana bir spor, yanına da bölgesel birkaç hareket.

Adımsayar içinde ayrıca teşekkürler. Senin sayende haberim oldu ve indirdim. Çok ama çok memnunum. Onun sayesinde hareket etmek daha çok hoşuma gidiyor. Tek kötü tarafı telefonu sürekli yanında taşıman gerekiyor.

Zumbayı bende tavsiye ediyorum kızlar. Hem çok eğlenceli hem güzel bir kardio. Eminim çok güzel kalori harcatıyordur.

Eğer gelmeseydin yazacaktım. Buse yok acaba bir sorun mu çıktı diye. Sen benden önce gelmişsin. Allaha şükür önemli bir sorun yokmuş. Çünkü birileri buraya bu şekilde birden habersiz gelmemezlik yapınca korkuyorum başına bir iş mi geldi diye. Lütfen habersiz bırakmayın bi şekilde bir mesajla haber verin. İsteyen özelden numaramı yazabilirim. Böyle durumlarda haberdar edebilirsiniz beni.

Çok güzel bir gün geçirmişsin. Güzel ve yorucu olmuş. Geceliğini merak ettim. İnşallah bulursun resmini.

o çok kötü kaptan ya bazen evde tayt giyiyorum cebi yok o gün yanıyo gidiyo bencede hemen bi spor bulalım kaptiş benm acil başlamam lazım spora ama önce odamdaki tv yi yaptırmam lazım. kaptan bu arada cuma burada olcak mısın lise arkadaşlarım buluşma ayarlamış gitsem mi gitmesem mi geç mi gitsem karar veremedim sen yoksan biraz geç gitcem :44:

Tatlım diyet yaparken bu saydıklarının hiç birisini tüketmememiz lazım. Ama diyet bittikten sonra koruma döneminde ara ara miktar olarak az bir şekilde yenilmesinde sakınca yok bence. Ama sürekli telafi edilmesi şartıyla. Diyet yaptığımız dönem tüketirsek eğer sürekli telafi yapacağımız için kilo vereceğimiz yerde yerimizde sayarız. Bu nedenle diyette asla ve asla tüketilmemeli.

Sirkenin asidi mideye çok zarar veriyor. Her duyduğuna inanma. Limonlu sodayı sen yaptıysan içebilirsin. Hazırlarında şeker ilavesi var çünkü. En geç saat 18:00 yemekle iyi ediyorsun. Onun için tebrik ederim seni.

Form bisküvi ve nugget haricinde güzel bir menü. Yanlış hatırlamıyorsam Seda' nın menüde de nugget görmüştüm. Umarım bu nuggetları yağda kızartmıyorsunuzdur? Yoksa tümden sakıncalı. İşlenmiş bir gıda olduğu için yememenizi tavsiye ederim. Spor cezanda gayet güzel Nuray' cım. Böyle devam edersen sen bu işi öğreneceksin.

Süper menü afiyet olsun canım

Cuma günü benim çalıştığım birimi kapatıyorlar canım. Ben yarın wifi şifresini alayım bilgi işlemden. Eğer alabilirsem öğle arası gelirim ama zaten işe 11:00 de başlıyorum ben. Öğleden sonra da uğrarım. Dert etme sen gideceğin yere git. Ben hallederim bi şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…