benim diyetisyenim patateside yasaklamıştı tatl felan yasaktı bunlar bide yumurtayı hergün yedirtmiyodu bana haftada 3 gün yedirtti ve 16 kilo verdimyumurta yiceksen haşlama ye ama yağda yeme
Kızartma çekerse canın ( patates hariç çıkart hayatından mutlaka ) haşlayım yiyebilirsin annem yapıyor azar azar suda kavuruyoruz canımız kızartma çektiğindeçok güzel oluyor vallahi
eğer öğünlerinde et , tavuk, balık bunlardan biri yoksa bunun yerine 1 kk beyaz peynir ye
bende yapıyorum plates ama ebru sallı nın progremı ne zaman baslıyor bılenınıız var mı kızlar?
aaaa okudun mu çok teşekkür ederim canım benim. Daha başka hikayelerim oldukça yazacağım yine. hihihVenuscum bir aşk hikayeni okudum bayildim anlatişina (batman) biraz eskilerde kalmis ama genede guzel bence :)
Canım Leslie 5 mil kas yapar mı? Kas yapmak istemiyorum ben. Hatta bacağımdaki kasları eritmek istiyorum ama..leslie sansone ile 5mil yapınca 550 kalori yakıyomuşuzz
Canım istersen bizim topiğimize gelebilirsin düzenli spor yapıyoruz benim günlük sporlarım belliTek bi yer çalışmıyorum mesela bugün bacak günüm birazdan başlıcam yanacak bacaklarım
leslie sansone ile 5mil yapınca 550 kalori yakıyomuşuzz
Canım Leslie 5 mil kas yapar mı? Kas yapmak istemiyorum ben. Hatta bacağımdaki kasları eritmek istiyorum ama..
Canım Leslie 5 mil kas yapar mı? Kas yapmak istemiyorum ben. Hatta bacağımdaki kasları eritmek istiyorum ama..
aynen öle canım benim telefonumda adımsayar var o yazıo kaloriyi
Kilo verdireceğin kesin canım, kardiyo egzersiz sonuçta. Fakat vücuttaki kas oranını arttırabilir, bunu da profesyonel ölçüm yaptırmadan bilemeyiz. Benim diyetisyen ölçümlerim hep aşırı kaslı çıkıyor. O yüzden taktım bu konuyu ya..yok canım kas yapmıyo ben leslie ile verdim kiloyu biliyosun
canım araştırdım sıkılaştırıyo diyolar :/
Anladım canım. O zaman 5 mile Leslie yapmak çok mantıklı olacakyok yok kas yapmıyomuşş yağları yaktığı için ince görünüyomuşsun :)))
Anladım canım. O zaman 5 mile Leslie yapmak çok mantıklı olacak
tatlım okul başlıyo artık başka bi topikle ilgilenemeybilirim mesela bizim kardeş takım var 14. takım onlar hepsi aynı sporu yapıo
aynen öle canım benim telefonumda adımsayar var o yazıo kaloriyi
yok canım kas yapmıyo ben leslie ile verdim kiloyu biliyosun
anladım canım .
Bende leslieyle kilo verdim . Sen kaç kilo verdin canım ?
ben ilk aylar leslie yaptım sadece 5 kilo verdim 1 ayda
ben onun o kadar kalori yaktığını bilmiyodum tekrar mı başlasam acaba
3 mil ne kaç kalori yakıyomuş.
Gerçi ben haftada 1 gün zumba yapmaya başlıcam o saatte 500 kalori yakıyo ve çok eğlenceli 30 dk da bile su içinde bırakıyo
Kızlar yaaaa yaptığım bütün alıntılar gitti. Çok ama çok sinirlendimmmmEn önemlisi Tuba' ya bi sürü şey döktürmüştüm. Yazamam ki şimdi yine aynılarını
zumbaya baktım cnm cok eglencelı gorunuyor denıycem hemennn
kızlar ya evde canım sıkılıyordu kullanmadıgım bı yastık yuzu vardı ve bır karton kutu etrafını yuzledım ve sımdı toz bezlerımı ve deterjanlarımı koyacagım bır kutum oldu :) geri dönüşüm yaptım anlayacagınız daha bır suru yapacagım seyler var
kızlar aslında düzenli bi spor tuttursak hepimiz yapsak olmaz mı?
ayşenur evde kalmışız biz ya millet evlenmiş çoluk çocuk yapmış bide okuyo filan
Yeni gelen arkadaşlar ve benim tanışmadıklarım için kendimi tanıtayım. Geçen sene Mart ayından beri 13. Takım'dayım. 21 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum ve üniversite okuyorum. 13. Takım ile birlikte 69 kiloya kadar düşmüştüm. Sonra uzunca bir ara verince 78 kiloya çıktım. Şimdi tekrar devam etmeye çalışıyorum. Hepinize başarılar dilerim canlarım
Aynı dert benim de başımda, üstelik daha şimdi internet ve bilgisayar ikilisi bir araya geldiği için ancak şimdi bakabileceğim sisteme.ayyy aynı dert bendede var tubi ya sistem açılmadı yapamadım bi türlü bıraktım bende yapmıyorum
günaydın kızlar ankara buz gibi onu geçtim güneşten eser yok sanırım her yer aynı kış erken mi geldi ne
Slm kızlar.Ben geldim ama çok zor oldu gelmem Ölüyorum yorgunluktan. Bu saate kadar ev işiyle uğraştım. Bir ara çocuklar için okul alışverişine çıktık. Ayaklarımın altı zonkluyor. Sabah bir sürü alıntı yaptım hiç birini cevaplayamadım bu saate kadar. Bu arada 6 aydan sonra yarın ilk defa işe gideceğimmmmm
Kızlar, Playstation aldık bugün... Hayatımın hatasını yapmış olabilirim
Kocamı yatırabilecek miyim acaba bu akşam...
kızlar gelini bırakıp evine geldik ayaklarımın altı zonkluyor ama ne oynadım yaa tozunu attrdım salonun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?