Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hepsini aldım listeye teşekkürler cnm :)))

Canım istersen bizim topiğimize gelebilirsin düzenli spor yapıyoruz benim günlük sporlarım belli Tek bi yer çalışmıyorum mesela bugün bacak günüm birazdan başlıcam yanacak bacaklarım

tatlım okul başlıyo artık başka bi topikle ilgilenemeybilirim mesela bizim kardeş takım var 14. takım onlar hepsi aynı sporu yapıo

leslie sansone ile 5mil yapınca 550 kalori yakıyomuşuzz

aynen öle canım benim telefonumda adımsayar var o yazıo kaloriyi

Canım Leslie 5 mil kas yapar mı? Kas yapmak istemiyorum ben. Hatta bacağımdaki kasları eritmek istiyorum ama..

yok canım kas yapmıyo ben leslie ile verdim kiloyu biliyosun

yok canım kas yapmıyo ben leslie ile verdim kiloyu biliyosun
Kilo verdireceğin kesin canım, kardiyo egzersiz sonuçta. Fakat vücuttaki kas oranını arttırabilir, bunu da profesyonel ölçüm yaptırmadan bilemeyiz. Benim diyetisyen ölçümlerim hep aşırı kaslı çıkıyor. O yüzden taktım bu konuyu ya..

canım araştırdım sıkılaştırıyo diyolar :/

yok yok kas yapmıyomuşş yağları yaktığı için ince görünüyomuşsun :)))
Anladım canım. O zaman 5 mile Leslie yapmak çok mantıklı olacak

anladım canım .

Bende leslieyle kilo verdim . Sen kaç kilo verdin canım ?

ben ilk aylar leslie yaptım sadece 5 kilo verdim 1 ayda

ben onun o kadar kalori yaktığını bilmiyodum tekrar mı başlasam acaba

3 mil ne kaç kalori yakıyomuş.

Gerçi ben haftada 1 gün zumba yapmaya başlıcam o saatte 500 kalori yakıyo ve çok eğlenceli 30 dk da bile su içinde bırakıyo

zumbaya baktım cnm cok eglencelı gorunuyor denıycem hemennn

Kızlar yaaaa yaptığım bütün alıntılar gitti. Çok ama çok sinirlendimmmm En önemlisi Tuba' ya bi sürü şey döktürmüştüm. Yazamam ki şimdi yine aynılarını

((
kaptan yaa, en cok da senin yorumunu bekliyordum, burcum da yazmadı bişe, sen de yazmadın.. uzun uzun cok mu gevezelik etmişim yaa, yazmicak mısın?

Merhaba kizlar daha yeni gelebildim bugun....personelin biri isten ayrildi hic bisey soylemeden butun is bana kaldi...cok yorgunum

kızlar, gecmişi okudum bitirdim, alıntı yok malesef.. bugunluk benden bu kadar galiba, birazdan cıkıp eve giidicem, dediğim gibi internetim yok, merak etmeyin gelemezsem

gorusuuruuuzzz

Kızlar çok üzgünüm birtakım aksilikler olduğu için giremedim internete. Evde Türkcell in modemini kullanıyoruz fakat babam iş yerine götürmüş ve iki gündür eve getirmeyi unutuyor. Babannemlere gitti elektrikler kesik olduğu için wireless ı açamadık. Telefondaki internetim de sıfırlanmış. Bu yüzden giremedim foruma ama üç günün menüzlerini bir köşeye yazdım sizinle paylaşmak için. Ama inanın hep aklımdaydınız. Şimdi dedim kızlar merak etmiştir Bakalım ettiniz mi? :) Geçmişi hemen okuyorum.

Eline sağlık canım, çok güzel yapmışsın

kızlar aslında düzenli bi spor tuttursak hepimiz yapsak olmaz mı?

Eevet, güzel olurdu aslında:)

ayşenur evde kalmışız biz ya millet evlenmiş çoluk çocuk yapmış bide okuyo filan

E kızlar ben öleyim artık:) Hem sizden büyüğüm hem de sevgili aday adayım bilem yok:)))

Tekrar hoş geldin o zaman. Ben Buse.23 yaşındayım, öğrenciyim.

ayyy aynı dert bendede var tubi ya sistem açılmadı yapamadım bi türlü bıraktım bende yapmıyorum
Aynı dert benim de başımda, üstelik daha şimdi internet ve bilgisayar ikilisi bir araya geldiği için ancak şimdi bakabileceğim sisteme.

günaydın kızlar ankara buz gibi onu geçtim güneşten eser yok sanırım her yer aynı kış erken mi geldi ne

Evet evet, kesinlikle erken geldi.

İyi çalışmalar canım şimdiden.

Kızlar, Playstation aldık bugün... Hayatımın hatasını yapmış olabilirim

Kocamı yatırabilecek miyim acaba bu akşam...

Eminim zor olmuştur yatırması :)

kızlar gelini bırakıp evine geldik ayaklarımın altı zonkluyor ama ne oynadım yaa tozunu attrdım salonun

E o zaman ayaklarına sağlık Burcucum:))

Sabah 7'de uyandım, pilates yaptım, sonra biraz kendimle ilgilendim.Kişisel bakım, kişisel temizlik. Sonra yatıya misafir gelecekmiş eve, her tarafı süpürdüm toz aldım vs vs. Kuzenim bizde kalmıştı ona kahvlatı hazırladım. Anneannemlere gittim oradan babaannemlere, oradan alışverişe. Oradan eve şu anda ölüyorum sanırım. Annem yemek ısıtıyor, sabırsızlıkla onu bekliyorum:) English Home dan gecelik aldım kendime. Bir yazlık bir de kışlık pijama almıştım daha önce, biraz indirime girmişken bir de gecelik alayım dedim. Kumaşı falan harikulade fakat biraz şekilsiz duruyor. Emin olamadım değiştirsem mi diye ama sonra düşündüm, kumaş duruş kadar önemli, yatıyoruz sonuçta onlarla. Bir de ben birileri görsün veya görmesin evdeki giyimime çok önem veririm. O yüzden hem kaliteli hem de güzel şeyler seçmeye çalışıyorum. Aslında geceliği görüp bi yorum yapmanızı isterdim. Bir bakayım belki internetten linkini bulabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…