• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cuma günü benim çalıştığım birimi kapatıyorlar canım. Ben yarın wifi şifresini alayım bilgi işlemden. Eğer alabilirsem öğle arası gelirim ama zaten işe 11:00 de başlıyorum ben. Öğleden sonra da uğrarım. Dert etme sen gideceğin yere git. Ben hallederim bi şekilde.

tamam kaptancım benmde saat belli olsun ona göre konuşuruz yine. o değilde spor işini halletmemiz lazım yoksa ben kilo veremicem
:50:

tatlım ben leslie ve egzersizlerle 5 ayda 16 kilo verdim :52:

Canim ben 1 ay yaptim duzenli 5 kilo verdim

Bunların hepsi sağlıklı yaşamak için tüketmememiz gereken yiyecekler. Normalde de uzak durmamız lazım. Junk food ne demek? Onu bilmiyorum :17:

Teşekkürler canım. Ben zaten çalışıyordum. Devlet memuruyum ama doğumdan dolayı yaklaşık 6 aydır evdeydim. Doğum izni bittikten sonrada yaklaşık 2 ay rapor aldım. O nedenle dün uzun zamandan beri ilk defa işe gidince eski yerime değil de başka bir birime başladım. :34: Bu arada o silinen alıntılar arasında sana yazdıklarımda vardı. Öncelikle ismini yazmamışsın. Maşallah on parmağında on marifet var. Sitenin linkini bende isterim. İstersen özelden atabilirsin. Bir ara bende avon da takım öncüsüydüm. Hem iş, hem çocuk derken çok zorlanıp bırakmak zorunda kaldım. Eşim İzmir' li benimde. Anlayacağın çok ortak noktamız var. Bu arada İzmir' de mi yaşıyorsun?

Diyet listen gayet güzel ve sağlıklı. Takımda şuan bir arkadaş var 90 lı kilolarda aslında yapabilse bu liste onun çok işine yarayacak. Ama 90 altı kişilerde bu liste olmaz çünkü yiyecek miktarı ve kalorisi oldukça fazla. Zamanla diyetisyen seninkileri de azaltacaktır zaten. Ayrıca 108 kilolardan 90 lara inmek büyük başarı. Tebrik ediyorum kocaman seni. :46:

Deneme süresinde paylaşımlar çok önemli. Bol bol paylaşım yapmak motivasyonu artırıyor. Tecrübeyle sabittir. Dünkü menün hiç sağlıklı olmamış. Zaten Burcu yorumlamış. Su çok az içmişsin. Birde menüleri günlük sabah, öğle ve akşam şeklinde yazıyoruz ki yorumlamamız daha kolay olsun.

Tatlım mesajları aşağıdaki listeye göre, o gün sıra kimdeyse o kişiye mesaj atıyoruz özelden. Mesaj listesini not alırsanız sevinirim.

[TABLE="width: 159"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 213, bgcolor: transparent, colspan: 3"]09 - 10 Eylül akashha[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]11 - 12 Eylül ayeyldz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]13 - 14 Eylül burcugncy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]16 - 17 Eylül elifimsuyum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]18 - 19 Eylül mavera87[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]20 - 21 Eylül naeviaa[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Teşekkürler Öykü' cüm.Yukarda da yazdım ama tekrar söyleyeyim. İşim yeni değil. Uzun süredir çalışıyorum ama doğum iznindeydim. Yaklaşık 6 aydır evin ve çocuklarımın keyfini çıkartıyordum ama maalesef tatil çabucak gelip geçti.

Geçmiş olsun canım. Meyveli soda içme diyecektim ki zaten sen zararını yaşamışsın. Artık daha dikkatli olursun. Kızlar bu arada meyveli soda içmiyoruz. Soda içeceksek eğer sadesini tercih edin lütfen.

Ne kadar çok ekmek yediğinin farkındasın dimi? Ekmekler haricinde menün çok güzel. Akşam ki ekmek olmasaymış eğer menün örnek bir menü olabilirmiş. Ayrıca su ve sporu yazmamışsın?

Hoş geldin Nur' cum. Böyle senin gibi gidip kilo alıp gelenlere çok üzülüyorum. İnşallah en kısa zamanda kurtulursun fazlalıklarından. Ama biliyorsun ki izinli giden üye eski kilosuna dönmeden listeye giremiyor. :26:

Biz fifa ve pes oynuyoruz canım. Eşim birde araba oyunu getirmiş ismini bilmiyorum ama need for speed i biz pc den oynuyoruz. Move paketini al bencede çünkü fitness çok işe yarıyormuş öyle duydum. Benim favorim PS3 te futbol ağırlıklı oyunlar kısaca. Güzel dileklerin içinde teşekkürler. Dün biraz kötüydü hem benim hem kızım için. Tepki olarak mama içmedi bir süre ama bugün toparladık allaha şükür. Daha çok küçük olduğu için ağlamıyor arkamdan ama aklım sürekli onda oluyor. :14:

Kahvaltın olmamış. Biz mısır yeme derken sen gevreğini yiyorsun. Artı o sirke ne öyle allah aşkına. Mideni delmek mi istiyorsun? Limonlu sodayı sen mi yaptın? Hazır mı? Ara öğünlerde yediğin meyvelerin adı ne? Bide saat kaçta yedin o meyveleri? Bunları soruyorum çünkü önemli. Diğerleri güzel menünde. Bal hakkında da aynen senin gibi düşünüyorum. Her duyduğunuza inanmayın. :20:

Havuç salatası yemişsin. Arada bir elma yemiştin ve Akşama da meyve tabağı demişsin. Meyve tabağında neler vardı? Saat 15:00 ten sonra yenilen meyvelerdeki meyve şekeri direkt depo ediliyormuş. O nedenle meyveleri akşam öğününde yemiyoruz. Bunların haricinde menün gayet güze.

evet canim ekmegi cok yemisim :((

Onlari unuytuyorum ama bundan sonra yazarim :))

Canim ben 1 ay yaptim duzenli 5 kilo verdim

evet canim ekmegi cok yemisim :((

Onlari unuytuyorum ama bundan sonra yazarim :))

benim çok düzenli değildi bide bende hipotiroid var biraz verdikten sonra yavaşlıyorum o nedenle anca o kadar oldu :52:

Kızlar milli maç başladı. Ben maç seyretmeye gidiyorum. Gelirim maç bitince. :3:

Menün hiç ama hiç olmamış. Farkındasın zaten. Lütfen toparlan artık. :47:

Böyle olumsuz düşünürsen eğer kilo veremezsin zaten. Sana en yakından bişey söyleyeyim. Geçen hafta tartıda 66,5 kg yi göreceğim diye düşündüm ve gördüm. Görünce şok oldum ama çok sevindim. Benim kilomda birisi için haftalık 1,2 kilo çok iyi bir kilo. Bu hafta hedefim tartıda 65 i görmek. Öyle düşünüyorum ve göreceğime inanıyorum. Düşünce gücü çok ama çok önemli. O nedenle olumlu düşün lütfen. Ben bunu daha önce uyguladım. Aynen gerçekleşti. Hatta iki kişi denedik aynı hafta ikimizde 1,6 kilo verdik.

Konya' da bugün hava çok güzeldi kızlar. Neden acaba? Çünkü genelde Ankara'yla aynı oluyor. :26:

4 yıla yakın Adana' da yaşadım ve iklimini çok seviyorum. Bence tadını çıkart Antalya' nın bigün uzaklaşırsan eminim çok arayacaksın. :34:

Çok uzun bir süre Tuba' cım. Biz seni bu hafta izne ayıralım. Ama cuma günü bildirim yap mutlaka. Yoksa kızarım :20:

Evde yapacak iş bulamıyorum diyosun yani kendime.:9: Tadını çıkart bu günlerin ve spor yapmaya çalış vaktin ve enerjin varken. Çok daha çabuk bitirirsin diyet işini.

Çok iyi bir fikir Burcu' cum. Ayarlayalım en kısa zamanda. Ana bir spor, yanına da bölgesel birkaç hareket.

Adımsayar içinde ayrıca teşekkürler. Senin sayende haberim oldu ve indirdim. Çok ama çok memnunum. Onun sayesinde hareket etmek daha çok hoşuma gidiyor. Tek kötü tarafı telefonu sürekli yanında taşıman gerekiyor. :9:

Zumbayı bende tavsiye ediyorum kızlar. Hem çok eğlenceli hem güzel bir kardio. Eminim çok güzel kalori harcatıyordur.

Eğer gelmeseydin yazacaktım. Buse yok acaba bir sorun mu çıktı diye. Sen benden önce gelmişsin. Allaha şükür önemli bir sorun yokmuş. Çünkü birileri buraya bu şekilde birden habersiz gelmemezlik yapınca korkuyorum başına bir iş mi geldi diye. Lütfen habersiz bırakmayın bi şekilde bir mesajla haber verin. İsteyen özelden numaramı yazabilirim. Böyle durumlarda haberdar edebilirsiniz beni.

Çok güzel bir gün geçirmişsin. Güzel ve yorucu olmuş. Geceliğini merak ettim. İnşallah bulursun resmini.

İnan Ebrucum, vicdanen çok rahatsız oldum sizlere haber veremediğim için ama kontörüm de bitmişti. Kuzenim bizde olduğu için çıkamadım da. Yoksa mutlaka haber verirdim. Üstelik aynı şeyi ben düşündüm ama bu kez de sen benden önce davranmışsın:) Keşke dedim birinin numarası olsaydı da haber verseydim:)

Havuç salatası yemişsin. Arada bir elma yemiştin ve Akşama da meyve tabağı demişsin. Meyve tabağında neler vardı? Saat 15:00 ten sonra yenilen meyvelerdeki meyve şekeri direkt depo ediliyormuş. O nedenle meyveleri akşam öğününde yemiyoruz. Bunların haricinde menün gayet güze.

ebrucum ya yarım elma vardı yarım seftalı 1 avuc kadar beyaz uzum ama daha cok dıkkat ederımm soz verıyorum sana :16:

Bugun yediklerim

Sabah : 1 kk peynir
Yarim domates
1 biber
1 haslama yumurta
5 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
2 bardak yesilcay

Ogle : 4 kasik arpa sehriye salatasi
2 kasik fasulye aslıklı yine
2 kasik suzme yogurt

Aksam : 2 kasik etli patates yemegi ( patates 2 3 taneydi et agirlikli aldim yemegi )
1 domates ( sirke ve 2 3 damla yag damlattim )
3 tane cigkofte ( etsiz oldugu icin kilo yapmiyomus hatta yenmesinide oneriyolar )
1 dilim kepek ekmegi

Az once yarim eksi elma yedim

2.5 litre su ve 30 dk bacak egzersizleri

Kızlar milli maç başladı. Ben maç seyretmeye gidiyorum. Gelirim maç bitince. :3:

evet bızde esımle ızlıycez esı mısır ıstedı onu patltıp bende cıkacagımm :9: ama ben yemıycem soz verıyorum :52: soz verıyorum cunku arada canm cekerde yersem dıye korkuyorum soz vermek daha ıyı oluyor umaarım anlatabılmısımdır :40:

aaaa okudun mu çok teşekkür ederim canım benim. Daha başka hikayelerim oldukça yazacağım yine. hihih
Evet cnm okudum yaz yaz okumasi heyecanli oluyo :)
Bunların hepsi sağlıklı yaşamak için tüketmememiz gereken yiyecekler. Normalde de uzak durmamız lazım. Junk food ne demek? Onu bilmiyorum :17:

Teşekkürler canım. Ben zaten çalışıyordum. Devlet memuruyum ama doğumdan dolayı yaklaşık 6 aydır evdeydim. Doğum izni bittikten sonrada yaklaşık 2 ay rapor aldım. O nedenle dün uzun zamandan beri ilk defa işe gidince eski yerime değil de başka bir birime başladım. :34: Bu arada o silinen alıntılar arasında sana yazdıklarımda vardı. Öncelikle ismini yazmamışsın. Maşallah on parmağında on marifet var. Sitenin linkini bende isterim. İstersen özelden atabilirsin. Bir ara bende avon da takım öncüsüydüm. Hem iş, hem çocuk derken çok zorlanıp bırakmak zorunda kaldım. Eşim İzmir' li benimde. Anlayacağın çok ortak noktamız var. Bu arada İzmir' de mi yaşıyorsun?

Diyet listen gayet güzel ve sağlıklı. Takımda şuan bir arkadaş var 90 lı kilolarda aslında yapabilse bu liste onun çok işine yarayacak. Ama 90 altı kişilerde bu liste olmaz çünkü yiyecek miktarı ve kalorisi oldukça fazla. Zamanla diyetisyen seninkileri de azaltacaktır zaten. Ayrıca 108 kilolardan 90 lara inmek büyük başarı. Tebrik ediyorum kocaman seni. :46:

Deneme süresinde paylaşımlar çok önemli. Bol bol paylaşım yapmak motivasyonu artırıyor. Tecrübeyle sabittir. Dünkü menün hiç sağlıklı olmamış. Zaten Burcu yorumlamış. Su çok az içmişsin. Birde menüleri günlük sabah, öğle ve akşam şeklinde yazıyoruz ki yorumlamamız daha kolay olsun.

Tatlım mesajları aşağıdaki listeye göre, o gün sıra kimdeyse o kişiye mesaj atıyoruz özelden. Mesaj listesini not alırsanız sevinirim.

[TABLE="width: 159"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 213, bgcolor: transparent, colspan: 3"]09 - 10 Eylül akashha[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]11 - 12 Eylül ayeyldz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]13 - 14 Eylül burcugncy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]16 - 17 Eylül elifimsuyum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]18 - 19 Eylül mavera87[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]20 - 21 Eylül naeviaa[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Teşekkürler Öykü' cüm.Yukarda da yazdım ama tekrar söyleyeyim. İşim yeni değil. Uzun süredir çalışıyorum ama doğum iznindeydim. Yaklaşık 6 aydır evin ve çocuklarımın keyfini çıkartıyordum ama maalesef tatil çabucak gelip geçti.

Anladim cnm yoklugun hissediliyo butun gun bazen sirf sen girdinmi diye bakiyorum hep topige
Geçmiş olsun canım. Meyveli soda içme diyecektim ki zaten sen zararını yaşamışsın. Artık daha dikkatli olursun. Kızlar bu arada meyveli soda içmiyoruz. Soda içeceksek eğer sadesini tercih edin lütfen.

Saol cnm yha gercekten dun zorladi beni bugun iyiyim ama
Ne kadar çok ekmek yediğinin farkındasın dimi? Ekmekler haricinde menün çok güzel. Akşam ki ekmek olmasaymış eğer menün örnek bir menü olabilirmiş. Ayrıca su ve sporu yazmamışsın?

Hoş geldin Nur' cum. Böyle senin gibi gidip kilo alıp gelenlere çok üzülüyorum. İnşallah en kısa zamanda kurtulursun fazlalıklarından. Ama biliyorsun ki izinli giden üye eski kilosuna dönmeden listeye giremiyor. :26:

Biz fifa ve pes oynuyoruz canım. Eşim birde araba oyunu getirmiş ismini bilmiyorum ama need for speed i biz pc den oynuyoruz. Move paketini al bencede çünkü fitness çok işe yarıyormuş öyle duydum. Benim favorim PS3 te futbol ağırlıklı oyunlar kısaca. Güzel dileklerin içinde teşekkürler. Dün biraz kötüydü hem benim hem kızım için. Tepki olarak mama içmedi bir süre ama bugün toparladık allaha şükür. Daha çok küçük olduğu için ağlamıyor arkamdan ama aklım sürekli onda oluyor. :14:

Kahvaltın olmamış. Biz mısır yeme derken sen gevreğini yiyorsun. Artı o sirke ne öyle allah aşkına. Mideni delmek mi istiyorsun? Limonlu sodayı sen mi yaptın? Hazır mı? Ara öğünlerde yediğin meyvelerin adı ne? Bide saat kaçta yedin o meyveleri? Bunları soruyorum çünkü önemli. Diğerleri güzel menünde. Bal hakkında da aynen senin gibi düşünüyorum. Her duyduğunuza inanmayın. :20:

Menüm
SABAH
3 yumurta tavada (oglumla beraber yedik)
Az peynir
Yesil cay
ÖGLE
1 KASE etimekli yogurt
Armut ve elma oglumla yedim
Aksam
1tabak mercimek çorbasi

Spor
50 squat
30 mekik

Bugunku msj sayim 10

Herkese simdiden iyi geceler sbh gorusmek uzere :))

Bugun yediklerim

Sabah : 1 kk peynir
Yarim domates
1 biber
1 haslama yumurta
5 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
2 bardak yesilcay

Ogle : 4 kasik arpa sehriye salatasi
2 kasik fasulye aslıklı yine
2 kasik suzme yogurt

Aksam : 2 kasik etli patates yemegi ( patates 2 3 taneydi et agirlikli aldim yemegi )
1 domates ( sirke ve 2 3 damla yag damlattim )
3 tane cigkofte ( etsiz oldugu icin kilo yapmiyomus hatta yenmesinide oneriyolar )
1 dilim kepek ekmegi

Az once yarim eksi elma yedim

2.5 litre su ve 30 dk bacak egzersizleri

canım arpa şehriye bi nevi makarna yememelisin akşam mümkün olduğunca meyve tüketme otururken yakmak zor oluyor meyve şekerini bide patatesler 2 3 tande olsa olmamış :20:

Menüm
SABAH
3 yumurta tavada (oglumla beraber yedik)
Az peynir
Yesil cay
ÖGLE
1 KASE etimekli yogurt
Armut ve elma oglumla yedim
Aksam
1tabak mercimek çorbasi

Spor
50 squat
30 mekik

Bugunku msj sayim 10

Herkese simdiden iyi geceler sbh gorusmek uzere :))

afiyet olsun canım yarın bnde squats a başlayım bi :52:

Selam kızlaar,

Babam bizde, o yüzden anca gelebildim. Maç izliyoruz bir yandan da.

Dünün mesaj sayılarını bana gönderebilir misiniz? Ben geçmişten de kontrol edip listeyi oluşturacağım.

sabah: (10:30)
kk peynır, 5 zeytın
yarım domates, 1 salatalık
4 tane kultur mantar ızgra gıbı
yesıllık

öğlen: (14:00)
mantar corbası yarım kase
omlet
salata

ara: 1 kucuk havuc

akşam: (19:45) :14:
ayran corbası yarım kase
2 yemek kasıgı turlu
1,5 yemek kasıgı bulgur pılavı, bol salata
(bıraz gec oldu ama esım benımle yemek yemıyorsun falan demıstı onu bekledım o yuzden bır daha olmaz :50: )

-45 dk. plates
-15 dk egzersız
-3 lt su
-yesılcay

Selam kızlaar,

Babam bizde, o yüzden anca gelebildim. Maç izliyoruz bir yandan da.

Dünün mesaj sayılarını bana gönderebilir misiniz? Ben geçmişten de kontrol edip listeyi oluşturacağım.

hepsini birlikte gönderirdik canım bugünüde yollasaydık :44:

sabah: (10:30)
kk peynır, 5 zeytın
yarım domates, 1 salatalık
4 tane kultur mantar ızgra gıbı
yesıllık

öğlen: (14:00)
mantar corbası yarım kase
omlet
salata

ara: 1 kucuk havuc

akşam: (19:45) :14:
ayran corbası yarım kase
2 yemek kasıgı turlu
1,5 yemek kasıgı bulgur pılavı, bol salata
(bıraz gec oldu ama esım benımle yemek yemıyorsun falan demıstı onu bekledım o yuzden bır daha olmaz :50: )

-45 dk. plates
-15 dk egzersız
-3 lt su
-yesılcay

güzel canım gözüme bişi batmadı :31:

Maşallah kızlar topiğimizin çenesi oldukça bol. Oku oku zor bitirdim geçmişi. Bende alıntı yapınca yaz allah yaz bitmiyor. Maçın ilk yarısı bitti. Şuan Romanya karşısında 1-0 öndeyiz. İnşallah bu maçı alırız. Seda' cım geçmişi mesaj sayısı için boş yere kontrol etme. Yazanları ben not aldım. Sen dünün listesini bugünden yap canım. Sadece sana gönderenleri yaz yeterli. Ben birazdan listeyi yayınlarım. Eksik olanlarda yazarlar artık ama yeni gelenlere anlatmadık mesaj sayma işini. Onlarında tarihleriyle yazayım da onlarda saysınlar.

Çok yanlış düşünüyorsun bu konuda. Özel okulda okuyan her çocuk başarılı oluyor mu sence? Hiç sanmıyorum. Önemli olan çocuğun kapasitesi. Ayrıca müdür doğru söylemiş. 66 aylık çocuk bence okula gitmemeli. Sen hesapla benim kızım 2006 ocak doğumlu ve geçen yıl gitti okula. Sınıfın en büyüklerindendi. Küçük olanlar çok yavaş öğrendi her şeyi büyükler alıp başını gitti. Öğretmen veliye sizin çocuğunuz yapamıyor lütfen okuldan alın dediği halde çocuğunu okuldan almayan veliler var. Anaokulunun masrafıyla 1. sınıfın masrafı aşağı yukarı aynı canım. Bence okula göndermemeliydin çocuğunu. Ama başka sınıfa verilmiş diye de üzülme her işte bir hayır vardır. Belki bu öğretmen çok iyi gelecek çocuğuna. Bu mesajını sevmedim. Ben hayatımı anlatsam sana kocaman bir roman olur. Ama ben şuan mutluyum, huzurluyum ve en önemlisi kendimin ve sevdiklerimin sağlıkları yerinde. Şükret ki bir işin var ve evini geçindirebiliyorsun. Ya o olmasaydı? Ya hasta olsaydın? Ya da ya da diye devam edebilir. Olduğun ana şükret ve doya doya yaşa. Geriye dönemiyorsun hiç bir zaman. 1 dk bile çok önemli. Bir daha böyle mesajlar duymak istemiyorum senden. Ne kadar güçlü olduğunun farkına var artık. :20:

Cok haklisin ebru 1 dakika bile geriye donemiyoruz sukretmemiz gerekli elimizde ki hersey icin

canım form bisküvi yeme aslında çok agır bişi yok ama yinede sporunu yap :52:

evet canım ya ben ağır sanmadığım için adeta silip süpürdüm tüm paketi :9: eve gelince kalorisine baktım bi paketi 400 kalori flnmış o yüzden iyisi mi ben bugün spora ağırlık veriyim dedim ama leslie ile 8 mil yaptıktan sonra kalan 2 mili tamamlıyamadım :1: çok yoruldum :25: olsun ama hesapladım 8 mil 13 km yapıyo bu da 950 kalori ediyomuş :21:

Back