Bunların hepsi sağlıklı yaşamak için tüketmememiz gereken yiyecekler. Normalde de uzak durmamız lazım. Junk food ne demek? Onu bilmiyorum 
Teşekkürler canım. Ben zaten çalışıyordum. Devlet memuruyum ama doğumdan dolayı yaklaşık 6 aydır evdeydim. Doğum izni bittikten sonrada yaklaşık 2 ay rapor aldım. O nedenle dün uzun zamandan beri ilk defa işe gidince eski yerime değil de başka bir birime başladım.
Bu arada o silinen alıntılar arasında sana yazdıklarımda vardı. Öncelikle ismini yazmamışsın. Maşallah on parmağında on marifet var. Sitenin linkini bende isterim. İstersen özelden atabilirsin. Bir ara bende avon da takım öncüsüydüm. Hem iş, hem çocuk derken çok zorlanıp bırakmak zorunda kaldım. Eşim İzmir' li benimde. Anlayacağın çok ortak noktamız var. Bu arada İzmir' de mi yaşıyorsun?
Diyet listen gayet güzel ve sağlıklı. Takımda şuan bir arkadaş var 90 lı kilolarda aslında yapabilse bu liste onun çok işine yarayacak. Ama 90 altı kişilerde bu liste olmaz çünkü yiyecek miktarı ve kalorisi oldukça fazla. Zamanla diyetisyen seninkileri de azaltacaktır zaten. Ayrıca 108 kilolardan 90 lara inmek büyük başarı. Tebrik ediyorum kocaman seni. 
Deneme süresinde paylaşımlar çok önemli. Bol bol paylaşım yapmak motivasyonu artırıyor. Tecrübeyle sabittir. Dünkü menün hiç sağlıklı olmamış. Zaten Burcu yorumlamış. Su çok az içmişsin. Birde menüleri günlük sabah, öğle ve akşam şeklinde yazıyoruz ki yorumlamamız daha kolay olsun.
Tatlım mesajları aşağıdaki listeye göre, o gün sıra kimdeyse o kişiye mesaj atıyoruz özelden. Mesaj listesini not alırsanız sevinirim.
[TABLE="width: 159"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 213, bgcolor: transparent, colspan: 3"]
09 - 10 Eylül akashha[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]
11 - 12 Eylül ayeyldz[/TD]
[/TR]
[TR]
13 - 14 Eylül burcugncy[/TD]
[/TR]
[TR]
16 - 17 Eylül elifimsuyum[/TD]
[/TR]
[TR]
18 - 19 Eylül mavera87[/TD]
[/TR]
[TR]
20 - 21 Eylül naeviaa[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Teşekkürler Öykü' cüm.Yukarda da yazdım ama tekrar söyleyeyim. İşim yeni değil. Uzun süredir çalışıyorum ama doğum iznindeydim. Yaklaşık 6 aydır evin ve çocuklarımın keyfini çıkartıyordum ama maalesef tatil çabucak gelip geçti.
Anladim cnm yoklugun hissediliyo butun gun bazen sirf sen girdinmi diye bakiyorum hep topige
Geçmiş olsun canım. Meyveli soda içme diyecektim ki zaten sen zararını yaşamışsın. Artık daha dikkatli olursun. Kızlar bu arada meyveli soda içmiyoruz. Soda içeceksek eğer sadesini tercih edin lütfen.
Saol cnm yha gercekten dun zorladi beni bugun iyiyim ama
Ne kadar çok ekmek yediğinin farkındasın dimi? Ekmekler haricinde menün çok güzel. Akşam ki ekmek olmasaymış eğer menün örnek bir menü olabilirmiş. Ayrıca su ve sporu yazmamışsın?
Hoş geldin Nur' cum. Böyle senin gibi gidip kilo alıp gelenlere çok üzülüyorum. İnşallah en kısa zamanda kurtulursun fazlalıklarından. Ama biliyorsun ki izinli giden üye eski kilosuna dönmeden listeye giremiyor. :26:
Biz fifa ve pes oynuyoruz canım. Eşim birde araba oyunu getirmiş ismini bilmiyorum ama need for speed i biz pc den oynuyoruz. Move paketini al bencede çünkü fitness çok işe yarıyormuş öyle duydum. Benim favorim PS3 te futbol ağırlıklı oyunlar kısaca. Güzel dileklerin içinde teşekkürler. Dün biraz kötüydü hem benim hem kızım için. Tepki olarak mama içmedi bir süre ama bugün toparladık allaha şükür. Daha çok küçük olduğu için ağlamıyor arkamdan ama aklım sürekli onda oluyor. 
Kahvaltın olmamış. Biz mısır yeme derken sen gevreğini yiyorsun. Artı o sirke ne öyle allah aşkına. Mideni delmek mi istiyorsun? Limonlu sodayı sen mi yaptın? Hazır mı? Ara öğünlerde yediğin meyvelerin adı ne? Bide saat kaçta yedin o meyveleri? Bunları soruyorum çünkü önemli. Diğerleri güzel menünde. Bal hakkında da aynen senin gibi düşünüyorum. Her duyduğunuza inanmayın. 
Havuç salatası yemişsin. Arada bir elma yemiştin ve Akşama da meyve tabağı demişsin. Meyve tabağında neler vardı? Saat 15:00 ten sonra yenilen meyvelerdeki meyve şekeri direkt depo ediliyormuş. O nedenle meyveleri akşam öğününde yemiyoruz. Bunların haricinde menün gayet güze.