Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam kaptancım benmde saat belli olsun ona göre konuşuruz yine. o değilde spor işini halletmemiz lazım yoksa ben kilo veremicem

tatlım ben leslie ve egzersizlerle 5 ayda 16 kilo verdim

Canim ben 1 ay yaptim duzenli 5 kilo verdim

evet canim ekmegi cok yemisim (

Onlari unuytuyorum ama bundan sonra yazarim :))

Canim ben 1 ay yaptim duzenli 5 kilo verdim

evet canim ekmegi cok yemisim (

Onlari unuytuyorum ama bundan sonra yazarim :))

benim çok düzenli değildi bide bende hipotiroid var biraz verdikten sonra yavaşlıyorum o nedenle anca o kadar oldu

Kızlar milli maç başladı. Ben maç seyretmeye gidiyorum. Gelirim maç bitince.

İnan Ebrucum, vicdanen çok rahatsız oldum sizlere haber veremediğim için ama kontörüm de bitmişti. Kuzenim bizde olduğu için çıkamadım da. Yoksa mutlaka haber verirdim. Üstelik aynı şeyi ben düşündüm ama bu kez de sen benden önce davranmışsın:) Keşke dedim birinin numarası olsaydı da haber verseydim:)

ebrucum ya yarım elma vardı yarım seftalı 1 avuc kadar beyaz uzum ama daha cok dıkkat ederımm soz verıyorum sana

Bugun yediklerim

Sabah : 1 kk peynir
Yarim domates
1 biber
1 haslama yumurta
5 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
2 bardak yesilcay

Ogle : 4 kasik arpa sehriye salatasi
2 kasik fasulye aslıklı yine
2 kasik suzme yogurt

Aksam : 2 kasik etli patates yemegi ( patates 2 3 taneydi et agirlikli aldim yemegi )
1 domates ( sirke ve 2 3 damla yag damlattim )
3 tane cigkofte ( etsiz oldugu icin kilo yapmiyomus hatta yenmesinide oneriyolar )
1 dilim kepek ekmegi

Az once yarim eksi elma yedim

2.5 litre su ve 30 dk bacak egzersizleri

Kızlar milli maç başladı. Ben maç seyretmeye gidiyorum. Gelirim maç bitince.

evet bızde esımle ızlıycez esı mısır ıstedı onu patltıp bende cıkacagımm ama ben yemıycem soz verıyorum soz verıyorum cunku arada canm cekerde yersem dıye korkuyorum soz vermek daha ıyı oluyor umaarım anlatabılmısımdır

aaaa okudun mu çok teşekkür ederim canım benim. Daha başka hikayelerim oldukça yazacağım yine. hihih
Evet cnm okudum yaz yaz okumasi heyecanli oluyo :)

Menüm
SABAH
3 yumurta tavada (oglumla beraber yedik)
Az peynir
Yesil cay
ÖGLE
1 KASE etimekli yogurt
Armut ve elma oglumla yedim
Aksam
1tabak mercimek çorbasi

Spor
50 squat
30 mekik

Bugunku msj sayim 10

Herkese simdiden iyi geceler sbh gorusmek uzere :))

canım arpa şehriye bi nevi makarna yememelisin akşam mümkün olduğunca meyve tüketme otururken yakmak zor oluyor meyve şekerini bide patatesler 2 3 tande olsa olmamış

afiyet olsun canım yarın bnde squats a başlayım bi

Selam kızlaar,

Babam bizde, o yüzden anca gelebildim. Maç izliyoruz bir yandan da.

Dünün mesaj sayılarını bana gönderebilir misiniz? Ben geçmişten de kontrol edip listeyi oluşturacağım.

sabah: (10:30)
kk peynır, 5 zeytın
yarım domates, 1 salatalık
4 tane kultur mantar ızgra gıbı
yesıllık

öğlen: (14:00)
mantar corbası yarım kase
omlet
salata

ara: 1 kucuk havuc

akşam: (19:45)
ayran corbası yarım kase
2 yemek kasıgı turlu
1,5 yemek kasıgı bulgur pılavı, bol salata
(bıraz gec oldu ama esım benımle yemek yemıyorsun falan demıstı onu bekledım o yuzden bır daha olmaz )

-45 dk. plates
-15 dk egzersız
-3 lt su
-yesılcay

Selam kızlaar,

Babam bizde, o yüzden anca gelebildim. Maç izliyoruz bir yandan da.

Dünün mesaj sayılarını bana gönderebilir misiniz? Ben geçmişten de kontrol edip listeyi oluşturacağım.

hepsini birlikte gönderirdik canım bugünüde yollasaydık :44:

güzel canım gözüme bişi batmadı

Maşallah kızlar topiğimizin çenesi oldukça bol. Oku oku zor bitirdim geçmişi. Bende alıntı yapınca yaz allah yaz bitmiyor. Maçın ilk yarısı bitti. Şuan Romanya karşısında 1-0 öndeyiz. İnşallah bu maçı alırız. Seda' cım geçmişi mesaj sayısı için boş yere kontrol etme. Yazanları ben not aldım. Sen dünün listesini bugünden yap canım. Sadece sana gönderenleri yaz yeterli. Ben birazdan listeyi yayınlarım. Eksik olanlarda yazarlar artık ama yeni gelenlere anlatmadık mesaj sayma işini. Onlarında tarihleriyle yazayım da onlarda saysınlar.

Cok haklisin ebru 1 dakika bile geriye donemiyoruz sukretmemiz gerekli elimizde ki hersey icin

canım form bisküvi yeme aslında çok agır bişi yok ama yinede sporunu yap

evet canım ya ben ağır sanmadığım için adeta silip süpürdüm tüm paketi eve gelince kalorisine baktım bi paketi 400 kalori flnmış o yüzden iyisi mi ben bugün spora ağırlık veriyim dedim ama leslie ile 8 mil yaptıktan sonra kalan 2 mili tamamlıyamadım çok yoruldum olsun ama hesapladım 8 mil 13 km yapıyo bu da 950 kalori ediyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…