Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

buradan kendi profilinize giriniz
kendi adınızın olduğu yere tıklayın
takıma yazılıp yazılmadığına dikkat edin
tarihe göre sayıp listede hangi arkadaşa atılması gerekiyorsa özel mesaj şeklinde atın

teşekkürler kaptan

[ı]bravo tatlım o bile yeter [/ı]

Gecmise soyle bi goz atabildim baya uzunmus cunku cok yorgunum yaticam simdi

9 eylul 3 mesaj
10 eylul 6 mesaj

Iyi geceler tatlisslarrr

kahvaltı
sandviç tam buğday ekmeği(peynir domates biber)

ara
eti form(ebrucum sonunu yedim bir daha almayacağım.)

öğlen
1 kase çorba
fırında bol domates ve biberli patates çıktı
domates ve biberinden bol bir kaç dilim patetes aldım.
akşam
eve şimdi girdim derisiz tavuk haşladım
yanına bol yeşil biber ve domates yiyeceğim.
marketten yeşil çay ve limon aldım yatmadan içsem şekersiz bir şey olur mu?

Kızlar bugün menüm o kadar düzensizdi ki acısı şimdi çıkıyor. Sabah kahvaltı yapamadım. Erkenden minik prensesi aylık kontrolü için doktora götürdük. Muayeneydi, aşısıydı. Saat 10:00 u geçti. Eşimi işe bıraktım hastaneye geçtim saat 11:00 oldu. Yanıma yiyecek hiç bişey almadığım için resmen öldüm açlıktan. Saat 12:30 gibi yemeğe gittik. Çorba ve patlıcanlı etli bir yemek vardı. Çorbanın adını bilmiyorum ama tavuklu bişeydi. İki dilim kepek ekmekle çorbayı içtim. Patlıcanlı etli yemek vıcık vıcık yağ içindeydi. Çok azda ondan yedim. Üçüncü yemek te tatlıydı. Ama ben almadım. Doğal olarak öğle yemeğimde doyurucu ve sağlıklı olmadı. Arada yine yanımda bişey olmadığı için eti form aldım mecburen çünkü yemesem daha kötü olacaktım. Eve geldim. Dünden hazırda yemeğim yoktu. Marketten barbunya pilaki aldım. ( Ne zamandır merak ediyordum tadı nasıl diye.) Saçma sapan bişeyler yiyeceğime onu yiyeyim dedim. Arada 3-4 minik kuru kayısı attım ağzıma. Yarım bardak ayran ve birazcık salatayla akşamı tamamladım saat 18:00 de. Şuan öyle bir açlık hissediyorum ki sürekli bişeyler yeme isteği var. Bunları neden böyle uzun uzun anlattım çünkü kahvaltısız başlanan bir günün ne kadar saçma geçtiğini sizlere göstermek istedim. Ve yarın ilk işim erkenden kalkıp güzel ve doyurucu bir kahvaltı yapmak olacak. Ve artık kahvaltısız menü görmek istemiyorum hiç birinizden. Sonuç olarak kaçamak yapmadım ama öyle çok yapmaya müsaittim ki anlatamam.

canım akşam yemeğin çok çok geç olmuş yeşilçaydan bişi olmaz ama yediğin yemekten bi kaç gr olabilir

düzen otrana kadar yapcak bişi yok kaptancım

düzen otrana kadar yapcak bişi yok kaptancım

Evde olmak gerçekten güzelmiş kızlar evdekiler şanslı. Dışarda olmanın tek iyi tarafı çok fazla hareket edebilmem. Evdeyken bu kadar çok hareket edemiyordum. Aslında bugün ki kahvaltı tamamen benim elimdeydi. Erken kalkıp yapabilirdim ama tembellik yaptım uyku daha tatlı geldi. Uzun zamandan beri ilk defa işe gidince yoruldum. Ama bu ilk ve sondu.

evet canım kesinlikle katılıyorum. Ben yıllık iznimde evdeyken herşeyim o kadar düzenliydi ki. Gece 1 den önce yatamıyorum. Sabah 6:3 da kalkıp ancak hazırlanıyorum bu yüzden de kahvaltımı geçiştiriyorum

olur öle kaptiş tatil dönüşü muhakkak bu arada mesaj saymayı resimli paylaşttım bennn

olur öle kaptiş tatil dönüşü muhakkak bu arada mesaj saymayı resimli paylaşttım bennn

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. Arada bir paylaşırsan böyle sevinirim. Bu arada nasıl canlandırmışım takımı sen yokken Şu an sayımızı ben bile bilmiyorum sayamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…