Burcu canım senin Gencay var hatırlatayımBende hiç bir şey yok. Aday adayının adayının adayı bile yok
Kolay gelsin canım ben de dün gece seçtim dersleri
Maşallah canım. İnşallah hedefine ulaşcaksın. İnşallah hepimiz ulaşacağız.
öyle canım bakalım ne olacak
E ne zaman dönecekmiş? Ben de bitirme projemi almayı düşündüğüm hocanın sistemde görünmemesiyle hayal kırıklığı yaşadım. Hoca yurt dışına gitmiş. Başka hocadan aldım bitirmeyi. Konumu da değiştirmek zorunda kaldım
Hoşgeldin canım tanıştığımıza memnun oldum
ay ayşenurum bebeğim ya bilmiyorum ya sonçta yaşıtlarım filan evli yani
Bir de çocuk da var. Geç kaldık burcu. hakikaten şunu farkettim ben evlenip çoluk çucuğa karıştığımda 30 civarı olacağım sanırım.
Aynen canim aksamlari ekmegi biraktim bugun itibariyle :))
Tesekur ederim canim seninde mutlulugun daim olsun :))
Belli olmuyor Burcucuğum ama önümüzdeki bir kaç yıl gidişatım böyle olacak gibi.ahahahaah deme öle ya kısmetin nerden ne zaman çıkacağı belli olmaz
[ı]yeni arkadaşlar benide ekleyip resimlerime bakabilirler [/ı]
[ı]yeni arkadaşlar benide ekleyip resimlerime bakabilirler [/ı]
Eveet fotoğraflara baktıktan sonra da ne diyeceğiz arkadaşlar? Tabi ki de: Burcu'nun sırrı ne?
Belli olmuyor Burcucuğum ama önümüzdeki bir kaç yıl gidişatım böyle olacak gibi.
Eveet fotoğraflara baktıktan sonra da ne diyeceğiz arkadaşlar? Tabi ki de: Burcu'nun sırrı ne?
super cok guzel masallahbaktım fotolarına bende zayıflıyım inş. boyle foto larımı koycam
evet aynen oyle burcu nun sırları?
Boy boy fotoğraflarını bekliyoruzsuper cok guzel masallahbaktım fotolarına bende zayıflıyım inş. boyle foto larımı koycam
Eğer dediğin gibi olursa haber ederim Burcuyok yok göreceksin bak öle olmıcaksırrım eski menülerimde şimdi o kadar iyi değil ya
Boy boy fotoğraflarını bekliyoruz
Eğer dediğin gibi olursa haber ederim BurcuO menülerin tez zamanda eski haline gelir umarım Burcu hanımcığım. Ay tartıya çıkmaya korkuyorum ben.
Burcum ben ne zaman listeye girebilirim, yada ne zaman listeye gireyim sence?
Tamam canım benim sorun değil. 69 kilonun altına düşünce girebilirim daha iyi olur. Ozamana kadar paylaşım yaparım yinetatlım kaptan listeye genelde + da olanları almıyor eğer takımın ortalaması yüksek olursa alır diye düşünüyorum dönenler hep + sen ben ayşenur o nedenle en azından bu hafta imkansız gibi bebeğim
Tamam canım benim sorun değil. 69 kilonun altına düşünce girebilirim daha iyi olur. Ozamana kadar paylaşım yaparım yine
Çok kararlıyım Burcum bu sefer. Gelecek Pazartesi'ye kadar diyete, diyet düzenine alışıcam. Gelecek hafta da yürüyüş yapmaya başlıcam. Çok kararlıyım, hayırlısı olsun.bencede tatlım yinede sıkı asıl diyete hemen düş 69 un altına
olmadı en geç haftaya kuzumben bu sabah tartıldım 1.5 kilo alıp dönmüştüm tatilden 400 gr kaldı onuda şu versem artık bu hafta listeye girer miyim bilmiyorum
Korkuyorum ama +da çıkmam gibi geliyor kuzum. Ama hani çok çok düşük olur yüzdem kaç kiloda gitmiştim ben?? Şu cetvelime bakayım bitatlım kaptan listeye genelde + da olanları almıyor eğer takımın ortalaması yüksek olursa alır diye düşünüyorum dönenler hep + sen ben ayşenur o nedenle en azından bu hafta imkansız gibi bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?