• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çok üzgünüm birtakım aksilikler olduğu için giremedim internete. Evde Türkcell in modemini kullanıyoruz fakat babam iş yerine götürmüş ve iki gündür eve getirmeyi unutuyor. Babannemlere gitti elektrikler kesik olduğu için wireless ı açamadık. Telefondaki internetim de sıfırlanmış. Bu yüzden giremedim foruma ama üç günün menüzlerini bir köşeye yazdım sizinle paylaşmak için. Ama inanın hep aklımdaydınız. Şimdi dedim kızlar merak etmiştir:( Bakalım ettiniz mi? :) Geçmişi hemen okuyorum.

merak ettık etmezmıyız cnm yerın bellı oluyorddu :16:

anladım canım .

Bende leslieyle kilo verdim . Sen kaç kilo verdin canım ?

ben ilk aylar leslie yaptım sadece 5 kilo verdim 1 ayda

ben onun o kadar kalori yaktığını bilmiyodum tekrar mı başlasam acaba :51:

3 mil ne kaç kalori yakıyomuş.

Gerçi ben haftada 1 gün zumba yapmaya başlıcam o saatte 500 kalori yakıyo ve çok eğlenceli 30 dk da bile su içinde bırakıyo :21:

tatlım ben leslie ve egzersizlerle 5 ayda 16 kilo verdim :52:

Hayatımızdan çıkarmamız gerekenlerin listesi:
1.işlenmiş şeker(çay şekeri vb.)
2.Zeytinyağı haricindeki tüm sıvı yağlar
3.Beyaz ekmek
4.Hamurişi ve unlu mamuller
5.Asitli içecekler
6.Fazla tuz
7.Junk-food
8.Abur cuburlar
9.Konserve domates ve ürünleri
10.işlenmiş et(salam,sosis vb.)
11.margarin
12.mikrodalgada patlamış mısır
13.beyaz un
14.nişastalı yiyecekler(patates vb.)
15.kırmızı et
16.makarna
17.pilav
18.hazır meyve suları

bu listeye uymak çok zor olcak (benim gibi biri için özellikle :1: ) ama uymamız gerekiyor ayda yılda bir kaçamak yaparsak bi sorun olmaz heralde ama o da çok az bi miktar olcak :))
Bunların hepsi sağlıklı yaşamak için tüketmememiz gereken yiyecekler. Normalde de uzak durmamız lazım. Junk food ne demek? Onu bilmiyorum :17:

merhaba sevgi , allah bagıslasın kızını , darısı basıma cok guzel vermişsin , link atmak yasak değilse yazarım bir ara tabi

hayırlı olsun devlet memurlugumu ?
Teşekkürler canım. Ben zaten çalışıyordum. Devlet memuruyum ama doğumdan dolayı yaklaşık 6 aydır evdeydim. Doğum izni bittikten sonrada yaklaşık 2 ay rapor aldım. O nedenle dün uzun zamandan beri ilk defa işe gidince eski yerime değil de başka bir birime başladım. :34: Bu arada o silinen alıntılar arasında sana yazdıklarımda vardı. Öncelikle ismini yazmamışsın. Maşallah on parmağında on marifet var. Sitenin linkini bende isterim. İstersen özelden atabilirsin. Bir ara bende avon da takım öncüsüydüm. Hem iş, hem çocuk derken çok zorlanıp bırakmak zorunda kaldım. Eşim İzmir' li benimde. Anlayacağın çok ortak noktamız var. Bu arada İzmir' de mi yaşıyorsun?

Ohh gittin gezdin geldin. Çok kaçamak yapmadın diye umuyorum. Gerçi memlekete gittin orada herşeyin organiği gerçeği derken yemişsindir belki :52: Artı var mı artı? :9:

Benimde nöroloji doktorum verdiğim kiloyu yeterli bulmadı. Daha hızlı vermem gerekiyormuş. Bende diyetisyene başladım(bir haftada bile harikalar çıktı ortaya) ve çok mutluyum ve artık kaçamak yapmıyorum. Çünkü yeminim var hemde sürekli yiyip içtiğimden hiç aç kalmıyorum..
Diyetisyenim 3 ayda 20 kilo vereceğimi söyledi yani 75 olacağım." 3 ay nedir ki yahu ?" dedim bende :)
Sonrada bir 20 kilo daha yani 1 üç ay daha sonra ideal kilodayım.Sonra eda salına salına gezecek ortada :52:

Bu arada 90 küsürlü arkadaşlar varsa takımda diyet listelerimi paylaşırım. Şimdilik her hafta değişiyor. Bana yakın kilodakilerin faydasını göreceğini düşünüyorum.
Diyet listen gayet güzel ve sağlıklı. Takımda şuan bir arkadaş var 90 lı kilolarda aslında yapabilse bu liste onun çok işine yarayacak. Ama 90 altı kişilerde bu liste olmaz çünkü yiyecek miktarı ve kalorisi oldukça fazla. Zamanla diyetisyen seninkileri de azaltacaktır zaten. Ayrıca 108 kilolardan 90 lara inmek büyük başarı. Tebrik ediyorum kocaman seni. :46:

2 gündür girmedim daha dogrusu unuttum bayagı yazı birikmiş, herkes harika , ben daha kimseyi tanımadığım için tek tek cevap yazamadım ama zamanla açılırım :)

ben de kendi menümü yazayım

dün saat 10 kahvaltı , poğaça , domates, peynir ve 3 fıncan çay

öglen yok

aksam tavuk - salata ve çay

dün bütün gün eşim ve ailesiyle dışardaydık gezerken pek seçimim olmadı

bugünde sabah kızımla dışarı cıktık , faturaları yatırırken 1 saat kadar yürüdük

öglen yemeği börülce yemeği

akşama hala düşünüyorum karar vermedim

su : 1 lt pet su içtim

şimdi evi toplamaya gidiyorum

akşam unutmazsam girerim :)
Deneme süresinde paylaşımlar çok önemli. Bol bol paylaşım yapmak motivasyonu artırıyor. Tecrübeyle sabittir. Dünkü menün hiç sağlıklı olmamış. Zaten Burcu yorumlamış. Su çok az içmişsin. Birde menüleri günlük sabah, öğle ve akşam şeklinde yazıyoruz ki yorumlamamız daha kolay olsun.

Mesaj sayım bunlar beraber 13
Tatlım mesajları aşağıdaki listeye göre, o gün sıra kimdeyse o kişiye mesaj atıyoruz özelden. Mesaj listesini not alırsanız sevinirim.

[TABLE="width: 159"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 213, bgcolor: transparent, colspan: 3"]09 - 10 Eylül akashha[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]11 - 12 Eylül ayeyldz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]13 - 14 Eylül burcugncy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]16 - 17 Eylül elifimsuyum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]18 - 19 Eylül mavera87[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent, colspan: 3"]20 - 21 Eylül naeviaa[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hos geldin ebrucum hayirli olsun yeni işin :)
Teşekkürler Öykü' cüm.Yukarda da yazdım ama tekrar söyleyeyim. İşim yeni değil. Uzun süredir çalışıyorum ama doğum iznindeydim. Yaklaşık 6 aydır evin ve çocuklarımın keyfini çıkartıyordum ama maalesef tatil çabucak gelip geçti.

Menüm
Sbh
Domates
Az peynir
6 zeytin
Yumurta hasladim ama yiyemedim midem bulsndi :(
Öğle
2 biber dolmasi etli
Bir kase yogurt
Ara meyveli soda ictim ustune armut mofoldum agridan öluyorum resmen karnim taş gibi nasil gecicek bilmem
Aksam
Agridan öluyorum bisi yiyemedim :(
2000adim attim
Geçmiş olsun canım. Meyveli soda içme diyecektim ki zaten sen zararını yaşamışsın. Artık daha dikkatli olursun. Kızlar bu arada meyveli soda içmiyoruz. Soda içeceksek eğer sadesini tercih edin lütfen.

Bugunku ogunlerim

Sabah : 1 kk peynir
4 dilim domates
5 zeytin
2 dilim kepek ekmegi

Ogle : Ceyrek kepek ekmeginde sandvic ( 1 kk peynir 3 dilim domates )

Aksam : 4 Kasik dun yedigim aslikli fasulye
3 kasik turlu
Yarim domates ve 2 biberden sogus
2 dilim kepek ekmegi

Turlu yemegini yemeseydim keske :(
Ne kadar çok ekmek yediğinin farkındasın dimi? Ekmekler haricinde menün çok güzel. Akşam ki ekmek olmasaymış eğer menün örnek bir menü olabilirmiş. Ayrıca su ve sporu yazmamışsın?

selam kizlar cooook yogun bir dönemden sonra tekrar sizlerleyim.
bugün tekrar diyetime geri döndüm, aldigim 3kgyu geri verip tekrar araniza dönemk istiyorum?

kimler kaldi grupta cikanlar oldumu yeni gelenler var hepiniz hosgeldiniz.
ben nur 22 yasinda ögrenciyim.
grupla birlikte cok güzel kilo veriyordum taaki tatil, ramazan ve sinavlara kadar. o dönem uzak durdum ve bu sürede verdigim 3 kiloyu geri aldim.
tekrardan kilo vermek istiyorummm özellikle 11.aya kadar kilo vermem cok önemli :52::52:

3 kg az gibi gelsede bende cok farketti, az deyip gecistirmeyin 1 beden oynadi resmen. bol olan giysilerim dar olmaya basladi :5:
Hoş geldin Nur' cum. Böyle senin gibi gidip kilo alıp gelenlere çok üzülüyorum. İnşallah en kısa zamanda kurtulursun fazlalıklarından. Ama biliyorsun ki izinli giden üye eski kilosuna dönmeden listeye giremiyor. :26:

Canım PS3 aldık. Şu an için tekken, fifa ve need for speed var. Ben move paketini almak istiyorum, fitness falan da oluyormuş oyunlarında . Sen neler tavsiye edersin?

Ebrucum inşallah sen de bebişin de güzel bir gün geçirmişsinizdir!
Biz fifa ve pes oynuyoruz canım. Eşim birde araba oyunu getirmiş ismini bilmiyorum ama need for speed i biz pc den oynuyoruz. Move paketini al bencede çünkü fitness çok işe yarıyormuş öyle duydum. Benim favorim PS3 te futbol ağırlıklı oyunlar kısaca. Güzel dileklerin içinde teşekkürler. Dün biraz kötüydü hem benim hem kızım için. Tepki olarak mama içmedi bir süre ama bugün toparladık allaha şükür. Daha çok küçük olduğu için ağlamıyor arkamdan ama aklım sürekli onda oluyor. :14:

bugün yediklerimm :42:
Sabah:
mısır gevreği
1 kaşık elma sirkesi
yeşil çay

Öğle:
1 tabak salata
1 kase yoğurt
1 tabak kuru fasulye
yeşil çay

Akşam:
1 tabak bulgur pilavı
yanında bikaç parça tavuk eti
limonlu soda

ara öğünlerde 1 porsiyon meyve yedim ve 3 lt su içtim :)) şimdi de leslie ile yürüyüş yapıcam bugün daha iyi oldu menüm dünküne göre :9:
bi de bişey sorcam duyduğuma göre yatmadan önce 1 kaşık bal yenirse yağ yakıyomuş doğrumu? yani pek inandırıcı gelmedi çünkü 1 kaşık balda 60 kalori varmış :26:
Kahvaltın olmamış. Biz mısır yeme derken sen gevreğini yiyorsun. Artı o sirke ne öyle allah aşkına. Mideni delmek mi istiyorsun? Limonlu sodayı sen mi yaptın? Hazır mı? Ara öğünlerde yediğin meyvelerin adı ne? Bide saat kaçta yedin o meyveleri? Bunları soruyorum çünkü önemli. Diğerleri güzel menünde. Bal hakkında da aynen senin gibi düşünüyorum. Her duyduğunuza inanmayın. :20:

sabah: (08:00)
-sekersız cay
-1 haslanmıs yumurta
-ıkı dılım cavdae e.
- yarım domates, yarım salatalık, yesıllık
-5 zeytın, kk peynır

ara:6 badem

öglen: (14:00)
-semızotu yemegı
-yogurt
-1 dılım cavdar e.
-havuc salatası

ara: 1 elma

aksam: (18:00)
-bır kase nesfıt
-meyve tabagı

-yesılcay
-bugun spor yapamadım :50: ama gun boyu temızlık yaptım :37:
-3 lt su

Havuç salatası yemişsin. Arada bir elma yemiştin ve Akşama da meyve tabağı demişsin. Meyve tabağında neler vardı? Saat 15:00 ten sonra yenilen meyvelerdeki meyve şekeri direkt depo ediliyormuş. O nedenle meyveleri akşam öğününde yemiyoruz. Bunların haricinde menün gayet güze.

Bunların hepsi sağlıklı yaşamak için tüketmememiz gereken yiyecekler. Normalde de uzak durmamız lazım. Junk food ne demek? Onu bilmiyorum :17:

hani hamburger kızarmış patates gibi enerjisi yüksek yiyecekler onlar işte :)) bi de tüketmemiz gerekiyo dedin ama kilo aldırıyo bu yüzden belli bi miktarı fln mı olmalı yoksa tüketmeyi hepten mi kesmeliyiz? :)))

Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmisyumurta
Peynir 3 eytin
Domates salatalik yesillik
2 yk menemen
1 fincan yesil cay

Ogle
1 kase mercimek corbasi
Salata

Aksam
1 kase nesfit
3 litre su spor yapmadim:-(

Kahvaltın olmamış. Biz mısır yeme derken sen gevreğini yiyorsun. Artı o sirke ne öyle allah aşkına. Mideni delmek mi istiyorsun? Limonlu sodayı sen mi yaptın? Hazır mı? Ara öğünlerde yediğin meyvelerin adı ne? Bide saat kaçta yedin o meyveleri? Bunları soruyorum çünkü önemli. Diğerleri güzel menünde. Bal hakkında da aynen senin gibi düşünüyorum. Her duyduğunuza inanmayın. :20:
[/COLOR]

tamam bundan sonra mısır gevreğine son :kkk: sirke zayıflatır diye duymuştum :26: limonlu sodayı ben yaptım o da zayıflatıyomuş galiba :S meyve olarak armut yedim bi de yemek yemeyi 18:00da bitiriyorum her zaman çünkü o saatten sonra metobolizma yavaşlıyomuş diye duydum :)

Kilo verdireceğin kesin canım, kardiyo egzersiz sonuçta. Fakat vücuttaki kas oranını arttırabilir, bunu da profesyonel ölçüm yaptırmadan bilemeyiz. Benim diyetisyen ölçümlerim hep aşırı kaslı çıkıyor. O yüzden taktım bu konuyu ya..

Anladım canım. O zaman 5 mile Leslie yapmak çok mantıklı olacak

Kizlar ben 30 dakika olanini yapiyorum o kac kalori yakiyormus

bugünkü menüm :17:
sabah:
1 kase nesfit
1 bardak yeşil çay
öğle:
form bisküvi
çeyrek kepek ekmekte tost(dersanedeydim o yüzden bu öğün biraz ağır oldu)
akşam:
3 nuget
yarım porsiyon çoban salata(yağsız-tuzsuz)
1 dilim kepek ekmek
yeşil çay
3 incir

ara öğünlerde 5-10 tane yaban mersini yedim
3 litre su içtim
ip atladım,mekik ve şınav çektim(polis olmak istiyorum bu sporlara hafiften başlamak için yaptım :1: ), pilates yaptım ve şimdi de leslie ile 16 kilometre yürümeye gidiyorum(bugün bunu kendime ceza olarak belirledim çünkü biraz fazla yemişim :25: )

Tekrar hoş geldin o zaman. Ben Buse.23 yaşındayım, öğrenciyim.
Teşekkür ederim, memnun oldum Busecim
Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmisyumurta
Peynir 3 eytin
2 yk menemen
1 fincan yesil cay

Ogle
1 kase mercimek corbasi
Salata

Aksam
1 kase nesfit
Afiyet olsun gayet iyi bir menü, eksiği yok

Kizlar ben 30 dakika olanini yapiyorum o kac kalori yakiyormus
30 dakika 2 mil, 70 dakika 5 mile 500 cal. O halde 200 - 250 cal olsa gerek en fazla
sabah:
1 kase nesfit
1 bardak yeşil çay
öğle:
form bisküvi
akşam:
3 nuget
1 dilim kepek ekmek
yeşil çay
3 incir

3 litre su içtim
ip atladım,mekik ve şınav çektim(polis olmak istiyorum bu sporlara hafiften başlamak için yaptım :1: ), pilates yaptım ve şimdi de leslie ile 16 kilometre yürümeye gidiyorum(bugün bunu kendime ceza olarak belirledim çünkü biraz fazla yemişim :25: )
Afiyet olsun canım, sporun da üper

Dunku menum
Sabah 9.30
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmisyumurta
Peynir 3 eytin
2 yk menemen
1 fincan yesil cay

Ogle
1 kase mercimek corbasi
Salata

Aksam
1 kase nesfit

spor olsa çok harika bi menü :52:

sabah:
1 kase nesfit
1 bardak yeşil çay
öğle:
form bisküvi
akşam:
3 nuget
1 dilim kepek ekmek
yeşil çay
3 incir

3 litre su içtim

canım form bisküvi yeme aslında çok agır bişi yok ama yinede sporunu yap :52:

bugün moralim çok bozuk :( kendimi ancak toparladım ve döndüm. kızım 66 aylık ve ben okula başlamasını istiyorm. 4,5 yıldır kreşte. benim bu yıl ne maden ne de manen onu kreşe gönderecek gücüm kalmadı. herşeyini kendi yapabiliyor. el becerisi müthiş. toplama çıkarmayı aklından yapıyor ve harfleri tanıyor. yakındaki devlet okuluna yazdırdım. yiğenimin öğretmenine düşsün diye gittim geldim okulla görüştüm. Cuma günü listede yiğenimin eski öğretmenine düştü ve çok sevindim. Bugün ben gidemedim annemler gittiğinde kızımın başka öğretmene verildiğini öğrendiler. sebep yok. Arayıp sorduğumda okulun müdürü gayet alay eder tarzda 66 aylık kimse yazdırmadı siz niye yazdırıyorsunuz diye dalga geçti. Benim neler yaşadığımı nereden bilecek. Okulda kaydı bıraktım lavoboda hıçkıra hıçkıra ağladım. Bugün çok yoruldum ben. Kendime acıdım. Özel okulda çalışıyorum ama kızımı yanıma alacak kadar gücüm yok. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Şimdi bile ağlıyorum. Çok zoruma gitti dedim ki işi bırakıp gidip milli eğitime şikayet edeyim ama asla işe yaramaz biliyorum. Tencere dibin kara hesabı...
Çok yanlış düşünüyorsun bu konuda. Özel okulda okuyan her çocuk başarılı oluyor mu sence? Hiç sanmıyorum. Önemli olan çocuğun kapasitesi. Ayrıca müdür doğru söylemiş. 66 aylık çocuk bence okula gitmemeli. Sen hesapla benim kızım 2006 ocak doğumlu ve geçen yıl gitti okula. Sınıfın en büyüklerindendi. Küçük olanlar çok yavaş öğrendi her şeyi büyükler alıp başını gitti. Öğretmen veliye sizin çocuğunuz yapamıyor lütfen okuldan alın dediği halde çocuğunu okuldan almayan veliler var. Anaokulunun masrafıyla 1. sınıfın masrafı aşağı yukarı aynı canım. Bence okula göndermemeliydin çocuğunu. Ama başka sınıfa verilmiş diye de üzülme her işte bir hayır vardır. Belki bu öğretmen çok iyi gelecek çocuğuna. Bu mesajını sevmedim. Ben hayatımı anlatsam sana kocaman bir roman olur. Ama ben şuan mutluyum, huzurluyum ve en önemlisi kendimin ve sevdiklerimin sağlıkları yerinde. Şükret ki bir işin var ve evini geçindirebiliyorsun. Ya o olmasaydı? Ya hasta olsaydın? Ya da ya da diye devam edebilir. Olduğun ana şükret ve doya doya yaşa. Geriye dönemiyorsun hiç bir zaman. 1 dk bile çok önemli. Bir daha böyle mesajlar duymak istemiyorum senden. Ne kadar güçlü olduğunun farkına var artık. :20:

sabah(11:00)
lor peynirli yumurta
domates salatalık
4 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay

öğle(14:45)
1 kase yoğurt
salata
1 dilim ekmek

ara(15:45)
1 sade t. kahve
7 kabuklu fındık

akşam(19:30)
yarım kase mercimek çorba
fırında sebzeli tavuk
salata
1 dilim tam bugday

2.5 litre su
30 dk tempolu yürüyüş

kahvaltı
eti form

öğle
yemeyecektim ama arkadaşların zoruyla
1 tabak saç kavurma(okulda veliler için yapıldı)

akşam
2 kaşık makarna
onu da zoraki yedim.

ebrucum inan az yemek için yapmıyorum içim almıyor. güçlü olmaktan güçlü görünmekten ailenin reisi olmaktan stresli işimden bıktım.
Menün hiç ama hiç olmamış. Farkındasın zaten. Lütfen toparlan artık. :47:

Bu hafta dogru duzgun spor yapamadim sanki kilo veremicem gibi hissediyorum :((
Böyle olumsuz düşünürsen eğer kilo veremezsin zaten. Sana en yakından bişey söyleyeyim. Geçen hafta tartıda 66,5 kg yi göreceğim diye düşündüm ve gördüm. Görünce şok oldum ama çok sevindim. Benim kilomda birisi için haftalık 1,2 kilo çok iyi bir kilo. Bu hafta hedefim tartıda 65 i görmek. Öyle düşünüyorum ve göreceğime inanıyorum. Düşünce gücü çok ama çok önemli. O nedenle olumlu düşün lütfen. Ben bunu daha önce uyguladım. Aynen gerçekleşti. Hatta iki kişi denedik aynı hafta ikimizde 1,6 kilo verdik.

günaydın kızlar ankara buz gibi onu geçtim güneşten eser yok sanırım her yer aynı kış erken mi geldi ne :50:
Konya' da bugün hava çok güzeldi kızlar. Neden acaba? Çünkü genelde Ankara'yla aynı oluyor. :26:

gelin güneş sıcak görmek isteyeni Antalya ya bekliyorum
:1::1:
güneşimiz hiç eksik olmaz yaz kış nem hele mahveder insanın

ayn sonuna kadar denize gireriz hatta ekimde bile girilir

fakat bende buranın havasından nefret ediyorum

çünkü soğu çok pis yağmuru desen berbat ama kar hiç görmeyiz
:52::52:
4 yıla yakın Adana' da yaşadım ve iklimini çok seviyorum. Bence tadını çıkart Antalya' nın bigün uzaklaşırsan eminim çok arayacaksın. :34:

]merhaba kızlar
Dün gelemedim hiç, ders secme işlemleriyle uygrasıyorum, saatlerim gitti ama hala hallolmus degil.. Bir de arkadaslar benim internetim bitti suan annemlerden yazıyorum, yeni internetim 26 eylülde baslayacak, ozamana kadar izinli mi yazılsam , pek gelemicem cunku, okuldan belki yazabilirim , ama yeterli olurmu ki?
Çok uzun bir süre Tuba' cım. Biz seni bu hafta izne ayıralım. Ama cuma günü bildirim yap mutlaka. Yoksa kızarım :20:

kızlar ya evde canım sıkılıyordu kullanmadıgım bı yastık yuzu vardı ve bır karton kutu etrafını yuzledım ve sımdı toz bezlerımı ve deterjanlarımı koyacagım bır kutum oldu :) geri dönüşüm yaptım anlayacagınız daha bır suru yapacagım seyler var :9:
Evde yapacak iş bulamıyorum diyosun yani kendime.:9: Tadını çıkart bu günlerin ve spor yapmaya çalış vaktin ve enerjin varken. Çok daha çabuk bitirirsin diyet işini.

kızlar aslında düzenli bi spor tuttursak hepimiz yapsak olmaz mı?
Çok iyi bir fikir Burcu' cum. Ayarlayalım en kısa zamanda. Ana bir spor, yanına da bölgesel birkaç hareket.

tatlım okul başlıyo artık başka bi topikle ilgilenemeybilirim mesela bizim kardeş takım var 14. takım onlar hepsi aynı sporu yapıo

aynen öle canım benim telefonumda adımsayar var o yazıo kaloriyi :52:

yok canım kas yapmıyo ben leslie ile verdim kiloyu biliyosun
Adımsayar içinde ayrıca teşekkürler. Senin sayende haberim oldu ve indirdim. Çok ama çok memnunum. Onun sayesinde hareket etmek daha çok hoşuma gidiyor. Tek kötü tarafı telefonu sürekli yanında taşıman gerekiyor. :9:

anladım canım .

Bende leslieyle kilo verdim . Sen kaç kilo verdin canım ?

ben ilk aylar leslie yaptım sadece 5 kilo verdim 1 ayda

ben onun o kadar kalori yaktığını bilmiyodum tekrar mı başlasam acaba :51:

3 mil ne kaç kalori yakıyomuş.

Gerçi ben haftada 1 gün zumba yapmaya başlıcam o saatte 500 kalori yakıyo ve çok eğlenceli 30 dk da bile su içinde bırakıyo :21:
Zumbayı bende tavsiye ediyorum kızlar. Hem çok eğlenceli hem güzel bir kardio. Eminim çok güzel kalori harcatıyordur.

Kızlar çok üzgünüm birtakım aksilikler olduğu için giremedim internete. Evde Türkcell in modemini kullanıyoruz fakat babam iş yerine götürmüş ve iki gündür eve getirmeyi unutuyor. Babannemlere gitti elektrikler kesik olduğu için wireless ı açamadık. Telefondaki internetim de sıfırlanmış. Bu yüzden giremedim foruma ama üç günün menüzlerini bir köşeye yazdım sizinle paylaşmak için. Ama inanın hep aklımdaydınız. Şimdi dedim kızlar merak etmiştir:( Bakalım ettiniz mi? :) Geçmişi hemen okuyorum.
Eğer gelmeseydin yazacaktım. Buse yok acaba bir sorun mu çıktı diye. Sen benden önce gelmişsin. Allaha şükür önemli bir sorun yokmuş. Çünkü birileri buraya bu şekilde birden habersiz gelmemezlik yapınca korkuyorum başına bir iş mi geldi diye. Lütfen habersiz bırakmayın bi şekilde bir mesajla haber verin. İsteyen özelden numaramı yazabilirim. Böyle durumlarda haberdar edebilirsiniz beni.

Sabah 7'de uyandım, pilates yaptım, sonra biraz kendimle ilgilendim.Kişisel bakım, kişisel temizlik. Sonra yatıya misafir gelecekmiş eve, her tarafı süpürdüm toz aldım vs vs. Kuzenim bizde kalmıştı ona kahvlatı hazırladım. Anneannemlere gittim oradan babaannemlere, oradan alışverişe. Oradan eve şu anda ölüyorum sanırım. Annem yemek ısıtıyor, sabırsızlıkla onu bekliyorum:) English Home dan gecelik aldım kendime. Bir yazlık bir de kışlık pijama almıştım daha önce, biraz indirime girmişken bir de gecelik alayım dedim. Kumaşı falan harikulade fakat biraz şekilsiz duruyor. Emin olamadım değiştirsem mi diye ama sonra düşündüm, kumaş duruş kadar önemli, yatıyoruz sonuçta onlarla. Bir de ben birileri görsün veya görmesin evdeki giyimime çok önem veririm. O yüzden hem kaliteli hem de güzel şeyler seçmeye çalışıyorum. Aslında geceliği görüp bi yorum yapmanızı isterdim. Bir bakayım belki internetten linkini bulabilirim.
Çok güzel bir gün geçirmişsin. Güzel ve yorucu olmuş. Geceliğini merak ettim. İnşallah bulursun resmini.

Menün hiç ama hiç olmamış. Farkındasın zaten. Lütfen toparlan artık. :47:

Böyle olumsuz düşünürsen eğer kilo veremezsin zaten. Sana en yakından bişey söyleyeyim. Geçen hafta tartıda 66,5 kg yi göreceğim diye düşündüm ve gördüm. Görünce şok oldum ama çok sevindim. Benim kilomda birisi için haftalık 1,2 kilo çok iyi bir kilo. Bu hafta hedefim tartıda 65 i görmek. Öyle düşünüyorum ve göreceğime inanıyorum. Düşünce gücü çok ama çok önemli. O nedenle olumlu düşün lütfen. Ben bunu daha önce uyguladım. Aynen gerçekleşti. Hatta iki kişi denedik aynı hafta ikimizde 1,6 kilo verdik.

Konya' da bugün hava çok güzeldi kızlar. Neden acaba? Çünkü genelde Ankara'yla aynı oluyor. :26:

4 yıla yakın Adana' da yaşadım ve iklimini çok seviyorum. Bence tadını çıkart Antalya' nın bigün uzaklaşırsan eminim çok arayacaksın. :34:

Çok uzun bir süre Tuba' cım. Biz seni bu hafta izne ayıralım. Ama cuma günü bildirim yap mutlaka. Yoksa kızarım :20:

Evde yapacak iş bulamıyorum diyosun yani kendime.:9: Tadını çıkart bu günlerin ve spor yapmaya çalış vaktin ve enerjin varken. Çok daha çabuk bitirirsin diyet işini.

Çok iyi bir fikir Burcu' cum. Ayarlayalım en kısa zamanda. Ana bir spor, yanına da bölgesel birkaç hareket.

Adımsayar içinde ayrıca teşekkürler. Senin sayende haberim oldu ve indirdim. Çok ama çok memnunum. Onun sayesinde hareket etmek daha çok hoşuma gidiyor. Tek kötü tarafı telefonu sürekli yanında taşıman gerekiyor. :9:

Zumbayı bende tavsiye ediyorum kızlar. Hem çok eğlenceli hem güzel bir kardio. Eminim çok güzel kalori harcatıyordur.

Eğer gelmeseydin yazacaktım. Buse yok acaba bir sorun mu çıktı diye. Sen benden önce gelmişsin. Allaha şükür önemli bir sorun yokmuş. Çünkü birileri buraya bu şekilde birden habersiz gelmemezlik yapınca korkuyorum başına bir iş mi geldi diye. Lütfen habersiz bırakmayın bi şekilde bir mesajla haber verin. İsteyen özelden numaramı yazabilirim. Böyle durumlarda haberdar edebilirsiniz beni.

Çok güzel bir gün geçirmişsin. Güzel ve yorucu olmuş. Geceliğini merak ettim. İnşallah bulursun resmini.

o çok kötü kaptan ya bazen evde tayt giyiyorum cebi yok o gün yanıyo gidiyo :52: bencede hemen bi spor bulalım kaptiş benm acil başlamam lazım spora ama önce odamdaki tv yi yaptırmam lazım. kaptan bu arada cuma burada olcak mısın lise arkadaşlarım buluşma ayarlamış gitsem mi gitmesem mi geç mi gitsem karar veremedim sen yoksan biraz geç gitcem :44:

hani hamburger kızarmış patates gibi enerjisi yüksek yiyecekler onlar işte :)) bi de tüketmemiz gerekiyo dedin ama kilo aldırıyo bu yüzden belli bi miktarı fln mı olmalı yoksa tüketmeyi hepten mi kesmeliyiz? :)))
Tatlım diyet yaparken bu saydıklarının hiç birisini tüketmememiz lazım. Ama diyet bittikten sonra koruma döneminde ara ara miktar olarak az bir şekilde yenilmesinde sakınca yok bence. Ama sürekli telafi edilmesi şartıyla. Diyet yaptığımız dönem tüketirsek eğer sürekli telafi yapacağımız için kilo vereceğimiz yerde yerimizde sayarız. Bu nedenle diyette asla ve asla tüketilmemeli.

tamam bundan sonra mısır gevreğine son :kkk: sirke zayıflatır diye duymuştum :26: limonlu sodayı ben yaptım o da zayıflatıyomuş galiba :S meyve olarak armut yedim bi de yemek yemeyi 18:00da bitiriyorum her zaman çünkü o saatten sonra metobolizma yavaşlıyomuş diye duydum :)
Sirkenin asidi mideye çok zarar veriyor. Her duyduğuna inanma. Limonlu sodayı sen yaptıysan içebilirsin. Hazırlarında şeker ilavesi var çünkü. En geç saat 18:00 yemekle iyi ediyorsun. Onun için tebrik ederim seni.

sabah:
1 kase nesfit
1 bardak yeşil çay
öğle:
form bisküvi
akşam:
3 nuget
1 dilim kepek ekmek
yeşil çay
3 incir

3 litre su içtim
Form bisküvi ve nugget haricinde güzel bir menü. Yanlış hatırlamıyorsam Seda' nın menüde de nugget görmüştüm. Umarım bu nuggetları yağda kızartmıyorsunuzdur? Yoksa tümden sakıncalı. İşlenmiş bir gıda olduğu için yememenizi tavsiye ederim. Spor cezanda gayet güzel Nuray' cım. Böyle devam edersen sen bu işi öğreneceksin.

sabah(11:00)
lor peynirli yumurta
domates salatalık
4 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay

öğle(14:45)
1 kase yoğurt
salata
1 dilim ekmek

ara(15:45)
1 sade t. kahve
7 kabuklu fındık

akşam(19:30)
yarım kase mercimek çorba
fırında sebzeli tavuk
salata
1 dilim tam bugday

2.5 litre su
30 dk tempolu yürüyüş

Süper menü afiyet olsun canım
:16:

o çok kötü kaptan ya bazen evde tayt giyiyorum cebi yok o gün yanıyo gidiyo :52: bencede hemen bi spor bulalım kaptiş benm acil başlamam lazım spora ama önce odamdaki tv yi yaptırmam lazım. kaptan bu arada cuma burada olcak mısın lise arkadaşlarım buluşma ayarlamış gitsem mi gitmesem mi geç mi gitsem karar veremedim sen yoksan biraz geç gitcem :44:
Cuma günü benim çalıştığım birimi kapatıyorlar canım. Ben yarın wifi şifresini alayım bilgi işlemden. Eğer alabilirsem öğle arası gelirim ama zaten işe 11:00 de başlıyorum ben. Öğleden sonra da uğrarım. Dert etme sen gideceğin yere git. Ben hallederim bi şekilde.

Back