• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ya evde canım sıkılıyordu kullanmadıgım bı yastık yuzu vardı ve bır karton kutu etrafını yuzledım ve sımdı toz bezlerımı ve deterjanlarımı koyacagım bır kutum oldu :) geri dönüşüm yaptım anlayacagınız daha bır suru yapacagım seyler var :9:

kızlar ya evde canım sıkılıyordu kullanmadıgım bı yastık yuzu vardı ve bır karton kutu etrafını yuzledım ve sımdı toz bezlerımı ve deterjanlarımı koyacagım bır kutum oldu :) geri dönüşüm yaptım anlayacagınız daha bır suru yapacagım seyler var :9:

mantıklıymış canım :1:

Ayy söylemicektim ama söylim bari tartıda eksi çıktım :32: :32: :32:

Ay kızlar ya ben her sabah tartılıyorum bağımlı oldum resmen napıcam :50:

tartıyı gözüne takılmayacak bi yere kaldır biz öle yapıoz bi kaç kişi cumadan cumaya tartılıok :52:

aynen cnm bende eksı cıktım ama cumaya kadar tartılmıycamm tArtıyı kaldırıcam yoksa olmuyor :9:

tartıyı gözüne takılmayacak bi yere kaldır biz öle yapıoz bi kaç kişi cumadan cumaya tartılıok :52:

ay hep gözümün önünde sinir oluyorum kendime mukayet olmalıyım :1: tamam burda söz veriyorum cumaya kadar tartılmıcam.

Birde spor günlüğümüz var burda o yüzden pazartesi ve cuma tartılcam sadece başka yok :45:

aynen cnm bende eksı cıktım ama cumaya kadar tartılmıycamm tArtıyı kaldırıcam yoksa olmuyor :9:

ay olmuyo bide fazla çıkınca tartıyı suçluyorum yanlış ölçtün diye :1:

ay hep gözümün önünde sinir oluyorum kendime mukayet olmalıyım :1: tamam burda söz veriyorum cumaya kadar tartılmıcam.

Birde spor günlüğümüz var burda o yüzden pazartesi ve cuma tartılcam sadece başka yok :45:

kızlar aslında düzenli bi spor tuttursak hepimiz yapsak olmaz mı?

:52::52::52: esım uyumadn once bana tartıl dıyo normal olarak fazla cıkıyo bende fazla gosterıyo dıyınce tartıyı suclama dıyor :52::52:

öylemiymişş :53: başka önerilerin fln varmı bunları da alıyım listeye :)) biraz dikkatsizim de yemek yeme konusunda :9:

benim diyetisyenim patateside yasaklamıştı tatl felan yasaktı bunlar bide yumurtayı hergün yedirtmiyodu bana haftada 3 gün yedirtti ve 16 kilo verdim :31: yumurta yiceksen haşlama ye ama yağda yeme :34:

Kızartma çekerse canın ( patates hariç çıkart hayatından mutlaka ) haşlayım yiyebilirsin annem yapıyor azar azar suda kavuruyoruz canımız kızartma çektiğinde :34: çok güzel oluyor vallahi :56:

eğer öğünlerinde et , tavuk, balık bunlardan biri yoksa bunun yerine 1 kk beyaz peynir ye :34:

canım pilates mi yapıyosunuz siz?? :))

yok canım karışık sadece plates değil :34:

Topigin adi ne cnm bnde merak ettim

Yeni bir başlangıç için bugün başla adı :31: Spor ve sağlıklı yaşam bölümünde

:52::52::52: esım uyumadn once bana tartıl dıyo normal olarak fazla cıkıyo bende fazla gosterıyo dıyınce tartıyı suclama dıyor :52::52:

ay yok o zaman fazla çıkıyor sabah aç karnına büyük tuvaletini yaptıktan sonra tartıl :1:

bende yapıyorum plates ama ebru sallı nın progremı ne zaman baslıyor bılenınıız var mı kızlar?

bilmiyorum ki canım bende yapıyodum ama şimdi dershaneyede başladım evde değilim artık eskisi gibi geçen sene 7/24 evdeydim rahat rahat spor yapıyodum :1:

bu sene haftada 2 gün aerobik-plates kursuna yazıldım ekimde başlıcam :52:
bi gün aerobik bi gün plates yapıcam :21: ( devletin olduğuğu için 2 gün malesef keşke hergün olsa :1: )

Back