olmadı en geç haftaya kuzum
Korkuyorum ama +da çıkmam gibi geliyor kuzum. Ama hani çok çok düşük olur yüzdem kaç kiloda gitmiştim ben?? Şu cetvelime bakayım bi![]()
bak bakalım bi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmadı en geç haftaya kuzum
Korkuyorum ama +da çıkmam gibi geliyor kuzum. Ama hani çok çok düşük olur yüzdem kaç kiloda gitmiştim ben?? Şu cetvelime bakayım bi![]()
69.4 diyor alla alla![]()
ee ekside misin peki :44:
tartılmam lazım emin değilim canım 300 gr kadar olabilirim
kızlar ya evde canım sıkılıyordu kullanmadıgım bı yastık yuzu vardı ve bır karton kutu etrafını yuzledım ve sımdı toz bezlerımı ve deterjanlarımı koyacagım bır kutum oldu :) geri dönüşüm yaptım anlayacagınız daha bır suru yapacagım seyler var![]()
mantıklıymış canım![]()
Ayy söylemicektim ama söylim bari tartıda eksi çıktım![]()
![]()
![]()
Ay kızlar ya ben her sabah tartılıyorum bağımlı oldum resmen napıcam![]()
mantıklıymış canım![]()
Ayy söylemicektim ama söylim bari tartıda eksi çıktım![]()
![]()
![]()
Ay kızlar ya ben her sabah tartılıyorum bağımlı oldum resmen napıcam![]()
tartıyı gözüne takılmayacak bi yere kaldır biz öle yapıoz bi kaç kişi cumadan cumaya tartılıok![]()
aynen cnm bende eksı cıktım ama cumaya kadar tartılmıycamm tArtıyı kaldırıcam yoksa olmuyor![]()
ay hep gözümün önünde sinir oluyorum kendime mukayet olmalıyımtamam burda söz veriyorum cumaya kadar tartılmıcam.
Birde spor günlüğümüz var burda o yüzden pazartesi ve cuma tartılcam sadece başka yok
ay olmuyo bide fazla çıkınca tartıyı suçluyorum yanlış ölçtün diye![]()
Birde canim corba icersen pilav turu yeme pilav turu yiceksen corba icme :))
kızlar aslında düzenli bi spor tuttursak hepimiz yapsak olmaz mı?
Teşekkürleer![]()
Canım istersen bizim topiğimize gelebilirsin düzenli spor yapıyoruz benim günlük sporlarım belliTek bi yer çalışmıyorum mesela bugün bacak günüm birazdan başlıcam yanacak bacaklarım
![]()
Canım istersen bizim topiğimize gelebilirsin düzenli spor yapıyoruz benim günlük sporlarım belliTek bi yer çalışmıyorum mesela bugün bacak günüm birazdan başlıcam yanacak bacaklarım
![]()
ay hep gözümün önünde sinir oluyorum kendime mukayet olmalıyımtamam burda söz veriyorum cumaya kadar tartılmıcam.
Birde spor günlüğümüz var burda o yüzden pazartesi ve cuma tartılcam sadece başka yok
ay olmuyo bide fazla çıkınca tartıyı suçluyorum yanlış ölçtün diye![]()
öylemiymişşbaşka önerilerin fln varmı bunları da alıyım listeye :)) biraz dikkatsizim de yemek yeme konusunda
![]()
canım pilates mi yapıyosunuz siz?? :))
canım pilates mi yapıyosunuz siz?? :))
Topigin adi ne cnm bnde merak ettim
esım uyumadn once bana tartıl dıyo normal olarak fazla cıkıyo bende fazla gosterıyo dıyınce tartıyı suclama dıyor
![]()
bende yapıyorum plates ama ebru sallı nın progremı ne zaman baslıyor bılenınıız var mı kızlar?