Sevindim canım senin adına. Zaten izinli yazdığım için listeye giremiyorsun hemen. Bizde seni özledik. Biran önce bekliyoruz seni yine takıma.
Teşekkür ederim canımmmvalla cok begendım cok guzel bir menü..
Canım bence hayatını olduğundan daha kötü görüyorsun. Bu anlattığın olay dünyaya lanet edecek, tuvaletlerde ağlanacak bir olay değil. Senin için çok dolmuş, kendi kendini moda sokmuşsun. Bu çok tehlikeli bir şey. Kendi kendini mutsuzluğa ve çaresizliğe sürüklediğini ne kadar söyleseler kabul etmezsin. İnsan böyledir. Ancak zaman geçince kendin gördüğünde durumu tam olarak anlarsın. Şuan sende gördüğüm durumu iyi tanıyorum, aldığım akademik psikoloji derslerinden de yola çıkarak yorumluyorum. Başından ne geçmiş olursa olsun, nefes alıyorsun. Can parçan yavrun nefes alıyor. Hayatında mutlu olacağın şeyleri görmüyor gibi yazmışsın buraya. Hayatta yalnız kalan bilir, ben neler yaşıyorum vs ifadelerin çok yanlış aslında. En yakın arkadaşımın annesi 20 yıldır 3 çocuğuna tek başına bakıyor ve mutlu çünkü neyi önemseyip neyi önemsemeyeceğini sadece maneviyatla mutlu olmayı öğrenmiş. 2 yıldır fareli bir bodrum katında yaşıyorlardı. Fakat gece uyumaktan korktuğum halde o eve gitmeyi severdim, çünkü ailenin enerjisi o kadar tatlıydı ki onlarla olmayı seviyordum, eğleniyordum. Şimdi o kötü günler bitti mesela çok güzel bir eve taşındılar. Çok uzattım sanırım ama için cız etti yazdıklarını okuyunca. Senden ricam zaman bulduğunda seni seven insanları, sevdiğin insanları, hayatında şükretmen gereken şeyleri, karakterinde beğendiğin şeyleri, karakterinde düzeltmen gereken şeyleri, seni huzursuz eden fakat düzelebilecek durumları listeler misin? Bir deftere yaz hepsini. Bu listeleri kafana estikçe değiştir, ve zaman buldukça oku. Daha gerçekçi olmanı sağlar. Sevgilerbugün moralim çok bozukkendimi ancak toparladım ve döndüm. kızım 66 aylık ve ben okula başlamasını istiyorm. 4,5 yıldır kreşte. benim bu yıl ne maden ne de manen onu kreşe gönderecek gücüm kalmadı. herşeyini kendi yapabiliyor. el becerisi müthiş. toplama çıkarmayı aklından yapıyor ve harfleri tanıyor. yakındaki devlet okuluna yazdırdım. yiğenimin öğretmenine düşsün diye gittim geldim okulla görüştüm. Cuma günü listede yiğenimin eski öğretmenine düştü ve çok sevindim. Bugün ben gidemedim annemler gittiğinde kızımın başka öğretmene verildiğini öğrendiler. sebep yok. Arayıp sorduğumda okulun müdürü gayet alay eder tarzda 66 aylık kimse yazdırmadı siz niye yazdırıyorsunuz diye dalga geçti. Benim neler yaşadığımı nereden bilecek. Okulda kaydı bıraktım lavoboda hıçkıra hıçkıra ağladım. Bugün çok yoruldum ben. Kendime acıdım. Özel okulda çalışıyorum ama kızımı yanıma alacak kadar gücüm yok. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Şimdi bile ağlıyorum. Çok zoruma gitti dedim ki işi bırakıp gidip milli eğitime şikayet edeyim ama asla işe yaramaz biliyorum. Tencere dibin kara hesabı...
Canım bu menü çok kötü. Çok az ve yüksek kalorili yemişsin. Bu metobalizmanı yavaşlatır ve kilo verişini engeller bencekahvaltı
eti form
öğle
yemeyecektim ama arkadaşların zoruyla
1 tabak saç kavurma(okulda veliler için yapıldı)
akşam
2 kaşık makarna
onu da zoraki yedim.
ebrucum inan az yemek için yapmıyorum içim almıyor. güçlü olmaktan güçlü görünmekten ailenin reisi olmaktan stresli işimden bıktım.
Ay İstanbul'da böyle hiç sevmiyorum bu havaları. Şimdi yeni yeni soğudu diye hoşuma gidiyor ama sonra depresyona sokacakgünaydın kızlar ankara buz gibi onu geçtim güneşten eser yok sanırım her yer aynı kış erken mi geldi ne
Hala denge düzen yok ama takımdan ayrı olunca daha zor oluyor. En azından artık nete girebilirim tekrar. Takıma artık dönebilirim.E yeniler var galiba. Kim kimiz? :) Ben Ayşenur, izne çıkmıştım. Geri geldim. Merhaba.
Kızlar iş yerindeyim. Kendi masamda internet yok. Netbook umu getirirsem eğer gün içinde geleceğim. Dün akşam sitede sorun vardı. Gelemedim. En kısa zamanda döneceğim tekrar aranıza. Öpüyorum hepinizi. Burcu' cum takım sana emanet canım.
ayşenurum gelmiş yaaaaaaaa
Merhaba tekrar. Memnun oldum tanıştığımıza Öykü. tek kelimeyle Voov Çocuk+evlilik+okul+kilo verme çabası maşallah diyorumHoş geldin ayşenurcum bende yeni gelenlerdenim 2.haftamdayim.adım öykü 20 yasindayim ogrenciyim evliyim bir yasinda oglum var.
Evet Burcucuğum daha fazla dayanamadım ayrı kalmaya :)
Merhaba tekrar. Memnun oldum tanıştığımıza Öykü. tek kelimeyle Voov Çocuk+evlilik+okul+kilo verme çabası maşallah diyorum
Ben de 21 yaşındayım. Öğrenciyim kısmen çalışıyorum en azından şu anda. Öyle bir şeyler işte.
Evet Burcucuğum daha fazla dayanamadım ayrı kalmaya :)
Merhaba tekrar. Memnun oldum tanıştığımıza Öykü. tek kelimeyle Voov Çocuk+evlilik+okul+kilo verme çabası maşallah diyorum
Ben de 21 yaşındayım. Öğrenciyim kısmen çalışıyorum en azından şu anda. Öyle bir şeyler işte.
ayşenur evde kalmışız biz ya millet evlenmiş çoluk çocuk yapmış bide okuyo filan
]merhaba kızlar
Dün gelemedim hiç, ders secme işlemleriyle uygrasıyorum, saatlerim gitti ama hala hallolmus degil.. Bir de arkadaslar benim internetim bitti suan annemlerden yazıyorum, yeni internetim 26 eylülde baslayacak, ozamana kadar izinli mi yazılsam , pek gelemicem cunku, okuldan belki yazabilirim , ama yeterli olurmu ki?
ayyy aynı dert bendede var tubi ya sistem açılmadı yapamadım bi türlü bıraktım bende yapmıyorum
Teşekkür ederim canımmm
Canım bence hayatını olduğundan daha kötü görüyorsun. Bu anlattığın olay dünyaya lanet edecek, tuvaletlerde ağlanacak bir olay değil. Senin için çok dolmuş, kendi kendini moda sokmuşsun. Bu çok tehlikeli bir şey. Kendi kendini mutsuzluğa ve çaresizliğe sürüklediğini ne kadar söyleseler kabul etmezsin. İnsan böyledir. Ancak zaman geçince kendin gördüğünde durumu tam olarak anlarsın. Şuan sende gördüğüm durumu iyi tanıyorum, aldığım akademik psikoloji derslerinden de yola çıkarak yorumluyorum. Başından ne geçmiş olursa olsun, nefes alıyorsun. Can parçan yavrun nefes alıyor. Hayatında mutlu olacağın şeyleri görmüyor gibi yazmışsın buraya. Hayatta yalnız kalan bilir, ben neler yaşıyorum vs ifadelerin çok yanlış aslında. En yakın arkadaşımın annesi 20 yıldır 3 çocuğuna tek başına bakıyor ve mutlu çünkü neyi önemseyip neyi önemsemeyeceğini sadece maneviyatla mutlu olmayı öğrenmiş. 2 yıldır fareli bir bodrum katında yaşıyorlardı. Fakat gece uyumaktan korktuğum halde o eve gitmeyi severdim, çünkü ailenin enerjisi o kadar tatlıydı ki onlarla olmayı seviyordum, eğleniyordum. Şimdi o kötü günler bitti mesela çok güzel bir eve taşındılar. Çok uzattım sanırım ama için cız etti yazdıklarını okuyunca. Senden ricam zaman bulduğunda seni seven insanları, sevdiğin insanları, hayatında şükretmen gereken şeyleri, karakterinde beğendiğin şeyleri, karakterinde düzeltmen gereken şeyleri, seni huzursuz eden fakat düzelebilecek durumları listeler misin? Bir deftere yaz hepsini. Bu listeleri kafana estikçe değiştir, ve zaman buldukça oku. Daha gerçekçi olmanı sağlar. Sevgiler
Canım bu menü çok kötü. Çok az ve yüksek kalorili yemişsin. Bu metobalizmanı yavaşlatır ve kilo verişini engeller bence
Yorum için çok teşekkür ederim. Kesinlikle doğru bir tesbit. Dışardan beni görseniz o kadar neşeli ve güçlüyüm ki. İçim çok huzurlu ama bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum. Neden oluyor bilmiyorum. Yoksa hayatı gerçekten çok seviyorum.
Yorum için çok teşekkür ederim. Kesinlikle doğru bir tesbit. Dışardan beni görseniz o kadar neşeli ve güçlüyüm ki. İçim çok huzurlu ama bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum. Neden oluyor bilmiyorum. Yoksa hayatı gerçekten çok seviyorum.
Sevindim o halde canım benim. İlerde daha güzel günler seni bulur yeter ki kendini baltalama
Hala denge düzen yok ama takımdan ayrı olunca daha zor oluyor. En azından artık nete girebilirim tekrar. Takıma artık dönebilirim.E yeniler var galiba. Kim kimiz? :) Ben Ayşenur, izne çıkmıştım. Geri geldim. Merhaba.
ayy cnm cok uzuldum durumuna Allah yardımcın olsun
cnm menun harıka olmusama aksam ekmek yememeye dıkkat et
evet cnm bıraz oyle oldu senınde dugunun hayırlı olsun sımdıden Allah tamamına erdırsın inş.
öylemii?? :26: hmm anladım peki canım bundan sonra ona da dikkat ederim kalorisi düşük diye yemiştim ama araştırdım dün yenmemesi gerekiyomuş bugün de sen söyleyince kesin bi karara varabildim teşekkür ettimm
Yeni gelen arkadaşlar ve benim tanışmadıklarım için kendimi tanıtayım. Geçen sene Mart ayından beri 13. Takım'dayım. 21 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum ve üniversite okuyorum. 13. Takım ile birlikte 69 kiloya kadar düşmüştüm. Sonra uzunca bir ara verince 78 kiloya çıktım. Şimdi tekrar devam etmeye çalışıyorum. Hepinize başarılar dilerim canlarım
Burcu canım senin Gencay var hatırlatayımayşenur evde kalmışız biz ya millet evlenmiş çoluk çocuk yapmış bide okuyo filan
Kolay gelsin canım ben de dün gece seçtim dersleri]merhaba kızlar
Dün gelemedim hiç, ders secme işlemleriyle uygrasıyorum, saatlerim gitti ama hala hallolmus degil.. Bir de arkadaslar benim internetim bitti suan annemlerden yazıyorum, yeni internetim 26 eylülde baslayacak, ozamana kadar izinli mi yazılsam , pek gelemicem cunku, okuldan belki yazabilirim , ama yeterli olurmu ki?
Maşallah canım. İnşallah hedefine ulaşcaksın. İnşallah hepimiz ulaşacağız.Mrb cnm bende memnun oldum.
Bazen yorucu oluyo butun bunlar ama oglum 5 6 yaslarina gelince ben hala gen bi anne olmus olucam buda avantaj benm icin.şu anda tek sıkıntım kilolarim bir yil oncesine kadar imrenilcek bi vucudum vardi oyle çok asiri zayif degildim 60 kiloydum ama hic 60 kilo gibi durmuyodum hamile kalinca 95 kilo oldum kotu ve zor bi hamilelik gecirdim sarilik kaşınti bobrek karacigerde sorun derken dogumdan 86 kilo ile ciktim 79 kadar dustum emzirmeyi birakinca tekrar 86 oldum simdi 84.5 bakalim bu hafta nasil cikicam kilolarimi saymazsak guzel bi hayatim var sukurler olsun ki :)
öyle canım bakalım ne olacakHerkesin nasibi baska yerde baska zamanda tatlim kendinize haksizlik etmeyin.
E ne zaman dönecekmiş? Ben de bitirme projemi almayı düşündüğüm hocanın sistemde görünmemesiyle hayal kırıklığı yaşadım. Hoca yurt dışına gitmiş. Başka hocadan aldım bitirmeyi. Konumu da değiştirmek zorunda kaldımAynen guzelim ya, benim danısmanım bir yıllığına kanadaya gitmiş, degişmesi lazım dunden beri bekliyorum, elim kolum baglı
Hoşgeldin canım tanıştığımıza memnun oldumhosgeldın adasımbennde aysenur 1 hafta oldu katılalı 19 uma gırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?