Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ekmekler ve turlu fazla geldi bana

Ben hem ısırgan otu hem yeşil çay içiyorum hangisi yarıyor tam bilmiyorum ama yarıyor

Dun arastirdim isirgan otunun zayiflamaya katkisi varmis :)

Tesekkie ederim canim :)

pilavi cok yemissin sanki canim Aksamlari pilav turyu yememeni oneririm benim doktorum oyle demisti :))

kızlar çok merak ettim sizlerin boyları kaç?? 50 53 çok düşük rakamlarr:26:

Enkisa benim heralde 1.59 biyum :)

Aksamlari ekmek yemicem artik pisman oluyorum sonra

Aaa cok genc evlenmissin :) Bende senin gibi erken evlenicem seneye dugunum var insaalllah :)

Aa bizde hKiki bal var amcam halam aricilar bizede veriyolar savolsunlar yiyim bari :))

Evet canim ya ekmekler fazla oldu (

Canim sikma canini bulunur elbet bi yolu :))

gunaydın kızlar.. yenı uyandım bende istanbul sogudu yaa yataktan kalkamadım sabah üşüdümm ve bı halsızlık vardı tansıyonum düştü heralde yoksa bu derece üşümezdim uyumusum :) neyse gecmıs birikmiş simdi okumaya koyulıym

ayy cnm cok uzuldum durumuna Allah yardımcın olsun
cnm menun harıka olmus ama aksam ekmek yememeye dıkkat et
Aaa cok genc evlenmissin :) Bende senin gibi erken evlenicem seneye dugunum var insaalllah :)
evet cnm bıraz oyle oldu senınde dugunun hayırlı olsun sımdıden Allah tamamına erdırsın inş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın herkese..

İstanbullular karanlık bir sabaha uyandılar ... Sizler nasılsınız??

gunaydın cnm.. evet yaa zaten b usttekı mesajdada yazdım istanbul sogudu yataktan kalkamadım uyudum gerı hava cok bulanık off yaz ayını ozledım bıle ama 1 ay öncekı yazı kavurucu sıcagı degıll

pilavi cok yemissin sanki canim Aksamlari pilav turyu yememeni oneririm benim doktorum oyle demisti :))

öylemii?? :26: hmm anladım peki canım bundan sonra ona da dikkat ederim kalorisi düşük diye yemiştim ama araştırdım dün yenmemesi gerekiyomuş bugün de sen söyleyince kesin bi karara varabildim teşekkür ettimm

gunaydın cnm.. evet yaa zaten b usttekı mesajdada yazdım istanbul sogudu yataktan kalkamadım uyudum gerı hava cok bulanık off yaz ayını ozledım bıle ama 1 ay öncekı yazı kavurucu sıcagı degıll

Aynen canım yaa çok zor kalktım yataktan, her yerim tutulmuş, üşümüşüm.. Pike zamanı geçmiş sanırım

Günaydın herkese
Gece bende çok üşüdüm hakkaten bugun pikeyi kaldırmak lazım gerçi kuşadasında hava harıka sıcak ama geceleri soguk oluyor

sabah kalktım cornflakes yedim sütle birazdan yine dısarı cıkacagım ancak aksam girerim..

ben kalorisi az diye yemiştim oysaki :26:

kalorsi az ama çok şişkinlik yapar canım

ayy cnm cok uzuldum durumuna Allah yardımcın olsun

cnm menun harıka olmus ama aksam ekmek yememeye dıkkat et
evet cnm bıraz oyle oldu senınde dugunun hayırlı olsun sımdıden Allah tamamına erdırsın inş.

oda mangal yapıoruz diye bi dilim kaynadı canım arada

günaydın kızlar ankara buz gibi onu geçtim güneşten eser yok sanırım her yer aynı kış erken mi geldi ne

günaydın kızlar ankara buz gibi onu geçtim güneşten eser yok sanırım her yer aynı kış erken mi geldi ne

gelin güneş sıcak görmek isteyeni Antalya ya bekliyorum

güneşimiz hiç eksik olmaz yaz kış nem hele mahveder insanın

ayn sonuna kadar denize gireriz hatta ekimde bile girilir

fakat bende buranın havasından nefret ediyorum

çünkü soğu çok pis yağmuru desen berbat ama kar hiç görmeyiz

canım hafta sonları malum geç yemek saatleri ve dışarda olunca zamansız yemek saatleri

dolmada pirinç çok az bol kıymalı idi

Selamlar citirciklar ...
Dün cam sildim temizlik yaptım
Aksama bide misafirim geldi öldüm yorgunluktan...
Bügünde kapı sileyim..ütü ...
Oyyy oy kızım ne kadar izin verirse o kadar iş yapmalıyım ...
Şu evi bastan sona elden geçirmeye niyetliyim..
Dunki menüm cok iyi degildi
Umarım bugün daha dikkatli olurum

bahara kadar istediğim kiloma ulaşırım ins
baharda ödülüm var...ANTALYA 1 hafta tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…