• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Burcu canım senin Gencay var hatırlatayım :52: Bende hiç bir şey yok. Aday adayının adayının adayı bile yok :37:

Kolay gelsin canım ben de dün gece seçtim dersleri

Maşallah canım. İnşallah hedefine ulaşcaksın. İnşallah hepimiz ulaşacağız. :34:

öyle canım bakalım ne olacak :34:

E ne zaman dönecekmiş? Ben de bitirme projemi almayı düşündüğüm hocanın sistemde görünmemesiyle hayal kırıklığı yaşadım. Hoca yurt dışına gitmiş. Başka hocadan aldım bitirmeyi. Konumu da değiştirmek zorunda kaldım :5:

Hoşgeldin canım tanıştığımıza memnun oldum :34:

ay ayşenurum bebeğim ya bilmiyorum ya sonçta yaşıtlarım filan evli yani :52:

ahahahaah deme öle ya kısmetin nerden ne zaman çıkacağı belli olmaz :52:
Belli olmuyor Burcucuğum ama önümüzdeki bir kaç yıl gidişatım böyle olacak gibi.

[ı]yeni arkadaşlar benide ekleyip resimlerime bakabilirler [/ı]:52:

Eveet fotoğraflara baktıktan sonra da ne diyeceğiz arkadaşlar? Tabi ki de: Burcu'nun sırrı ne? :27:

Belli olmuyor Burcucuğum ama önümüzdeki bir kaç yıl gidişatım böyle olacak gibi.

Eveet fotoğraflara baktıktan sonra da ne diyeceğiz arkadaşlar? Tabi ki de: Burcu'nun sırrı ne? :27:

yok yok göreceksin bak öle olmıcak :52: sırrım eski menülerimde şimdi o kadar iyi değil ya :52:

super cok guzel masallah :nazar: baktım fotolarına bende zayıflıyım inş. boyle foto larımı koycam:9:

evet aynen oyle burcu nun sırları? :9:

tatlım geçmişteki menülerimde gizli şu an daha tam oturtamadım tatil filan derken yorgunluktan ölsemde en az 30 dk spor yapıodum 5 ay hiç makarna pilav tatlı yemedim desem yeridir :52:

super cok guzel masallah :nazar: baktım fotolarına bende zayıflıyım inş. boyle foto larımı koycam:9:
Boy boy fotoğraflarını bekliyoruz :34:
yok yok göreceksin bak öle olmıcak :52: sırrım eski menülerimde şimdi o kadar iyi değil ya :52:
Eğer dediğin gibi olursa haber ederim Burcu :34: O menülerin tez zamanda eski haline gelir umarım Burcu hanımcığım. :34: Ay tartıya çıkmaya korkuyorum ben. :14:

Boy boy fotoğraflarını bekliyoruz :34:
Eğer dediğin gibi olursa haber ederim Burcu :34: O menülerin tez zamanda eski haline gelir umarım Burcu hanımcığım. :34: Ay tartıya çıkmaya korkuyorum ben. :14:

ben bu sabah tartıldım 1.5 kilo alıp dönmüştüm tatilden 400 gr kaldı onuda şu versem artık bu hafta listeye girer miyim bilmiyorum :50:

Burcum ben ne zaman listeye girebilirim, yada ne zaman listeye gireyim sence?

tatlım kaptan listeye genelde + da olanları almıyor eğer takımın ortalaması yüksek olursa alır diye düşünüyorum dönenler hep + sen ben ayşenur o nedenle en azından bu hafta imkansız gibi bebeğim :50:

tatlım kaptan listeye genelde + da olanları almıyor eğer takımın ortalaması yüksek olursa alır diye düşünüyorum dönenler hep + sen ben ayşenur o nedenle en azından bu hafta imkansız gibi bebeğim :50:
Tamam canım benim sorun değil. 69 kilonun altına düşünce girebilirim daha iyi olur. Ozamana kadar paylaşım yaparım yine

ben bu sabah tartıldım 1.5 kilo alıp dönmüştüm tatilden 400 gr kaldı onuda şu versem artık bu hafta listeye girer miyim bilmiyorum :50:
olmadı en geç haftaya kuzum :34:
Korkuyorum ama +da çıkmam gibi geliyor kuzum. Ama hani çok çok düşük olur yüzdem kaç kiloda gitmiştim ben?? Şu cetvelime bakayım bi :52:

Back