- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
canım ara öğün olarak bişey yememişsin yanına bir elma falan alsan iyi olur aslında.. çünki meyvelerde şekerli ama netice de vücuda onlarda faydalı ölçülü olarak tüketilmeli bence.. onun dışında menün gayet iyi benim önceden gittiğim bir diyetisyen yemek için yedi kaşık ye demişdi. öğlen de hafif geçişdirmişsin zaten sıkma canını![]()
ekmekler ve turlu fazla geldi bana

Ben hem ısırgan otu hem yeşil çay içiyorum hangisi yarıyor tam bilmiyorum ama yarıyor![]()
Dun arastirdim isirgan otunun zayiflamaya katkisi varmis :)
Canım PS3 aldık. Şu an için tekken, fifa ve need for speed var. Ben move paketini almak istiyorum, fitness falan da oluyormuş oyunlarında . Sen neler tavsiye edersin?
Benim gözüme batanlar dondurma ve pide
Canım az yemişsin sanki. Öğleni yememişsin
Bana bu da az geldi canım
Ebrucum inşallah sen de bebişin de güzel bir gün geçirmişsinizdir!
Afiyet olsun canım, pirinç yememek gerekiyor
Çok geçmiş olsun canımm
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım yürüyüşün de süper olmuş.
Tesekkie ederim canim :)
bugün yediklerimm
Sabah:
mısır gevreği
1 kaşık elma sirkesi
yeşil çay
Öğle:
1 tabak salata
1 kase yoğurt
1 tabak kuru fasulye
yeşil çay
Akşam:
1 tabak bulgur pilavı
yanında bikaç parça tavuk eti
limonlu soda
ara öğünlerde 1 porsiyon meyve yedim ve 3 lt su içtim :)) şimdi de leslie ile yürüyüş yapıcam bugün daha iyi oldu menüm dünküne göre
bi de bişey sorcam duyduğuma göre yatmadan önce 1 kaşık bal yenirse yağ yakıyomuş doğrumu? yani pek inandırıcı gelmedi çünkü 1 kaşık balda 60 kalori varmış :26:
pilavi cok yemissin sanki canim

kızlar çok merak ettim sizlerin boyları kaç?? 50 53 çok düşük rakamlarr:26:
Enkisa benim heralde 1.59 biyum :)
cnm bence menun guzel olmus ama dedıgın gıbı turlu sankı fazla olmus bıde aksam 2 yerıne 1 dılım ekmek olabılırdı
cnm menun cok guzel ama öğlen yeseydın keske
hosgeldın nurcum.. ben aysenur yenı katıldım yanı gecen hafta 19 yasıma gırdım 1 yıllık evlıyım ögrencıyım inş. hep bırlıkte veda etcez kılolara :79:
cnm menun cok guzel olmus bu arada bal meselesınıde ılk defa duydum hıc sevmem ama eger oyleyse yerım zorlaama bı arastırmak gerek ben sımdı bakayım ona
![]()
Aksamlari ekmek yemicem artik pisman oluyorum sonra

Aaa cok genc evlenmissin :) Bende senin gibi erken evlenicem seneye dugunum var insaalllah :)
kızlar bal kılo yakıyomu dıye baktım kk de bır yazı buldum sızınle paylasmak istedım;
"Arkadaşlar henüz kendim denemediğim bir yöntemi paylaşacağım. Benim Sırp bir arkadaşım var ve onun Sırbistan'daki bir arkadaşı bal konusunda araştırmalar yapıyormuş. Bu konuda ciddi uzmanlığı varmış. Arkadaşım doğumdan dolayı kilo alınca ona bu yöntemi önermiş. Arkadaşım bana bu yöntemin işe yarayacağı konusunda %100 garanti verdi.
1) Bal kesinlikle gerçek bal olmalı. Eğer şeker katkılı olursa asla işe yaramıyormuş.
2) Akşam yatmadan önce bir kaşık bal yenecek.
3) Yenilen bu bir kaşık baldan sonra asla hiçbirşey yenmeyecek. Üstüne uyunacak.
Eğer bunu hergün tekrar ederseniz uykuda vücut yağları yakıyormuş ve ertesi gün idrarla bu yağı atıyormuşsunuz. Arkadaşım yemeğinde bir değişiklik yapmayıp akşam bu kürü uygularsan kilo vereceğin garanti dedi."
Aa bizde hKiki bal var amcam halam aricilar bizede veriyolar savolsunlar yiyim bari :))
ekmekler biraz fazla olmuş canım
biraz meyveli bi menü olmuş ama kaçamaksız güzel olmuş
nurcum tatlım hoşgeldin ben burdayım eskilerden ebru venüs var başkada kimse yok sanırımhayırdır kasımda ne var yoksa düğün nişan filan mı?
canım yarın mümkünse tartıya çıkma şok geçirirsin kuru ve bulgur seni öle bi şişirmiştir ki. gerçek bal olursa doğru canım çünkü şeker yok gerçek balda yani glikoz yok ama gerçek bal bulmak zor ama ben şanslıyım babamın amcası arıcılık yapıyor ama ben sabah suya karıştırıp içiyorum genelde
tatlım menülerini beğendim
güzel olmuş![]()
Evet canim ya ekmekler fazla oldu

bugün moralim çok bozukkendimi ancak toparladım ve döndüm. kızım 66 aylık ve ben okula başlamasını istiyorm. 4,5 yıldır kreşte. benim bu yıl ne maden ne de manen onu kreşe gönderecek gücüm kalmadı. herşeyini kendi yapabiliyor. el becerisi müthiş. toplama çıkarmayı aklından yapıyor ve harfleri tanıyor. yakındaki devlet okuluna yazdırdım. yiğenimin öğretmenine düşsün diye gittim geldim okulla görüştüm. Cuma günü listede yiğenimin eski öğretmenine düştü ve çok sevindim. Bugün ben gidemedim annemler gittiğinde kızımın başka öğretmene verildiğini öğrendiler. sebep yok. Arayıp sorduğumda okulun müdürü gayet alay eder tarzda 66 aylık kimse yazdırmadı siz niye yazdırıyorsunuz diye dalga geçti. Benim neler yaşadığımı nereden bilecek. Okulda kaydı bıraktım lavoboda hıçkıra hıçkıra ağladım. Bugün çok yoruldum ben. Kendime acıdım. Özel okulda çalışıyorum ama kızımı yanıma alacak kadar gücüm yok. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Şimdi bile ağlıyorum. Çok zoruma gitti dedim ki işi bırakıp gidip milli eğitime şikayet edeyim ama asla işe yaramaz biliyorum. Tencere dibin kara hesabı...
Canim sikma canini bulunur elbet bi yolu :))