• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ara öğün olarak bişey yememişsin yanına bir elma falan alsan iyi olur aslında.. çünki meyvelerde şekerli ama netice de vücuda onlarda faydalı ölçülü olarak tüketilmeli bence.. onun dışında menün gayet iyi benim önceden gittiğim bir diyetisyen yemek için yedi kaşık ye demişdi. öğlen de hafif geçişdirmişsin zaten sıkma canını:32::32:

ekmekler ve turlu fazla geldi bana :D

Ben hem ısırgan otu hem yeşil çay içiyorum hangisi yarıyor tam bilmiyorum ama yarıyor :9:

Dun arastirdim isirgan otunun zayiflamaya katkisi varmis :)

Canım PS3 aldık. Şu an için tekken, fifa ve need for speed var. Ben move paketini almak istiyorum, fitness falan da oluyormuş oyunlarında . Sen neler tavsiye edersin?

Benim gözüme batanlar dondurma ve pide

Canım az yemişsin sanki. Öğleni yememişsin

Bana bu da az geldi canım

Ebrucum inşallah sen de bebişin de güzel bir gün geçirmişsinizdir!

Afiyet olsun canım, pirinç yememek gerekiyor

Çok geçmiş olsun canımm

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım yürüyüşün de süper olmuş.

Tesekkie ederim canim :)

bugün yediklerimm :42:
Sabah:
mısır gevreği
1 kaşık elma sirkesi
yeşil çay

Öğle:
1 tabak salata
1 kase yoğurt
1 tabak kuru fasulye
yeşil çay

Akşam:
1 tabak bulgur pilavı
yanında bikaç parça tavuk eti
limonlu soda

ara öğünlerde 1 porsiyon meyve yedim ve 3 lt su içtim :)) şimdi de leslie ile yürüyüş yapıcam bugün daha iyi oldu menüm dünküne göre :9:
bi de bişey sorcam duyduğuma göre yatmadan önce 1 kaşık bal yenirse yağ yakıyomuş doğrumu? yani pek inandırıcı gelmedi çünkü 1 kaşık balda 60 kalori varmış :26:

pilavi cok yemissin sanki canim :( Aksamlari pilav turyu yememeni oneririm benim doktorum oyle demisti :))

kızlar çok merak ettim sizlerin boyları kaç?? 50 53 çok düşük rakamlarr:26:

Enkisa benim heralde 1.59 biyum :)

cnm bence menun guzel olmus ama dedıgın gıbı turlu sankı fazla olmus bıde aksam 2 yerıne 1 dılım ekmek olabılırdı :16:

cnm menun cok guzel ama öğlen yeseydın keske :40:

hosgeldın nurcum.. ben aysenur yenı katıldım yanı gecen hafta 19 yasıma gırdım 1 yıllık evlıyım ögrencıyım inş. hep bırlıkte veda etcez kılolara :79:

cnm menun cok guzel olmus bu arada bal meselesınıde ılk defa duydum hıc sevmem ama eger oyleyse yerım zorla :9: ama bı arastırmak gerek ben sımdı bakayım ona :40:

Aksamlari ekmek yemicem artik pisman oluyorum sonra :(

Aaa cok genc evlenmissin :) Bende senin gibi erken evlenicem seneye dugunum var insaalllah :)

kızlar bal kılo yakıyomu dıye baktım kk de bır yazı buldum sızınle paylasmak istedım;

"Arkadaşlar henüz kendim denemediğim bir yöntemi paylaşacağım. Benim Sırp bir arkadaşım var ve onun Sırbistan'daki bir arkadaşı bal konusunda araştırmalar yapıyormuş. Bu konuda ciddi uzmanlığı varmış. Arkadaşım doğumdan dolayı kilo alınca ona bu yöntemi önermiş. Arkadaşım bana bu yöntemin işe yarayacağı konusunda %100 garanti verdi.

1) Bal kesinlikle gerçek bal olmalı. Eğer şeker katkılı olursa asla işe yaramıyormuş.
2) Akşam yatmadan önce bir kaşık bal yenecek.
3) Yenilen bu bir kaşık baldan sonra asla hiçbirşey yenmeyecek. Üstüne uyunacak.

Eğer bunu hergün tekrar ederseniz uykuda vücut yağları yakıyormuş ve ertesi gün idrarla bu yağı atıyormuşsunuz. Arkadaşım yemeğinde bir değişiklik yapmayıp akşam bu kürü uygularsan kilo vereceğin garanti dedi."

Aa bizde hKiki bal var amcam halam aricilar bizede veriyolar savolsunlar yiyim bari :))

ekmekler biraz fazla olmuş canım :50:

biraz meyveli bi menü olmuş ama kaçamaksız güzel olmuş :54:

nurcum tatlım hoşgeldin ben burdayım eskilerden ebru venüs var başkada kimse yok sanırım :50: hayırdır kasımda ne var yoksa düğün nişan filan mı?

canım yarın mümkünse tartıya çıkma şok geçirirsin kuru ve bulgur seni öle bi şişirmiştir ki. gerçek bal olursa doğru canım çünkü şeker yok gerçek balda yani glikoz yok ama gerçek bal bulmak zor ama ben şanslıyım babamın amcası arıcılık yapıyor ama ben sabah suya karıştırıp içiyorum genelde

tatlım menülerini beğendim :54:

güzel olmuş :52:

Evet canim ya ekmekler fazla oldu :((

bugün moralim çok bozuk :( kendimi ancak toparladım ve döndüm. kızım 66 aylık ve ben okula başlamasını istiyorm. 4,5 yıldır kreşte. benim bu yıl ne maden ne de manen onu kreşe gönderecek gücüm kalmadı. herşeyini kendi yapabiliyor. el becerisi müthiş. toplama çıkarmayı aklından yapıyor ve harfleri tanıyor. yakındaki devlet okuluna yazdırdım. yiğenimin öğretmenine düşsün diye gittim geldim okulla görüştüm. Cuma günü listede yiğenimin eski öğretmenine düştü ve çok sevindim. Bugün ben gidemedim annemler gittiğinde kızımın başka öğretmene verildiğini öğrendiler. sebep yok. Arayıp sorduğumda okulun müdürü gayet alay eder tarzda 66 aylık kimse yazdırmadı siz niye yazdırıyorsunuz diye dalga geçti. Benim neler yaşadığımı nereden bilecek. Okulda kaydı bıraktım lavoboda hıçkıra hıçkıra ağladım. Bugün çok yoruldum ben. Kendime acıdım. Özel okulda çalışıyorum ama kızımı yanıma alacak kadar gücüm yok. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Şimdi bile ağlıyorum. Çok zoruma gitti dedim ki işi bırakıp gidip milli eğitime şikayet edeyim ama asla işe yaramaz biliyorum. Tencere dibin kara hesabı...

Canim sikma canini bulunur elbet bi yolu :))

gunaydın kızlar.. :16: yenı uyandım bende istanbul sogudu yaa yataktan kalkamadım sabah üşüdümm ve bı halsızlık vardı tansıyonum düştü heralde yoksa bu derece üşümezdim uyumusum :) neyse gecmıs birikmiş simdi okumaya koyulıym :9:

bugün moralim çok bozuk :( kendimi ancak toparladım ve döndüm. kızım 66 aylık ve ben okula başlamasını istiyorm. 4,5 yıldır kreşte. benim bu yıl ne maden ne de manen onu kreşe gönderecek gücüm kalmadı. herşeyini kendi yapabiliyor. el becerisi müthiş. toplama çıkarmayı aklından yapıyor ve harfleri tanıyor. yakındaki devlet okuluna yazdırdım. yiğenimin öğretmenine düşsün diye gittim geldim okulla görüştüm. Cuma günü listede yiğenimin eski öğretmenine düştü ve çok sevindim. Bugün ben gidemedim annemler gittiğinde kızımın başka öğretmene verildiğini öğrendiler. sebep yok. Arayıp sorduğumda okulun müdürü gayet alay eder tarzda 66 aylık kimse yazdırmadı siz niye yazdırıyorsunuz diye dalga geçti. Benim neler yaşadığımı nereden bilecek. Okulda kaydı bıraktım lavoboda hıçkıra hıçkıra ağladım. Bugün çok yoruldum ben. Kendime acıdım. Özel okulda çalışıyorum ama kızımı yanıma alacak kadar gücüm yok. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Şimdi bile ağlıyorum. Çok zoruma gitti dedim ki işi bırakıp gidip milli eğitime şikayet edeyim ama asla işe yaramaz biliyorum. Tencere dibin kara hesabı...
ayy cnm cok uzuldum durumuna Allah yardımcın olsun :14:
bugünkü menü

sabah(11:00)
1 tereyağlı yumurta
4 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim ekmek
şekersiz çay
domates salatalık

ara(14:00)
1 sade türk kahve
1 avuç kabuklu fındık(10 tane filan)

öğle(16:00)
1 kaseden az mercimek çorba
salata

akşam(19:30)
ızgara but gögüs
közlenmiş sebze
1 dilim ekmek

2.3 litre su
spor yok
:50:
cnm menun harıka olmus :16: ama aksam ekmek yememeye dıkkat et
Aaa cok genc evlenmissin :) Bende senin gibi erken evlenicem seneye dugunum var insaalllah :)
evet cnm bıraz oyle oldu senınde dugunun hayırlı olsun sımdıden Allah tamamına erdırsın inş. :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın herkese..

İstanbullular karanlık bir sabaha uyandılar :50:... Sizler nasılsınız??:34:

gunaydın cnm.. evet yaa zaten b usttekı mesajdada yazdım istanbul sogudu yataktan kalkamadım uyudum gerı hava cok bulanık off yaz ayını ozledım bıle ama 1 ay öncekı yazı kavurucu sıcagı degıll :52:

pilavi cok yemissin sanki canim :( Aksamlari pilav turyu yememeni oneririm benim doktorum oyle demisti :))

öylemii?? :26: hmm anladım peki canım bundan sonra ona da dikkat ederim kalorisi düşük diye yemiştim ama araştırdım dün yenmemesi gerekiyomuş bugün de sen söyleyince kesin bi karara varabildim teşekkür ettimm :16:

gunaydın cnm.. evet yaa zaten b usttekı mesajdada yazdım istanbul sogudu yataktan kalkamadım uyudum gerı hava cok bulanık off yaz ayını ozledım bıle ama 1 ay öncekı yazı kavurucu sıcagı degıll :52:

Aynen canım yaa çok zor kalktım yataktan, her yerim tutulmuş, üşümüşüm.. Pike zamanı geçmiş sanırım :50:

Günaydın herkese
Gece bende çok üşüdüm hakkaten bugun pikeyi kaldırmak lazım gerçi kuşadasında hava harıka sıcak ama geceleri soguk oluyor

sabah kalktım cornflakes yedim sütle birazdan yine dısarı cıkacagım ancak aksam girerim..

ben kalorisi az diye yemiştim oysaki :26:

kalorsi az ama çok şişkinlik yapar canım

ayy cnm cok uzuldum durumuna Allah yardımcın olsun :14:

cnm menun harıka olmus :16: ama aksam ekmek yememeye dıkkat et
evet cnm bıraz oyle oldu senınde dugunun hayırlı olsun sımdıden Allah tamamına erdırsın inş. :16:

oda mangal yapıoruz diye bi dilim kaynadı canım arada :52:

günaydın kızlar ankara buz gibi onu geçtim güneşten eser yok sanırım her yer aynı kış erken mi geldi ne :50:

günaydın kızlar ankara buz gibi onu geçtim güneşten eser yok sanırım her yer aynı kış erken mi geldi ne :50:

gelin güneş sıcak görmek isteyeni Antalya ya bekliyorum
:1::1:
güneşimiz hiç eksik olmaz yaz kış nem hele mahveder insanın

ayn sonuna kadar denize gireriz hatta ekimde bile girilir

fakat bende buranın havasından nefret ediyorum

çünkü soğu çok pis yağmuru desen berbat ama kar hiç görmeyiz
:52::52:

Canım PS3 aldık. Şu an için tekken, fifa ve need for speed var. Ben move paketini almak istiyorum, fitness falan da oluyormuş oyunlarında . Sen neler tavsiye edersin?

Benim gözüme batanlar dondurma ve pide

Canım az yemişsin sanki. Öğleni yememişsin

Bana bu da az geldi canım

Ebrucum inşallah sen de bebişin de güzel bir gün geçirmişsinizdir!

Afiyet olsun canım, pirinç yememek gerekiyor

Çok geçmiş olsun canımm

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım yürüyüşün de süper olmuş.

canım hafta sonları malum geç yemek saatleri ve dışarda olunca zamansız yemek saatleri

dolmada pirinç çok az bol kıymalı idi

Selamlar citirciklar ...
Dün cam sildim temizlik yaptım
Aksama bide misafirim geldi öldüm yorgunluktan...
Bügünde kapı sileyim..ütü ...
Oyyy oy kızım ne kadar izin verirse o kadar iş yapmalıyım ...
Şu evi bastan sona elden geçirmeye niyetliyim..
Dunki menüm cok iyi degildi
Umarım bugün daha dikkatli olurum

gelin güneş sıcak görmek isteyeni Antalya ya bekliyorum
:1::1:
güneşimiz hiç eksik olmaz yaz kış nem hele mahveder insanın

ayn sonuna kadar denize gireriz hatta ekimde bile girilir

fakat bende buranın havasından nefret ediyorum

çünkü soğu çok pis yağmuru desen berbat ama kar hiç görmeyiz
:52::52:
bahara kadar istediğim kiloma ulaşırım ins
baharda ödülüm var...ANTALYA 1 hafta tatil:1:

Back