Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yeni gelen arakdaşlar hepiniz hoşgeldiniz

ben kendimi hemen tanıtayım bende sizler gibi yağ kütlelerimden kurtulmak için burdayım

adım yasemin
33 yaşında
1 tane oğlum var

inş.buırdaki arkadaşlar sayesinde bu kilolardan kurtalacağız

Günaydın kızlar
Kaç saattir yataktan kalkamiyorum
Nedeni minik kızım
Kalkıyorum bi kıyamet kopuyor
Emmek istiyor sürekli .. Resmen beni emzik niyetine kullanıyor
Sabah erken kalkıp işime gücüme bakmak istiyorum ne mümkün ...
Buna bi care bulmak lazım

Ebrucugum tartildim kilomu bildireyim

Boy 1.60
Başladığımda 80
Simdi. 71.1
Hedef. 58(aslında 55 istiyorum galiba :)

Tanistigima memnun oldum :)
Canım bende 27 yaşındayım
İsmim Nur
İki minikim var
Oğlum 3 yasinda
Kızım 14 aylık
Onlardan miras kalan faZlaliklarimdan askla , şevkle kurtulmak icin burdayim ..

40 dk yürüdüm sukur

bugun şöyleee dip, köşe temizlik yapmalıyım
O da az spor olur herhal :)

tanistigima memnun oldum :)
canım bende 27 yaşındayım
ismim nur
iki minikim var
oğlum 3 yasinda
kızım 14 aylık
onlardan miras kalan fazlaliklarimdan askla , şevkle kurtulmak icin burdayim ..

bende memnun oldum canım Bebişlerine allah uzun ömür versin

benım kilolar genetik
Yeme sonucu ortaya çıkan kilolar bunlar yemekten çok abur cubu delisiyim

Son düzenleme:
bende memnun oldum canım Bebişlerine allah uzun ömür versin

benım kilolar genetik
Yeme sonucu ortaya çıkan kilolar bunlar yemekten çok abur cubu delisiyim

:)))))

oglumda cok sağlıksız bi hamilelik geçirdim canım ben
surekli mide bulantilarim vardı bitmek bilmeyen
patates ve ekmek rahat yiyebiliyordum ...
sonuc bu oldu
şimdi kızıma hamile kaldığım kilodayim
hangimiz sevmiyoruz ki yemek yemeyi

tanıştığıma memnun oldum :)) ben nuray 17 yaşındayım ve lise 3'e geçtim bu sene :))

yok kuzum ya kuzenindi benmki seneye inş.

ekmekler çok fazla tatlım
Bebeğim şuanki kilomda kullandığım diyetisyen listesine göre yiyorum.
Canım akşam öğünlerinde şeker ve yağ tüketmemeye dikkat dersin. Genel olarak iyi menün. Dondurmayı tam öğününde yemişsin telafi etmiştir erken yediğin için.
venüscüm senin yazını da okudum.. zararın neresinden dönersen kardır diye düşün bence... sıkma canını varicez bu kiloları
İnnnşallah canım benim

Menülerin gayet güzel canım. Sağlıklı diyetisyen menüsü gibi duruyor. Saatleri biraz dengesiz, bir iki tane de ara öğün eklesen mikemmel olur.
Süper fikir ben de yapayııımm
Memnun oldum canım. Ben de yeni ama eski sayılırım. Venüs diyebilirsin. Üniversite öğrencisiyim, 21 yaşındayım.
Zaten boy oranı ile düşünürsek en son hedefinin 50 - 55 arası olması gerekiyor canımcım:13:Ama yavaş yava ilerlemek lazım mesela benim ilk hedefim 70

Canim bensoyle yapiyoeum mesela 79.9 da pizza odulu 69.9 da wafle odulu 59.9 dada daha karar vermedim yani kendine odul listesi yapabilirsin tabi ben kaptandan okey aldim sende bi okey al...

tatlım akşam yemeğinden sonra meyve yeme zaten yüksek kank şekrin var meyve şekeri hep yükseltiyor o nedenle yeşilçay filan iç

tatlım şimdi sen her bi bardak çayın yanında bi hurma yersen olmaz mesela ben tiryakiyim 10 bardaktan aşağı içmem buda 10 hurma demek ki hurma şekerli bi kuru meyve olmaz. yayla çorbayı bulgurla dene öle daha güzel ve daha doyurucu oluyor şehriye çorbası zorda kalmadıkça içme çünkü ha makarna ha şehriye aynı şey canım yüürüyüş bacak ve at karın çalıştırır ek olarak bi mekik çekersen mesela 50 ile başlayıp 5 er 5 er artırarak gidebilirsin şeklinde umarım yardımcı olmuşumdur

canım menülerin güzel ama akşam çok erken olmuş kan şekerin çok düşer metaboizman yavaşlar 18 gibi ye

mesela ben kuzenimin nişanında 76 kiloydum düğününde yani dün 60 kilo olarak gittim tanıyamadıar ayy fıstık olmuşsun dediler filann düşün artık

tamam kaptancım

ayda yılda az bi kaçamağa bişi demeyiz canım gidipte büyük bi kase makarna yeme yani

canım biz tanışmadık sanırım ben burcu 21 yaşımdayım kaptan yardımcısıyım sözlüyüm hemşirelik son sınıf öğrencisiyim bence hedefini 58 olarak bildirelim çünkü 3 kilo bile insanda bazen çok kötü durabiliyor istersen 55 e çekeriz aslında boyuna göre 52 53 filan olman lazım

Canım elbet haklisin ama
Direk 52 ye gözüm korkuyor
Şimdilik 58 olsam havalara uçarım :)

Evet canım 52 olmam lazım
Kötü durmuyor
Fıstık gibin oluyorum
58 de hala Tombik duruyorum az
Ama dediğim gibi 58 bile hayal gibi şimdilik tam 4 sene önce 53 tüm

burcugncy canım dün hafta sonu olduğu için dışarda yemiştim ailecek akşam da canım bir şey istemedi

akşama gez gez akşam üzeri ev temizle benim hafta işler böyle karışık olur ama diğer günler şaşmaz öğünlerim zaman la hafta sonuda düzelticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…