hihihihbayagı oluyormus oyle dusunmedım hıc
Rica ederim canım benim aman aman 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ yut daha iyiçok haklısın sen de bundan sonra çıkarıyorum bu son oldu benim için :18: teşekkür ettim tavsiyelerin için
Bibişkom bir de akşam içmişsin Icetea'yi. Şimdi bütün şeker depolandı bünyene. Yarın yağlarını yakmak yerine o şekerleri yakıcaksın. Aman dikkatKAHVALTI
bol yoğurtlu nesfit
arada
çok az leblebi.
öğle
rosto(fırında ve yağsız 1 dilim)
mercimek çorbası(3-4 kaşık)
arada
1 tane eti form mısır ve pirinç patlağı
akşam
2 parça tavuk
ıce tea (bir daha olmaz)
salata
KaptiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşSlm kızlar.Ben geldim ama çok zor oldu gelmem Ölüyorum yorgunluktan. Bu saate kadar ev işiyle uğraştım. Bir ara çocuklar için okul alışverişine çıktık. Ayaklarımın altı zonkluyor. Sabah bir sürü alıntı yaptım hiç birini cevaplayamadım bu saate kadar. Bu arada 6 aydan sonra yarın ilk defa işe gideceğimmmmm
Canım ya gülsem mi üzülsem mi bilemedim. İnternetten 2 dakika baksaydın nerede bulurum diye. Ne iş olmuş başınaBen geldiiiiiiiim :))
Ohhh beee
Tartıma pilimi de aldım öyle geldim...
hem de oyle bi yerden aldım ki şaşırdım ...
Kızlar Elif ya da Gül söylemişti galiba ...
Piller evrenseldir diye...
Beykoz'un bi köyündeki kırtasiyeden istedim şak diye çıkardı kız :))))
Ne kolaymış tartı pili bulmak :)
Yoksa profiloya yollayacaktım esimi (Mecidiyeköy'de, tartıyı ordan almıştı da bana:)
Gecen ay dogum günümde tektas yüzük almış bana
Ertesi gun verdigim tepki su olmuştu
Hmm bu yüzük yerine tartıma pil alsaydın ya
Onun cevabida (ben artık anladım ki, bu kadınları hiç bişeyden tam anlamiyla memnun edemiyorsun
Neyse ya cok sorun etmiştim anlayacağınız :)))
Allah razı olsun sizden...
Yarın görüşmek üzere hayırlı geceler...:)
sen beni de geçtin
Canim yeme yeme direk yag onlar. Ben cok sevmeme ragmen dur nefis dedim zayiflicam ben cikar aklindan bunlari dedim ve makarna tenceresinden ve ketcapdan uzaklastim.
Birde ailemle oturunca cok yedigimi farkettim ben ya bundan sonra ayri oturucam :)
Ben geldiiiiiiiim :))
Ohhh beee
Tartıma pilimi de aldım öyle geldim...
hem de oyle bi yerden aldım ki şaşırdım ...
Kızlar Elif ya da Gül söylemişti galiba ...
Piller evrenseldir diye...
Beykoz'un bi köyündeki kırtasiyeden istedim şak diye çıkardı kız :))))
Ne kolaymış tartı pili bulmak :)
Yoksa profiloya yollayacaktım esimi (Mecidiyeköy'de, tartıyı ordan almıştı da bana:)
Gecen ay dogum günümde tektas yüzük almış bana
Ertesi gun verdigim tepki su olmuştu
Hmm bu yüzük yerine tartıma pil alsaydın ya
Onun cevabida (ben artık anladım ki, bu kadınları hiç bişeyden tam anlamiyla memnun edemiyorsun
Neyse ya cok sorun etmiştim anlayacağınız :)))
Allah razı olsun sizden...
Yarın görüşmek üzere hayırlı geceler...:)
Cementa ve fndkkrdu kızlar hoşgeldiniz. Sizleri çağırdım ama takım kurallarını yazamadım bugün. Burcu yazdı mı size takım kurallarını?
senin menün zaten çok güzel ve dsiplinli ya umarım bende öyle olurum iki üç güne
Menum
Sabah
Domates
Az peynir
2 zeytin
2 etimek
Yesil cay
Ogle
Yarim kase domates çorbasi
1 tane biber dolmasi etli (pirincli degil)
Aksam
Bol salata tamamen yesillik dolu
Bugun su icemedim anca bir lt
Spor ev temizligi +1500adim
Msj sayim 6
Bugun yediklerim
Sabah: 1 kk peynir
6 siyah zeytin
Yarim domates
1 biber
1 yumuta (yagdaydi ama bundan sonra haslama yicem )
2 dilim kepek ekmegi
1 bardak cay ( 2 sekerli sadece pazar gunleri cay iciyorum onun disinda hep yesilcay)
Ögle : 2 kepce yayla corbasi
1 tane kepek ekmegi
1 tane kucuk boy haslama mısır
( evde yemek olmadigi icin corbayi boyle ictim)
Aksam : 1 kepce yayla corbasi
4 kasik fasulye asliklisi ( bizim memlekette yenir baya bende severim )
Yarim domates ve 1 biberden sogus yaptim yagsiz
1 dilim kepek ekmegi
Birazdan bir bardak yesilcay icerim bide cok az az uzum yerim ve kapatirim bugunu
2.5 litrede su ictim :)
bugün sabah ülker k-flakes bitterli mısır gevreği yedim 30 dk fln sonra yeşil çay içtim öğlen karışık bi tost yedim ve 30 dk sonra yine yeşil çay içtim akşam koca bi tabak makarna yedim üstelik bol mayonezliydi -biliyorum çok gereksizdi ama tutamadım kendimi :26: - aralarda armut yedim son olarak siyah çay içtim ve az önce de yediğim makarnanın telafisi adına leslie ile yürüdüm -gerçekten çok kalori yakıyo tavsiye ederim :))- günüm böyle geçti iştee :))
sabah: (10:30)
4 zeytın
yarım domates
yarım salatalık
kk peynır
cok az mantar sote
sekersız cay, 2 dılım cavdar e.
ara:1 elma
öğlen: (15:00)
yarım kase nohut (dunden kalmıstı)
mantar sote yıne :)
ayran
esıme saat 5 gıbı gozleme yapmıstım ondan cok cok az yedım :) onun için aksamı yemek ıstemedım acıktım ama yedıgım için ceza verdım kendıme
-yeşilcay
-şimdıye kadar 2 lt falan su ıctım yatana kadar 3 lt olur
-bırazdan leslıe yapmayı dusunuyorum yada yuruyuse cıkacagız esımle yaklasık 45 dk- 1 saat kadar
8.9.13
Sabah (11:30)
1 pors. yeşillik
1 kk. peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmek
Ara (13:30)
5 mürdüm eriği
Ara (17:00)
1 kk. beyaz peynir
1 dilim kepekli etimek
Akşam (19:00)
1 pors. zeytinyağlı fasulye
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek
*
10 bardak su
3 kupa kahve
Spor yok
KAHVALTI
bol yoğurtlu nesfit
arada
çok az leblebi.
öğle
arada
akşam
2 parça tavuk
ıce tea (bir daha olmaz)
salata
Slm kızlar.Ben geldim ama çok zor oldu gelmem Ölüyorum yorgunluktan. Bu saate kadar ev işiyle uğraştım. Bir ara çocuklar için okul alışverişine çıktık. Ayaklarımın altı zonkluyor. Sabah bir sürü alıntı yaptım hiç birini cevaplayamadım bu saate kadar. Bu arada 6 aydan sonra yarın ilk defa işe gideceğimmmmm
Rica ederim canım benim aman aman 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ yut daha iyi
Canım mayonez mii, makarna mı...
yok canım ya ben daha çırağım. bir tutarsa bir tutmuyor ne yapalım öğreneceğiz :)
iyi geceler kızlar gü kaçar :)
Ahhhh ahhhh ahhhh ne demeli şimdi sana? Diyecek söz bulamıyorum. Kendine çok büyük bir kötülük yapmışsın. Bırakmasaydın eğer şimdi 36 beden çıtır bir hatun olarak dolaşıyordun ortalıkta. Ben doğum yapalı 5 ay oldu ve şuan 66,5 kiloyum Venüs' cüm. Oysa sen gencecik çocuksuz bir insansın ve benden 10 kilo fazlasın. Umarım bu sana büyük bir gaz olur.Kızlaaar! Ben geldim nasılsınız? Uzun zamandır takım ile bağlantım kopmuştu. 1,5 aydır yazlıktaydım. Yaklaşık 3 senedir tatile çıkmıyordum. Yazlıktaki eski arkadaşlarımla uzun uzun zaman geçirdim. İşi bıraktım, bu seneyi kendimle ilgili sorunlarımı çözmeye adadım. Ve aklıma gelmişken hemen size dönmek istedim.
Artık her şey için vaktim var..
Takımdan koptuğum 2,5 - 3 aylık dönemde bazen kilo verdim, bazen durdu. Fakat tatile çıkmamla birlikte diyet miyet hepten gitti.
Akşam üstü 16:00 gibi uyanıp, sabaha karşı 05:00 gibi yatağa girdim. Her gün alkol, alkolün yanında aburcubur...
Artık her şey bitti ve tartıya çıktım. Gördüklerim gerçekten korkunçtu. Diyetisyene gidecektim, tartıyı görünce utandım. Diyetisyenimle en son tartıda kaç kilo çıktıysam o kiloya düşmeden tekrar kontrole gidemem.
Daha fazla uzatmadan söyleyeyim tartıda 77.8 kg çıktım, tokat gibi geldi inanın. Sizlere, motivasyona ve geri dönmeye ihtiyacım var...
Çayındaki şeker, mısır ve yayla çorbası olmamış canım. Diğer kızlarda uyarmış zaten. Zamanla düzelecektir menülerin.Bugun yediklerim
6 siyah zeytin
Yarim domates
1 biber
2 dilim kepek ekmegi
1 bardak cay ( 2 sekerli sadece pazar gunleri cay iciyorum onun disinda hep yesilcay)
1 tane kepek ekmegi
1 dilim kepek ekmegi
Birazdan bir bardak yesilcay icerim bide cok az az uzum yerim ve kapatirim bugunu
Biz bunlara takımda ceza veriyoruz Nuray' cım yeni geldiğin için bilmiyorsun ama bundan sonraki en ufak bir kaçamakta kocaman bir ceza gelecek haberin olsun. Makarna cısssssbugün sabah ülker k-flakes bitterli mısır gevreği yedim 30 dk fln sonra yeşil çay içtim öğlen karışık bi tost yedim ve 30 dk sonra yine yeşil çay içtim akşam koca bi tabak makarna yedim üstelik bol mayonezliydi -biliyorum çok gereksizdi ama tutamadım kendimi :26: - aralarda armut yedim son olarak siyah çay içtim ve az önce de yediğim makarnanın telafisi adına leslie ile yürüdüm -gerçekten çok kalori yakıyo tavsiye ederim :))- günüm böyle geçti iştee :))
Bak işte akşam yememekle kendine büyük bir kötülük yapmışsın. Onun yerine ceza olarak spor verseydin keşke kendine. Bundan sonra yok böyle cezalar. Menün çok güzel bu arada. Gözleme hariç. Keşke akşam yemeği yeseydin.sabah: (10:30)
4 zeytın
yarım domates
yarım salatalık
kk peynır
cok az mantar sote
ayran
esıme saat 5 gıbı gozleme yapmıstım ondan cok cok az yedım :) onun için aksamı yemek ıstemedım acıktım ama yedıgım için ceza verdım kendıme
-yeşilcay
-bırazdan leslıe yapmayı dusunuyorum yada yuruyuse cıkacagız esımle yaklasık 45 dk- 1 saat kadar
kızlar ya off su kıloları vermek ıstıyorum eskıde esım benı kucagına alıyordu sımdı en fazla 5 6 sanıye cok zoruma gıdıyoreskısı gıbı olucagıımmmm
Hazır çorba zararlı canım. Her gün sandviç yemende sakıncalı. Ara öğün yapmasan daha mantıklı bence. Yada yanına kuru meyve alabilirsin. Taze meyvede olabilir. Elma, armut gibi. Hatta 1 bardak ayran bile bir ara öğündür. Leblebi olabilir bir avuç. Bunlar kuru gıda olduğu için çok rahat taşıyabilirsin çantanda. Ama ana öğünü sandviç ile geçiştirmek istiyorsan o sakıncalı bir durum.Ayy insallah :) Bu gruba katilmasaydim bugun ketcapli makarna yerdim kesinama yemiyorum yemicem :) Bu hafta kilo vermem gerekiyor.
Misir zaten yilda 1 defa yiyorum :) Seneye kadar dahada yemem
ama bu bilgi iyi oldu bilmiyordum. Ve cyayla corbasinin biu yonunude bilmiyordumYarin icmim bari . Tesekkur edrim kizlar tavsiyeleriniz icin :)
Aslinda cayi sekersizde icebiliyorum alistim ama bugun nedense kattim :)
Kızlar su cabuk corbalar varya onlar zararli mi ? Bardak corbalari kastediyorum. Sandvic goturmedogim zamanlar acaba o olabilir mi diye dusundum .
Bide hergun sandvic kilo yapar mi kionu yedikten sonra aksama kadar ara ogun disinda bisey yemem grrci.
Bide ben sabahki ata ogunumu yapmamaya karar verdim. Zaten aklima gelmez o an da
Ekmekler çok olmuş Venüs' cüm. Onları azaltman gerekiyor. Onun haricinde çok güzel bir menü. Keşke sporda olsaydı.8.9.13
1 pors. yeşillik
1 kk. peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmek
5 mürdüm eriği
1 kk. beyaz peynir
1 dilim kepekli etimek
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek
*
10 bardak su
3 kupa kahve
Spor yok
Az yiyorsun Gül az. Bak kaç gündür söylüyorum az yeme diye. Öğlen neden bir kase çorba içmedin de 3-4 kaşık yedin? Neden rosto bir dilim. Akşamında az. Aradaki etiform ve ıcetea olmamış. Bide kimdi senin menünü beğenen Ayşenur' muydu? Daha iyi menüler bekliyorum senden. Doyurucu menüler.KAHVALTI
bol yoğurtlu nesfit
arada
çok az leblebi.
öğle
arada
akşam
2 parça tavuk
ıce tea (bir daha olmaz)
salata
Amin canım çok teşekkürler.Ne mutlu sizlere
Allah bize de göstersin bu güzel gunü ins
Miniklerinizin başarıları daim olsun
Hayırlı olsun bu ilk adımları
Olur canım yarın sabah yazarım
Canım benimde kaçıncı alıntı yapmam
gercekten cok sinir bozucu oluyor
Biz bunlara takımda ceza veriyoruz Nuray' cım yeni geldiğin için bilmiyorsun ama bundan sonraki en ufak bir kaçamakta kocaman bir ceza gelecek haberin olsun. Makarna cısssss
Tamam canım gördüm geçmişi okuyunca.hı hı yazdı biz de kabul ettik :)
Çok iyi etmişsiniz bence. Bizde de var. Kaçını aldınız? Hangi oyunu oynuyorsunuz? Çok soru sordum ama bende meraklıyımdır oyunlara eşimle birlikte bir çok oyun oynarız.Kızlar, Playstation aldık bugün... Hayatımın hatasını yapmış olabilirim
Kocamı yatırabilecek miyim acaba bu akşam...
Afiyet olsun canım
Tamam canım moralini bozma sen ama aklında da bulunsundemeee ama sondu bu son :18:
Benim de hayalim bu. Ben biraz daha bekleyeceğim, sen dsiplinli olursan çok kısa sürede halledersin. Hadi bakalım görelim önümüzdeki aylarda neler olacak
Ay ben de heyecanlandım, senin sandım
Kızlar alkali suyu detaylı araştırdım ve bu su vücuttaki asit değerini en aza indiriyormuş.
Alkali su hasta olmayıda önlüyormuş ve bu suyla kanseri yenenler bile olmuşÜstelik kısa bir süre zarfında.
Zayıflayanlarda olmuş tabiki ama en önemlisi sağlıklıymış. İçtiğimizi su yerine karbonatlı su içip ph değerini yükseltirsek çok daha sağlıklı olurmuş.
Hatta ben anlatmim siz dinleyin
1.5 litre suya 1 yada 1.5 çay kaşığı karbonat ekleyebilirsiniz
[video=youtube;JA1-D4-EFYQ]https://www.youtube.com/watch?v=JA1-D4-EFYQ[/video]
Menum
Sabah
Domates
Az peynir
2 zeytin
2 etimek
Yesil cay
Ogle
Yarim kase domates çorbasi
1 tane biber dolmasi etli (pirincli degil)
Aksam
Bol salata tamamen yesillik dolu
Bugun su icemedim anca bir lt
Spor ev temizligi +1500adim
Msj sayim 6
Bugun yediklerim
6 siyah zeytin
Yarim domates
1 biber
2 dilim kepek ekmegi
1 tane kepek ekmegi
1 dilim kepek ekmegi
bugün sabah ülker k-flakes bitterli mısır gevreği yedim 30 dk fln sonra yeşil çay içtim öğlen karışık bi tost yedim ve 30 dk sonra yine yeşil çay içtim akşam koca bi tabak makarna yedim üstelik bol mayonezliydi -biliyorum çok gereksizdi ama tutamadım kendimi :26: - aralarda armut yedim son olarak siyah çay içtim ve az önce de yediğim makarnanın telafisi adına leslie ile yürüdüm -gerçekten çok kalori yakıyo tavsiye ederim :))- günüm böyle geçti iştee :))
sabah: (10:30)
4 zeytın
yarım domates
yarım salatalık
kk peynır
cok az mantar sote
ayran
-yeşilcay
8.9.13
1 pors. yeşillik
1 kk. peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmek
5 mürdüm eriği
1 kk. beyaz peynir
1 dilim kepekli etimek
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek
*
10 bardak su
3 kupa kahve
Spor yok
KAHVALTI
bol yoğurtlu nesfit
arada
çok az leblebi.
öğle
arada
akşam
2 parça tavuk
ıce tea (bir daha olmaz)
salata
Cementa ve fndkkrdu kızlar hoşgeldiniz. Sizleri çağırdım ama takım kurallarını yazamadım bugün. Burcu yazdı mı size takım kurallarını?
Ayyy allahım neydi o geçmiş hem de pazar günü. Oku oku bitmedi. Ölüyorum bugün yorgunluktan. Geçmişi okumasam olmaz. Yarına bıraksam dünya bir geçmiş birikecek. İmkanı yok yetişemem hızına. Ama bitirdim nihayet.
Tamam canım gördüm geçmişi okuyunca.Bu arada senin hedef kilonu boyun 167 olduğu için 57 olarak not alıyorum. Eğer 57 den sonra daha da inmek istersen hedef kilonu aşağıya çekeriz. Haberin olsun diye yazdım.
Çok iyi etmişsiniz bence. Bizde de var. Kaçını aldınız? Hangi oyunu oynuyorsunuz? Çok soru sordum ama bende meraklıyımdır oyunlara eşimle birlikte bir çok oyun oynarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?