- 25 Mayıs 2011
- 171
- 32
- 118
tamam kızar siz akşam yemeğinden sonra ne tüketiyosunuz. yeşilçay içerim ama alternatif olarak ne olabilir?...tatlım akşam yemeğinden sonra meyve yeme zaten yüksek kank şekrin var meyve şekeri hep yükseltiyor o nedenle yeşilçay filan iç
tatlım şimdi sen her bi bardak çayın yanında bi hurma yersen olmaz mesela ben tiryakiyim 10 bardaktan aşağı içmem buda 10 hurma demek ki hurma şekerli bi kuru meyve olmaz. yayla çorbayı bulgurla dene öle daha güzel ve daha doyurucu oluyor şehriye çorbası zorda kalmadıkça içme çünkü ha makarna ha şehriye aynı şey canım yüürüyüş bacak ve at karın çalıştırır ek olarak bi mekik çekersen mesela 50 ile başlayıp 5 er 5 er artırarak gidebilirsin şeklinde umarım yardımcı olmuşumdur
yok o kadar demedim günde bir iki tane ye izin olabiir mi?? ben yeşil çayı hiç şekersiz sevmiyorum onun yerine mesela 1 fincanın yanın da yarım veya bir tane yiyebilirmiyim? siyah çay şekersiz güzel geliyor alıştım zaten...
Canim bensoyle yapiyoeum mesela 79.9 da pizza odulu 69.9 da wafle odulu 59.9 dada daha karar vermedim yani kendine odul listesi yapabilirsin tabi ben kaptandan okey aldimsende bi okey al...
ben de hedeflediğim kiloya düşünce yada en azından 58 olunca diyim eşimle gidip mado da cheesecake yiyeceğiz.. vitrinde güzelim cheesecakeleri görünce her gördüğüm de kilo vermem gerek zayıflamadan yiyemem diyorum.. kiloları verince gidip gönül rahatlığında yiyeceğim inşallah

Canım akşam öğünlerinde şeker ve yağ tüketmemeye dikkat dersin. Genel olarak iyi menün. Dondurmayı tam öğününde yemişsin telafi etmiştir erken yediğin için.
teşekkür ederim canım dikkat ederim inşallah bu aralar balık yiyelim hafta da 2 3 kez diyoruz.. malum balık sezonu açıldı.