• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tatlım akşam yemeğinden sonra meyve yeme zaten yüksek kank şekrin var meyve şekeri hep yükseltiyor o nedenle yeşilçay filan iç
tamam kızar siz akşam yemeğinden sonra ne tüketiyosunuz. yeşilçay içerim ama alternatif olarak ne olabilir?...

tatlım şimdi sen her bi bardak çayın yanında bi hurma yersen olmaz mesela ben tiryakiyim 10 bardaktan aşağı içmem buda 10 hurma demek ki hurma şekerli bi kuru meyve olmaz. yayla çorbayı bulgurla dene öle daha güzel ve daha doyurucu oluyor şehriye çorbası zorda kalmadıkça içme çünkü ha makarna ha şehriye aynı şey canım yüürüyüş bacak ve at karın çalıştırır ek olarak bi mekik çekersen mesela 50 ile başlayıp 5 er 5 er artırarak gidebilirsin şeklinde umarım yardımcı olmuşumdur

yok o kadar demedim günde bir iki tane ye izin olabiir mi?? ben yeşil çayı hiç şekersiz sevmiyorum onun yerine mesela 1 fincanın yanın da yarım veya bir tane yiyebilirmiyim? siyah çay şekersiz güzel geliyor alıştım zaten...

Canim bensoyle yapiyoeum mesela 79.9 da pizza odulu 69.9 da wafle odulu 59.9 dada daha karar vermedim yani kendine odul listesi yapabilirsin tabi ben kaptandan okey aldim :-) sende bi okey al...

ben de hedeflediğim kiloya düşünce yada en azından 58 olunca diyim eşimle gidip mado da cheesecake yiyeceğiz.. vitrinde güzelim cheesecakeleri görünce her gördüğüm de kilo vermem gerek zayıflamadan yiyemem diyorum.. kiloları verince gidip gönül rahatlığında yiyeceğim inşallah:32::32::1: hımm unutmadan bir de ortaköyde waffle sözü vardı:52::52:

Canım akşam öğünlerinde şeker ve yağ tüketmemeye dikkat dersin. Genel olarak iyi menün. Dondurmayı tam öğününde yemişsin telafi etmiştir erken yediğin için.

teşekkür ederim canım dikkat ederim inşallah bu aralar balık yiyelim hafta da 2 3 kez diyoruz.. malum balık sezonu açıldı.:34::34:

kızlar bu sabah 7km. yürüdüm bugün de temizlik yapıyorum (malum pazartesi:)))ama arada uğrarım gene :54:

öncelikle tebrik ediyorum seni :16: ne kadar sürede verdin 16 kiloyu? :))

13 marttan beri diyetteyim tatlım işte tam 5 ayda verdim diyebiirim çünkü sonra tatile git ge derken 1.5 kilo aldım :50:

Canım elbet haklisin ama
Direk 52 ye gözüm korkuyor
Şimdilik 58 olsam havalara uçarım :)

Evet canım 52 olmam lazım
Kötü durmuyor
Fıstık gibin oluyorum
58 de hala Tombik duruyorum az
Ama dediğim gibi 58 bile hayal gibi şimdilik tam 4 sene önce 53 tüm
olur tatlım bende önce hedef 60tı 60 ı görünce 55 çektim ama herkes dio ki zayıflama artık dioda inat ettim ya :52:
quote_icon.png
burcugncy canım dün hafta sonu olduğu için dışarda yemiştim ailecek akşam da canım bir şey istemedi

akşama gez gez akşam üzeri ev temizle benim hafta işler böyle karışık olur ama diğer günler şaşmaz öğünlerim zaman la hafta sonuda düzelticem

anladım tatlım güzel düzenli menüler bekliyorum senden :52:

tamam kızar siz akşam yemeğinden sonra ne tüketiyosunuz. yeşilçay içerim ama alternatif olarak ne olabilir?...

yok o kadar demedim günde bir iki tane ye izin olabiir mi?? ben yeşil çayı hiç şekersiz sevmiyorum onun yerine mesela 1 fincanın yanın da yarım veya bir tane yiyebilirmiyim? siyah çay şekersiz güzel geliyor alıştım zaten...

ben de hedeflediğim kiloya düşünce yada en azından 58 olunca diyim eşimle gidip mado da cheesecake yiyeceğiz.. vitrinde güzelim cheesecakeleri görünce her gördüğüm de kilo vermem gerek zayıflamadan yiyemem diyorum.. kiloları verince gidip gönül rahatlığında yiyeceğim inşallah:32::32::1: hımm unutmadan bir de ortaköyde waffle sözü vardı:52::52:

teşekkür ederim canım dikkat ederim inşallah bu aralar balık yiyelim hafta da 2 3 kez diyoruz.. malum balık sezonu açıldı.:34::34:

bence mümkün olduğunca tüketme canım alıştır kendini hem tatlı da canın çekmez o zaman bünyeni alıştırma şekere bırakamazsın :50:

Selam kardeş takım :3::3: Uzun zamandır size selam veremedim.Nasılsınız ? Keyfiniz, motivasyonunuz nasıl?

Selam kardeş takım :3::3: Uzun zamandır size selam veremedim.Nasılsınız ? Keyfiniz, motivasyonunuz nasıl?

iyiyiz kuzucum sen nasılsın bende gelemedim yaf o taraflara tatilden geldim kuzenin düğünü filan derken daha yeni girebiliyorum senin nası gidiyo kilo verme işlerii :54:

Mrb kizlar bugun hic giremedim.bankaya gittim ordan dekont vermeye fln derken yoruldum oglumda yanimda tabi bebek arabasiyla kopruden gecmek icin kucagima aldim arabayla in cik in cik bittim.eve geldimbanyo yaptim oglumu uyuttum ev isi derken saat 2 olmus.

Mrb kizlar bugun hic giremedim.bankaya gittim ordan dekont vermeye fln derken yoruldum oglumda yanimda tabi bebek arabasiyla kopruden gecmek icin kucagima aldim arabayla in cik in cik bittim.eve geldimbanyo yaptim oglumu uyuttum ev isi derken saat 2 olmus.

ohhh iyi bi spor olmuştur sana :52:

Merhaba canim hosgeldin bende sevgi 30 yasindayim 1 kizim var 165 boy su an 79 kiloyum ama buraya baslamadn once 89 kiloydum yaklasik 1 bucuk ayda 10 kiloverdim bu arada sitenin linkini atarmisin

merhaba sevgi , allah bagıslasın kızını , darısı basıma cok guzel vermişsin , link atmak yasak değilse yazarım bir ara tabi

8.9.13
Sabah (11:30)
1 pors. yeşillik
1 kk. peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmek
Ara (13:30)
5 mürdüm eriği
Ara (17:00)
1 kk. beyaz peynir
1 dilim kepekli etimek
Akşam (19:00)
1 pors. zeytinyağlı fasulye
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek
*
10 bardak su
3 kupa kahve
Spor yok

valla cok begendım cok guzel bir menü..

Slm kızlar. :16:Ben geldim ama çok zor oldu gelmem :37:Ölüyorum yorgunluktan. Bu saate kadar ev işiyle uğraştım. Bir ara çocuklar için okul alışverişine çıktık. Ayaklarımın altı zonkluyor. Sabah bir sürü alıntı yaptım hiç birini cevaplayamadım bu saate kadar. Bu arada 6 aydan sonra yarın ilk defa işe gideceğimmmmm :30::14:

:)) hepsi gitmiş sanırım :))

Günaydın canlarım. Hazırlandım işe gidiyorum. Bugünkü durumum belli değil fırsat bulursam cepten girerim. Gelemezsem merak etmeyin. Akşama burdayım. Dua edin benim için yeni çalışacağım yer rahat bir yer olsun. :16:

hayırlı olsun devlet memurlugumu ?

iyiyiz kuzucum sen nasılsın bende gelemedim yaf o taraflara tatilden geldim kuzenin düğünü filan derken daha yeni girebiliyorum senin nası gidiyo kilo verme işlerii :54:

Ohh gittin gezdin geldin. Çok kaçamak yapmadın diye umuyorum. Gerçi memlekete gittin orada herşeyin organiği gerçeği derken yemişsindir belki :52: Artı var mı artı? :9:

Benimde nöroloji doktorum verdiğim kiloyu yeterli bulmadı. Daha hızlı vermem gerekiyormuş. Bende diyetisyene başladım(bir haftada bile harikalar çıktı ortaya) ve çok mutluyum ve artık kaçamak yapmıyorum. Çünkü yeminim var hemde sürekli yiyip içtiğimden hiç aç kalmıyorum..
Diyetisyenim 3 ayda 20 kilo vereceğimi söyledi yani 75 olacağım." 3 ay nedir ki yahu ?" dedim bende :)
Sonrada bir 20 kilo daha yani 1 üç ay daha sonra ideal kilodayım.Sonra eda salına salına gezecek ortada :52:

Bu arada 90 küsürlü arkadaşlar varsa takımda diyet listelerimi paylaşırım. Şimdilik her hafta değişiyor. Bana yakın kilodakilerin faydasını göreceğini düşünüyorum.

2 gündür girmedim daha dogrusu unuttum bayagı yazı birikmiş, herkes harika , ben daha kimseyi tanımadığım için tek tek cevap yazamadım ama zamanla açılırım :)

ben de kendi menümü yazayım

dün saat 10 kahvaltı , poğaça , domates, peynir ve 3 fıncan çay

öglen yok

aksam tavuk - salata ve çay

dün bütün gün eşim ve ailesiyle dışardaydık gezerken pek seçimim olmadı

bugünde sabah kızımla dışarı cıktık , faturaları yatırırken 1 saat kadar yürüdük

öglen yemeği börülce yemeği

akşama hala düşünüyorum karar vermedim

su : 1 lt pet su içtim

şimdi evi toplamaya gidiyorum

akşam unutmazsam girerim :)

Ohh gittin gezdin geldin. Çok kaçamak yapmadın diye umuyorum. Gerçi memlekete gittin orada herşeyin organiği gerçeği derken yemişsindir belki :52: Artı var mı artı? :9:

Benimde nöroloji doktorum verdiğim kiloyu yeterli bulmadı. Daha hızlı vermem gerekiyormuş. Bende diyetisyene başladım(bir haftada bile harikalar çıktı ortaya) ve çok mutluyum ve artık kaçamak yapmıyorum. Çünkü yeminim var hemde sürekli yiyip içtiğimden hiç aç kalmıyorum..
Diyetisyenim 3 ayda 20 kilo vereceğimi söyledi yani 75 olacağım." 3 ay nedir ki yahu ?" dedim bende :)
Sonrada bir 20 kilo daha yani 1 üç ay daha sonra ideal kilodayım.Sonra eda salına salına gezecek ortada :52:

Bu arada 90 küsürlü arkadaşlar varsa takımda diyet listelerimi paylaşırım. Şimdilik her hafta değişiyor. Bana yakın kilodakilerin faydasını göreceğini düşünüyorum.

1.5 kilo artıyla döndüm :50: canım ama oda gitmek üzere kaç kilo verdin ki bu haftaaaa :52:

bu Valkyrie Twillight 'tan esinlememi bana onu çağrıştırdı , eğer öyleyse bayıldım :)

diyet listeni bizimle paylaşabiliyormusun yoksa özelmi ?

2 gündür girmedim daha dogrusu unuttum bayagı yazı birikmiş, herkes harika , ben daha kimseyi tanımadığım için tek tek cevap yazamadım ama zamanla açılırım :)

ben de kendi menümü yazayım

dün saat 10 kahvaltı , poğaça , domates, peynir ve 3 fıncan çay

öglen yok

aksam tavuk - salata ve çay

dün bütün gün eşim ve ailesiyle dışardaydık gezerken pek seçimim olmadı

bugünde sabah kızımla dışarı cıktık , faturaları yatırırken 1 saat kadar yürüdük

öglen yemeği börülce yemeği

akşama hala düşünüyorum karar vermedim

su : 1 lt pet su içtim

şimdi evi toplamaya gidiyorum

akşam unutmazsam girerim :)

canım dünkü menünü hiç beğenmedim poğaça var orada :47: bide öğün atlamışsın olmamış hemde hiç olmamış :47: bugünkü menünü akşam tam olrak paylaş sanah öğle akşam şeklinde

canım dünkü menünü hiç beğenmedim poğaça var orada :47: bide öğün atlamışsın olmamış hemde hiç olmamış :47: bugünkü menünü akşam tam olrak paylaş sanah öğle akşam şeklinde

hiç sorma :(( dışardaydık mecbur uymak zorunda kaldım , zaten buraya katılma nedenimde bu kendimi kontrol altına alırsam düzelirim yoksa eski düzende devam edersem düzelemem...

1.5 kilo artıyla döndüm :50: canım ama oda gitmek üzere kaç kilo verdin ki bu haftaaaa :52:

2,600 gram verdim ve 1,5 kilosu yağdan gitti. diyetisyenim muhteşem ötesi dedi. Cumartesiden bu sabaha kadarda 1 kilo gitmiş görünüyor. Şok geçiriyorum tartıya çıkınca :52: 2/2,5 saatte bir şeyler yiyiyorum. Hiç aç kalmıyorum.(bu çok önemliymiş) ve kaçamak yapmamak. Birde 2 bardak yeşilçay + 1 bardak ısırgan otunu demliyorum onu içiyorum. Hafta 3 günde sade soda. Herşeyden belli ölçülerle yiyorum. Yemek yemekten sıkıldım :9::9::9:Bu hafta aynen şunu dedim" İnsan bu kadar yiyip nasıl bu kadar kilo verir?"

2,600 gram verdim ve 1,5 kilosu yağdan gitti. Diyetisyenim muhteşem ötesi dedi. Cumartesiden bu sabaha kadarda 1 kilo gitmiş görünüyor. şok geçiriyorum tartıya çıkınca :52: 2/2,5 saatte bir şeyler yiyiyorum. Hiç aç kalmıyorum.(bu çok önemliymiş) ve kaçamak yapmamak. Birde 2 bardak yeşilçay + 1 bardak ısırgan otunu demliyorum onu içiyorum. Hafta 3 günde sade soda. Herşeyden belli ölçülerle yiyorum. Yemek yemekten sıkıldım :9::9::9:bu hafta aynen şunu dedim" insan bu kadar yiyip nasıl bu kadar kilo verir?"

canım tebrik ederim kısa sürede hedefine ulaşırsın inş.

hiç sorma :(( dışardaydık mecbur uymak zorunda kaldım , zaten buraya katılma nedenimde bu kendimi kontrol altına alırsam düzelirim yoksa eski düzende devam edersem düzelemem...

hep birlikte başarcaz bunu :52:

2,600 gram verdim ve 1,5 kilosu yağdan gitti. diyetisyenim muhteşem ötesi dedi. Cumartesiden bu sabaha kadarda 1 kilo gitmiş görünüyor. Şok geçiriyorum tartıya çıkınca :52: 2/2,5 saatte bir şeyler yiyiyorum. Hiç aç kalmıyorum.(bu çok önemliymiş) ve kaçamak yapmamak. Birde 2 bardak yeşilçay + 1 bardak ısırgan otunu demliyorum onu içiyorum. Hafta 3 günde sade soda. Herşeyden belli ölçülerle yiyorum. Yemek yemekten sıkıldım :9::9::9:Bu hafta aynen şunu dedim" İnsan bu kadar yiyip nasıl bu kadar kilo verir?"

owwww çok harika yaaa bende şu misafirler dagılsın hemen spora başlıcam :52:

canım tebrik ederim kısa sürede hedefine ulaşırsın inş.

Teşekkür ederim. İnş herkes hedefine ulaşır biran önce...

bu Valkyrie Twillight 'tan esinlememi bana onu çağrıştırdı , eğer öyleyse bayıldım :)

diyet listeni bizimle paylaşabiliyormusun yoksa özelmi ?

Yok iskandinav mitolojisinden esinlenmiştim. Twilight'ta geçiyor muydu? Hiç hatırlamıyorum :9:

Diyet listemi paylaşabilirim. Hatta kendi takımımında paylaştım. Bulayım 2. cisi ile birlikte paylaşayım. Ama hiç bir şekilde kaçamak yapmamanız lazım.. Yoksa bir anlamı kalmıyor...

hep birlikte başarcaz bunu :52:

owwww çok harika yaaa bende şu misafirler dagılsın hemen spora başlıcam :52:

Burcucum senin az kaldı ha gayret başaracaksın mezun olacaksın. Sonra bizde sana özenip daha çok çabalayacağız :9:

Teşekkür ederim. İnş herkes hedefine ulaşır biran önce...

Yok iskandinav mitolojisinden esinlenmiştim. Twilight'ta geçiyor muydu? Hiç hatırlamıyorum :9:

Diyet listemi paylaşabilirim. Hatta kendi takımımında paylaştım. Bulayım 2. cisi ile birlikte paylaşayım. Ama hiç bir şekilde kaçamak yapmamanız lazım.. Yoksa bir anlamı kalmıyor...

Burcucum senin az kaldı ha gayret başaracaksın mezun olacaksın. Sonra bizde sana özenip daha çok çabalayacağız :9:

canım bnm inş. hemen veririm kiloları :52:

Back