Ben alkali damla aldım eczaneden 65 tl ye 5-6 aydır dolabı bekliyor kullandım bir kaç kere. Bu kadar önemliyse kullanayım ben onu
Cementa ve fndkkrdu kızlar hoşgeldiniz. Sizleri çağırdım ama takım kurallarını yazamadım bugün. Burcu yazdı mı size takım kurallarını?
aynen öyle canım ya ailemle birlikte yerken hep ısrar fln da ediyolar ve çok yiyorum iyi fikir bak bunu da yapıcam bundan sonra :)))
Afiyet olsunn
Afiyet olsun canım, söylenmiş zaten.. Keşke mısır yemeseydin, kalorisini geçtim kutuda olanlar zararlı da..
Canım mayonez mii, makarna mı...
Canım afiyet olsun, aç da bırakma kendini, kalorisi az bişeyler atıştırabilirdin akşam için
Afiyet olsun canım
Icetea hariç güzel canım, afiyet olsun
Hayırlısı olsun canım, 2 kere zorlanacaksın yarınİnşallah güzel ggeçer her şey..
Ahhhh ahhhh ahhhh ne demeli şimdi sana? Diyecek söz bulamıyorum. Kendine çok büyük bir kötülük yapmışsın. Bırakmasaydın eğer şimdi 36 beden çıtır bir hatun olarak dolaşıyordun ortalıkta. Ben doğum yapalı 5 ay oldu ve şuan 66,5 kiloyum Venüs' cüm. Oysa sen gencecik çocuksuz bir insansın ve benden 10 kilo fazlasın. Umarım bu sana büyük bir gaz olur.
Çayındaki şeker, mısır ve yayla çorbası olmamış canım. Diğer kızlarda uyarmış zaten. Zamanla düzelecektir menülerin.
Biz bunlara takımda ceza veriyoruz Nuray' cım yeni geldiğin için bilmiyorsun ama bundan sonraki en ufak bir kaçamakta kocaman bir ceza gelecek haberin olsun. Makarna cısssss
Bak işte akşam yememekle kendine büyük bir kötülük yapmışsın. Onun yerine ceza olarak spor verseydin keşke kendine. Bundan sonra yok böyle cezalar. Menün çok güzel bu arada. Gözleme hariç. Keşke akşam yemeği yeseydin.
Çok iyi bir tespit bence. Biran önce zayıfla.
Hazır çorba zararlı canım. Her gün sandviç yemende sakıncalı. Ara öğün yapmasan daha mantıklı bence. Yada yanına kuru meyve alabilirsin. Taze meyvede olabilir. Elma, armut gibi. Hatta 1 bardak ayran bile bir ara öğündür. Leblebi olabilir bir avuç. Bunlar kuru gıda olduğu için çok rahat taşıyabilirsin çantanda. Ama ana öğünü sandviç ile geçiştirmek istiyorsan o sakıncalı bir durum.
Ekmekler çok olmuş Venüs' cüm. Onları azaltman gerekiyor. Onun haricinde çok güzel bir menü. Keşke sporda olsaydı.
Az yiyorsun Gül az. Bak kaç gündür söylüyorum az yeme diye. Öğlen neden bir kase çorba içmedin de 3-4 kaşık yedin? Neden rosto bir dilim. Akşamında az. Aradaki etiform ve ıcetea olmamış. Bide kimdi senin menünü beğenen Ayşenur' muydu? Daha iyi menüler bekliyorum senden. Doyurucu menüler.
Amin canım çok teşekkürler.Darısı diğer minişlerin başına inşallah
gunaydın kızlar... kahvaltımı yaptım bılgısayarın basına gectım ama foruma gırmek cook zor oldu bakım falan var heralde bayagı bekledım neyse sız nasılsınız arkadaslar?
makarna mıolmaz böe giderse yağı kalacaksın ama düşünsene kilo verince çıpçıtırsın dönüp dönüp sana bakacakalr [/B][/I]
Ozellikle haftasonu cok yeniyor ailece oturunca
herkese günaydınnnben bi liste yapmak istiyorum hayatımdan çıkarmam gereken yiyecekler diye size göre hayatımdan neleri kesin olarak çıkarmam gerekiyor? çünkü ben bunu artık yaşam tarzım haline getirmek istiyorum bu yediklerimiz sağlıksız ve o yüzden kilo aldırıyolar zaten ama bu listeyi yaptıktan sonra dikkat edicem :))
Günaydın canlarım. Hazırlandım işe gidiyorum. Bugünkü durumum belli değil fırsat bulursam cepten girerim. Gelemezsem merak etmeyin. Akşama burdayım. Dua edin benim için yeni çalışacağım yer rahat bir yer olsun.
cok guzel bır fıkırmıs cnm bende yapabılırım bunu...
bence beyz olan seylerı seker, un ve en onemlısı tuz ekmek tabı ara sıra hamurlu seyler yemelıyız ama dıkkat ederek az az bunları cıkarabılırsın hatta buzdolabına yada gorebılecegın yerlere yapıstırabılırsın
ben internetten araştırdım canım listem bitince sizinle paylaşırım artık :))
[ı]günaydın canlarım. Hazırlandım işe gidiyorum. Bugünkü durumum belli değil fırsat bulursam cepten girerim. Gelemezsem merak etmeyin. Akşama burdayım. Dua edin benim için yeni çalışacağım yer rahat bir yer olsun.[/ı]
Hayatımızdan çıkarmamız gerekenlerin listesi:
1.işlenmiş şeker(çay şekeri vb.)
2.Zeytinyağı haricindeki tüm sıvı yağlar
3.Beyaz ekmek
4.Hamurişi ve unlu mamuller
5.Asitli içecekler
6.Fazla tuz
7.Junk-food
8.Abur cuburlar
9.Konserve domates ve ürünleri
10.işlenmiş et(salam,sosis vb.)
11.margarin
12.mikrodalgada patlamış mısır
13.beyaz un
14.nişastalı yiyecekler(patates vb.)
15.kırmızı et
16.makarna
17.pilav
18.hazır meyve suları
bu listeye uymak çok zor olcak (benim gibi biri için özellikle) ama uymamız gerekiyor ayda yılda bir kaçamak yaparsak bi sorun olmaz heralde ama o da çok az bi miktar olcak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?