Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım eğer uygularsan bana haber ver.Diyet listesi değiştikçe sanada haber vereyim. Ama kilon bana yakınsa böyle yap bence... Eğer düşük kilo isen belki fazla gelir? bilemiyorum yani... Meyvelerin adetleri yada gramlarını yarın paylaşabilirim. Çünkü yanımda değil...

Son düzenleyen: Moderatör:
bi de dersane öncesi kahvaltısıysa insan oturuyor kalkmak bilmiyor ardından aile içi sohbet başlar o kahvaltı bitmek bilmez :S

aynen canım ailece tek sofraya oturma günümüz pazar zaten çok yeniyor o zamanda işte.

buda mantıklıymış ben de dolaba diyet listemi astım mart ayında hala orda duruyor

ben neredeyse hepsini hayatımdan çıkardım arada kaçamaklar yapmam hariç tabiki

kızlar sandviç olayını araştırdım . öğle yemeği niyetine yenildiğinde kilo aldırmıyormuş. Yani hem sandviç hem yemek yersen o kilo yaparmış tabiki ama benim gibi çeyrek ekmeğe sandviç öğün niyetine yenildiğinde kilo aldırmıyormuş

sanırım KK da bakım yapılıyor :26:

Dunku menum

Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 has.yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik yesillik
1 fincan yesil cay

Ara 1 tane elma

Ogle 15.00
2 yk menemen 1 tane sosis

Aksam 17.30
1 yemek tabagi haslanmis brokoli karnibahar tavuk gosu

3 litre su spor yapamadim dun

Bugun gelemedim kizlar yeni isim bitti bizimkiler kislik hqzirliyorlar domates biber fasulye falan bende mutfagi toparlayip durdumiste

var tabi valkyrie olmazmı...edward'la az mı ugrastılar :)) listeye bayıldım ama 2-3 şeye takıldım , neden ısırgan otu çayı ve nerden bulabılırım ? neden soda ? ben bu listeyı yıllar önce yaptıgımda 9 kg vermıstım ama bu içecekler yoktu ıcınde , ben 82.2 ile basladım sabah 81 idim tabi cumaya kadar değişir..

kızlar bır yandan temızlık yapıyorum bır yandan foruma bakıyorumm

kolay gelsinnn : )

Bugun gelemedim kizlar yeni isim bitti bizimkiler kislik hqzirliyorlar domates biber fasulye falan bende mutfagi toparlayip durdumiste

kolay gelsin..bende salçamı , soslarımı , yapraklarımı , kırmızı biberlerımı , reçellerimi yaptım cok rahatım...

09-09-2013

kahvaltı:08,30

2 dilim ekmek
1 parça peynir
domates-salatalık-yeşil biber

öğle 13,00

1 kase tavuk çorba(pirinçsiz)
1 tane bol kıYmalı biber dolması
1 kase yoğurt
4 tane acı biber

ara 16,00

1 avuç kadar kuru üzüm ve fındık

akşam 19,30

balık ızgara
salata

Son düzenleme:

sevgim sevgim sevgim muhteşemsin

çok güzel olmş canım bnm

kızlar temızlıgım bıttı sonunda bende bıttımm sımdıde dınlenıym dedım yemegımı yıycem ve spor yapıcam :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah allah hangi karakterlerdi ki bahsettiklerin ?

soda mineral açısından falan olsa gerek. Isırgan otuda çok iyi bir idrar söktürücüymüş. Karaciğer ve böbrekleri de temizliyormuş. (bunları internetten araştırdım) Aktardan alabilirsin :) 5 lirya kocaman bir poşet aldım:)

Selam kızlar işten geldim. Koştur koştur yemeğim yok hemen yemek yapmam lazım. İşlerimi bitirir bitirmez gelip geçmişi okuyacağım. Burcu'cum anket oyunu kullandım canım. Teşekkürler dikkatin için

kızlar temızlıgım bıttı sonunda bende bıttımm sımdıde dınlenıym dedım yemegımı yıycem ve spor yapıcam :)

azimi ayşenur zayıflıcak çıtır olcak ayşenur
Selam kızlar işten geldim. Koştur koştur yemeğim yok hemen yemek yapmam lazım. İşlerimi bitirir bitirmez gelip geçmişi okuyacağım. Burcu'cum anket oyunu kullandım canım. Teşekkürler dikkatin için

önemi değil kaptancım sen yokken boşluk kalmasın dedim o değilde beğen butonu kalkmış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…