hihihihbayagı oluyormus oyle dusunmedım hıc![]()
Rica ederim canım benim aman aman 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ yut daha iyiçok haklısın sen de bundan sonra çıkarıyorum bu son oldu benim için :18: teşekkür ettim tavsiyelerin için![]()

Bibişkom bir de akşam içmişsin Icetea'yi. Şimdi bütün şeker depolandı bünyene. Yarın yağlarını yakmak yerine o şekerleri yakıcaksın. Aman dikkatKAHVALTI
bol yoğurtlu nesfit
arada
çok az leblebi.
öğle
rosto(fırında ve yağsız 1 dilim)
mercimek çorbası(3-4 kaşık)
arada
1 tane eti form mısır ve pirinç patlağı
akşam
2 parça tavuk
ıce tea (bir daha olmaz)
salata

KaptiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşSlm kızlar.Ben geldim ama çok zor oldu gelmem
Ölüyorum yorgunluktan. Bu saate kadar ev işiyle uğraştım. Bir ara çocuklar için okul alışverişine çıktık. Ayaklarımın altı zonkluyor. Sabah bir sürü alıntı yaptım hiç birini cevaplayamadım bu saate kadar. Bu arada 6 aydan sonra yarın ilk defa işe gideceğimmmmm
![]()

Canım ya gülsem mi üzülsem mi bilemedim. İnternetten 2 dakika baksaydın nerede bulurum diye. Ne iş olmuş başınaBen geldiiiiiiiim :))
Ohhh beee
Tartıma pilimi de aldım öyle geldim...
hem de oyle bi yerden aldım ki şaşırdım ...
Kızlar Elif ya da Gül söylemişti galiba ...
Piller evrenseldir diye...
Beykoz'un bi köyündeki kırtasiyeden istedim şak diye çıkardı kız :))))
Ne kolaymış tartı pili bulmak :)
Yoksa profiloya yollayacaktım esimi (Mecidiyeköy'de, tartıyı ordan almıştı da bana:)
Gecen ay dogum günümde tektas yüzük almış bana
Ertesi gun verdigim tepki su olmuştu
Hmm bu yüzük yerine tartıma pil alsaydın ya
Onun cevabida (ben artık anladım ki, bu kadınları hiç bişeyden tam anlamiyla memnun edemiyorsun
Neyse ya cok sorun etmiştim anlayacağınız :)))
Allah razı olsun sizden...
Yarın görüşmek üzere hayırlı geceler...:)