esmer yarim bişi yapamıyorum karışım falan babam çok kzııyor yarın gir internete diyor bir portakalın kabuğunu yiyin zayıflayın yaz diyor gör bak herkes yapıcak onu diyor onun için çok karışımlı şeyler yapamıyorum anlicağın birtek yeşilçay ona bile laf ediyor yani
Slm bu gün tartıldım 1 haftada 1.100 gr vermişim ama akşamları zorlanıyorum eski atıştırmalarımı bıraktım şuan
sabah kepek ekmekli kahvaltı
öylen gene aynı
akşam 1 -2 kaşık mercimekli pilav ekmeksiz ve bir bardak meyve suyu tabi bitki çayı ve inşlallah bu sefer başarırım destek bekliyorum
aslında haklı canım baban güzellik uğruna ne görürsek hemen deniyoruz .babanda senin için sölüyodur sağlığın için.zaten ben öyle her gördüğümü deneyen yapan biri değilim.bilmediğim şeyleri denemem kendimi riske atamam açıkcası.
yeşil çayın gerçektende hiç bir yan etkisi yok kalpten tut da hücreye kadar faydası var .onunda aşırısına kaçma canım .herşey dozunda güzel fazlası zarar :1hug:
canım kontrol panelinin yerini biliyormusun?sayfanın en üstlerinde sol tarafa bak kontrol paneli yazacak oraya gir profil düzenleyi tıkla ve en aşağıya inip cetvelini yapıştır klo ve doğum takip çizelgesi diye yer var oraya, en son olarak değişiklikleri kaydet apmyı unutma..bu imza bölümü nerde nereye yapıştırılıyor bu biri bana yardımcı olsun
helpppppppp meeeeeeeeeeeeeesenağlama