- 18 Nisan 2007
- 3.894
- 59
- 43
kızlar herkese günaydın.dün yoktum misafirliğe gittim.haliylede orada ölçüyü kaçırdım ceza olarak akşam sadece su içtim yani hiçbirşey yemedim.artık oldu bitti ama bir daha daha kontrollü olmayı denerim ve başarırım inşallah.sidanur ben sıcak suyu bir yerden okudum ama nerden okudum bilmiyorum.fakat yağları yumuşatıp daha kolay kilo vermemi sağlayabilir vede en azından biraz tok tutar diyorum.meracım gözünaydın kiloları hangi diyetle verdin merak ettim valla.bende bu akşam tartılacam zannetmiyorum ama vermişimdir inşallah.eltimde tartı var onda tartılıyorum.kalliste ben listeyi yapabilirim sanırım ama dediğim ggibi bilg.kaydetmesinde sorun var yani ne kendi indirdiğimi kaydedebiliyorum nede gönderileni.şimdi öğleye kadar hastanede olurum.öğleden sonra geldiğimde istersen o zaman görüşelim.yani sen bana dosyayı gönderirsin bi şekşlde halletmeye çalışırız.ama denebilirim dimi yani yapamam deme şansım var herhalde.neyse elimden geleni yapmaya çalışırım.ama işte tek sorun bilg.yaptığım işlemleri kaydetmesi onuda öğleden sonra geldiğimde denerim.