Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar herkese günaydın.dün yoktum misafirliğe gittim.haliylede orada ölçüyü kaçırdım ceza olarak akşam sadece su içtim yani hiçbirşey yemedim.artık oldu bitti ama bir daha daha kontrollü olmayı denerim ve başarırım inşallah.sidanur ben sıcak suyu bir yerden okudum ama nerden okudum bilmiyorum.fakat yağları yumuşatıp daha kolay kilo vermemi sağlayabilir vede en azından biraz tok tutar diyorum.meracım gözünaydın kiloları hangi diyetle verdin merak ettim valla.bende bu akşam tartılacam zannetmiyorum ama vermişimdir inşallah.eltimde tartı var onda tartılıyorum.kalliste ben listeyi yapabilirim sanırım ama dediğim ggibi bilg.kaydetmesinde sorun var yani ne kendi indirdiğimi kaydedebiliyorum nede gönderileni.şimdi öğleye kadar hastanede olurum.öğleden sonra geldiğimde istersen o zaman görüşelim.yani sen bana dosyayı gönderirsin bi şekşlde halletmeye çalışırız.ama denebilirim dimi yani yapamam deme şansım var herhalde.neyse elimden geleni yapmaya çalışırım.ama işte tek sorun bilg.yaptığım işlemleri kaydetmesi onuda öğleden sonra geldiğimde denerim.

günaydın güzeller...

ad1 cim sen işini bitir geldiğinde bana özel mesaj ile mail adresini ver ben sana hazır excel dosyayı yollayayım kaydetmene gerekte yok aslında mesela ben 2 haftadır pc arızalı olduğu için ufak kızımın bilgisayarını kullanıyorum kaydetme özelliğinden değilde çok düşüközellikli olduğu için program yükleyemiyorum ve her cuma mailden açıp hesapları yapıp yine kaydetmeden kapatıyorum böylede olabilir...

herkeşe günaydın bacılarım bende zayıflıyorum bunu herkes görebiliyor ama ben hala tartımı alamadım evde hergün tartı tartı demekden bıktım eğer alamazsam burdan çıkmak zorundayım değilmi kalliste 1 hafta daha müddet yoktur heralde bana ben yinede yediklerimi yazayım size dün akşam pirinç lapası yapmıştım kendime öğlen 4 kaşık pirinç lapasını5 su bardağı suyla pişirdim sonram iki öğün yedim ama akşam az kalmıştı ve portakal yedim yanında 2 parçada çikolata yedim bukadar

merhaba arkadaşlar.ben de grip oluyorum galiba:KK43:bir üşüme bir kırgınlık sormayın gitsin:KK43:birazdan evden çıkacağım.bu saatte hala evdeyim:KK43:yarın yolcuyum:)bursa'ya ailemin yanına gidiyorum bayram için:)gurbette olmak çok zor arkadaşlar:KK43:(
ben bu sabah yine bir yumurta,bir bardak çay,biraz dil peyniri ve ekmek yedim.birden farkettim de hemen hemen her gün yumurta yiyorum.galiba tok tuttuğu için:)bu zararlı mıdır acaba?kolestrolüm yok ama yine de fazla dimi??
bu arada akşam yediklerimden de bahsedeyim.pilav hem de nohutlu:KK43:(yanında da yoğurt.yapmayayım pilavı diyorum ama malum küçük çocuklar pilav ve makarnayı çok sever ve benim de üç yaşına girmek üzere olan bir oğlum var.kreşten dönünce pilavvvvv diye tutturdu tabi anne iş başında:)ama iki kaşık üç kaşık derken bir porsiyon yemiş bulundum:KK43:((yarın sabah tartılıp kilomu bildireceğim arkadaşlar.umarım iyi sonuçlar alırım çünkü bugünkü tartımda gram oynama yok:KK43:

nereus canım,herkes farkediyor dediğine göre kesin zayıflamışsındır:)bir deee iş dönüşü bir eczanede ücretsiz tartılabilirsin en azından baskül alana dek seni idare eder.
sidanur tebrik ederim canım:)
burada olan ve bu yola baş koyan tüm arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum!kesin başaracağız biz

ne olur ne olmaz diye kilomu buraya yazayım arkadaşlar.belki yarın acele bir işim çıkar giremem yarın
:KK43:(
bu topiğe girişteki kilom 83.0 tü şimdi 82.0 kiloyum.yani ben de bir kilo verdim.görüşmek üzere

merhaba kızlar hepiniz hızla zayıflarsınız inşallah
ben kallisim takımı 5.takımdayım bişe olursa yarıdmcı olurum öpüldünüz
definya mesajına cevap yazdım canım okudun mu
sabırla gider kilolar

kızlar hepiniz 1 kiloda olsa vermişsiniz ama ben 65 değil 67 kiloymuşum çok ama çok moralim bozuk benim hiç kilo veresim kalmadı sabahda aç karnına tartılcam ama çok canım sıkıldı hiç şevkim kalmadı :çok üzgünüm: senağlama

:
kızlar hepiniz 1 kiloda olsa vermişsiniz ama ben 65 değil 67 kiloymuşum çok ama çok moralim bozuk benim hiç kilo veresim kalmadı sabahda aç karnına tartılcam ama çok canım sıkıldı hiç şevkim kalmadı :çok üzgünüm: senağlama

üzülme canım hemen moralini bozma böyle yaparsan olmaz ki ama a.s odakla kendini daha azimli ol. kendini nekadar sıkarsan vücut okadar zorlanır rahatlamaya çalış biraz.yavaş yavaş gidecek kilolar bi anda değil.
üzülme tamammı tatlım.kasma kendini hemen.birlikte kilolara veda edecez.birbirimize destek olacaz tamammı. :teselli:
kalistecim bu arada ben verdiğim kilomuda şimdiden yazıyorum yarın büyük bi ihtimal akşama kadar pc açamıyacam.
88 kilodan 86 kiloya düşmüşüm :sm_cool: gelişme var sanırım :teytey:
yarın akşam kısmetse görüşmek üzere kızlar.kendinize iyi bakın :1hug: :1hug:
nereus sende canım üzülme tamammı

kızlar selam bugün doktorlarda uğraştığım için pc yi açamadım.oğluşumun kontrolleri vardı ilaçlar raporlar derken iyice ezildim yollarda benim burdan çarşıya gitmek ayrı bir dert.neyseki hallettim çok şükür.bu sabah 2 dilim kepek ekmeğine tost yaptım bir bardak çayla beraber onu yedim.öğlen pek birşey yemedim malum koşturmacadan.akşamda valla bir tabak makarna yedim ama 5.30 sonra birşey yemiyorum zaten.sıcak suyumuda içtim bol bol artık soğuk pek tüketmiyorum zaten.ama dayanamadığım günlerde oluyor buna rağmen 1.4 kg vermişim.bu arada ben 60 kg değilmişim onun tartısında tartıldığım için eltim dedi.61.700 gr mışım az önce tartıldım 60.300 gr olmuşum.yinede sevindim.demek bu gevşeklikle bu kadar verdiysem az daha sıksam 2 kilo vereilirim rahat ama haftaya daha dikkatli olacam.bu arada nereus yumurta hergün sakıncalı haftada 3 ad.tüketmen lazım.definya pes etmek yok.devam ediyoruz.burda kiloları vericez hayatımsen hiç merak etme.öpüldünüz.

bu arada kallistecim benim kg mı değiştirirmisin.hani 60 kg demiştim ya.kusura bakma ben o şekilde hatırlıyorum ama görümcemiki dijital.eski kg gösteriyor.oda benden sonra hiç tartılmamış.neyse birde ben kendi tablomdan dğişiklik nasıl yapıcam yani kg. verdikçe.ayrıca bu tablo küsüratlı kiloları göstermiyor değilmi.

13. Takım **81.etap**

ad1 ( 61.7 / 60.3 / ( yeni üye )
EsmerYarim ( 88.0 / 86.0 / ) ( yeni üye )
_mera_ ( 80.0 kg ) ( yeni üye )
definya ( 83.0 / 82.0 / ) ( yeni üye )
nereus ( 67.0 kg ) ( yeni üye )
blackcats ( 99.0 kg ) ( yeni üye )
kardeelen ( 65.0 / 62.9 / ) ( yeni üye )
sidanur ( 80.0 / 79.0 / 1.0 / ) ( yeni üye )

13.TAKIM TOLPAM KİLO (

Günaydın arkadaşlar kilo bilgilerinde hata var diyen olusa lütfen yazsın, mesajlarınızdan takip ettiğim kadarıyla yanlış olanları düzelttim, ayrıca safalara göz gezdirip hiç paylaşımda bulunmayan akadaşların isimlrini belirleyip listeden çıkarttım, size yeni arkadaşlar alalım..

öğlene doğu gelip istenizi tekar güncelleyip hesaplamalarınzı yapacağım siz sadece kilonuzu yazıp bırakabilirsiniz...

bayram tatili nedeniyle haftaya cuma kilo bildirimi olmayacaktır

MERHABA KIZLAR
BEN 82 kg DAN 80 KG SONRADA 78 kg İNDİM,DÜN AKŞAM TATLI KİRİZİM TUTTU VE KENDİMİ TUTAMAYIP ÇİKOLATA YEDİMMMMMMMMM,ÇOK ÜZGÜNÜMsenağlama

Son düzenleme:
meracımm bak birkaç kilo vermişin ben kendimi 65 olarak ayarlamıştım ve tartıya çıktığımda 63 görürüm diye nasıl ümitliydim anlatamam şuan çok moralim bozuk senağlama senağlama herşeye yeni baştan başlicam 67 kilo olarak 55 kiloya ulaşmaya çalışcam hiç ümidim kalmadı ama :çok üzgünüm: :1no2:

13. Takım **81.etap**

ad1 ( 61.7 / 60.3 / ( yeni üye )
esmeryarim ( 88.0 / 86.0 / ) ( yeni üye )
_mera_ ( 80.0 kg ) ( yeni üye )
definya ( 83.0 / 82.0 / ) ( yeni üye )
nereus ( 67.0 kg ) ( yeni üye )
blackcats ( 99.0 kg ) ( yeni üye )
kardeelen ( 65.0 / 62.9 / ) ( yeni üye )
sidanur ( 80.0 / 79.0 / 1.0 / ) ( yeni üye )

13.takım tolpam kilo (

günaydın arkadaşlar kilo bilgilerinde hata var diyen olusa lütfen yazsın, mesajlarınızdan takip ettiğim kadarıyla yanlış olanları düzelttim, ayrıca safalara göz gezdirip hiç paylaşımda bulunmayan akadaşların isimlrini belirleyip listeden çıkarttım, size yeni arkadaşlar alalım..

öğlene doğu gelip istenizi tekar güncelleyip hesaplamalarınzı yapacağım siz sadece kilonuzu yazıp bırakabilirsiniz...
[sıze="3"]
bayram tatili nedeniyle haftaya cuma kilo bildirimi olmayacaktır
[/sıze]
artık gıtmesı lazım bu kıloların bende sızınle olabılırmıyım??

Selam kızlar nasılsınız ben süper bir şekilde devam ediyorum bağlantı sorunum var sadece :KK43:
kalliste22 canım kusura bakma dün akşam bağlantım gelmedi deli oldum sinirden 98 kiloyum tartım dijital değil öncedende söylediğim gibi ordan takip edeceğim artık. Bu arada exceli incelemeye devam ediyorum ad1 canımcım bak kaydetmene gerekte yokmuş buna sevindim inşallah bende çözerim exceli bomba gibi devam ederiz tabii bu bağlantı beni manyak etmezse:roflol:
nereus canım sen niye üzülüyorsun bakimm kız benim gibi 99dan 98e düşüp 1 kilo vermişim diye tüm mahalleyi ayağa kaldırsan ne yapardın acep sırnaşık şey canımcım sakın moralini bozma unutma bu yola başkoyduk ve hepberaber bu kilolardan kurtulacağız çevrendekiler de destek oluyor vermişsin diyor anladığım kadarıyla ne mutlu kardeşim her eve geldiğinde bana sataşıyor sinirlerimi bozuyor pek takmamaya çalışıyorum bir de bu yandan bak yani daha kötü durumda olanlar var :jeyyar:
Hepimize yine yeniden kolay gelsin :sm_cool:a.s.

13. Takım **81.etap**

ad1 ( 61.7 / 60.3 / 1.4 / 2.27% ) ( yeni üye )
EsmerYarim ( 88.0 / 86.0 / 2.0 / 2.27% ) ( yeni üye )
_mera_ ( 80.0 / 78.0 / 2.0 / 2.50% ) ( yeni üye )
definya ( 83.0 / 82.0 / 1.0 / 1.20% ) ( yeni üye )
nereus ( 67.0 / 67.0 / 0.0 / 0.0% ) ( yeni üye )
blackcats ( 99.0 / 98.0 / 1.0 / 1.01% ) ( yeni üye )
kardeelen ( 65.0 / 62.9 / 2.1 / 3.23% ) ) ( yeni üye )
sidanur ( 80.0 / 79.0 / 1.0 / 1.0 / 1.25% ) ) ( yeni üye )

13.TAKIM TOLPAM KİLO ( 623.7 / 613.2 / 10.5 / 1.68% )

blackcats kız okadar motive olmuştumki anlatamam 55 olcam 3 ayda artık yaza kadar süllüm gibi dolaşırım diyordum kilomuda tam bilmiyordum ama yazdan beri 65 dim taki tartıya çıkana kadar aldım alır almaz üstüne ilk ben çıktım birde ne göreyimm 68 diyor şok oldum olamaz dedim sabah kalktım tekrar tartıldım 67 kilo sinirim bozuldu şevkim kalmadı uğraşamam dedim tekrar şuan bırakmış gibiyim

X