Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar paylaşım sitesindeki çağrıya uyarak aranıza katılmak isterim,tabii kabul ederseniz.....

canım bende sıcak çikolatanın kalorisinin o kadar olmadığını düşünmüştüm ama arkasında öyle yazıyordu ama yarın yine bakarım onaylamış oluruz şimdi bende şüpheye düştüm :44: ben uyanır uyanmaz hemen mutlaka su içerim sanırım alışmış vücudum birde susuyorum ama uyandığımda içim yanıyo sanki benimde maden suyu tüketmem lazım kaslarımın kasılmaması için,hatırlattığın iyi oldu masalcım :))
bu arada akşam yemeğimide yedim ;
akşam : 1,5 kepçe çorba , 2 yemek yediğimiz kaşıkla pilav ( dünden vardı ) yanına 4 küçücük köfte ızgara ve bir koca bardak ayran tabiki tuzsuz (tuzlu ayranı hiç sevmem )
ara olarak bir mandalina yerim yada portakal,gece yatarken yine tarçınlı süt içerim :))
masalcım ben sütü ısıttım ve içine toz tarçın attım yarım çay kaşığı kadar,sen nasıl tüketiyorsun?

Arkadaşlar paylaşım sitesindeki çağrıya uyarak aranıza katılmak isterim,tabii kabul ederseniz.....

Hoşgeldin arkadaşım.
Kendini tanıtır mısın bize?

O kadarsa eğer ben de tüketeyim canım çok iyi olur ya ..
Su konusunda tekrar tebrik ederim seni.
Maden suyu haftada 2 kez falan ideal aslında ama ben pek sevmiyorum.
2 kaşık pilav nasıl yetiyor ya bana yetmez sanırım hiç.
Ben de aynen öyle yapıyorum ılık süt ve tarçın harika oluyor valla ..

merhaba kızlar bu gün moralim çok bozuk kendime birtürlü sahip çıkamadım yedim durdum bazen niye böyle oluyor bilmiyorum inş yarın kendimi toparlarım böyle çok yediğim zamanlar da bütün motivasyonumu kaybediyorum

merhaba emirelcim,sanırım tam olarak konsantre olamadığından tam olarak dikkat edemiyorsun yada seni üzen bir şeyler var adapte olamıyorsun canım...ama hiçbir zaman umutsuzluğa düşüp yenilgiye davetiye çıkarma,eteğin ucundan tutup ayağa kalkma vakti ve bu konuda sana destekçileriz :) mesela yarın deme şimdi başla yatana kadar neler yediğini bizlerle paylaş :)) inşALLAH işe yarıyacaktır :13:
masalcım ben yinede yarın bakayım sen öyle tüket şimdi gümbürtüye gitmeyellim
benim mutlaka içmem gerekiyor özellikle spora gittiğim günler,su içiyorum ama vücuttan atılan mineralleri en güzel maden suyu karşılıyormuş,çok kramp kasılmalarım oluyordu benim baldırlarımda ,uykudan uyandırıyordu ve bir süre kıpırdayamıyordum araştırdım ve maden suyu içmem gerekiyormuş,denedim ve gerçekten çok etkili kramplar yaşamıyorum canım o iki kaşık yetmek zorunda ama gerçektende yetiyor yanında ayranda oluca dahada bir doyuruyor kii zaten tam olarak tok kalkmıyorum masadan :)) dikkat ediyoruz yaa bende çok sevdim tarçınlı sütü ilk defa denedim sayende ve bundan sonra favorilerim arasındateşekkürler canım

teşekkürler melokolicim bir kaç gün kaçamak yaptım bu gün daha da arttı kendime olan güvenimi kaybediyorum moralim bozuluyor sanki hiç başaramayacakmışım gibi ümitsizliğe kapılıyorum doğru söylüyorsun kendimi toparlamam gerekiyor zararın neresinden dönersem kardır

o zaman emirelcim saat 20:16 itibariyle arık neler yediğini ve ne yaptığını bizlerle paylaşıyorsun :)) artık daha kontürollü olmaya çabalıycaksın,mesela bugün su içtin mi? içmediysen eline hemen suyunu alıp bir güzel içiyorsun ve yarınki menünü düşünüyorsun birde moralini bozmuyorsun canım artık kar dönemi başlamış bulunmakta

haklısın canım teşekkürler hemen gidip büyük bir bardak su içiyorum herhalde bu gece bir şey yemem iyiki varsınız bu takımı bunun için çok seviyorum tabi ki sizleride

haklısın canım teşekkürler hemen gidip büyük bir bardak su içiyorum herhalde bu gece bir şey yemem iyiki varsınız bu takımı bunun için çok seviyorum tabi ki sizleride
ne demek canım her zaman :)) bak başladın bilebizde seni seviyoruz canım
şimdi gitmem gerekiyor iyi geceler

sanada iyi geceler hayatım
bende inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi sanırım uyuycam tabi bu uyku sabaha biter öpüldünüz şekerler:)

kızlar geldım
bugun doktora gıttım ve yarım kılo vermısım bu hafta ama o bıle mucızeymıs cunku hasta olamıyorum
Toplamında sırf gobekden 10 cm gıtmesının mutlulugu var ustumde

dosbacım bence sorun yok. bir davetten iradenin zaferiyle çıkmışsın. hepimiz bu kadar yiyp kalanı geri çevirebilsek daha ne kilo sorunumuz olsun ki.

maşallah canım, spor da yapmışsın. ben probisi çok onaylamadım. ama arada sırada olur yani

ı Ama laf aramızda Neyneyseden iyi çekiniyorum kızacak diye
ilahi

yaw sen evde değil misin şimdi? evde beslenmenin daha düzelmesi gerekmez mi? annen elleriyle sana mamalar yapmıştır. düzenli beslenmen için iyi fırsat. lütfen browniden uzak duralım.

bu arada kızlar ben gündüz bir daha uğrayamadım. oğlum uyanınca alışverişe gittik, iyi oldu s beden eşofman aldım ya kendime inanamıyorum o gazla oralarda bir şey de yemedim. bugün yediklerimi de yazayım:

kahvaltı: 1 poğaça, geç kalkıyorum spora yetişmek için başka seçeneğim olmuyor. yemezsem sporda kötü oluyorum. ev yapımı olduğu için fazla kalorili olmaz inş.
ara: 1 elma, kuru meyve karışımı
öğle: hamsi buğulama ve tere
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: salata

şimdi: adaçayı

eminecim, elaya çok geçmiş olsun canım. annelik böyle işte uykundan fedakarlık ediyorsun. her ikinize de geçmiş olsun canım.
nihancım, gündüz biraz ağrılı geçmiş okuduğum kadarıyla. bu arada tatlı krizlerini muzla bastırmışsın, tebrik ederim.

Emirelcim benim sık sık yaptığım şey nasıl olsa kaçtı artık boşver amaaan demek ve ne buluyorsam yemek. Melankolininde dediği gibi birazdan yarın değil şimdi deyip başlayabilmek gerekli..

Canım biz trekkingde yaklaşık 10 saat yürüyoruz ve en son oralarda nerede bir köy kahvesi varsa hep beraber oturuyoruz ve kural olarak maden suyu içiyoruz . Dediğin gibi kas ağrısı yapmaması için ve hafif esneme hareketleri yapılıyor maden suyu öncesi ve ben o kadar yürümeye rağmen bir ağrı hissettiğimi bilmem ciddi anlamda işe yarıyor demek ki.
Ben kilo aldım sanırım yada regl olamadığım için şişkinliğim var.

kızlar geldım
bugun doktora gıttım ve yarım kılo vermısım bu hafta ama o bıle mucızeymıs cunku hasta olamıyorum
Toplamında sırf gobekden 10 cm gıtmesının mutlulugu var ustumde

Tatlım süpersin
10 cm ne demek .
Fotoğraf görmek istiyorum.

Canım o yazdıklarım eve gelene kadar olanlardı..
Bu akşam yediklerimi yazmıyorum çünkü çok kaçırdım ama yarından itibaren dikkat edeceğim.
Birde kardeşim yediği çikolataları ikiye bölüp bana saklıyormuş annemlerden de habersiz .
Görünce gözlerim doldu

s beden eşofman mükemmelsin yaa :)
Ne kadar güzel bir jis değil mi ve insanı çok motive ediyor.
Canım sabah olduğu için problem olmamıştır bence poğaça.
Bir şey soracağım kuru meyve derken neler var içinde?

sağol rabiacım

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
1 kase sebze çorbası
2 tane k.budu köfte
2 çatal patates kızartması
1 dilim ekmek

1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
aslında tahmin etmiştim canım, yolculuk hali tabi yediklerini kontrol edemiyorsun. neyse, sağ salim evine ulaşmışsın önemli olan bu.
ben yerim senin o kardeşini ya:)) ay ne kadar şirin bir düşünce sana çikolatalarından ayırmak.
kuru meyveler dediğim bizim kuru üzüm falan canım ya:) yazmaya üşendim. ben kuruyemişçiden karışım olarak aldım. meyve kokteyli diye satıyorlar. fındık, badem(çiğ), kuru üzüm(sarı ve siyah), yaban mersini ve kuru kayısı var içinde.

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
1 kase sebze çorbası
2 tane k.budu köfte
2 çatal patates kızartması
1 dilim ekmek

1 saat yürüyüş
günaydın nihancım. afiyet olsun akşam yemeği güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…