• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar inşallah herkesler iyidir ama ben değilim:))

kilom aynı,değişen birşey yok.:( o kadar uğraştım bir farklılık olmalı diye oramı buramı ölçtüm belim 2 cm incelmiş. sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum. kaç gündür çok takıyorum ya veremezsem diye,işte oldu veremedim.
ne yapayım vazgeçeyimmi devam edeyimmi siz söyleyin.
valla kızlar ayrıca bugün kaçamak yapmak istiyorum.

neyse buralarda olurum öpüldünüz,
durdurun beniii.
ennnammm bunu yeni gördüm yapma sakın kaçamak filan
ne istiyo canın tatlımı
vazgeçme niye vazgeçiyon
benim geçen akşam canım supangle istedi acayip istedi hemde öle böle değil
kalktım bi kase yoğurda muz ezdim içinede ceviz dövdüm karıştırdım süper oldu

28.12.10

Kahvaltı 7.30
1 haşlanmış yumurta 80
1 kk. Büyüklüğü süzme peynir 29
1 ad kurabiye 110 kalori

Ara yarım elma 30

Toplam 249 kalori

selamlar kızlar,

geçmişi okudum alıntılarım da hazır ama önce asuman'a değinmem lazım.

bana bak asumancım kızılcık sopasıyla döverim seni ha:) daha diyeti yapmaya başlayalı kaç gün olmuş, hemen sonuç bekliyorsun.:20: bir de bunca zamandır burdasın canım, yeri geliyor bize diyorsun umutsuzluğa düşmeyin diye.. bir hafta veremesen sonraki hafta verirsin tatlım. bu işin haftalık diyetlerle olmayacağını sen de biliyorsun. bunu yaşam biçimi haline getireceksin yapacak bir şey yok.

hem ne o patatesli kek??? hem de o saatte??? hiç dayanamıyorsan onu kahvaltıya saklasan olmaz mıydı???

kızlar, bir de şunu yazayım: hormonlu domatesleri yemeyin. görüyorum menülerde domatesi hiç hoşuma gitmiyor. ha diyeceksiniz arılı falan.. farketmez, mevsim meyve sebzesini tüketin, bu diyette çok önemli. bu tarz gıdalar da kiloya yol açabiliyor.

günaydın kaptancım
biraz iyiyim ıhlamur içtim :97:
sağol kaptancım
afiyet olsun canım.sende sağol.
ennnammm bunu yeni gördüm yapma sakın kaçamak filan
ne istiyo canın tatlımı
vazgeçme niye vazgeçiyon
benim geçen akşam canım supangle istedi acayip istedi hemde öle böle değil
kalktım bi kase yoğurda muz ezdim içinede ceviz dövdüm karıştırdım süper oldu
burda malesef öyle bir şansım olmuyor nihancım ama marketten tatlı alabilirim de aşağına rabia var feci dayak yedim, yine yemek istemiyorum.:14:
aiyet olsun kaptan:97:
sağol nihancım. :71:
selamlar kızlar,

geçmişi okudum alıntılarım da hazır ama önce asuman'a değinmem lazım.

bana bak asumancım kızılcık sopasıyla döverim seni ha:) daha diyeti yapmaya başlayalı kaç gün olmuş, hemen sonuç bekliyorsun.:20: bir de bunca zamandır burdasın canım, yeri geliyor bize diyorsun umutsuzluğa düşmeyin diye.. bir hafta veremesen sonraki hafta verirsin tatlım. bu işin haftalık diyetlerle olmayacağını sen de biliyorsun. bunu yaşam biçimi haline getireceksin yapacak bir şey yok.

hem ne o patatesli kek??? hem de o saatte??? hiç dayanamıyorsan onu kahvaltıya saklasan olmaz mıydı???

aahhhh uhhhhh tamam kız ne vuruyorsun el kadar çocuğa:84:
:17:ne desen haklısın rabiacım,ama neredeyse 1 hafta oldu yahu 900 grdan başka veremezmi insan kendime kızıyorum,mesela o patatesli kek gibi kaçamaklarım olmasa belki 200-300 gr daha verecektim.
inan 3 dilimdi ve çok güzel görünüyordu,1 tanesini tazmanya gibi hüplettim mideye.birdahakine sabaha saklıcam söz :92: bazen patlama noktalarım oluyor siz bana aldırış etmeyin.:57:

niye aldırış etmyelim canım, tabii ki de aldırış edicez. bugün kaçamak falan yok. bir dahaki sefere de kek vs sabah kahvaltısı olarak yenecek sözünü de yazıyorum bir kenara.

ayrıca sana hergün hergün tartılmama cezası veriyorum ben patatesli kek için. tartıyı kaldırıyorsun bir kenara. sadece cuma günleri bizimle tartılacaksın. yaw hergün tartılmak olur mu canım?

kaptan bırakma kendini bak neyse ne güzel bütün tezlerini çürütmüş bu nedenle ben ağzımı açmıyorum :))
bana gelince kızlar 11:30 da kalktım
nooldu bana anlamıyorum kendimi iice ıykuya verdim
eşim aradı makarna canım istiyo diye kalktım yaptım bende yedim
inanın şu an 1 tabak dolusu yiyebilirim ama ben en fazla 8 kaşık yemişimdir (bu da 2 dilim ekmek yapar)
başka bişi yemedim
komşuya gitmekten vazgeçer gibi oldum çnk gidersem yerim sanki eski iradeli asiye yok çünkü :((
eskiden ne güzel ikramları geri çeviriyordum ama artık yapamıyorum bu nedenle gitmemeyi çözüm seçtim

slm kızlar nasılsınız
bizhastalıktan kurtulamıyoz ela hasta şimdi öksürüyoo aksam ateş cıktı sabaha kadar uyumadım desem yeri ağlayarak uyandı hepp ateş knt felan yaptımm baba 1kere kalkmadıı kafam kazan gibii
benimde dolgum düştü sanırımm dişim ağrıyoo odakulağa vuruyoo
diyet desen aynı abartmıyorumm
ama kiloda ark yok azcıkta almısım gibii
allahım sağlığımızı bozmasınn gerisiboşş
bu arada benim hediyem cumartesi ulaşmış sanırımm ama arkdaşımaldım demedii hiçç
inş sorun yokturr

eminecim sanada elamızada geçmiş olsun hep üstüste gelmiş

öğle yemeğim
2 tane biber dolması
1 dilim ekmek

bide yarım kase muzlu yoğurt yaptım kendime

kızlar, bir de şunu yazayım: hormonlu domatesleri yemeyin. görüyorum menülerde domatesi hiç hoşuma gitmiyor. ha diyeceksiniz arılı falan.. farketmez, mevsim meyve sebzesini tüketin, bu diyette çok önemli. bu tarz gıdalar da kiloya yol açabiliyor.
haklısın rabiacım ama artık öyle bir hal aldıkki yediğimiz tüm gıdalar hormon içeriyor,inan mevsim meyve sebzesinde bile yeteri kadar hormon oluyor,ama güvendiğim yada sevdiğim bir marketten ve hani bir domates kokusu vardır ya mis gibi kokar,işte o kokuyu aldığım domatesten tercih ediyorum.aslında meyve ve sebzelerin o bildik kokularını almak çok önemli diye düşünüyorum:)
niye aldırış etmyelim canım, tabii ki de aldırış edicez. bugün kaçamak falan yok. bir dahaki sefere de kek vs sabah kahvaltısı olarak yenecek sözünü de yazıyorum bir kenara.
ayrıca sana hergün hergün tartılmama cezası veriyorum ben patatesli kek için. tartıyı kaldırıyorsun bir kenara. sadece cuma günleri bizimle tartılacaksın. yaw hergün tartılmak olur mu canım?
tamam yeterince kızdırdım seni,umarım sakinleşmişsindir canım benim. tartı cezasına uymayı gerçekten denicem.:)) sözü bende yazdım bir kenara aman unuturum birde yanarım valla. :1:
kaptan bırakma kendini bak neyse ne güzel bütün tezlerini çürütmüş bu nedenle ben ağzımı açmıyorum :))
inanın şu an 1 tabak dolusu yiyebilirim ama ben en fazla 8 kaşık yemişimdir (bu da 2 dilim ekmek yapar)
başka bişi yemedim
komşuya gitmekten vazgeçer gibi oldum çnk gidersem yerim sanki eski iradeli asiye yok çünkü :((
eskiden ne güzel ikramları geri çeviriyordum ama artık yapamıyorum bu nedenle gitmemeyi çözüm seçtim
bırakmadım dosbacım, ama arada kaçamak yapayım diyorum. keyfim yerine gelsin. :10:
uykuya eğiliminin artması bildik bir rahatsızlığın yoksa sanırım vücudunu alıştırdığın için oluyor.
komşuya gitmiş olabilirmisin hayatım.
slm kızlar nasılsınız
bizhastalıktan kurtulamıyoz ela hasta şimdi öksürüyoo aksam ateş cıktı sabaha kadar uyumadım desem yeri ağlayarak uyandı hepp ateş knt felan yaptımm baba 1kere kalkmadıı kafam kazan gibii
bu arada benim hediyem cumartesi ulaşmış sanırımm ama arkdaşımaldım demedii hiçç
inş sorun yokturr

canım geldimi üstüste gelir,hayırlısı ile iyileşin dilerim. iyice yorulmuşsun,fırsat buldukça dinlenin ana-kız.
hediye olayı sanırım karıştı aslında herkesin gönderdim yada aldım demesi gerekiyordu,sanırım ben bunu demeyi unuttum ama demekmi lazım onuda bilmiyorum açıkçası,şayet ben alsam aldım göndersem gönderdim derim ama.

Öğle 14.00

2 ad baget haşlama patatesli 390
4 ad dilim patates haşlama 52
1 dilim ekmek 63

505 kalori

yediğim bagetler gerçekten küçüktü aslında, bulduğum kalorinin büyük olanına göre yazıldığını düşünüyorum ama küçük baget bulamam şuanda zaten.
buraya bakılıra fazla bir kalori almışım.

evet adcım komşuya geçtim
zilime bastı(kapı komşum) hadi deyince verecek cevap bulamadım geçtim
ama gerçekten çok az yedim
2yk yada daha az kısır(yağı yok denecek kadar kuruydu)
1 dilim ıspanaklı börek (ama bildiğimiz dilim değil rulo yaplıp kesilmişti yarım dilim kadar)
1yk makarna salatası (mayonez yokmuş içinde)
sanırım çok değil makarna salatası 1 kase geldi aslında çok severim ama çatalımı vurmadan hemen 1 yk kadar aldım gerisini verdim :))
akşama da sadece zeytinyağlı fasülyeden yemeyi düşünüyorum belki 1 kasede çorba

tabakta tatlı ve kek vardı yemedim
çok güzel patatesli börek vardı dokunmadım
sanırım ii geri çevirdim
aslında öğlen makarna yemiş olmam beni bütün tabağı yemekten uzaklaştırdı
bi de saat 3:30 gibi yedik yemekle arası vardı
kimse kalmamış

1 dilim ıspanaklı börek (ama bildiğimiz dilim değil rulo yaplıp kesilmişti yarım dilim kadar)
sanırım çok değil makarna salatası 1 kase geldi aslında çok severim ama çatalımı vurmadan hemen 1 yk kadar aldım gerisini verdim :))
bence gitmekle iyi yapmışsın dosbacım.
sanırım eski dosba geri dönüyor :34:
sanırım ii geri çevirdim
kimse kalmamış

bravo hayatım,iyi bir sınavdan geçtin tebrikler gerçekten. :46:
sanırım yılbaşı rehaveti var takımda.sonrasında toparlanırız inşallah.

ben artık çıkıyorum canlar,mesaim bitmek üzere bu akşam nasip olursa hediyemi gönderiyorum,benim hediyemde gelsin artık,ama sanırım önce bana hediye gönderecek kişinin takıma uğraması lazım.tahmin ettiğim kişiyse :))
iyi akşamlaarrr.

Son düzenleme:
canım ben şuna inanmaya başladım,miden şiş olarak sofradan kalktığın sürece,hergün ot yesende kilo veremezsin. bence pilavı hayatından çıkar canım,bendeçok seviyorum ama uzuun zamandır tüketmedim. sporuda ihmal etme hayatım,osenin kurtarıcın. :))

tarçınlı sütle olayı halletmişsin afiyet olsun.

suçluluk psikolojisi olmazsa buranın bir anlamı olmaz. öylelikle bu kadar frenliyoruz kendimizi.:))
etrafındakiler sanırım nazik insanlar,bende bazen denk geliyorum,sağolsunlar kilo vermişsin falan diyorlar ama ben vermediğimi bildiğim için beni rahatlatmıyor tabi ama yinede hoş oluyor kesinlikle.
haklısın mideyi şikirip kakmayacaksın ama ben zaten midemi şişirip kalkmayalı nerdeyse bir ay olcak :59: ben herşeyden yenmesi taraftarıyım fakat ölçü ve saatlerini doğru ayarlamak ve aşırıya gitmek yerine tadımlık yemek :61: yoksa hasta olurum ben sinirden veremem bu sefer :53:tarçınlı süt ise masalcığımın tavsiyesiydi bende uygulamaya koydum ve çok güzeldi :34: kesinlikle katılıyorum birlikteykenrezil olcam yada ne kadarda oburmuşum dememek için burası yani takımım harika çözüm:34:ama kaptancım ben zaten beni en son gördüklerinden beri zayıfladım az buçuk sporunda etkisi var her ne kadar aksatmış olsamda:44:ama evet etrafımdaki insanlar nazik kişiler:21:

bugün neyle beslenmişim :44:
2 bardak su
sabah : 1 probis ( 150kal ) şekersiz çay ile
ara : 1 kepekli galeta
öğlen : bir kase çorba bir dilim ekmek ve yeşil salata
ara : bir sıcak çikolata içim ( 54 kal )
ara : bir mandalina
akşam : henüz yemedim ama düşünüyorum:9:
güzelce sporumuda yaptım:66::66::8:

regl oldum dün gece masalcım ama ilginçtirki iştahım yok evet olması lazım aslında:1:

hee kızlar bu arada dün akşam 1,5 saat tempolu yürüyüşte yaptım yazmayı unutmuşum:97:

Ben olamıyorum şimdi de Nihancım .
Bir de pek kaprisli olurum ben hastayken ..

27.12.10
Kahvaltı 7.30

1 dilim ekmek 63
1 kk büyüklüğü peynir süzme 29
1haşlanmış yumurta 80
1 ad zeytin 13
Ara 10.20
1 ad mandelina 50
Ara 12.00
1 ad armut 70

1 tabak zeytinyağlı kereviz. 215
2 ince dilim ekmek 126
100 gr yoğurt 95

Ara
yarım elma 30
Yeşil çay

Akşam 20.00
1 porsiyon yeşil salata domatesli 93+40 133 kalori
2 dilim elma 30
1ad patatesli kek 126

Toplam 1060 kalori.

Kekler olmasa daha iyi olabilirmiş kaptancığım ama problem yok bence yine de zaten kalori hesaplaması bunu gösteriyor.

slm kızlar inşallah herkesler iyidir ama ben değilim:))

kilom aynı,değişen birşey yok.:( o kadar uğraştım bir farklılık olmalı diye oramı buramı ölçtüm belim 2 cm incelmiş. sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum. kaç gündür çok takıyorum ya veremezsem diye,işte oldu veremedim.
ne yapayım vazgeçeyimmi devam edeyimmi siz söyleyin.
valla kızlar ayrıca bugün kaçamak yapmak istiyorum.

neyse buralarda olurum öpüldünüz,
durdurun beniii.

Hani nerde sabır kaptanım ..
1 haftada olacak şey değil ki bu ?
Sonuçta kilolarımızı 1 haftada almadık değil mi?
Hiç umutsuz olma.
Yiğeninden haber var mı bu arada bugün sürekli aklımdaydı.

problem olmaz diyorsan sorun yok o zaman tatlım. eskişehirde bol bol dinlenirsin vede umarım güzel vakit geçirirsin.

canım ben şuna inanmaya başladım,miden şiş olarak sofradan kalktığın sürece,hergün ot yesende kilo veremezsin. bence pilavı hayatından çıkar canım,bendeçok seviyorum ama uzuun zamandır tüketmedim. sporuda ihmal etme hayatım,osenin kurtarıcın. :))

kalori hesabın süper hayatım,böyle birşeyleri frenlemek daha kolay oluyor değilmi.:))

canım defterime yazmamışım malesef, fırsat bulursam tekrar alıcam tarifini,benim yaptığımda robottan geçirmedim hiç,taneleriylede çok güzel oluyor :))

gün gelip işten çıkarsam hepiniz bana sabah kahvesine gelin olurmu. :))

yine güzel bir liste tebrik ederim.

çok geçmişolsun eşine,hayırlısı ile iyileşir inşallah.
sen sana yaptığımız yorumları okuyormusun hayatım.:))

geçmişolsun canım,hayırlısı ile iyileşmeni dilerim.. bence hem kilo veriphem tedavi olabilirsin. bazı şeyler psikolojiktir,oyüzden yok kilo alırım falan deme.bence rahat olcanım.:))

tarçınlı sütle olayı halletmişsin afiyet olsun.

suçluluk psikolojisi olmazsa buranın bir anlamı olmaz. öylelikle bu kadar frenliyoruz kendimizi.:))
etrafındakiler sanırım nazik insanlar,bende bazen denk geliyorum,sağolsunlar kilo vermişsin falan diyorlar ama ben vermediğimi bildiğim için beni rahatlatmıyor tabi ama yinede hoş oluyor kesinlikle.

günaydın nihancım,geçmişolsun canım.ayın belirli günleri,işyerinddekiler çeksin seni hayatım yapacak birşeyyok.biraz derin nefes alıp bir yeşilçay içsen rahatlatır belki seni.

Burada daha çok yorulacağım gibi geliyor kaptancığım.
Yarın bütün gün hastanede olacağım.
Akşam arkadaşımla buluşacağım.
Perşembe günü okula ders dinlemeye gideceğim.
Merak ediyorum nasıl olacak.
Akşam muhtemelen yine dışarıda olurum.
Cuma sabah ılıcalara gideceğiz.
Orada bol bol yürüyüş yaparım , kapalı havuzu varmış yürürüm derken ne ara dinleneceğim bilemedim :)

28.12.10

Kahvaltı 7.30
1 haşlanmış yumurta 80
1 kk. Büyüklüğü süzme peynir 29
1 ad kurabiye 110 kalori

Ara yarım elma 30

Toplam 249 kalori

Kaptancığım bir günden bir şey olmaz ama kurabiye tarzında yiyecekler alışkanlık yapıyor insanın canı hep istiyor kendimden biliyorum.

Ayy neyneysecim benim içinde harika bir alternatif oluyordu :S
Bütün gıdalarda hormon var artık ama bunun artıdan çok mu etkisi olur ki sağlığa ..

başka bişi yemedim

Canım uyuyup tekrar uyanıyorsun ya ondan geç oluyor bence.
Makarna konusunda iradeli davranmışsın tebrik ederim.

slm kızlar nasılsınız
inş sorun yokturr

Eminecim geçmiş olsun canım .
Benekleri geçtimi Elamın?
Takımca dökülüyoruz..
Umarım ikinizde bir an önce iyi olursunuz.

sanırım ii geri çevirdim
kimse kalmamış

Kaçamakların var evet Dosbacım ama geriye çevirdiklerin tarafından bakıp olumlu düşünüyorum.
Aklında kalması da kötü olacaktı biraz biraz yemişsin en azından.

haklısın mideyi şikirip kakmayacaksın ama ben zaten midemi şişirip kalkmayalı nerdeyse bir ay olcak :59: ben herşeyden yenmesi taraftarıyım fakat ölçü ve saatlerini doğru ayarlamak ve aşırıya gitmek yerine tadımlık yemek :61: yoksa hasta olurum ben sinirden veremem bu sefer :53:tarçınlı süt ise masalcığımın tavsiyesiydi bende uygulamaya koydum ve çok güzeldi :34: kesinlikle katılıyorum birlikteykenrezil olcam yada ne kadarda oburmuşum dememek için burası yani takımım harika çözüm:34:ama kaptancım ben zaten beni en son gördüklerinden beri zayıfladım az buçuk sporunda etkisi var her ne kadar aksatmış olsamda:44:ama evet etrafımdaki insanlar nazik kişiler:21:

Bende seninle aynı düşüncedeyim Melankoli.
Her şeyden az az yemezsem ben de sıkıntı yapıyorum.
Kilo vereceğim diye mutsuz olmak istemiyorum.
TArçınlı sütün işe yaramasına çok sevindim.Tadı da çok hoşuma gidiyor benim.
Buraya da alıştım mı ne yaptım iyice hiç rezil olacağım diye de düşünmemeye başladım :1: Ama laf aramızda Neyneyseden iyi çekiniyorum kızacak diye :1::1::1:

bugün neyle beslenmişim :44:
2 bardak su
sabah : 1 probis ( 150kal ) şekersiz çay ile
ara : 1 kepekli galeta
öğlen : bir kase çorba bir dilim ekmek ve yeşil salata
ara : bir sıcak çikolata içim ( 54 kal )
ara : bir mandalina
akşam : henüz yemedim ama düşünüyorum:9:
güzelce sporumuda yaptım:66::66::8:

Öncelikle sabahları dikkatimi çekiyor su ile başlıyorsun bu çok güzel ..
Menünü de beğendim canım ama sıcak çikolatanın kalorisi o kadar az değildir diye düşünüyorum.

Bakalım ben ne yemişim?

Sabah : tost = 170 kalori
yarım abrdak meyve suyu= 100 kalori

Ara : 1 browni = 200 kalori

Öğle : tavuk dürüm : 330 kalori

Ara = bir parça çikolata = 62 kalori
Maden suyu ..

Toplam= 962 kalori
Akşamı daha yiyemedim ama bu günlerde pek dikkat edebileceğimi zannetmiyorum evde ..

Back
X