regl oldum dün gece masalcım ama ilginçtirki iştahım yok evet olması lazım aslında
hee kızlar bu arada dün akşam 1,5 saat tempolu yürüyüşte yaptım yazmayı unutmuşum:97:
Ben olamıyorum şimdi de Nihancım .
Bir de pek kaprisli olurum ben hastayken ..
27.12.10
Kahvaltı 7.30
1 dilim ekmek 63
1 kk büyüklüğü peynir süzme 29
1haşlanmış yumurta 80
1 ad zeytin 13
Ara 10.20
1 ad mandelina 50
Ara 12.00
1 ad armut 70
1 tabak zeytinyağlı kereviz. 215
2 ince dilim ekmek 126
100 gr yoğurt 95
Ara
yarım elma 30
Yeşil çay
Akşam 20.00
1 porsiyon yeşil salata domatesli 93+40 133 kalori
2 dilim elma 30
1ad patatesli kek 126
Toplam 1060 kalori.
Kekler olmasa daha iyi olabilirmiş kaptancığım ama problem yok bence yine de zaten kalori hesaplaması bunu gösteriyor.
slm kızlar inşallah herkesler iyidir ama ben değilim:))
kilom aynı,değişen birşey yok.

o kadar uğraştım bir farklılık olmalı diye oramı buramı ölçtüm belim 2 cm incelmiş. sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum. kaç gündür çok takıyorum ya veremezsem diye,işte oldu veremedim.
ne yapayım vazgeçeyimmi devam edeyimmi siz söyleyin.
valla kızlar ayrıca bugün kaçamak yapmak istiyorum.
neyse buralarda olurum öpüldünüz,
durdurun beniii.
Hani nerde sabır kaptanım ..
1 haftada olacak şey değil ki bu ?
Sonuçta kilolarımızı 1 haftada almadık değil mi?
Hiç umutsuz olma.
Yiğeninden haber var mı bu arada bugün sürekli aklımdaydı.
problem olmaz diyorsan sorun yok o zaman tatlım. eskişehirde bol bol dinlenirsin vede umarım güzel vakit geçirirsin.
canım ben şuna inanmaya başladım,miden şiş olarak sofradan kalktığın sürece,hergün ot yesende kilo veremezsin. bence pilavı hayatından çıkar canım,bendeçok seviyorum ama uzuun zamandır tüketmedim. sporuda ihmal etme hayatım,osenin kurtarıcın. :))
kalori hesabın süper hayatım,böyle birşeyleri frenlemek daha kolay oluyor değilmi.:))
canım defterime yazmamışım malesef, fırsat bulursam tekrar alıcam tarifini,benim yaptığımda robottan geçirmedim hiç,taneleriylede çok güzel oluyor :))
gün gelip işten çıkarsam hepiniz bana sabah kahvesine gelin olurmu. :))
yine güzel bir liste tebrik ederim.
çok geçmişolsun eşine,hayırlısı ile iyileşir inşallah.
sen sana yaptığımız yorumları okuyormusun hayatım.:))
geçmişolsun canım,hayırlısı ile iyileşmeni dilerim.. bence hem kilo veriphem tedavi olabilirsin. bazı şeyler psikolojiktir,oyüzden yok kilo alırım falan deme.bence rahat olcanım.:))
tarçınlı sütle olayı halletmişsin afiyet olsun.
suçluluk psikolojisi olmazsa buranın bir anlamı olmaz. öylelikle bu kadar frenliyoruz kendimizi.:))
etrafındakiler sanırım nazik insanlar,bende bazen denk geliyorum,sağolsunlar kilo vermişsin falan diyorlar ama ben vermediğimi bildiğim için beni rahatlatmıyor tabi ama yinede hoş oluyor kesinlikle.
günaydın nihancım,geçmişolsun canım.ayın belirli günleri,işyerinddekiler çeksin seni hayatım yapacak birşeyyok.biraz derin nefes alıp bir yeşilçay içsen rahatlatır belki seni.
Burada daha çok yorulacağım gibi geliyor kaptancığım.
Yarın bütün gün hastanede olacağım.
Akşam arkadaşımla buluşacağım.
Perşembe günü okula ders dinlemeye gideceğim.
Merak ediyorum nasıl olacak.
Akşam muhtemelen yine dışarıda olurum.
Cuma sabah ılıcalara gideceğiz.
Orada bol bol yürüyüş yaparım , kapalı havuzu varmış yürürüm derken ne ara dinleneceğim bilemedim :)
28.12.10
Kahvaltı 7.30
1 haşlanmış yumurta 80
1 kk. Büyüklüğü süzme peynir 29
1 ad kurabiye 110 kalori
Ara yarım elma 30
Toplam 249 kalori
Kaptancığım bir günden bir şey olmaz ama kurabiye tarzında yiyecekler alışkanlık yapıyor insanın canı hep istiyor kendimden biliyorum.
kızlar, bir de şunu yazayım: hormonlu domatesleri yemeyin. görüyorum menülerde domatesi hiç hoşuma gitmiyor. ha diyeceksiniz arılı falan.. farketmez, mevsim meyve sebzesini tüketin, bu diyette çok önemli. bu tarz gıdalar da kiloya yol açabiliyor.
Ayy neyneysecim benim içinde harika bir alternatif oluyordu :S
Bütün gıdalarda hormon var artık ama bunun artıdan çok mu etkisi olur ki sağlığa ..
kaptan bırakma kendini bak neyse ne güzel bütün tezlerini çürütmüş bu nedenle ben ağzımı açmıyorum :))
bana gelince kızlar 11:30 da kalktım
nooldu bana anlamıyorum kendimi iice ıykuya verdim
eşim aradı makarna canım istiyo diye kalktım yaptım bende yedim
inanın şu an 1 tabak dolusu yiyebilirim ama ben en fazla 8 kaşık yemişimdir (bu da 2 dilim ekmek yapar)
başka bişi yemedim
komşuya gitmekten vazgeçer gibi oldum çnk gidersem yerim sanki eski iradeli asiye yok çünkü

(
eskiden ne güzel ikramları geri çeviriyordum ama artık yapamıyorum bu nedenle gitmemeyi çözüm seçtim
Canım uyuyup tekrar uyanıyorsun ya ondan geç oluyor bence.
Makarna konusunda iradeli davranmışsın tebrik ederim.
slm kızlar nasılsınız
bizhastalıktan kurtulamıyoz ela hasta şimdi öksürüyoo aksam ateş cıktı sabaha kadar uyumadım desem yeri ağlayarak uyandı hepp ateş knt felan yaptımm baba 1kere kalkmadıı kafam kazan gibii
benimde dolgum düştü sanırımm dişim ağrıyoo odakulağa vuruyoo
diyet desen aynı abartmıyorumm
ama kiloda ark yok azcıkta almısım gibii
allahım sağlığımızı bozmasınn gerisiboşş
bu arada benim hediyem cumartesi ulaşmış sanırımm ama arkdaşımaldım demedii hiçç
inş sorun yokturr
Eminecim geçmiş olsun canım .
Benekleri geçtimi Elamın?
Takımca dökülüyoruz..
Umarım ikinizde bir an önce iyi olursunuz.
evet adcım komşuya geçtim
zilime bastı(kapı komşum) hadi deyince verecek cevap bulamadım geçtim
ama gerçekten çok az yedim
2yk yada daha az kısır(yağı yok denecek kadar kuruydu)
1 dilim ıspanaklı börek (ama bildiğimiz dilim değil rulo yaplıp kesilmişti yarım dilim kadar)
1yk makarna salatası (mayonez yokmuş içinde)
sanırım çok değil makarna salatası 1 kase geldi aslında çok severim ama çatalımı vurmadan hemen 1 yk kadar aldım gerisini verdim :))
akşama da sadece zeytinyağlı fasülyeden yemeyi düşünüyorum belki 1 kasede çorba
tabakta tatlı ve kek vardı yemedim
çok güzel patatesli börek vardı dokunmadım
sanırım ii geri çevirdim
aslında öğlen makarna yemiş olmam beni bütün tabağı yemekten uzaklaştırdı
bi de saat 3:30 gibi yedik yemekle arası vardı
kimse kalmamış
Kaçamakların var evet Dosbacım ama geriye çevirdiklerin tarafından bakıp olumlu düşünüyorum.
Aklında kalması da kötü olacaktı biraz biraz yemişsin en azından.